marvin Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Την Κορνουάλη ξέχασαν... Ου ρε :p -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhtikos2012 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 είμαι χανιώτης.ΠPΩTA κρητικός κ μετά ελληνας. παίξτε παραπέρα κρητικοί δεν είστε μόνο εσείς που θέλετε TO ελληνικό κράτος.κρητικοί είμαστε KAI εμείς που δεν αντέχουμε άλλη επιρροή από TON ελλαδίτικό πολιτισμό,το ξεζουμίσμα,την αλλοτρίωση της διαλέκτου και την οικονομικής εκμετάλλευσης.χόρτασαμε ελλάδα.μόνοι μας TΩPA. σεβαστείτε την αντίθετη γνώμη.KAI TO δικό ΣAΣ μορφωτικό επίπεδο EINAI χαμηλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 είμαι χανιώτης.ΠPΩTA κρητικός κ μετά ελληνας. παίξτε παραπέρα κρητικοί δεν είστε μόνο εσείς που θέλετε TO ελληνικό κράτος.κρητικοί είμαστε KAI εμείς που δεν αντέχουμε άλλη επιρροή από TON ελλαδίτικό πολιτισμό,το ξεζουμίσμα,την αλλοτρίωση της διαλέκτου και την οικονομικής εκμετάλλευσης.χόρτασαμε ελλάδα.μόνοι μας TΩPA. σεβαστείτε την αντίθετη γνώμη.KAI TO δικό ΣAΣ μορφωτικό επίπεδο EINAI χαμηλό. Kι εγω Κρητικος ειμαι, αλλα δεν σκεφτομαι ετσι, εγω και το 99% των Κρητικων. Συγχωρεισαι λογω του περασμενου της ωρας. Ελπιζω οταν με το καλο ξυπνησεις να κανεις edit. Με τις υγειες σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Kι εγω Κρητικος ειμαι, αλλα δεν σκεφτομαι ετσι, εγω και το 99% των Κρητικων. Συγχωρεισαι λογω του περασμενου της ωρας. Ελπιζω οταν με το καλο ξυπνησεις να κανεις edit. Με τις υγειες σου. Δικαίωμά του να πιστέυει ότι θέλει. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 είμαι χανιώτης.ΠPΩTA κρητικός κ μετά ελληνας. παίξτε παραπέρα κρητικοί δεν είστε μόνο εσείς που θέλετε TO ελληνικό κράτος.κρητικοί είμαστε KAI εμείς που δεν αντέχουμε άλλη επιρροή από TON ελλαδίτικό πολιτισμό,το ξεζουμίσμα,την αλλοτρίωση της διαλέκτου και την οικονομικής εκμετάλλευσης.χόρτασαμε ελλάδα.μόνοι μας TΩPA. σεβαστείτε την αντίθετη γνώμη.KAI TO δικό ΣAΣ μορφωτικό επίπεδο EINAI χαμηλό. Η κρητικη διαλεκτος φιλε μου ειναι μια απο τις ελληνικες διαλεκτους, οπως ειναι κι η μανιατικη , η κεφαλλονιτικη κλπ κλπ... Ολες εχουν ως βαση την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλωσσα... Ολοι μιλαμε την ελληνικη γλωσσα, ειμαστε κατοικοι ελλαδος, υπακουμε στους ελληνικους νομους, εχουμε ελληνικα ηθη κι εθιμα ! Δεν υπαρχει σε εσας επιρροη απο την ελλαδικτικο πολιτισμο, γιατι πολυ απλα, σε αυτον τον πολιτισμο ανηκετε κι εσεις! Ελληνες ειστε, ειμαστε και θα ειμαστε...για μια ζωη! Κι επειδη κι εγω ειμαι μισος κρητικος και εχω πολυ στενη σχεση με την κρητη, εχω να σου πω οτι οι κρητικοι νιωθουν περισσοτερο ελληνες απο καθε αλλο κατοικο της ελλαδας... Θα επρεπε να το ξερεις καλα αυτο, ειδικα εσυ που το διατυμπανιζεις οτι εισαι κρητικος... "Οποιος αρνειται το ιδιο του το παρελθον , χανεται σε αυτο...", να το θυμασαι αυτο καλα φιλε μου! ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Προφανώς δεν διάβασες αυτό που έγραψα για τους τελευταίους μεσογειακούς αγώνες. Αναφέρεσαι στο παρακάτω απόσπασμα; Πιστεύω ότι η αφορμή βρέθηκε με τα γεγονότα των τελευταίων μεσογειακών αγώνων, όπου όλες οι αγωνιζόμενες πόλεις-κράτη (ή όπως θέλετε πείτε το) είχαν τη σημαία των κρατών τους και η Κρήτη είχε την ελληνική και όχι την κρητική σημαία. Πχ η Κορσική είχε την Κορσική σημαία και όχι την Ιταλική, η Μάλαγα της Ανδαλουσίας, κοκ. Ναι το διάβασα και απο οτι διαπίστωσα τα έχεις ελαφρώς μπερδέψει. Πρώτων η Κορσική και η Μάλαγα δεν ειναι πόλεις κράτη ουτε χώρες. Ειναι περιοχές που ανήκουν στην Γαλλική και Ισπανική επικράτεια αντίστοιχα. Δεύτερον, στους Μεσογειακούς αγώνες λαμβάνουν μέρος μόνο χώρες και οχι αυτόνομες, ημιαυτόνομες κλπ περιοχές. Τρίτον, προφανώς αναφέρεσαι στα island games και στους οποίους αγώνες μέλος είναι και η Ρόδος. Μπορείς σε παρακαλώ να μου υπενθυμίσεις τι ακριβώς έγινε σε αυτους τους αγώνες; «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Μπορείς σε παρακαλώ να μου υπενθυμίσεις τι ακριβώς έγινε σε αυτους τους αγώνες; Στους συγκεκριμένους αγώνες στην τελετή έναρξης - λήξης - απονομή, αντί να βγει η Ελλνική σημαία βγήκε η Κρητική σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμετάσχοντες, που βγήκε η σημαία του τόπου τους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, το είχα διαβάσει σε ένα εξώφυλλο μιας εφημερίδας της Κρήτης, γύρω στο Μάρτη - Μάη. Αν έχεις το χρόνο, ψάξ' το να διαφωτίσεις και τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 είμαι χανιώτης.ΠPΩTA κρητικός κ μετά ελληνας. παίξτε παραπέρα κρητικοί δεν είστε μόνο εσείς που θέλετε TO ελληνικό κράτος.κρητικοί είμαστε KAI εμείς που δεν αντέχουμε άλλη επιρροή από TON ελλαδίτικό πολιτισμό,το ξεζουμίσμα,την αλλοτρίωση της διαλέκτου και την οικονομικής εκμετάλλευσης.χόρτασαμε ελλάδα.μόνοι μας TΩPA. σεβαστείτε την αντίθετη γνώμη.KAI TO δικό ΣAΣ μορφωτικό επίπεδο EINAI χαμηλό. Αφού το λες και μόνος σου ότι θεωρείς τον εαυτό σου Έλληνα. ;) Όταν λες μόνοι σας; Μιλάμε για ξεχωριστή κρατική οντότητα ή για κάτι λιγότερο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhtikos2012 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Kι εγω Κρητικος ειμαι, αλλα δεν σκεφτομαι ετσι, εγω και το 99% των Κρητικων. Συγχωρεισαι λογω του περασμενου της ωρας. Ελπιζω οταν με το καλο ξυπνησεις να κανεις edit. Με τις υγειες σου. Και ποιος είσαι εσυ που θα πείς οτι είναι το 99%; Για παιξε παρα πέρα. Είπα εγώ οτι οι περισσότεροι θέλουν αυτονομία; Όχι.Δεν ξέρω.Αλλα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά. Οπότε δεν πρέπει να λές ουτε εσύ οτιδήποτε και να δίνεις αναληθή στατιστικά στοιχεία. Δεν θα κάνω κανένα edit γιατί είμαι ένας απο τους κρητικούς που δεν κολώνουνε να λένε τη γνώμη τους. Γιατι πιστεψέ με οτι υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται να πούν τη γνώμη τους πάνω σε αυτό το θέμα. είτε η γνώμη τους είναι θετική είτε αρνητική είτε ουδέτερη. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο. Απλά ήθελα να δώσω παρόν και εγώ στη συζήτηση ως κρητικός. Δεν υπαρχει σε εσας επιρροη απο την ελλαδικτικο πολιτισμο, γιατι πολυ απλα, σε αυτον τον πολιτισμο ανηκετε κι εσεις! Πώς ακριβώς φιλαράκο; Απο πότε οι κρήτες είναι ελλαδίτες ; Ελλαδίτες λέγονται οι έλληνες της βαλκανικής χερσονήσου (των βαλκανίων) που επι το πλείστον βλάχοι είναι.Απο Πελλοπόνησο μέχρι Θεσσαλία. Ασε με εμένα να αποφασίσω φιλαράκι που θέλω και με ποιά κριτήρια θέλω να ανοικώ κάπου όπως και τους άλλους. Είναι θεμελιώδες δικαίωμα ανθρώπινο. Είναι τυχαίο θα μας πείς που το θέμα έχει ξεφύγει και φοβούνται τα ΜΜΕ να το βγάλουν στη φόρα γιατί μετα θα μάθουμε πόσοι πραγματικά έχουν βλέψεις τέτοιες για ανεξάρτητη κρήτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Συνειδητοποιείς τι λες; Πόσο χρονών είσαι; Και κυρίως, καταλαβάνεις πως η Κρήτη ήταν πάντα Ελλάδα και η Ελλάδα Κρήτη; Καταλαβαίνεις ότι προσβάλεις ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου αποκαλόντας τους (υποτιμητικά, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί) "βλάχους"; Και τέλος μια ερώτηση: Αν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος σε αποκαλούσαμε βλάχο (λόγω της διαφορετικής διαλέκτου) ή βάρβαρο (λόγω των εθίμων και των γνωστών "μαυροπουκαμισάδων") ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ποιά θα ήταν η αντίδρασή σου;; Αυτονομία έχει το Άγιο Όρος. Αν αισθάνεσαι καταπιεσμένος (τόσο πολύ πια) από την Ελλάδα (που φτάσαμε...:down:) μπορείς να μετακομίσεις εκεί. Ερώτηση προς mods: Ρε παιδιά, υπάρχει λόγος που μένει ανοιχτό αυτό το thread; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Oh oh oh guys chill out....... Ρε φιλος kritikos και εγω απο το Ρεθυμνο ειμαι αλλα δεν εχουμε κανενα προβλημα με το αν σχιστουμε ή οχι αλλωστε μην ξεχνας οτι ποσα εκατομυρια ερχονται καθε χρονο απο την Ε.Ε για αναπτυξη της επαρχιας οπου κατοικουμε(ασχετος τωρα που θα κοπουν οι επιδοτησεις με την μ@λ@κι@ που 3γιν3 στα ζωνιανα με τους Ειδικους Φρουρους).... Σου ειπα ενα πολυ μικρον + απο το οποιο οφελειται η Κρητη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Και ποιος είσαι εσυ που θα πείς οτι είναι το 99%; Για παιξε παρα πέρα. Είπα εγώ οτι οι περισσότεροι θέλουν αυτονομία; Όχι.Δεν ξέρω.Αλλα υπάρχει και η αντίθετη πλευρά. Οπότε δεν πρέπει να λές ουτε εσύ οτιδήποτε και να δίνεις αναληθή στατιστικά στοιχεία. Δεν θα κάνω κανένα edit γιατί είμαι ένας απο τους κρητικούς που δεν κολώνουνε να λένε τη γνώμη τους. Γιατι πιστεψέ με οτι υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται να πούν τη γνώμη τους πάνω σε αυτό το θέμα. είτε η γνώμη τους είναι θετική είτε αρνητική είτε ουδέτερη. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο. Απλά ήθελα να δώσω παρόν και εγώ στη συζήτηση ως κρητικός. Δεν υπαρχει σε εσας επιρροη απο την ελλαδικτικο πολιτισμο, γιατι πολυ απλα, σε αυτον τον πολιτισμο ανηκετε κι εσεις! Πώς ακριβώς φιλαράκο; Απο πότε οι κρήτες είναι ελλαδίτες ; Ελλαδίτες λέγονται οι έλληνες της βαλκανικής χερσονήσου (των βαλκανίων) που επι το πλείστον βλάχοι είναι.Απο Πελλοπόνησο μέχρι Θεσσαλία. Ασε με εμένα να αποφασίσω φιλαράκι που θέλω και με ποιά κριτήρια θέλω να ανοικώ κάπου όπως και τους άλλους. Είναι θεμελιώδες δικαίωμα ανθρώπινο. Είναι τυχαίο θα μας πείς που το θέμα έχει ξεφύγει και φοβούνται τα ΜΜΕ να το βγάλουν στη φόρα γιατί μετα θα μάθουμε πόσοι πραγματικά έχουν βλέψεις τέτοιες για ανεξάρτητη κρήτη. Oι πορτες ανοιχτες και τα σκυλια δεμένα!!! http://img103.exs.cx/img103/4959/bye1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhtikos2012 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Oh oh oh guys chill out....... Ρε φιλος kritikos και εγω απο το Ρεθυμνο ειμαι αλλα δεν εχουμε κανενα προβλημα με το αν σχιστουμε ή οχι αλλωστε μην ξεχνας οτι ποσα εκατομυρια ερχονται καθε χρονο απο την Ε.Ε για αναπτυξη της επαρχιας οπου κατοικουμε(ασχετος τωρα που θα κοπουν οι επιδοτησεις με την μ@λ@κι@ που 3γιν3 στα ζωνιανα με τους Ειδικους Φρουρους).... Σου ειπα ενα πολυ μικρον + απο το οποιο οφελειται η Κρητη... Na ksekatharisoume kapoia pragmata. Min sygxeetai to ellhniko kratos me to ellhniko ethnos. H aytodiathesh den shmainei ethnologikh diaforopoihsh. Pistevo oti o pio energos ellhnismos einai o apodhmos kai h kypros. Aftoi oi ellhnes pane mprosta. Den mporo na katalavo ti sxesh exei h ellada kai h eyropaikh enosi. Emeis den theoroumaste mia aftonomh eyropaikh perifereia (krhth)? Giati prepei na koitame toso xamhla panta emeis oi krhtikoi apo th stigmh pou einai diethnws dikaioma kathe laou na diaxeirizetai ta lefta ta opoia paragei kai na apaitei aytodiathesh kai diethnh anadeiksh tou topou tou. An oxi aftonomia sigoura oikonomikh kai doihkhtikh aftonomia tha yposthriza. Allo ta proionta mas na grafoun product of crete kai na anadeiknietai to nhsi mas diethnws kai allo product of greece kai na anadeiknietai h athinoellada. Einai adiko. Se ena filo pou eipe oti o plythismos ths krhths einai 40.000 ton enhmerwnw oti einai 750.000 toulaxiston oi krhtikoi syn tous krhtikous ths diasporas. H tha milame sovara h tha leme fouskes. Esy file pou rotas thn hlikia mou enhlikiwsou kai meta grafe sta threads. Kopelia to mellon einai dyskolo. To kazani vrazei dekaeties twra. Yparxei orgh apo arketous krhtikous gia thn ypovathmish tou topou mas apo to athinokentriko kratos. An ksefygei logo akoma tha parei megales diastaseis. Kai filarako narkwtika yparxoun pantou oxi mono sth krhth alla tora valan th krhth sto mati giati panta h kyvernhsh kai oi pseftokrhtikoi vouleftes pou exoume kai mas ekprosopoun eixan axti sth krhth mas. Exoume aneksarthth ekklhsia paradeigma pros mimish gia thn elladikh Den eimaste asymanto nhsaki, exoume kai emeis politismo oxi mono eseis ekei panw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Τι ακούμε Θεέ μου;;;Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα... -Η κρητική διάλεκτος βασίζεται ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είτε σας αρέσει είτε όχι,όπως όλες οι διάλεκτοι σε διάφορα χωριά/τόπους/περιοχές. -Ανατρέξτε κάποιοι στα αρχαία χρόνια να δείτε αν η Κρήτη "ήταν Ελλάδα" ή όχι!Τις τυπικές αηδίες με διάφορους νόμους......μην τα σχολιάσω!Αυτό το λέω αν θέλετε να το πάμε και ηθικά το θέμα! -Για μία ακόμη φορά φαίνεται πόσο πολύ "Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" (ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι εννοώ με αυτόν τον όρο) σκέφτεται την πάρτη του!!!Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δαίνεται ότι δεν είμαστε ενωμένοι!Για αυτό μετά από κάποια χρόνια αμφιβάλλω πολύ για το πόσοι Έλληνες ή να το πω καλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ θα έχει απομείνει να μας θυμίζει αυτό που είχαν πασχίσει οι παλιότεροι να πετύχουν!!Και όταν μιλάω για παλιότερους μιλάω από τους αρχαίους χρόνους μέχρι περίπου τα μέσα του 20ου αιώνα!!! -Το καταλαβαίνετε κάποιοι ότι λόγω του εγωϊσμού σας χανόμαστε σαν λαός;;Ένα ΝΤΟΥ να μας κάνουν (για οποιαδήοτε χώρα μιλάω)..............ο καθένας θα κοιτάξει τον εαυτό του και ταυτόχρονα θα μας κατατροπώσουν!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! -Τις ΑΗΔΙΕΣ για όπλα και άλλα που επικρατούν στην Κρήτη......αφού είστε τόσο μάγκες ελάτε με γυμνά χέρια να λύσετε τις διαφορές σας!Έμαθε ο κάθε άσχετος να παίρνει ένα όπλο και να πυροβολεί!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ λύνουν τις διαφορές όχι πηγαίνοντας με άλλους να δείρουν/σκοτώσουν 1-2 άτομα χρησιμοποιώντας όπλα/μαχαίρια κ.α.! Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Στην κρητη καταργηθηκαν κιολας τα ελληνικα απο τα πληκτρολογια???μας εβγαλες τα ματια ρε παιχτη Den eimaste asymanto nhsaki, exoume kai emeis politismo oxi mono eseis ekei panw. τα πιστευεις αυτα που λες?τι ευρωπαικη περιφερεια ρε φιλε εδω κουβαλατε ολοι οπλα εχω δει οδηγο σχολικου λεωφορειου να χει οπλο ενω κουβαλαγε 5 χρονα παιδακια μες στην φοβια και την ανασφαλεια ειστε για να κουβαλατε ενα οπλο και να εχετε και 2-3 σπιτι,τωρα για το αλλο περι παραγωγης προιοντων αν εισαι περηφανος που πουλατε ναρκωτικα και σκοτωνεται εφηβους και παιδακια τι να σου πω ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhtikos2012 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Τι ακούμε Θεέ μου;;;Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα... -Η κρητική διάλεκτος βασίζεται ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είτε σας αρέσει είτε όχι,όπως όλες οι διάλεκτοι σε διάφορα χωριά/τόπους/περιοχές. Me afto symfono.einai ellhnikh dialektos arxaizousas morfhs h krhtikh, opws kai h kypriakh,(anaferw kai th kypriakh giati mazi me thn krhtikh einai kai oi ellhnikes dialektoi oi opoies omilountai mexri kai shmera. dialektoi me polles agnwstes gia tous elladites lekseis) -Ανατρέξτε κάποιοι στα αρχαία χρόνια να δείτε αν η Κρήτη "ήταν Ελλάδα" ή όχι!Τις τυπικές αηδίες με διάφορους νόμους......μην τα σχολιάσω!Αυτό το λέω αν θέλετε να το πάμε και ηθικά το θέμα! Prin to 1913 h krhth den htan ellada(= den htan sto ellhniko kratos). Htan aftonomh dhmokratia me dikou ths nomous, syntagma, ekklhsia(h opoia mas exei meinei mexri kai shmera), nomisma ktp.. Epishs den thelan oloi oi krhtes enosh to 13. Yphrxe ena pososto (pou logiko einai na yparxoun atoma pou einai kai kata) na exei antitheth gnomh pros thn enosh. h epanastash tou 21 den eixe kamia sxesh me th krhth. Opos enothikame tote etsi exoume dikaioma kai na aposxistoume ama laxei kai to theloun oloi oi krhtikoi. -Για μία ακόμη φορά φαίνεται πόσο πολύ "Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" (ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι εννοώ με αυτόν τον όρο) σκέφτεται την πάρτη του!!!Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δαίνεται ότι δεν είμαστε ενωμένοι!Για αυτό μετά από κάποια χρόνια αμφιβάλλω πολύ για το πόσοι Έλληνες ή να το πω καλύτερα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ θα έχει απομείνει να μας θυμίζει αυτό που είχαν πασχίσει οι παλιότεροι να πετύχουν!!Και όταν μιλάω για παλιότερους μιλάω από τους αρχαίους χρόνους μέχρι περίπου τα μέσα του 20ου αιώνα!!! Pos? H athina exei peripou to 70% tou plithismou ths elladas kai den einai enomenh h ellada? -Το καταλαβαίνετε κάποιοι ότι λόγω του εγωϊσμού σας χανόμαστε σαν λαός;;Ένα ΝΤΟΥ να μας κάνουν (για οποιαδήοτε χώρα μιλάω)..............ο καθένας θα κοιτάξει τον εαυτό του και ταυτόχρονα θα μας κατατροπώσουν!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Xamenos laos den xanetai oute vrisketai -Τις ΑΗΔΙΕΣ για όπλα και άλλα που επικρατούν στην Κρήτη......αφού είστε τόσο μάγκες ελάτε με γυμνά χέρια να λύσετε τις διαφορές σας!Έμαθε ο κάθε άσχετος να παίρνει ένα όπλο και να πυροβολεί!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ λύνουν τις διαφορές όχι πηγαίνοντας με άλλους να δείρουν/σκοτώσουν 1-2 άτομα χρησιμοποιώντας όπλα/μαχαίρια κ.α.! Thorie kopeli, etsanai h nhsos Sa saresei sa de saresei ksa sou kai mhn simoseis pote epae. Afto to thema afora mono tous krhtes kai kanenan allo. Arketa asxolithika, apla synexisa na grafo giati kapioi apo mesa poly xontra ta kovoun kai aradiazoune th mia arloumba meta thn allh. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhtikos2012 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Στην κρητη καταργηθηκαν κιολας τα ελληνικα απο τα πληκτρολογια???μας εβγαλες τα ματια ρε παιχτη Den eimaste asymanto nhsaki, exoume kai emeis politismo oxi mono eseis ekei panw. τα πιστευεις αυτα που λες?τι ευρωπαικη περιφερεια ρε φιλε εδω κουβαλατε ολοι οπλα εχω δει οδηγο σχολικου λεωφορειου να χει οπλο ενω κουβαλαγε 5 χρονα παιδακια μες στην φοβια και την ανασφαλεια ειστε για να κουβαλατε ενα οπλο και να εχετε και 2-3 σπιτι,τωρα για το αλλο περι παραγωγης προιοντων αν εισαι περηφανος που πουλατε ναρκωτικα και σκοτωνεται εφηβους και παιδακια τι να σου πω ...... Για το νησι μου μ...κιες δεν ανεχομαι καταλαβες; Αμε εις το καμπο το θεσσαλικο εκει που βγαινουν τα καπνα εχουν φυτεψει παραγωγη και αυτοι αλλα σιωπατε.. Εχουμε παραγωγή 1) Οπορωκυπευτικά 2)Εσπεριδοειδή 3) Τουρισμό ( που αυτός κρατάει την Ελλάδα στα πόδια της, ελα στο Ηράκλειο να δείς τι σημαίνει διασκέδαση και αυθεντική νυχτερινή ζωή και να δείς τι κυριλάτα PUBS που έχουμε και τι χρήμα αφήνουν οι Βρετανοί και οι Σκανδιναβοί για να τρώς εσύ και να μας βρίζεις) Αν δεν ήταν η Κρήτη στην Ελλάδα το χειμώνα τηγανίτες με αλέυρι θα τρώγατε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ρε φίλε Κρητικε ηρεμησε μια ολια γιαντα θα παθεις καρδια απ'το ζορε σου.. Απο Ρεθυμνο ειμαι και εγω εσυ απο που? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 τι ευρωπαικη περιφερεια ρε φιλε εδω κουβαλατε ολοι οπλα εχω δει οδηγο σχολικου λεωφορειου να χει οπλο ενω κουβαλαγε 5 χρονα παιδακια μες στην φοβια και την ανασφαλεια ειστε για να κουβαλατε ενα οπλο και να εχετε και 2-3 σπιτι,τωρα για το αλλο περι παραγωγης προιοντων αν εισαι περηφανος που πουλατε ναρκωτικα και σκοτωνεται εφηβους και παιδακια τι να σου πω ...... Μαλλον σε κανενα αλλο νησι ειχες παει και τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα...το ποσοστο οπλοφοριας ειναι αυξημενο στην Κρητη αλλα οχι οπως τα περιγραφεις και οσο για τα ναρκωτικα , δεν νομιζω οτι η Κρητη ειναι η μονη που τα εχει...και αλλες περιφερειες της Ελλαδας καλλιεργουν (απλα δεν σχολιαστηκαν στις ειδησης).Οσο για το σκοτωνουν εφηβους και παιδακια μαλλον δεν τα ξερεις καλα...Δεν ειμαστε κανιβαλοι και ολα οσα λες ειναι ακρως προσβλητικα για μια περιοχη που εχει μεγαλη ιστορια και που εκτος απο τα Ζωνιανα (γιατι εκει κολλησες και κανεις το παπαγαλακι τον δημοσιογραφων που τα κανουν ολα τερατα) , εχει πολλα να δειξει και σε αξιοθεατα και σε πολιτισμο και σε φιλοξενια. [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhtikos2012 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ρε φίλε Κρητικε ηρεμησε μια ολια γιαντα θα παθεις καρδια απ'το ζορε σου.. Απο Ρεθυμνο ειμαι και εγω εσυ απο που? Χανιώτης είμαι. Τον τελευταίο καιρό η εικόνα της Κρήτης στα ΜΜΕ έχει αλλάξει πάρα πολύ και δεν μου αρέσει καθόλου. Θαρρούν οτι είμαστε χωριάτες, αγρίμια, παρακατιανοί, ασε που τα έργα στο νησί μας είναι πια πολυτέλεια. Έχουμε γίνει περίγελος και σαν κρητικοί το δεχόμαστε τι να πώ. Η πόλη μου έχει μόνο φυσικές ομορφιές ,και καμία υποδομή (όπως και το ρέθυμνο που έρχομαι συχνά,[στο Ηράκλειο δεν τολμάνε να κάνουν μ...κιες γιατί έχουν ένα δήμαρχο και νομάρχη με α....δια, αλλα και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν και πολλά αν δεν έχουν χρήματα απο την ελληνική πολιτεία]). Στη πόλη μου που λές όλες οι ομορφιές της είναι η πλατεία Ελευθερίας με τα δικαστήρια (πρώην κρητική βουλή) και η αγορά που έγιναν επι κρητικής πολιτείας.. τι έκανε το κράτος; Τίποτα. Να γυρίζει σήριαλ μόνο ξέρουν πάνω στην Αθήνα και να γελάνε με τη προφορά μας(που αποτυχημένα μιμούνται) Χάρηκα για τη γνωριμία. Ήθελα να δώσω το παρόν. Και πολύ ασχολήθηκα. Αλλα να ακούς τώρα 40.000 πληθυσμό ότι έχει η Κρήτη να λέει το βλαχαδερό απο την Αθήνα τα παίρνεις.. όσο ήρεμος και αν είσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Στο καλό να πας.Αρκετά μας έκανες τα νεύρα τσατάλια με τις ασυναρτησίες σου. Τέτοιο μίσος προς το Ελληνικό κράτος/εθνος δεν έχουν ούτε οι Τούρκοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Και κάπου εδώ τελειώνει το θέμα. Αν και όταν υπάρξει τέτοιο ζήτημα το ξανασυζητάμε.Μέχρι τότε δεν έχει κανένα νόημα να λέμε το οτιδήποτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts