Jump to content

Πακέτο καρτοκινητής Ολυμπιακός

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να κανω φορητοτητα τη cu μου σε ολυμπιακος τι ακριβως πρεπει να κανω?

απο οτι ξερω, δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο 1266. Θα πρεπει να αγορασεις νεο νουμερακι, το οποιο θα εχει τη συσκευασια 'ολυμπιακος'

απο οτι ξερω, δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο 1266. Θα πρεπει να αγορασεις νεο νουμερακι, το οποιο θα εχει τη συσκευασια 'ολυμπιακος'

δεν μπορω με διπλη φορητοτητα?

για να κανω φορητοτητα τη cu μου σε ολυμπιακος τι ακριβως πρεπει να κανω?

α) καλείς 13897 για φορητότητα στην Cosmote ή το 13846 για WIND ή 13822 για Q .

β) 3 εργάσιμες ημέρες μετά είσαι στην εταιρεία της επιλογής σου .

γ) τώρα πιά μπορείς να καλέσεις 13894 για να μεταφερθείς στην Vodafone στο πακέτο που σε ενδιαφέρει.

Edited by Vasileios

α) καλείς 13897 για φορητότητα στην Cosmote ή το 13846 για WIND ή 13833 για Q .

β) 3 εργάσιμες ημέρες μετά είσαι στην εταιρεία της επιλογής σου .

γ) τώρα πιά μπορείς να καλέσεις 13894 για να μεταφερθείς στην Vodafone στο πακέτο που σε ενδιαφέρει.

σ'ευχαριστω! οταν γινει η φορητοτητα στη windπ.χ. δε θα πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα για να εχω τη δυνατοτητα να παω στη vodafone? ή μπορω με το που παω wind να κανω αμεσως φορητοτητα για vodafone?

σ'ευχαριστω! οταν γινει η φορητοτητα στη windπ.χ. δε θα πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα για να εχω τη δυνατοτητα να παω στη vodafone? ή μπορω με το που παω wind να κανω αμεσως φορητοτητα για vodafone?

Αμέσως μπορείς να την κάνεις την αίτηση

Αμέσως μπορείς να την κάνεις την αίτηση

δεν γίνεται αμέσως πρεπει να περιμένεις έναν ελάχιστο χρονο στο δίκτυο που θα πας στην κοσμοτε είναι ένας μήνας και στην wind 2μήνες. Μετά απο αυτό το διάστημα θα μπορείς να φύγεις ξανά σε άλλο δίκτυο. Εγώ επειδή άκουσα όλα αυτά. Τελικά έκανα αίτηση απο το ίντερνετ και ζήτησα παραπάνω απο ένα πακετά σύνδεσης και μου ήρθαν με courier αλλα άργησαν και ζήτησα να τα πάρω εγώ απο το κατάστημα του courier και τελικά διάλεξα τον ευκολότερο αριθμό απο αυτούς και το έβαλα. Μπορείς να το κάνεις αυτό όσες φορές θέλεις μέχρι να βρεις το πακέτο με τον ευκολότερο αριθμό. Αλλα καλύτερα ζήτα απο την αρχή να τα παραλάβεις απο το κατάστημα του courier για μην αργήσει και είσαι οκ.

το προβλημα μου ομως ειναι οτι θελω τον αριθμο που εχω τωρα. εχω πακετο με αλλο νουμερο ολυμπιακος

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για τον ένα μήνα ή δύο .

Για συμβόλαιο υπογράφεις αυτόν τον όρο αλλά για καρτοκινητό δεν υπογράφεις κάτι τέτιο .

Αλλά κοίταξα και στην Ε.Ε.Ε.Τ για τις προϋποθέσεις φορητότητος , δεν λεέι κάτι τέτιο.

Αν υπάρχει όμως προσωπική εμπειρία ( Γιατί το "άκουσα" δεν αποτελεί εμπειρία) , θα ήθελα να ακούσω και εγώ μια τέτοια εμπειρεία

πριν πεντε λεπτα μου ηρθε μηνυμα για διπλασια ευρω με καθε γκολ.

δεν θα με χαλουσε καθολου ενα σκορ σαν το περσινο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν πεντε λεπτα μου ηρθε μηνυμα για διπλασια ευρω με καθε γκολ.

δεν θα με χαλουσε καθολου ενα σκορ σαν το περσινο

σε εμενα τπτ.... ισχυει για ολους?

σε εμενα τπτ.... ισχυει για ολους?

σε προηγουμενες σελιδες αναφερθηκε οτι ισχυει για ολους

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικά είμαι πολύ κωλόφαρδος. :D

έκανα ανανέωση λίγο πριν τον αγώνα, ίσως να είχε ξεκινήσει κιόλας και πήρα τα 4€.

νόμιζα δε θα τα έπαιρνα.

Έμενα μου λέει ότι ο Ολυμπιακός έβαλε 4 γκολ... Η παραπληροφόρηση η ίδια!!!!:rtfm:

πηραμε τα 4 ευρω, ας λεει οτι θελει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έμενα μου λέει ότι ο Ολυμπιακός έβαλε 4 γκολ... Η παραπληροφόρηση η ίδια!!!!:rtfm:

Καμία παραπληροφόρηση. Έτσι γράφει το μήνυμα μετά από αγώνες στους οποίους υπήρξε προσφορά διπλασιασμού.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Επειδή πρόκειται για προσφορά, προφανώς και δεν τροποποιήθηκε το σύστημα ώστε να μετράει 1 γκολ = 2 ευρώ, άρα αφού σου έβαλε 4 ευρώ, αναφέρει ότι μπήκαν και 4 γκολ

Καλησπέρα σε έναν αριθμό που πήρα απο το courier έγραφε 6ευρώ χρονο ομιλίας και θα αποδοθούν 3ευρώ στην πρώτη ανανέωση και τα αλλα 3 την επομένη ανανέωση μετά απο ένα μήνα. Λοιπόν εγώ έβαλα 2κάρτες τον προηγούμενο μήνα και δεν μπορούν να μου πουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πότε έβαλα την 1η κάρτα νομίζω 11/1 άρα άμα την βάλω σήμερα θα πάρω τα 3ευρώ ; ή παίζει ρολό η ώρα ; να κάνω ανανέωση σήμερα ; ή αύριο το πρωί ; .

Καλησπέρα σε έναν αριθμό που πήρα απο το courier έγραφε 6ευρώ χρονο ομιλίας και θα αποδοθούν 3ευρώ στην πρώτη ανανέωση και τα αλλα 3 την επομένη ανανέωση μετά απο ένα μήνα. Λοιπόν εγώ έβαλα 2κάρτες τον προηγούμενο μήνα και δεν μπορούν να μου πουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πότε έβαλα την 1η κάρτα νομίζω 11/1 άρα άμα την βάλω σήμερα θα πάρω τα 3ευρώ ; ή παίζει ρολό η ώρα ; να κάνω ανανέωση σήμερα ; ή αύριο το πρωί ; .

για σιγουριά, βαλε αυριο

για σιγουριά, βαλε αυριο

εντάξει . Τελικά το ρισκάρά και έβαλα κάρτα και τα πήρα τα τελευταία 3ευρώ. Πάλι καλά .

να σας ρωτησω πειτε οτι εχω 15 ευρω στο ολυμπιακος... αν κανω μετα αλλαγη πακετου σε cu τα λεφτα θα μου μεινουν ή θα τα χασω?

να σας ρωτησω πειτε οτι εχω 15 ευρω στο ολυμπιακος... αν κανω μετα αλλαγη πακετου σε cu τα λεφτα θα μου μεινουν ή θα τα χασω?

Θα σου μείνουν και θα μπορείς να τα μεταφέρεις σε οποιοδήποτε άλλο cu/νέο καρτοκινητό/international.

• The topic was unpinned