johnthegreek Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ναι μόνο τα αλλα είναι 3g το 32,και το 64. Το 8 giga είναι 2g και έχει τον παλιό επεξεργαστεί μόνο η τιμή έπεσε στα 200€. Πάντως αξίζει να το αγοράσεις εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σημείο που σκέφτομαι, να αγοράσω και το iPhone 32 giga. 8 γίγα παντως είναι πολύ λίγο τα έχω γεμίσει και τα 8. Εγώ το θέλω μόνο για μουσική, ταινίες και λίγο σερφάρισμα στο internet. Γενικά, δεν θα κάνω τεράστια χρήση στα δύο τελευταία, αλλά μουσική θα ακούω κάθε μέρα (1+ ώρα). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Εγώ το θέλω μόνο για μουσική, ταινίες και λίγο σερφάρισμα στο internet. Γενικά, δεν θα κάνω τεράστια χρήση στα δύο τελευταία, αλλά μουσική θα ακούω κάθε μέρα (1+ ώρα). :) Νομίζεις!:lol: Μόλις βλέπεις αυτά τα υπέροχα Apps δεν θα αντισταθείς!:lol: Το surf στο web είναι απόλαυση, ταινίες το ίδιο, μουσική = iPod άρα καταλαβαίνεις:) Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν.:) Τώρα πια έχει γίνει πιο χρήσιμο και από το κινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 αν μπορει να μου απαντησει καποιος στο παραπανω :O ευχαριστω Αν βγαίνει κοντά στα 140€ πες στους να σου το φέρουν κερδίζεις 50-60€, αλλά το πρόβλημα είναι η εγγύηση είναι λίγο δύσκολο να στο καλύψει η Ελλάδα αν σου πάθει τίποτα , δεν νομίζω να ισχύει η εγγύηση. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Αν βγαίνει κοντά στα 140€ πες στους να σου το φέρουν κερδίζεις 50-60€, αλλά το πρόβλημα είναι η εγγύηση είναι λίγο δύσκολο να στο καλύψει η Ελλάδα αν σου πάθει τίποτα , δεν νομίζω να ισχύει η εγγύηση. Και εγώ το ίδιο πιστεύω για την εγγύηση. Πάρε ρε το από εδώ. Από Πλαίσιο κιόλας που δίνει δώρο ηχεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 οκ! ευχαριστω για τις απαντησεις σας! ισως να το παρω απο εδω τελικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Εγώ το θέλω μόνο για μουσική, ταινίες και λίγο σερφάρισμα στο internet. Γενικά, δεν θα κάνω τεράστια χρήση στα δύο τελευταία, αλλά μουσική θα ακούω κάθε μέρα (1+ ώρα). :) Κι εγώ έτσι έλεγα ότι έχει μεγάλη μνήμη, αλλά μετά που περασα παιχνίδια, βίντεο, εφαρμογές, δεν μου έφτανε η μνήμη και διεγραφα για να περάσω κάτι καινούργιο αλλά τώρα δεν θέλω να διαγραψω τίποτα, και ταινίες, μουσική, δεν έχω καθόλου για τον λόγο ότι δεν με φτάνει, σε κινητό που έχω 8 γίγα είναι πολλά, αλλά σε iPod touch/ iPhone είναι παρά πολύ λίγα. Isidorosr. Κι εγώ το λειτουργό συνέχεια αλλά μνήμη δεν έχω. Είναι τέλειο ως μηχάνημα . Τα βίντεο πάντως που κατεβαζεις από το xtube ποιανουν παρά πολύ χώρο. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 τα παιχνιδια και οι εφαρμογες, ποση μνημη καταναλωνουν? αν εχω τραγουδια γυρω στα 4-5gb δεν μου φτανουν τα υπολοιπα για παιχνιδια κλπ? επισης οι ταινιες ποσο χωρο πιανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Οι εφαρμογές δεν ποιανουν τόσο χώρο όσο τα παιχνίδια που ποιανουν από 70-80 μέχρι κοντά στα 200mb. Οι ταινίες περίπου 1 γίγα και πάνω οι περισσότερες. Τα βίντεο εγώ που έχω 30με 50 mb το ένα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 α, τοσο πολυ πιανουν? ε τοτε μαλλον δεν θα με φτασει το 8αρι, αν και εχω και αλλο mp3 player για μουσικη... το θελω πιο πολυ για νετ, παιχνιδια και καμια ταινια στην οθοναρα του! (εδω ψιλο-βολευομαι με την 2.5" του creative zen x-fi 8gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 α, τοσο πολυ πιανουν? ε τοτε μαλλον δεν θα με φτασει το 8αρι, αν και εχω και αλλο mp3 player για μουσικη... το θελω πιο πολυ για νετ, παιχνιδια και καμια ταινια στην οθοναρα του! (εδω ψιλο-βολευομαι με την 2.5" του creative zen x-fi 8gb) Όχι όλα. Τα γνωστά μόνο. --- xTube;;; ban! γιατί δεν μου το είπες τόσο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μάλλον από βδομάδα θα το'χω (ανάλογα τη διαθεσιμότητα που θα έχει στον "Κωτσόβολου"). Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ελληνικά έχει και αν όχι, θα πρέπει να του κάνω Jailbreak για να του βάλω ελληνικό γλωσσικό πακέτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μάλλον από βδομάδα θα το'χω (ανάλογα τη διαθεσιμότητα που θα έχει στον "Κωτσόβολου"). Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ελληνικά έχει και αν όχι, θα πρέπει να του κάνω Jailbreak για να του βάλω ελληνικό γλωσσικό πακέτο; :confused: Με την έκδοση 3.x.x (από την 3.0) όλο το μενού είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Όλα τα iPod touch που υπάρχουν τώρα έχουν Ελληνικά από την 3 και άνω έκδοση. @isidorosr20595, οταν είπες για το xtube, δηλαδή δεν το ήξερες ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Παιδιά όσοι θα πάρετε τώρα δώστε λίγα παραπάνω και προτιμήστε το 3G! Πιστέψτε με, είναι ταχύτατο, καμία σχέση με το 2G που έχω. Εξάλλου τα 8GB λίγα είναι Στο pc μου έχω 4-5GB εφαρμογές, άρα καταλαβαίνετε ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδιά όσοι θα πάρετε τώρα δώστε λίγα παραπάνω και προτιμήστε το 3G! Πιστέψτε με, είναι ταχύτατο, καμία σχέση με το 2G που έχω. Εξάλλου τα 8GB λίγα είναι Στο pc μου έχω 4-5GB εφαρμογές, άρα καταλαβαίνετε ;) 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Λοιπόν, θα σας πω τι θα του βάλω μέσα και θα μου πείτε αν με φθάνουν τα 8Gb. Α) Τραγούδια (900Mb-1Gb) Β) Ταινία [step Up και Step Up 2 (1.2Gb και οι δύο μαζί)] Γ) Serfάρισμα στο internet ( από'κει δεν έχω να καταναλώσω μνήμη, σωστά; ) Δ) Από Apps το πολύ-πολύ να του βάλω κάνα App καιρού γιατί με νοιάζει πολύ ο καιρός. Για όλα αυτά δεν με φτάνουν 8Gb; :confused: Βέβαια, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να διαγράψω τις ταινίες, αλλά είναι οι μόνες που θέλω να δω στην οθόνη του. :D Και τέλος, άλλο γλωσσικό πακέτο μπορώ να του βάλω; Ευχαριστώ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Λοιπόν, θα σας πω τι θα του βάλω μέσα και θα μου πείτε αν με φθάνουν τα 8Gb. Α) Τραγούδια (900Mb-1Gb) Β) Ταινία [step Up και Step Up 2 (1.2Gb και οι δύο μαζί)] Γ) Serfάρισμα στο internet ( από'κει δεν έχω να καταναλώσω μνήμη, σωστά; ) Δ) Από Apps το πολύ-πολύ να του βάλω κάνα App καιρού γιατί με νοιάζει πολύ ο καιρός. Για όλα αυτά δεν με φτάνουν 8Gb; :confused: Βέβαια, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να διαγράψω τις ταινίες, αλλά είναι οι μόνες που θέλω να δω στην οθόνη του. :D Και τέλος, άλλο γλωσσικό πακέτο μπορώ να του βάλω; Ευχαριστώ. :cool: Αν το θέλεις για λίγα τραγούδια,κανά 2 ταινίες, λίγες εφαρμογές, και Ίντερνετ τότε θα σε φτάσουν τα 8 γίγα. Όταν λες γλωσσικό πακέτο τι θέλεις να πεις, κανένα λεξικό αν γίνετε να του βάλεις ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αν το θέλεις για λίγα τραγούδια,κανά 2 ταινίες, λίγες εφαρμογές, και Ίντερνετ τότε θα σε φτάσουν τα 8 γίγα. Όταν λες γλωσσικό πακέτο τι θέλεις να πεις, κανένα λεξικό αν γίνετε να του βάλεις ? Και να σημειώσω ότι τις ταινίες θα τις βλέπω σε κάνα ταξίδι. :happy: Όχι, εννοώ αν γίνεται να του βάλω κι'άλλες γλώσσες (αγγλικά,γερμανικά κ.α). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Και να σημειώσω ότι τις ταινίες θα τις βλέπω σε κάνα ταξίδι. :happy: Όχι, εννοώ αν γίνεται να του βάλω κι'άλλες γλώσσες (αγγλικά,γερμανικά κ.α). Δηλαδή στο μενού, και στην γραφή ? γιατί έχει μέσα πολλές γλώσσες όταν το πάρεις. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δηλαδή στο μενού, και στην γραφή ? γιατί έχει μέσα πολλές γλώσσες όταν το πάρεις. Ναι, αυτό εννοώ. Όταν θα το ανοίξω για πρώτη φορά τη γλώσσα θα έχει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Ναι, αυτό εννοώ. Όταν θα το ανοίξω για πρώτη φορά τη γλώσσα θα έχει; :confused: Ίσως ελληνικά. Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείς να την αλλάξεις (γλώσσα). Μην φοβάσε για τα ελληνικά. Όλα είναι ΟΚ.:) θα σου λέγαμε άμα είχε κάτι. --- @Dim2 όχι (xtube)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Όπως είπε και ο isidorosr20595 μάλλον Ελληνικά θα έχει αλλιώς αγγλικά πάντως είναι πολύ εύκολο για να αλλάξεις γλώσσα. @isidorosr20595 εγώ όλα τα βίντεο κλιπ και βίντεο από το mxtube τα κατεβαζω αλλά πολύ χώρο ποιανουν τώρα 30mb για ένα βίντεο. Mxtube καλύτερα και όχι xtube μου έφυγε το m. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Επισης, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα το 2G εχει λιγο καλυτερη μπαταρια (36 ωρες μουσικη εναντι 30 του 3G). Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αυτό το m κάνει τεράστια διαφορά.:pGoogleρέτο! λέω και εγώ, τι λέει! Όπως κατάλαβα κατεβάζει video από το YouTube. Σου προτείνω το YouTube Downloader (jailbreak). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αυτό το m κάνει τεράστια διαφορά.:pGoogleρέτο! λέω και εγώ, τι λέει! Όπως κατάλαβα κατεβάζει video από το YouTube. Σου προτείνω το YouTube Downloader (jailbreak). Ακριβώς ένα m κάνει την διαφορα το xtube παραπέμπει αλλού. Ναι όπως το YouTube είναι απλά και βλέπεις και κατεβάζεις. Πρέπει να έχω το YouTube downloader γιατί θυμάμαι πως το είχε κατεβάσει. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Επισης, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα το 2G εχει λιγο καλυτερη μπαταρια (36 ωρες μουσικη εναντι 30 του 3G). Πολύ ωραία! Πιστεύω ότι τον καλύτερο επεξεργαστή τον θέλουν αυτοί που παίζουν παιχνίδια. Επηρεάζει την αναπαραγωγή μουσικής ή το serfάρισμα στο internet ο -αργός- επεξεργαστής του 2G; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts