Jump to content

Πακέτο καρτοκινητής Ολυμπιακός

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάμαι πως με είχαν καλέσει από αριθμό 694....

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παρήγγειλα απο το σάιτ της βοντα να μου στείλουν ένα νέο πακέτο Ολυμπιακος. Αν κατάλαβα καλά, τώρα πρέπει να περιμένω τηλεφώνημα απο εκείνους για να κανονίσουμε την παράδοση. Απο τι αριθμο θα με καλέσουν; Απο αποκρυψη, απο σταθερο, θα βγάλει "vodafone" ή απο αριθμο κάποιον αριθμο 694....;

(ρωτάω για να μην χάσω την κλήση, καθώς συνήθως δεν απαντάω σε... αγνώστους :-P)

λοιπόν επειδή ξανά πήρα αλλα 3 πακετά ολυμπιακος παίρνουν πάντα με αριθμό κανονικό. Και ταυτοποιουν τα στοιχεια σου καλο είναι να τα παραλάβεις κατευθείαν απο το κατάστημα τις γενικής ταχυδρομικής διότι τα παίρνεις γρήγορα ενώ άμα στα φέρουν σπίτι αργούν παρά πολύ εμένα δεν μου τα έφεραν σπίτι και πήγα και τα πήρα εγώ.

^ ωχ, άρα ένα 6940... που με κάλεσε στις 10:30 το πρωί, αυτοί θα ήταν.... Αλλά εγώ τα πρωινά 99% κοιμάμαι και δεν το ακούω οσο κι αν χτυπάει. Κι αν είναι να παίρνουν μονο πρωί, απλώς δεν θα με βρουν. Να δοκιμάσω να καλέσω πίσω εγώ;

^ ωχ, άρα ένα 6940... που με κάλεσε στις 10:30 το πρωί, αυτοί θα ήταν.... Αλλά εγώ τα πρωινά 99% κοιμάμαι και δεν το ακούω οσο κι αν χτυπάει. Κι αν είναι να παίρνουν μονο πρωί, απλώς δεν θα με βρουν. Να δοκιμάσω να καλέσω πίσω εγώ;

ναι δοκίμασε συνήθως άπανταεί μια κοπέλα που είναι εκείνη που σε είχε καλέσει οπότε επιβεβαιώνει τα στοιχεια σου και στα στέλνει εάν δεν απαντήσεις 3 φορές άκυρωνεται το αίτημά. Οπότε παρε εσύ τον αριθμό πίσω για να πάρεις το πακέτο γρηγορότερα.

ναι δοκίμασε συνήθως άπανταεί μια κοπέλα που είναι εκείνη που σε είχε καλέσει οπότε επιβεβαιώνει τα στοιχεια σου και στα στέλνει εάν δεν απαντήσεις 3 φορές άκυρωνεται το αίτημά. Οπότε παρε εσύ τον αριθμό πίσω για να πάρεις το πακέτο γρηγορότερα.

Όντως πήρα εγώ τηλέφωνο αργότερα, κανονίσαμε να παραλάβω από κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής. Την επόμενη εργάσιμη χτύπησε το πρωί το κουδούνι, ήταν ο κούριερ, με ξύπνησε και δεν είχα και φωτοτυπία ταυτότητας. Του είπα ότι είχα κανονίσει να παραλάβω από το γραφείο και έφυγε. Πήγα το απόγευμα με τη φωτοτυπία της ταυτότητας μου και παρέλαβα και υπέγραψα. Πάνω στο χαρτάκι της διεύθυνσης μου έγραφε "να πάρετε τηλέφωνο πρώτα" πράγμα που δεν έκαναν, αλλά δεν πειράζει, όλα καλά, τελικά! Τώρα περιμένω αύριο την ενεργοποίηση για να κάνω ανανέωση!

Βγήκε ανακοίνωση στο facebook της vοdαfone και την κυριακή με το ματς του ολυμπιακου παναθηναϊκού μας δίνει 2ευρώ ανά γκολ!. πω πω αυτά είναι ! Επιτέλους να μπεί κανένα γκολ να μου βάλουν κάρτα διότι έχω κάιρο να βάλω.

Βγήκε ανακοίνωση στο facebook της vοdαfone και την κυριακή με το ματς του ολυμπιακου παναθηναϊκού μας δίνει 2ευρώ ανά γκολ!. πω πω αυτά είναι ! Επιτέλους να μπεί κανένα γκολ να μου βάλουν κάρτα διότι έχω κάιρο να βάλω.

δεν μου κανει εντυπωση. οπως σε ολα τα ντερμπι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα, παρολο που μπηκε το 1 ευρω, δε μου ηρθε μηνυμα

ουτε εμενα μου ηρθε μυνημα . αν και δεν ειχα καθολου καρτα . ειχα μπει στο σιτε του ολυμπιακου και το ειδα αλλα και στην ομαδα του facebook καλεσα το 1252 και το ακουσα.

Σήμερα δευτέρα 19/3 έλαβα το παρακάτω μυνημa :

Το καρτοκινητό ολυμπιακος σου κάνει δωρο 3,5ευρώ για να κερδίσεις κάνε ανανέωση συνολικής αξίας δέκα ευρώ έως 25/3 και το δωρο θά ισχύει για 7ημέρες.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

ουτε εμενα μου ηρθε μυνημα . αν και δεν ειχα καθολου καρτα . ειχα μπει στο σιτε του ολυμπιακου και το ειδα αλλα και στην ομαδα του facebook καλεσα το 1252 και το ακουσα.

Σήμερα δευτέρα 19/3 έλαβα το παρακάτω μυνημa :

Το καρτοκινητό ολυμπιακος σου κάνει δωρο 3,5ευρώ για να κερδίσεις κάνε ανανέωση συνολικής αξίας δέκα ευρώ έως 25/3 και το δωρο θά ισχύει για 7ημέρες.

επίσης δοκίμασa να κάνω αλλαγή πακέτου σε ένα δεύτερο καρτοκινητό ολυμπιακος μέσω του 1266 εδώ και 3μέρες και δεν έχει γίνει . Έχω ξανά καλέσει το 1266 και το ξανά πάταω και μου λέει οτι δεν μπορώ να ξανά κάνω αλλαγή πακέτου αλλα σε τριάντα μέρες μπορώ ξανά. Καλεσα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπανε οτι έχει κολλήσει το σύστημα εδώ και 2μέρες το ίδιο μου λένε και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Δεν μου αρέσει καθολου αυτο!. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτο ; επίσης στο τιμοκατάλογο του καρτοκινητόύ ελτα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής πακέτου και σε καρτοκινητό ολυμπιακος! Αυτο είναι τέλειο!.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

επίσης στο τιμοκατάλογο του καρτοκινητόύ ελτα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής πακέτου και σε καρτοκινητό ολυμπιακος! Αυτο είναι τέλειο!.

πρόσεξε όμως ότι το υπόλοιπο μηδενίζεται.

μη την πατήσεις άδικα.

επίσης στο τιμοκατάλογο του καρτοκινητόύ ελτα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής πακέτου και σε καρτοκινητό ολυμπιακος! Αυτο είναι τέλειο!.

αρα γλυτωνεις φορητοτητες και ολα τα συναφη. πολυ ωραια παρατηρηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απίστευτο, το μπόνους μπήκε πριν καν έρθει το μήνυμα...! :clap: :mobile:

γιατι τα 7 ειναι πολυ καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν στην πραξη ισχυειε ακομη η μεταφορα χρονου απο ολυμπιακος σε αλλο καρτοκινητο voda διοτι μολις διαβασα αυτο..http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571 που λεει οτι Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για συνδρομητές καρτοκινητού Ολυμπιακός για sharing μόνο με συνδρομητές του ίδιου πακέτου.:mad: κριμα κλεισαν την τρυπα μαλλον..

δεν ισχύει η μεταφορά χρόνου ομιλίας , παρά μόνο από Ολυμπιακός σε Ολυμπιακός

μολις διαβασα αυτο..http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571 που λεει οτι Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για συνδρομητές καρτοκινητού Ολυμπιακός για sharing μόνο με συνδρομητές του ίδιου πακέτου.:mad: κριμα κλεισαν την τρυπα μαλλον..

Από αρχές Νοεμβρίου 2011 έχει γίνει αυτό.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν στην πραξη ισχυειε ακομη η μεταφορα χρονου απο ολυμπιακος σε αλλο καρτοκινητο voda διοτι μολις διαβασα αυτο..http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571 που λεει οτι Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για συνδρομητές καρτοκινητού Ολυμπιακός για sharing μόνο με συνδρομητές του ίδιου πακέτου.:mad: κριμα κλεισαν την τρυπα μαλλον..

ξυπνησε η βονταφον και το εκοψε

[sIGPIC][/sIGPIC]

εαν δεν το εκοβε, θα ειχε περισσοτερες ανανεωσεις 5ευρων το μηνα...

οσο κρατησε, κρατησε. καλα ηταν

[sIGPIC][/sIGPIC]

SOS SOS SOS SOS SOS

Φίλος μου άλλαξε σήμερα δύο πακέτα από Ολυμπιακός σε CU

ΕΧΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ .

Δεν γνωρίζω περισσότερα. Ρωτήστε , μάθετε πριν αλλάξετε πακέτο .

Σε λίγο θα μεταφέρω το υπόλοιπο μου από Έναν Ολυμπιακό σε έναν Άλλο και θα κάνω αλλαγή ( αφού αφήσω ένα ευρώ ) και θα επιβεβαιώσω την είδηση

EDIT: Λυπάμαι πάρα πολύ , επιβεβαιώθηκε η άσχημη είδηση ,

είχα 29,32 ευρώ μετέφερα 28 και μείναν 1,02 στο πακέτο

Έκανα αλλαγή σε CU και το υπόλοιπο μηδενίστηκε.

Καμμία προειδοποίηση δεν μου δώθηκε ......

Edited by Vasileios

• The topic was unpinned