nikos22 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Νομιζω πως για να το συνχρονιζεις με 2 pc ολα και εφαρμογες και μουσικη βιντεο κτλ θα πρεπει να εχουν τις ιδιες βιβλιοθηκες δλδ να εχουν τα ιδια τραγουδια εφαρμογες κτλ αλλιως καθε φορα θα σε ρωταει τι να κανει : να κρατησει την παλια ή να βαλει τη νεα. αν θες μονο κατι συγκεκριμενο να συνχρονιζεις θα ξετσεκαρεις απο το 1 pc την επιλογη για συνχρονισμο για αυτα που δεν θες να αλλαξουν-να συνχρονιστουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 pdf και αρχεια word, excell μπορει να διαβασει? να επεξεργαστει ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 αυτο εχει να κανει με την εφαρμογη που θα τα ανοιξεις-αποθηκευσεις, απ'οσο ξερω δεν εχει να κανει με το συνχρονισμο μεσω itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 pdf και αρχεια word, excell μπορει να διαβασει? να επεξεργαστει ισως? Μπορεί ;) Απλά όπως είπε και ο φίλος Νίκος πιο πάνω δεν συγχρονίζεις τα αρχεία με το iTunes, τα ανεβάζεις σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 σημασια εχει να μπορω να δω και να τα επεξεργαστω! ειμαι ολο και πιο κοντα στην αποκτηση του touch :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ναι μπορείς με το QuickOffice! Αλλα όπως είπα δεν τα μεταφέρεις στο iPod μέσω καλωδίου ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζετε, όταν έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες στο iPod Touch, πώς μπορώ να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται στην οθόνη (δεν εννοώ αναγκαστικά την πρώτη, αλλά σε κάποια από τις έντεκα διαθέσιμες); Μόλις κατέβασα την εξαιρετική εφαρμογή Wifi Get κι επειδή έχω ήδη πάρα πολλές στη συσκευή μου, μπορώ να την βρω μόνο από την Αναζήτηση. Θα ήθελα πολύ να την βάλω στην αρχική οθόνη, προκειμένου να έχω άμεση πρόσβαση. Ξέρετε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό είτε μέσω του iPod είτε μέσω του υπολογιστή μου; Ευχαριστώ!:) Edited February 25, 2010 by Kostas_01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζετε, όταν έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες στο iPod Touch, πώς μπορώ να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται στην οθόνη (δεν εννοώ αναγκαστικά την πρώτη, αλλά σε κάποια από τις δώδεκα διαθέσιμες); Μόλις κατέβασα την εξαιρετική εφαρμογή Wifi Get κι επειδή έχω ήδη πάρα πολλές στη συσκευή μου, μπορώ να την βρω μόνο από την Αναζήτηση. Θα ήθελα πολύ να την βάλω στην αρχική οθόνη, προκειμένου να έχω άμεση πρόσβαση. Ξέρετε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό είτε μέσω του iPod είτε μέσω του υπολογιστή μου; Ευχαριστώ!:) Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζετε, όταν έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες στο iPod Touch, πώς μπορώ να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται στην οθόνη (δεν εννοώ αναγκαστικά την πρώτη, αλλά σε κάποια από τις δώδεκα διαθέσιμες); Μόλις κατέβασα την εξαιρετική εφαρμογή Wifi Get κι επειδή έχω ήδη πάρα πολλές στη συσκευή μου, μπορώ να την βρω μόνο από την Αναζήτηση. Θα ήθελα πολύ να την βάλω στην αρχική οθόνη, προκειμένου να έχω άμεση πρόσβαση. Ξέρετε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό είτε μέσω του iPod είτε μέσω του υπολογιστή μου; Ευχαριστώ!:) Μέσα απο το iTunes του υπολογιστή, ένω έχεις συνδεδεμένο το iPod σου, στην καρτέλα applications του iPod μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια των εφαρμογών. Κάνεις sync μετά και είσαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!:) Τι εννοείς; To iPod Touch έχει ένα όριο στον αριθμό εφαρμογών που μπορεί να εμφανίζει στην οθόνη. Για την ακρίβεια 16 εφαρμογές Χ 11 "οθόνες". Εγώ από την άλλη έχω πάνω από 300 εφαρμογές εγκατεστημένες στη συσκευή. Άρα, δεν γίνεται να φαίνονται όλες. Ρώτησα, λοιπόν, πώς μπορώ να επιλέξω να εμφανίζονται αυτές που θέλω περισσότερο να χρησιμοποιώ, ώστε να μην ανατρέχω κάθε φορά στην αναζήτηση. Την απάντηση μου την έδωσε ήδη ο φίλος από πάνω.:) Edited February 26, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ρε παιδια δεν ξερω τι παιζει,τις τελευταιες μερες παω να αγορασω κατι μεσω itunes και μου βγαζει προβλημα με την καρτα την στιγμή που εχω μεσα υπολοιπο 50 ευρο, μου το κανει την τελευταια 1-2 εβδομαδα χωρίς λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Μεσα στο Itunes κοιτα στο λογαριασμο σου(account) μήπως σου δινει καποια πληροφορια σχετικα με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Δεν χερω μου εχει σπασει τα νευρα οταν παω να αγωρασω κατι μου λεει αυτο : http://img198.imageshack.us/img198/4029/44456497.jpg και οταν παω στο billing info λεει αυτο : http://img708.imageshack.us/img708/6821/35188999.jpg Edited February 27, 2010 by fakewolf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 μηπως πρεπει να ξαναγραψεις το security code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 το εχω δοκιμάσει ποσες φορες κ δεν κανει τπτ, θα ξανα δωκιμασω κ αυριο κ θα δουμε τι θα γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Εχω ένα ψηλοπροβλημματάκι με το itunes . Αγόρασα κάποια τραγούδια και ενώ τα έχω βάλει στο ipod στο iphone δεν μπορώ να τα περάσω . Να σας ενημερώσω όμως ότι έχω και δύο pc με δύο διαφορετικές ιtunes library. Τι κάνω σ'αυτή την περίπτωση ; Πως τα περνάω τα τραγούδια ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Γεια σας παιδιά. Σήμερα αγόρασα ένα ipod touch 1g στα 8gb, που έχει το firmware 1.1.5. Θέλω να κάνω jailbrake, αλλά έχω χαθεί(δεν είμαι και πολύ σχετικός). Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λινκ με οδηγούς στα ελληνικά, θα του ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=97 διαβασε εδω μεσα, οτι ισχυει για το iphone ισχυει και για το ipod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Από τότε που ανανέωσα το firmware του iPod Touch 3g μου στην τελευταία έκδοση (3.1.3), η συσκευή έχει κρασάρει 3 φορές.:( Όλες τις φορές συνέβη ενώ πληκτρολογούσα στην αναζήτηση εφαρμογών. Σας έχει παρουσιαστεί εσάς κανένα πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση; Έκανα μια επαναφορά συστήματος κι επανεγκατέστησα τις εφαρμογές, μπας και εξαλειφθεί το πρόβλημα (Βέβαια, αν θυμάμαι καλά το τελευταίο back up έγινε ενώ είχε ήδη παρουσιαστεί μια φορά το πρόβλημα, οπότε μάλλον είναι δώρον άδωρον. Μήπως να επέλεγα να το συνδέσω ως νέα συσκευή στο iTunes; ). Καμμιά συμβουλή από κανέναν ομοιοπαθή; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί κάποια εφαρμογή το πρόβλημα; Το συγκεκριμένο iPod το είχα κερδίσει σε πρόσφατο διαγωνισμό της Wind και δεν ξέρω τι παίζει και με το θέμα της εγγύησης (αν και δεν νομίζω πως πρόκειται για πρόβλημα του hardware). Edited March 5, 2010 by Kostas_01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 υπάρχει κανενα προγραματακι για να κλειδώνουμε φακελους κ γνωρίζετε κανενα παινχιδι απο αυτα που εχουν 2 εικόνες και ψαχνεις τις διάφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 υπάρχει κανενα προγραματακι για να κλειδώνουμε φακελους κ γνωρίζετε κανενα παινχιδι απο αυτα που εχουν 2 εικόνες και ψαχνεις τις διάφορές? Υπάρχει το Spot It! που είναι πάρα πολύ καλό και ποιοτικό αλλά πρέπει να το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 υπάρχει κανενα προγραματακι για να κλειδώνουμε φακελους filleApp Pro γνωρίζετε κανενα παινχιδι απο αυτα που εχουν 2 εικόνες και ψαχνεις τις διάφορές? find it υπαρχει και σε lite εκδοση αν δεν το εχεις σπασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πώς καθαρίζουμε το ipod Touch από όλα τα προσωπικά στοιχεια; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Restore 123 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Προσοχή είναι πρώτης γενιάς, με αγορασμένες τις 2.0 και 3.0 εκδόσεις του λειτουργικού 20 ευρώ. Δεν είναι J/B. Θα ήθελα να τα κρατήσω τα δεδομένα, αν και δεν είναι αγορασμένη κάποια εφαρμογή, για το iphone όταν κι αν με το κάλο το πάρουμε... Με το restore απλώς θα σβήσουν όλα στο ipod touch; KAI θα μείνει η 3.1.3; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts