andreas443 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ego giati den tous brisko tous fakelous pou8ena?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ego giati den tous brisko tous fakelous pou8ena?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2171436#post2171436 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narwh Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 To license τα τσακαλια πως το δινουν ρε παιδια γραφτηκα στο site εδωσα το device code και εδω και καμια ωρα περιμενω.Πρεπει να παω καπου αλλου για να το παρω θα μου το στειλουν αυτοι με πμ? αν ξερει κατι καποιος ας απαντησει> ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 To license τα τσακαλια πως το δινουν ρε παιδια γραφτηκα στο site εδωσα το device code και εδω και καμια ωρα περιμενω.Πρεπει να παω καπου αλλου για να το παρω θα μου το στειλουν αυτοι με πμ? αν ξερει κατι καποιος ας απαντησει> ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. Στο ίδιο thread θα το παρεις. Θα γράψεις ένα ποστ κάπως έτσι στην σελίδα: http://3ppc.net/forum/showthread.php?p=27875#post27875 Sygic Mobile Symbian Το όνομα σου Το device code σου Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Και εγω ακομα περιμένω.... Για οποιους έχουν προβλημα και δεν μπορούν να κανουν register στο πεδιο ΝοSpam θα πρέπει να βαλουν τον αριθμο 25 ( αν δεν αλλάζει κάθε φορά) ρωτάει πόσο κάνει 45 - 20 = 25 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Και εγω ακομα περιμένω.... Για οποιους έχουν προβλημα και δεν μπορούν να κανουν register στο πεδιο ΝοSpam θα πρέπει να βαλουν τον αριθμο 25 ( αν δεν αλλάζει κάθε φορά) ρωτάει πόσο κάνει 45 - 20 = 25 paidia logiko einai na perimenete ligaki afou apo extes pou anebasa to programa exoun dexti kategismo etiseon apo ellada, to blepo sto site kai yparxi poly zitisi:) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Βρέθηκε λύση για τα Ελληνικά. Αντιγράψτε το Settings.ini που επισυνάπτω σε αρχείο zip στο φάκελο Sygin αντικαθιστώντας το υπάρχον και είστε έτοιμοι. Απλά πρόσθεσα και τους ελληνικούς χαρακτήρες πριν από τους λατινικούς. άψογος!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 κάνε autodetect στο gps hardware, και μετα στις επιλογές του browse map πάτα στο show my current location κάνει κανενα 2-λεπτο αλλά βρίσκει στίγμα. Πήγαινε και στο gps status για να βλέπεις τους δορυφόρους που ψάχνει. Όταν πρασινίσει σημαίνει ότι βρήκε το στίγμα. Τουλάχιστον έτσι δουλεύει σε μένα.. @ibiza το σήμα σε σένα χάνεται μετά απο 1-2 λεπτά πλοήγησης; μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως πας και πατας shοw my cυrrent position?τι πατας ακριβως? ο χαρτης παιδια ειναι μαλλον ο ιδιος (ΤΕLΕΑΤLΑS)που εχει στο προγραμμα του ΝΟΚΙΑ ΜΑΡS ισως και πιο αναλυτικος..εχει και νουμερα στις οδους!απο στιγμα θα δω οταν τα καταφερω.γενικα βρισκει γρηγορα? Και κατι ακομα οταν φορτωνετε το προγραμμα οταν λεει φορτωθηκε ο ελληνικος χαρτης σας εμφανιζει κατι?εμενα οχι. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Αυτοί απο που βγάζουν το activation που δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Πηγαινε πρωτα στο browse map και μετα πατα δεξι ή το αριστερο πληκτρο Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Kαποιος που εκανε εγγραφη μπορει να πει την σειρα απο τα στοιχεια που πρεπει να συμπληρωσουμε? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 http://3ppc.net/forum/showthread.php?p=27875#post27875 Στην σελίδα πάνω αριστερα πάνω επιλεγετε το зарегистрироваться.... Τσεκάρετε το κουτάκι και προχωράμε... Στο Имя: είναι το nickname Пароль: είναι το pass και το ξαναβαζετε δίπλα Адрес электронной почты το mail σας στο Проверка вопроса системы антиспама "NoSpam!" βάζετε το νούμερο 25 Και αυτο ήταν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Να σε καλα μολης εκανα εγγραφη :happy: περιμενα να μου στειλουν και στο email μου καποιο μηνυμα αλλα μπηκε κατευθειαν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 παιδια τυχαινει να εχω ενα bluetooth gps και ειπα να δοκιμασω με αυτο την εφαρμογη αφου ακομα δε καταφερα να βρω στιγμα με το εσωτερικο gps αλλα παλι εχω προβλημα.οταν παω στις ρυθμισεις gps επιλεγω bluetooth gps το οποιο ψαχνει και βρισκει τη συσκευη gps.παταω να συνδεθω και μου λεει να βαλω κωδικο για προσβαση στην συσκευη.αλλα αφου δε μπορω να γραψω κανενα κωδικο στη συσκευη για να συνδεθουν....ενα απλο gps receiver ειναι. τι να κανω ?δε μπορω να συνδεθω... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Νομιζω έβαλα 0000 και μπηκε.....χεχε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_ta Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 πάντως με το Gps έχω πρόβλημα και γω. Όλα δουλεύουν ρολόι (χάρτες κ.τ.λ) αλλά σήμα δε παίρνω με τίποτα.¨Εχω το ν95 8gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 εγω θα ξαναδοκιμασω να διαγραψω ολα τα αρχεια και να το ξαναβαλω Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 παιδια τυχαινει να εχω ενα bluetooth gps και ειπα να δοκιμασω με αυτο την εφαρμογη αφου ακομα δε καταφερα να βρω στιγμα με το εσωτερικο gps αλλα παλι εχω προβλημα.οταν παω στις ρυθμισεις gps επιλεγω bluetooth gps το οποιο ψαχνει και βρισκει τη συσκευη gps.παταω να συνδεθω και μου λεει να βαλω κωδικο για προσβαση στην συσκευη.αλλα αφου δε μπορω να γραψω κανενα κωδικο στη συσκευη για να συνδεθουν....ενα απλο gps receiver ειναι. τι να κανω ?δε μπορω να συνδεθω... giati bre arhstotelh,lipon tha po ton pio eukolo tropo,lipon peri bluetooth ta eipame kai ta ksereis, apo ki kai pera pigenis mesa apo to programa sto menu 'katastasi gps'.kato aristera patas suskebh, meta pali kato aristera pigeneis sthn automati ebresi, thn ora pou tha sou pei gia bluetooth PRIN PATISIS TO OXI PERIMENE 4 DEUTEROLEPTA kai meta pata to oxi,i syndesi me to esoteriko gps exei gini,, kai tha to diapistosis patonas to 'piso'- kato ,tha deis oti exei emfanisti i ora dipla sto gmt(kato deksia),apo ki kai pera tha perimenis gia na piasis osous perisoterous dorifous ginete i apo ki i patontas 'epilogi' pou tha se pai sto kyrio menu,kai to posous doriforous tha piasis eksartate kai einai poly symantiko to pou briskese,to kalytero einai na eisai se anoixto xoro. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 καλα αυτο θα το βρω .με το bluetooth και τη συνδεσιμοτητα τι παιζει?δε μπορω να μη ζηταει κωδικο συνδεσης? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 καλα αυτο θα το βρω .με το bluetooth και τη συνδεσιμοτητα τι παιζει?δε μπορω να μη ζηταει κωδικο συνδεσης? auto den ofilete sto programa alla sto bluetooth pou exeis,einai thema syskebhs. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 δε νομιζω να ειναι θεμα συσκευης..πως να γραψω δηλαδη το κωδικο στη συσκευη?με το Nokia maps συνδεεται οκ.σ αυτο τωρα βασικα συνδεεται αρχικα αλλα μετα απο λιγο οταν παω κατευθειαν στον χαρτη μου λεει η συνδεση χαθηκε πριν 5 δευτερολεπτα.και νομιζω παραμενει συνδεμενο γιατι παιρνω σημα στο εικονιδιο του bluetooth οταν υπαρχει ενεργη συνδεση και στη συκευη αναβοσβηνει το φωτακι του bluetooth που σημαινει οτι υπαρχει ενεργη συνδεση...τι παιζει?παραμενει συνδεμενο αλλα δεν εχει σημα?κανεις το δοκιμασε με bluetooth gps? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. December 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 δε νομιζω να ειναι θεμα συσκευης..πως να γραψω δηλαδη το κωδικο στη συσκευη?με το Nokia maps συνδεεται οκ.βασικα συνδεεται αρχικα αλλα μετα απο λιγο οταν παω κατευθειαν στον χαρτη μου λεει η συνδεση χαθηκε πριν 5 δευτερολεπτα. otan leo syskebhs anferome sto bluetooth oxi sto thlefono,otan agorazoume kapio bluetooth exei kapoies odigies gia na syndethi me alli syskebh,kai mesa se autes exei kai kapio kodiko,na ksereis kati otan sou lei oti xathike to sima den simeni apolytos tipota,exeis sindesi me to gps alla oxi kalo kai dynato sima,allo na exoume syndesi me to gps kai na exoume kaki lipsi kai allo na mhn exoume katholou syndesi me to gps,sto eipa kai pio pano auto einai kathara thema to pou briskese,alo na eisai sto domatio sou kai allo na eisai sth taratsa. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 otan leo syskebhs anferome sto bluetooth oxi sto thlefono,otan agorazoume kapio bluetooth exei kapoies odigies gia na syndethi me alli syskebh,kai mesa se autes exei kai kapio kodiko,na ksereis kati otan sou lei oti xathike to sima den simeni apolytos tipota,exeis sindesi me to gps alla oxi kalo kai dynato sima,allo na exoume syndesi me to gps kai na exoume kaki lipsi kai allo na mhn exoume katholou syndesi me to gps,sto eipa kai pio pano auto einai kathara thema to pou briskese,alo na eisai sto domatio sou kai allo na eisai sth taratsa. μα και εγω για το bluetooth ελεγα οχι για το ν95.οσο για το σημα χανεται εντελως μετα απο λιγο.η συνδεση χαθηκε μου λεει οχι οτι μειωθηκε το σημα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 μα και εγω για το bluetooth ελεγα οχι για το ν95.οσο για το σημα χανεται εντελως μετα απο λιγο.η συνδεση χαθηκε μου λεει οχι οτι μειωθηκε το σημα. Aν θυμαμαι καλα και εμενα ετσι ελεγε αλλα παρεμενε συνδεδεμενο. Για τον κωδικο νομιζω οτι το ανεφερε στο manual του bluetooth. Δουλεύει πάντως τζάμι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Tipota akoma me to activation... Paizei na stamatise o tupos na dinei? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts