Jump to content

Πακέτο καρτοκινητής Ολυμπιακός

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι επί της ουσίας;

Όχι απ'όσο βλέπω.Καλό απόγευμα.

Υ.Γ.:Σε όλα τα παραπάνω,υπάρχουν και αρκετά ακόμη πού δεν μπήκαν στον υπολογισμό,αλλά οκ,μια προσέγγιση ήταν.

ο κοσμος ματια εχει και βλεπει ποιος πουλαει τρέλα και ποιος οχι... επισης ξερει και ποιος ευθυνεται για την αλλαγη του sharing... ;)

ΠΟΙΟΣ εύθυνεται; Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε;:(

Κάτι επί της ουσίας;

Όχι απ'όσο βλέπω.Καλό απόγευμα.

Υ.Γ.:Σε όλα τα παραπάνω,υπάρχουν και αρκετά ακόμη πού δεν μπήκαν στον υπολογισμό,αλλά οκ,μια προσέγγιση ήταν.

στο τελος θα μας πεις οτι συμφερει την εταιρια να μας μοιραζει χρηματα...

ΠΟΙΟΣ εύθυνεται; Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε;:(

θα το δεις με τον καιρο (οπως το εχουμε δει και εμεις)

στο τελος θα μας πεις οτι συμφερει την εταιρια να μας μοιραζει χρηματα...

Αν αυτό κατάλαβες απ'τα γραφόμενά μου, τσάμπα ο κόπος που κάθησα και έγραψα ό,τι έγραψα. Τέλος πάντων, επειδή δεν έχεις καταλάβει περί τίνος μιλούσα, ας το αφήσουμε εδώ, γιατί αλλιώς τσάμπα ποστάρουμε και οι 2.

Εγώ ξέρω ότι με 5 ευρώ σε FROG μου δίνει 8,93 και μιλάω 42,5 λεπτά με χρέωση ανα δευτερόλεπτο .

Με 5 ευρώ σε Ολυμπιακό πρέπει να πάρω 13 γκόλ για να έχω 18 ευρώ /0,42 = 42.5 λεπτά ομιλίας , και πάλι με κλέβει με την ελάχιστη χρέωση του ενός λεπτού .

Αυτόν τον μήνα έχει βάλει 10 ευρώ, άρα σε σχέση με το FROG κερδίζει ακόμα η Vodafone

EDIT: Μόλις τώρα στο ημίχρονο έχει βάλει 3 ευρώ ( 3 γκόλ ήθελα να Πώ ) άρα φτάσαμε τα 13 !!! χι, χι ,χι.

:)

Edited by Vasileios

Ρε παιδιά, πόσο κοστίζει χονδρική στην εταιρεία το 1 λεπτό με βήμα ανά δευτερόλεπτο; Πόσο κερδίζει από την εισερχόμενη;

Και μην ξεχνάτε και το άλλο: από τα 10€ που έχει κάποιος διαθέσιμα, πόσες κλήσεις θα πάνε προς VF, πόσες προς Cosmote και πόσες προς Wind;

Ρε παιδιά, πόσο κοστίζει χονδρική στην εταιρεία το 1 λεπτό με βήμα ανά δευτερόλεπτο; Πόσο κερδίζει από την εισερχόμενη;

Και μην ξεχνάτε και το άλλο: από τα 10€ που έχει κάποιος διαθέσιμα, πόσες κλήσεις θα πάνε προς VF, πόσες προς Cosmote και πόσες προς Wind;

Ρε Σουβλάκι μπορείς να μου εξηγήσεις πώς κερδίζει μία εταιρεία από τις εισερχόμενες;;; Ποιος θα μου λυσει την απορία ρε παιδιά..... Πώς βγαίνουν λεφτά από αυτό το πράγμα; Μήπως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εταιρειών ότι για να επικοινωνεί το δίκτυό μου με το δικό σου έτσι και με καλέσεις πρέπει να μου πληρώνεις τόσα ανά ώρα/κλήση;

Ακριβώς . Είναι τα λεγόμενα τέλη τερματισμού , που πληρώνει μία εταιρεία για να τερματίσει την κλήση στο δίκτυο μιάς άλλης εταιρείας.

Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου 2011 το νέο τέλος τερματισμού για κινητά δίκτυα είναι 0,0495€ ανά λεπτό (χωρίς Φ.Π.Α.)

Edited by Vasileios

Ακριβώς . Είναι τα λεγόμενα τέλη τερματισμού , που πληρώνει μία εταιρεία για να τερματίσει την κλήση στο δίκτυο μιάς άλλης εταιρείας.

Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου 2011 το νέο τέλος τερματισμού για κινητά δίκτυα είναι 0,0495€ ανά λεπτό (χωρίς Φ.Π.Α.)

Και το πουλάνε 10 φορές πάνω...

Τώρα έβλεπα τα στατιστικά του Ολυμπιακού από το site της Σούπερ Λίγδας.

33 τέρματα σε 13 αγώνες, μ.ο. 2,53/αγώνα. Εστω δηλαδή ότι δεν έχει Ευρώπη, σου δίνει 10€ μ.ο. κάθε μήνα.

Μπορούμε να στείλoυμε στο 1286 μήνυμα εναν αριθμό Vodafone για να μαθουμε τι πακέτο έχει κάποιος γνωστός μας? (χώρις χρέωση εννοείται) Ετσι ώστε να ξέρουμε ποιοι έχουν το Ολυμπιακός...

Πήρα κι εγώ απο διανομή πακέτων καρτοκινητής Vodafone ένα Ολυμπιακος. Δεν το έχω ακομα ενεργοποιήσει. Δίνει 3 ευρώ με κάθε ανανέωση τους 2 πρώτους μήνες.

1 Να το ενεργοποιήσω και να ανανεώσω τώρα ή δεν γίνονται αγώνες μέσα στις γιορτες και νε περιμένω να ανανεώσω μετά τα Φώτα;

2 Ισχύει ακομα (προς το παρον) οτι μπορώ αν θελήσω να μεταφερθώ με κλήση στο 1266 σε international χωρίς να χάσω το υπολοιπο μου;

3 Και μετά απο το international να μεταφέρω το υπολοιπο μου οπου θέλω σε άλλο καρτοκινητο vodafone (πλην ολυμπιακού);

Μπορούμε να στείλoυμε στο 1286 μήνυμα εναν αριθμό Vodafone για να μαθουμε τι πακέτο έχει κάποιος γνωστός μας? (χώρις χρέωση εννοείται) Ετσι ώστε να ξέρουμε ποιοι έχουν το Ολυμπιακός...

από όσο ξέρω όταν στέλνεις έναν αριθμό στο 1286 σου στέλνει με απάντηση εάν ανήκει στην βονταφον ο αριθμός αυτός και όχι εάν ανήκει στον ολυμπιακό. Νομίζω ότι μόνο εάν είναι cυ μπορείς να μάθεις αλλιώς κάλεσε δωρεάν το 13840 και ρώτα να σου πουν.

Πήρα κι εγώ απο διανομή πακέτων καρτοκινητής Vodafone ένα Ολυμπιακος. Δεν το έχω ακομα ενεργοποιήσει. Δίνει 3 ευρώ με κάθε ανανέωση τους 2 πρώτους μήνες.

1 Να το ενεργοποιήσω και να ανανεώσω τώρα ή δεν γίνονται αγώνες μέσα στις γιορτες και νε περιμένω να ανανεώσω μετά τα Φώτα; και εγώ που πήρα 3πακέτα τα ίδια ακριβώς μου έδωσε. Καλύτερα βαλε κάρτα κατά την γνώμη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

2 Ισχύει ακομα (προς το παρον) οτι μπορώ αν θελήσω να μεταφερθώ με κλήση στο 1266 σε international χωρίς να χάσω το υπολοιπο μου; ναι ισχύει κανονικά και εγώ το εχω βάλει ως βασικό τον ολυμπιακό αλλά άμα τύχει κάτι θα κάνω αλλαγή στο εν λόγω πακέτο που αναφέρεις εσυ.

3 Και μετά απο το international να μεταφέρω το υπολοιπο μου οπου θέλω σε άλλο καρτοκινητο vodafone (πλην ολυμπιακού);

εγώ θα έβαζα κάρτα δεν θα το ρίσκαρα. Ναι γίνεται μεταφορά μέσω του 1266.

ναι μπορείς κανονικά. Απλά η μεταφορά του χρόνου ομιλίας γίνεται μεταξύ κινητών ολυμπιακού εάν έχεις άλλο πακέτο καρτοκινητης πάλι μπορείς να τα μεταφέρεις αλλά στα υπόλοιπα πακέτα καρτοκινητης και είσαι οκ!.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

1 Να το ενεργοποιήσω και να ανανεώσω τώρα ή δεν γίνονται αγώνες μέσα στις γιορτες και νε περιμένω να ανανεώσω μετά τα Φώτα;

2 Ισχύει ακομα (προς το παρον) οτι μπορώ αν θελήσω να μεταφερθώ με κλήση στο 1266 σε international χωρίς να χάσω το υπολοιπο μου;

1) σημερα εχει αγωνα κυπελλου και μετά ο επομενος αγωνας ειναι 4/1

2) μπορεις να αλλαξεις απο 'Olympiakos' σε 'international' απο το 1266, αλλά δε μπορεις μετά να κάνεις το αντιθετο (απο 'international σε 'Olympiakos'). Το υπολοιπο δε χανεται.

3) απο το 'international' μπορεις να μεταφερεις το χρονο προς οποιοδηποτε αλλο καρτοκινητο vodafone (και προς ολυμπιακος).

-αυτο που σιγουρα δε γινεται ειναι να μεταφερεις χρονο απο ολυμπιακος προς αλλο καρτοκινητο. Μονο απο ολυμπιακος προς ολυμπιακο. Απαγορευεται το 'sharing' δηλαδη. Εαν αλλαξεις πακετο, μεταφερεται, απλα μετά εαν θελεις ξανα ολυμπιακος, θα πρεπει να αγορασεις νεο νουμερο (σε συσκευασια ολυμπιακου).

Επιπλέον , μετά από κάθε αλλαγή πακέτου , απαιτείτε μία ακόμα ανανέωση χρόνου , πριν επιτραπεί οποιαδήποτε μεταφορά χρόνου , είτε από αυτό το νούμερο , είτε προς αυτό το νούμερο που έκανε αλλαγή πακέτου .

Μεταφορά δεν γίνεται προς αριθμούς που έχουν κάνει επέκταση υπολοίπου ( είτε από αριθμούς που έχουν κάνει επέκταση ) , Επίσης μεταφορά δεν γίνεται σε αριθμούς που δεν έχουν βάλει ποτέ κάρτα ανανέωσης (νέα πακέτα)

από όσο ξέρω όταν στέλνεις έναν αριθμό στο 1286 σου στέλνει με απάντηση εάν ανήκει στην βονταφον ο αριθμός αυτός και όχι εάν ανήκει στον ολυμπιακό. Νομίζω ότι μόνο εάν είναι cυ μπορείς να μάθεις αλλιώς κάλεσε δωρεάν το 13840 και ρώτα να σου πουν.

Στο 13830 ρώτησα και μου είπαν το τρόπο με το μήνυμα στο 1286. Δηλαδη σου λέει τα ίδια και όταν το κάλεις.... ty

Επίσης μεταφορά δεν γίνεται σε αριθμούς που δεν έχουν βάλει ποτέ κάρτα ανανέωσης (νέα πακέτα)

Καλά είσαι απίστευτος και πολύ έξυπνος που το κατάλαβες πρώτος. Ως νέος χρήστης του Ολυμπιακού έκανα συμφωνία και ένα φίλο μου να μου στέλνει μονάδες από την σύνδεση του και εγώ να του στέλνω στο wu από το κατροσυμβόλαιο της κοσμοτε που έχω.. Προσπαθούμε όλο το βράδυ και μας έλεγε κάτι κουλά...... και μετά από την δικιά σου παρατήρηση σου με είπε και γύφτουλα :p

Ως νέος χρήστης του Ολυμπιακού έκανα συμφωνία και ένα φίλο μου να μου στέλνει μονάδες από την σύνδεση του και εγώ να του στέλνω στο wu από το κατροσυμβόλαιο της κοσμοτε που έχω..

καλη μαγκιά, αλλά μη γραφεις τετοια κολπα δημοσίως, γιατι υπαρχουν καποια καρφιά εδω μεσα (διαβασε προηγουμενα posts)

Στο 13830 ρώτησα και μου είπαν το τρόπο με το μήνυμα στο 1286. Δηλαδη σου λέει τα ίδια και όταν το κάλεις.... ty

όταν στέλνεις μύνημα στο 1286 ή καλείς το 1286 μαθαίνεις μόνο εάν ανήκει στην βονταφον τίποτα άλλο!

Εκανα σήμερα μετατροπή το Καρτοπρόγραμμα σε καρτοκινητό Ολυμπιακός.

Δεν με ενδιαφέρουν οι χρεώσεις, έτσι κι αλλιώς εκτός Vodafone καλώ από Intertelecom.

600' προς Vodafone με 7€

150 MB και 60 SMS με 7€

Νομίζω είναι ΟΚ. Για το Καρτοπρόγραμμα μου πρότειναν για να παραμείνω έκπτωση 30% αντί 50% που είχα. Δεν δέχτηκα, και δεν μου αντιπρότειναν κάτι καλύτερο. Αυτοί χάνουν.

Update: Αν βάλω τώρα μονάδες, σε ένα καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχω, ισχύουν για το ματς που έχει σήμερα (Πιερικός - Ολυμπιακός στις 17.00);

Edited by soublaki-3

Εκανα σήμερα μετατροπή το Καρτοπρόγραμμα σε καρτοκινητό Ολυμπιακός.

Δεν με ενδιαφέρουν οι χρεώσεις, έτσι κι αλλιώς εκτός Vodafone καλώ από Intertelecom.

600' προς Vodafone με 7€

150 MB και 60 SMS με 7€

Νομίζω είναι ΟΚ. Για το Καρτοπρόγραμμα μου πρότειναν για να παραμείνω έκπτωση 30% αντί 50% που είχα. Δεν δέχτηκα, και δεν μου αντιπρότειναν κάτι καλύτερο. Αυτοί χάνουν.

Update: Αν βάλω τώρα μονάδες, σε ένα καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχω, ισχύουν για το ματς που έχει σήμερα (Πιερικός - Ολυμπιακός στις 17.00);

προφανώς ναι! Νομίζω ότι δεν ποιανετάι η κάρτα που θα μπει όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας . Έτσι νομίζω δηλαδή.

Ωραίος, πάω να βάλω κάρτα. Αρκεί των 5€, έτσι;

μπορείς να βάλεις και 5ευρώ! Ναι στην κάρτα των 5ευρώ! Μπορείς να έχεις το ένα ευρώ ανά γκολ του ολυμπιακού!. Κάτι άλλο κοίτα εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1684 λέει ότι πρέπει να βάλεις κάρτα πριν 30ή 31ημέρες πριν τον αγώνα άρα μπορεί να μην ποιαςτει το σημερινό. Τέλος πάντων καλέσε το 13840 για να είσαι καλυμμένος.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Κάτι άλλο κοίτα εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1684 λέει ότι πρέπει να βάλεις κάρτα πριν 30ή 31ημέρες πριν τον αγώνα άρα μπορεί να μην πιαστει το σημερινό.

Δε γράφει αυτό, καμία σχέση.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

To bonus ισχύει για κάθε γκολ που σημειώνεται εφόσον κατά την διάρκεια των 30 ή 31 προηγούμενων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, ο συνδρομητής έχει κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας ανεξαρτήτου αξίας.

Δηλαδή απο σήμερα και μέχρι 30 μέρες πριν πρέπει να έχει γίνει ανανέωση.....μόλις έβαλα οπότε καλή επιτυχία στην ομαδάρα!!!!

Ωραία, κατάλαβα, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ανανεώσω κατά τις 2 Γενάρη, λοιπον, για είμαι σίγουρη οτι θα πάρω το μέγιστο.

• The topic was unpinned