mafiagalou Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Θα ρωτήσω κάτι που πολλές φορές το έχω απαντήσει και εγώ αλλά :cry: ... για το χάρτη Autodrive 1.60 θα ξαναδημιουργήσουμε εκ νέου το αρχείο .UNL με το κωδικό (mapid) 822; δεν χρειαζεται Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Γνωρίζει κανείς γιατί το μέγεθος του νέου Anavasis 3.8.1 είναι μόνο 81MB; η προηγούμενη έκδοση του χάρτη 3.8.0 ήταν 104MB. Το ίδιο πιό μικρός είναι και ο καινούργιος 3σε1 σε σχέση με το προηγούμενο. Γιατί συμβαίνει αυτό ξέρουμε; Και εμενα μου εχει κανει εντυπωση το παραπανω! Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο :worry: Αυτο που με μπερδευει ειναι το παρακατω: Για να μην χρειαστεί να κατεβάσετε ολόκληρη την αναβάθμιση, ανεβάσαμε το εκτελέσιμο σκέτο (TopoNavigator381exe.rar). Αποσυμπιέζετε το rar μέσα στο φάκελο C:\Program Files\TopoView (δεξί κλικ\αποσυμπίεση εδώ), οπότε θα γράψει το νέο εκτελέσιμο πάνω στο παλιό. Πηγη: http://www.mapforum.gr/viewtopic.php?t=571 Ειναι γραμμενο στο forum της αναβασης. Απο την στιγμη που εκαναν ενα Update που προστιθεται επανω στην 380 πως μπορει να ειναι μικροτερος ο 381 ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Βρήκαν τρόπο καλύτερης συμπίεσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Διαβασες τα παραπανω? Δεν νομιζω να συμβαινει αυτο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 η διευθυνση του επισημου sait της αναβασης απο το οποιο μπορουμε να κανουμε ανβαθμιση ποια ειναι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 http://www.anavasi.gr/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ρε παιδια ενας δεν μπορει να μου απαντησει?ολοι το ξερετε γιατι εχετε garmin!σε καποια προγραμματα πλοηγησης το τριγωνακι που δειχνει που ειμαστε κυλαει ομαλα,χωρις να πηγαινει βημα -βημα στο garmin εσας πως παει?εμενα παει βημα-βημα και σε symbian και σε wm5.για πειτε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ρε παιδια ενας δεν μπορει να μου απαντησει?ολοι το ξερετε γιατι εχετε garmin!σε καποια προγραμματα πλοηγησης το τριγωνακι που δειχνει που ειμαστε κυλαει ομαλα,χωρις να πηγαινει βημα -βημα στο garmin εσας πως παει?εμενα παει βημα-βημα και σε symbian και σε wm5.για πειτε μου... Βήμα-βήμα πάει,μην τρελαίνεσαι όμως,δεν αξίζει τον κόπο..;)(με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας.....:() Η ομαλή κύληση του δρομέα συναντάται συνήθως σε συσκευές/δέκτες GPS(πχ. Garmin Nuvi,Mio,Destinator.....) και όχι στα πρόσθετα προγράμματα πλοήγησης(ίσως σε WM να είναι λίγο πιο ομαλά απ΄ότι έχω διαπιστώσει εγώ) διότι εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες υπολογιστικές απαιτήσεις λογισμικού παράλληλα με άλλες εφαρμογές και σχετιζόμενα με το hardware των κινητών ιδίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Βήμα-βήμα πάει,μην τρελαίνεσαι όμως,δεν αξίζει τον κόπο..;)(με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας.....:() Η ομαλή κύληση του δρομέα συναντάται συνήθως σε συσκευές/δέκτες GPS(πχ. Garmin Nuvi,Mio,Destinator.....) και όχι στα πρόσθετα προγράμματα πλοήγησης(ίσως σε WM να είναι λίγο πιο ομαλά απ΄ότι έχω διαπιστώσει εγώ) διότι εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες υπολογιστικές απαιτήσεις λογισμικού παράλληλα με άλλες εφαρμογές και σχετιζόμενα με το hardware των κινητών ιδίως.σε ευχαριστω:D πληρως κατατοπιστικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 παιδια ξερει κανενας πιο ειναι το map id του καινουργιου χαρτη που ανεβηκε εχθες στο xxxxxxxxxx?? το λινκ ειναι εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Πρώτα από όλα δεν επιτρέπονται λινκ Δευτερον εχει πολλούς χάρτες στο λινκ που έδωσες Ο Ανάβασις δεν θέλει Id Από τους άλλους 295 και 822 Εχει αναφερθεί πάμπολες φορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Πρώτα από όλα δεν επιτρέπονται λινκ Δευτερον εχει πολλούς χάρτες στο λινκ που έδωσες Ο Ανάβασις δεν θέλει Id Από τους άλλους 295 και 822 Εχει αναφερθεί πάμπολες φορες σευχαριστω....αλλα δυστιχος δεν δουλευει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ρε παιδια ενας δεν μπορει να μου απαντησει?ολοι το ξερετε γιατι εχετε garmin!σε καποια προγραμματα πλοηγησης το τριγωνακι που δειχνει που ειμαστε κυλαει ομαλα,χωρις να πηγαινει βημα -βημα στο garmin εσας πως παει?εμενα παει βημα-βημα και σε symbian και σε wm5.για πειτε μου... Tο garmin σε πιο λειτουργικο σου τρεχει καλυτερα και ποια εκδοση.αν θυμαμαι καλα εχεις το diamond,σε αυτο πως παει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaki125 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Στο χάρτη της Ανάβασης πού εμφανίζονται τα μονοπάτια και οι ορειβατικές διαδρομές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ΠΑΙΔΙΑ για να βαλω τον 3 σε 1 αρκει μονο να διαγραψω τον χαρτη που εχω και να βαλω τον νεο?Δηλαδη εννοω δεν πειραζω τιποτα αλλα ετσι?EDIT:Γιατι λετε οτι ο νεος 3σε 1 ειναι μικροτερος?Αυτος που εχω ειναι 166ΜΒ και ο νεος 176 Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ναι, αυτό κάνεις. Και φτιάχνεις καινούριο unl για τον 3 σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 καινούργιο unl γιατί;δεν είναι ίδιοι οι κωδικοί των χαρτών άρα και οι αριθμοί που θα βάλω στο αρχείο; Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αν έχεις ήδη και χρησιμοποιείς 3 σε 1, δεν χρειάζεται. Μόνο αν χρησιμοποιείς πριν τους ξεχωριστούς και βάλεις 3 σε 1 θα φτιάξεις νέο unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvasi86 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πως να εγκαταστίσω το καινούριο χάρτη 3 σε 1.Ευχαριστώ πολύ. Εγώ έχω 1.30 τι πρέπει να κάνω για να βάλω άλλους χαρτές? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 πεζει ρολο η εκδοση του kegen στο ξεκλειδωμα??? πχ εγω εχω την 1.30 κ δεν μπορουσα να ξεκλειδωσω τον καινουργιο 3 σε1 ενω με ενα παλιοτερο 3 σε 1 ολα πηγαν καλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvasi86 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Σε ευχαριστώ αλλα μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ μια πιο καινούργια έκδοση?Συγνώμη που σε πρίζω αλλά δε το κατέχω κ πολύ το θέμα! Ευχαριστώ mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Διάβασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 εγω χθες βραδυ εχω βαλει το ν82 με το garmin και αφου δουλευε για 20 λεπτα μετα εσβησε. ξαναανοιξα το τηλεφωνο και ειχε 3 γραμμες μπαταρια, μηπως για αυτο εσβησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 εγω χθες βραδυ εχω βαλει το ν82 με το garmin και αφου δουλευε για 20 λεπτα μετα εσβησε. ξαναανοιξα το τηλεφωνο και ειχε 3 γραμμες μπαταρια, μηπως για αυτο εσβησε? Η χρήση του GPS είναι αρκετά ενεργοβόρα. Αν δεν είχε πολύ μπαταρία το τηλέφωνο σου μπορεί να έσβησε επειδή το σύστημα λόγο της μεγάλης κατανάλωσης ενέργειας βρήκε την μπαταρία εξαντλημένη. Ωστόσο στα λίγα λεπτά που ήταν κλειστό η μπαταρία επανήλθε στην πραγματική της δύναμη και έτσι όταν το άνοιξες πάλι είχε τις 3 γραμμές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 τελευταιο bluechert greece (id 295) που τον βρησκουμε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts