Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν λειτουργει πηγαινε το πισω και ζητα να σου δωσουν αλλο. Το εχεις αυτο το δικαιωμα. Ετσι την ειχα πατησει και εγω με το touch και μου εδωσαν καινουργιο

eliasj σε ευχαριστω

θα του πω να το κανουμε ετσι

ειναι απο 25/6 ομως το τιμολογιο και το παλικαρι ελειπε και το επιασε στα χερια του προχθες

τι κανουμε ? θα το δεχτουν? και βεβαια εχει ανοιχτει και η συσκευασια..

εσυ το πετυχες? πως ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σου πω gesamfunai το iPod Touch το άνοιξε λογικά ε?? Και του λέει (λογικά πάντα) ότι πρέπει να το συνδέσει με iTunes για να μπορεί να λειτουργήσει. Κατεβάζει το iTunes το βάζει το σύρμα και το ενώνει με το iPod Touch για να συνδεθεί. Ίσως χρειαστεί κάνα 5λεπτο μέχρι να το βρει ο υπολογιστής και να ανοίξει το iTunes για να μπορεί να πλοηγηθεί στα μενού του τηλεφώνου. Θύρα USB άλλαξε ή όχι?? Αν όχι να αλλάξει, επίσης να δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή. Να μην το πάρει άδικα στο service, μπορεί να φταίει ο υπολογιστής.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πιστεύω πως είνα χαλασμένο γιατί κάθε εταιρία βάζει λίγη ενέργεια στις μπαταρίες.Και το Μήλο το κάνει.Εμένα είχε μέσα.Λίγο πιο πάνω από το 20%.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κανω τον υπολογιστη να αναγνωρισει το ipod σαν σκληρο δισκο με καποιο τροπο για να μεταφερω αρχεια και οχι μεσω itunes?

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κανω τον υπολογιστη να αναγνωρισει το ipod σαν σκληρο δισκο με καποιο τροπο για να μεταφερω αρχεια και οχι μεσω itunes?

http://www.wideanglesoftware.com/touchcopy/help/tutorial_diskuse.html

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

eliasj σε ευχαριστω

θα του πω να το κανουμε ετσι

ειναι απο 25/6 ομως το τιμολογιο και το παλικαρι ελειπε και το επιασε στα χερια του προχθες

τι κανουμε ? θα το δεχτουν? και βεβαια εχει ανοιχτει και η συσκευασια..

εσυ το πετυχες? πως ?

O νομος σου δινει δικαιωμα 30 ημερες να υπαναχωρησεις. Απο ποιο μαγαζι το πηρες? Εγω το ειχα παρει απο το πλαισιο, δεν λειτουργουσε και το πηγα την επομενη ημερα. Το δοκιμασαν λιγο εκει στο service ειδαν οτι δεν λειτουργει και μου εδωσαν καινουργιο

O νομος σου δινει δικαιωμα 30 ημερες να υπαναχωρησεις. Απο ποιο μαγαζι το πηρες? Εγω το ειχα παρει απο το πλαισιο, δεν λειτουργουσε και το πηγα την επομενη ημερα. Το δοκιμασαν λιγο εκει στο service ειδαν οτι δεν λειτουργει και μου εδωσαν καινουργιο

ευχαριστω

δεν ξερω θα τον ρωτησω online απο Ελλαδα

Μπορείς να εξηγησεις τι ακριβώς εννοείς;

Αν είναι χαλασμένο ένα προϊόν τη στιγμή που το ανοίγεις (ή αν έχει κάποιο ελαττωμα στις πρώτες 7-8 μέρες) όντως στο αλλάζουν.

Οι 30 ημέρες που κολλάνε; Λέει ο νόμος ότι πρέπει να στο αλλάξουν πέρα από τις 7-8 μέρες που καλύπτεται ως DOA;

Όσο για το Πλαίσιο, δε νομίζω πως το έκαναν από καλοσυνη ή αγάπη. Προφανώς δεν ήταν από την ελληνική αντιπροσωπεία, οπότε και δε μπορούσαν να το στείλουν για sevice. Αυτό είναι ένα μεγάλο ρίσκο όταν φέρνεις παραεισαγωγή προϊόντα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εμένα το πρώτο μου ipod,με το που το έβγαζες απο το καλωδιο κολλούσε..το πάω,μου λένε ειναι νορμάλ κλπ κλπ..το παιρνω πισω,το ξανακάνει..το πάω πάλι (απο multirama αγορασμ'εν),κάνω φασαρία ολόκληρη,και μου λένε θα το αντικαταστήσουμε...έτυχε να μην έχουν ίδιο,και έτσι μου έδωσαν πίσω χρήματα και το πήρα απο αλλου..

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εμένα το πρώτο μου ipod,με το που το έβγαζες απο το καλωδιο κολλούσε..το πάω,μου λένε ειναι νορμάλ κλπ κλπ..το παιρνω πισω,το ξανακάνει..το πάω πάλι (απο multirama αγορασμ'εν),κάνω φασαρία ολόκληρη,και μου λένε θα το αντικαταστήσουμε...έτυχε να μην έχουν ίδιο,και έτσι μου έδωσαν πίσω χρήματα και το πήρα απο αλλου..

Σπάνια περίπτωση να σου δώσουν πίσω τα λεφτά!

Η οποία παρεμπιπτόντως δεν αφήνει πλέον το Palm Pre να συγχρονιστεί με το Palm Pre! (Αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με το θέμα μας).

Τελικά τι έγινε με το iPod του φίλου του μέλους πιο πίσω ??

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Η οποία παρεμπιπτόντως δεν αφήνει πλέον το Palm Pre να συγχρονιστεί με το Palm Pre! (Αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με το θέμα μας).

Τελικά τι έγινε με το iPod του φίλου του μέλους πιο πίσω ??

εμενα εννοεις φιλε μου?

θα το εχω στα χερια μου το απογευμα θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω για να με συμβουλεψετε! ευχαριστω boys!

Μπορείς να εξηγησεις τι ακριβώς εννοείς;

Αν είναι χαλασμένο ένα προϊόν τη στιγμή που το ανοίγεις (ή αν έχει κάποιο ελαττωμα στις πρώτες 7-8 μέρες) όντως στο αλλάζουν.

Οι 30 ημέρες που κολλάνε; Λέει ο νόμος ότι πρέπει να στο αλλάξουν πέρα από τις 7-8 μέρες που καλύπτεται ως DOA;

Όσο για το Πλαίσιο, δε νομίζω πως το έκαναν από καλοσυνη ή αγάπη. Προφανώς δεν ήταν από την ελληνική αντιπροσωπεία, οπότε και δε μπορούσαν να το στείλουν για sevice. Αυτό είναι ένα μεγάλο ρίσκο όταν φέρνεις παραεισαγωγή προϊόντα.

Οχι ηταν της Rainbow γιατι στην αρχη ηθελαν να το στειλουν εκει.

Οσο αφορα τον νομο. Εχω στο γραφειο το ΦΕΚ της υπαναχωρησης και εχεις δικαιωμα και για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ στο διαστημα αυτο. Ισχυει οχι μονο για προιοντα DOA, αλλα για οποιοδηποτε λογο. Πες οτι το μετανιωσες. Το πηγαινεις πισω και εχεις δικαιωμα να απαιτησεις επιστροφη χρηματων η αλλαγη προιοντος. Οτι λενε τα μαγαζια για 10 ημερες ειναι παρανομο.

Αυριο θα σας πω και ποιο ΦΕΚ ειναι

Τελος του :offtopic:

Δε νομίζω πως είναι off topic, άλλωστε αφορά πολλού καταναλωτές ακόμα και αν δεν είναι σχετικό με το iTouch.

Anyway, δε συμφωνώ ιδιαίτερα με το νόμο αυτό. Δηλαδή θα πάρω εγώ κάτι, θα ανοίξω τη συσκευασία, θα τη σκίσω και θα την πετάξω, θα χρησιμοποιήσω το iPod μου και θα φαίνεται πως είναι χρησιμοποιημένο (όσοι είχαν ποτέ iPod,iPhone ξέρουν ότι μόνο σε θήκη μένει άθικτο) και θα το πάρω μαζί μου π.χ. στις διακοπές και μετά θα το γυρίσω πίσω και θα πω ότι δε μου άρεσε τελικά. Χμμμμ...εκτός από λάθος το θεωρώ και ανήθικο. Άσε που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να επωμιστεί το εκάστοτε κατάστημα τη βλακεία του δικού μου κεφαλιού που απλά δεν ξέρω να ψωνίζω.

Δε διαφωνώ πως υπάρχει ο νόμος, σε πιστεύω.

Απλός τον βρίσκω χαζό.

Δε νομίζω πως είναι off topic, άλλωστε αφορά πολλού καταναλωτές ακόμα και αν δεν είναι σχετικό με το iTouch.

Anyway, δε συμφωνώ ιδιαίτερα με το νόμο αυτό. Δηλαδή θα πάρω εγώ κάτι, θα ανοίξω τη συσκευασία, θα τη σκίσω και θα την πετάξω, θα χρησιμοποιήσω το iPod μου και θα φαίνεται πως είναι χρησιμοποιημένο (όσοι είχαν ποτέ iPod,iPhone ξέρουν ότι μόνο σε θήκη μένει άθικτο) και θα το πάρω μαζί μου π.χ. στις διακοπές και μετά θα το γυρίσω πίσω και θα πω ότι δε μου άρεσε τελικά. Χμμμμ...εκτός από λάθος το θεωρώ και ανήθικο. Άσε που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να επωμιστεί το εκάστοτε κατάστημα τη βλακεία του δικού μου κεφαλιού που απλά δεν ξέρω να ψωνίζω.

Δε διαφωνώ πως υπάρχει ο νόμος, σε πιστεύω.

Απλός τον βρίσκω χαζό.

Εννοείτε οτι πρεπει να ειναι σε αθικτη κατασταση το προιον και πρεπει να περιεχει τα παντα οπως οταν το αγορασες. Γιατι διαφωνεις ομως? Ειναι συνηθη πρακτικη παραπανω απο 30 χρονια στις ανεπτυγμενες χωρες η επιστροφη προιοντων. Α ΟΚ..... Ξεχασα. Εδω ειναι Ελλαδα;)

Διαφωνώ γιατί ειλικρινά μπορώ να φανταστώ Ελληνάρα να παίρνει το iPod και να το πετάει από εδώ και από εκεί χωρίς να ενδιαφέρεται για τη ζημιά και μετά να ζητάει τα ρέστα από το κατάστημα που δεν του το αλλάζει (ωπ περίμενε, δε χρειάζεται να το φανταστώ - το έχω δει :p)

Διαφωνώ γιατί ειλικρινά μπορώ να φανταστώ Ελληνάρα να παίρνει το iPod και να το πετάει από εδώ και από εκεί χωρίς να ενδιαφέρεται για τη ζημιά και μετά να ζητάει τα ρέστα από το κατάστημα που δεν του το αλλάζει (ωπ περίμενε, δε χρειάζεται να το φανταστώ - το έχω δει :p)

Εδω δεν μπορω να διαφωνησω:lol: Δεν ειναι ομως μονο το iPod. Υπαρχουν και αλλα προιοντα και οι καταστηματαρχες πρεπει επιτελους να μαθουν να σεβονται τους νομους. Τι σημαινει δηλαδη κατι "πλακατ" που εχουν μερικοι, "Αλλαγες μονο 12-2, Δευτερα, Τεταρτη"

Να συνεχισω?:p

Χμμμμ...βγαίνουμε τελείως off-topic (οπότε ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη από τον Mod που θα αναγκαστεί να κάνει split) αλλά υπάρχουν και πελάτες που δε λένε να καταλάβουν τίποτα.

Είναι δυνατόν να μην έχεις ΙΔΕΑ από που ανοίγει ο υπολογιστής και να θες να πάρεις Wireless Gateway και να το σετάρεις μόνος σου, να σε προειδοποιου πως η δικτύωση δεν είναι απλή διαδικασία, θέλει κάποιες βασικές γνώσεις υπολογιστή και εσύ να το παίρνεις λέγοντας πως "θα βρεις την άκρη, πιάνουν τα χέρια σου" και μετά να το φέρνεις με μια συσκευασία που την έχουν...φάει τα σκυλιά και να απαιτείς αλλαγή;;

Ή να αγοράζεις το iPod (για να είμαστε και on-topic) και μετά να το επιστρέφεις και να θέλεις να το δεχτούν ως ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ(!!) γιατί δεν παίζει ραδιόφωνο;;;

χαχαχαχαχαχα(πρεπει να περνατε καλα εκει αν δουλευεις σε κανενα αναλογο ποστο)

το παρακανατε ομως....

παντως πιστευω οτι ειναι λιγοτεροι που εκμεταλευονται αυτο το νομο...και οι δυο πλευρες εχουν και τα + τους και τα - τους....!

εμενα μου την σπαει που οταν ειναι καινουριο κατι και το γυρνας πισω θα προσπαθισουν να στο πανε στο σερβις αντι να το αντικαταστησουν επιτοπου και να σου ζητησουν και συγνωμη....!

οποτε καλα κανουν αυτοι που γυρνανε πισω οτι δεν τους αρεσει!!(ενταξει αυτο δεν το εννοουσα ακριβως....!)

shoutcast radio

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13