gianpithio Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Ισχύει, στο εξωτερικό οι χάρτες του Garmin είναι πάρα πολύ καλοί. Στην Ελλάδα τους λείπουν κάποια πράγματα μόνο. Στην Αγγλία που ξέρω για παράδειγμα είναι πλήρης ο χάρτης. Το ίδιο φαντάζομαι και για Γαλλία.. Δοκιμασε μονο του τον χαρτη της Αναβασης! Εαν εχεις επιλεγμενο και τον Auto Drive σκεπαζει τον Αναβαση και δεν βλεπεις αρκετα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εκανα εγκατάσταση του Garmin στο τηλέφωνο, βλέπω εικονίδιο στις εφαρμογές, αλλά μου δεν ξεκινάει το πρόγραμμα. Τι δεν έχω κάνει σωστά; Τι ακριβώς σου κάνει το εικονίδιο; Εγκατάσταση στο αρχείο sis έκανες; Ποιούς χάρτες έχεις βάλει στον φάκελο garmin και ποιά έκδοση της εφαρμογής πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παίδες η 5.00.10 στο n78 είναι πολύ βελτιωμένη απο άποψη ταχύτητας κ ανταπόκρισης.Κλειδώνει δορυφόρους πολύ πιο γρήγορα.Έχει μεγάλη ακρίβεια στο σήμα.Για να καταλάβετε ειχα το κινητο στο χερι σταματημένος στο δρόμο κ έδειχνε ταχύτητα 0.Αν κουνούσα απότομα το χέρι μου αμέσως στιγμιαία αυξανόταν η ταχύτητα κ ξαναμηδένιζε.Καταλαβαίνει κ την παραμικρή κίνηση. Για Ν78 συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Σε N78 με 5.00.10 και ξεχωριστά τούς 3 χάρτες όταν επέλεγα τον ανάβαση και το έβαζα να κάνει τον υπολογισμό της διαδρομής έβγαζε σφάλμα ότι δεν του φτάνει η μνήμη έβαζα τον autodrive και όλα κανονικά έκανα ρεσταρτ άνοιξα τούς χάρτες της μαμάς nokia για να βρει αμέσως του δορυφόρους τους έκλεισα και μετά άνοιξα garmin αλλά πάλι τα ίδια.. Συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Με τον anavasis τις προάλλες και μένα μου έκανε τσαλιμάκια, με πέταγε έξω από το πρόγραμμα κτλ... Κάτι παίζει, βέβαια επειδή ήμουν ορεινά είχε τρελαθεί από τα δρομάκια στους επανυπολογισμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μάλλον έκανα κάτι λάθος... Γιατί ΄ταν αφαιρέσω την κάρτα μνήμης και την ξαναβάλω,ή όταν αποσυνδέσω και επανασυνδέσω το κινητό στο pc με ρωτάει να κάνει εγκατάσταση το garmin. Πάντως το πρόγραμμα είναι φοβερά ακριβές αν και για τα Χανιά λιγο...ελλειπές. Και κάτι ακόμα.Παράγγειλα μία κάρτα 2gb.Απλά αντιγράφω την παλιά του κινητού στην καινούρια με εμφανισή κρυφων φακέλων ή χρειάζεται να κάνω και κάτι αλλο ώστε να λειτουργούν οι εφαρμογές που έχω εκαταστήσει συμπεριλαμβανομένου και του garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εμφάνιση κρυφών φακέλων, αντιγραφή όλων των φακέλων στην καινούρια κάρτα μνήμης και, για να λειτουργήσει το garmin, σβήνεις τα αρχεία unl και δημιουργείς νέα (έχει αλλάξει το card id). Τίποτα άλλο. Όλα θα λειτουργούν κανονικά. Κάθε φορά που βγάζεις κάρτα ή συνδέεις το κινητό με το pc, σου λέει εκκίνηση garmin. Αυτό το κάνει πάντα. Απλά εσύ θα επιλέγεις όχι. ΥΓ.Γιατί πήρες μόνο 2GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αντιγράφεις αλλά ξεκλειδώνεις πάλι μιας και είναι καινούργια κάρτα με νέο αναγνωριστικό, μάλλον θέλει και εγκατάσταση όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 σωτός...εκκίνηση λέει όχι εγκατάσταση... πήρα 2 gb γιατί το τηλέφωνο το πήρα Α)για την φωτογραφική του -δεν χρησιμοποιώ πλέον ψηφιακή- και Β)δεν το παραφορτώνω.Απλά λέω να περάσω και 1-2 ελληνικές ταινίες να έχω να βλέπω στην περίπτωση πο γαβ-βαρεθώ...δεν μου χρειάζεται προς το παρόν τουλάχιστον κάτι μεγαλύτερο. Ευχαριστώ mirrorofsorrow,πάντα ΆΜΕΣΟΣ!!! ευχαρστώ raftoput Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 να σαι καλά, γι αυτό είμαστε εδώ, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο Χαιρετισμούς στη Λεβεντογέννα Κρήτη και δη στα Χανιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Κάθε φορά που βγάζεις κάρτα ή συνδέεις το κινητό με το pc, σου λέει εκκίνηση garmin. Αυτό το κάνει πάντα. Απλά εσύ θα επιλέγεις όχι. Εμένα στο δικό μου, εκτός από την εκκίνηση του GARMIN μου λέει και επίσης "στην κάρτα μνήμης βρέθηκε υλικό που δεν είναι συμβατό μπλα-μπλα" και απλά πατάω ΟΚ. Θα μάθω να ζω κι εγώ με αυτό το bug, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εμένα στο δικό μου, εκτός από την εκκίνηση του GARMIN μου λέει και επίσης "στην κάρτα μνήμης βρέθηκε υλικό που δεν είναι συμβατό μπλα-μπλα" και απλά πατάω ΟΚ. Θα μάθω να ζω κι εγώ με αυτό το bug, ε; Ναι, σε όλους το λέει αυτό. Το κάνει γιατί ομίζει οτι όταν βγάζεις την κάρτα ή βάζεις το καλώδιο, οτι περνάς νέους χάρτες ή ΡΟΙ και σου ζητάει εκκίνηση. Δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το έχω συνηθίσει πλέον. να σαι καλά, γι αυτό είμαστε εδώ, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο Χαιρετισμούς στη Λεβεντογέννα Κρήτη και δη στα Χανιά!!! :lol: :lol: Και γω Χανιώτης είμαι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Στο Ν78 εχω την v4.20.20!!!Θέλω να το αναβαθμίσω στην 5.Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία μηπως και χαθεί τπτ ή απλώς το βάζεις από πανω και το αλλάζει μόνο του?Γιατι μια φορά είχα προσαπθήσει να βάλω την 4.20.80 και μετά δεν άνοιγε καθόλου το Garmin! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Μπες στο θέμα της έκδοσης 5.00.10, στο ποστ 32 κατέβασε τα αρχεία. Περιέχει μέσα τα πάντα. Οπότε, δεν χρειάζεται να κρατήσεις τίποτα. Κάνε απεγκατάσταση, διέγραψε τον φάκελο garmin και βάλε τον φάκελο που κατέβασες και το αρχείο sis. Βέβαια, κρατάς τους χάρτες και τα αρχεία unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ευχαριστώ πολύ.Δουλεψε μια χαρα το πρόγραμμα.Λίγη βοήθεια ακόμη Please.Που θα πάω τώρα να κατεβάσω χάρτες για την Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 :lol: :lol: Και γω Χανιώτης είμαι. ;) Εμ...έτσι εξηγείται...:pμόλις ρωτήσω κάτι,δεν περνάνε 2 λεπτά και ...τσουπ! η απάντηση.;) Thnx again mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Οντως η 5.00.10 είναι άψογη και ταχύτατη στο Ν78. Εσείς ποιά πακέτα POI χρησιμοποιείτε και από που; ΥΓ: πολλοί Χανιώτες μαζευτήκαμε :D δεν εμπλουτίζει κανείς μας τον Autodrive/Anavasis για την πόλη μας;; :lol: Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 εχω τον city navigator europe 2008NT που εχει map id 284.ο 2009 εχει map id 378.αρα δεν μπορω να κανω copy-paste μονο το .img αρχειο θα πρεπει να το ξαναξεκλειδωσω,ετσι?το ερωτημα μου ειναι ανοιγωντας το k e y g e n εχει στο πανω μερος που βαζεις το card id και ξεκλειδωνεις το gps και κατω που βαζεις custom map id και ξεκλειδωνεις τον χαρτη.τωρα εγω για ΜΟΝΟ τον ευρωπαικο χαρτη πρεπει να ξανα κανω το πρωτο μερος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Θα πρεπει να ξανα ξεκλειδωσεις το χαρτη. Θα ανοιξεις το kεygεn θα βαλεις επανω το card id για να σου ανοιξει το κατω πλαισιο και βαζεις το map id του χαρτη που θελεις να ξεκλειδωσεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Θα πρεπει να ξανα ξεκλειδωσεις το χαρτη. Θα ανοιξεις το kεygεn θα βαλεις επανω το card id για να σου ανοιξει το κατω πλαισιο και βαζεις το map id του χαρτη που θελεις να ξεκλειδωσεις..α..δεν χρειαζεται δηλαδη να χρησιμοποιησω το 25ψηφιο κωδικο του card id.μονο αυτον που θα μου δωσει το map id,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ναι αφου το εσωτερικο gps ειναι ξεκλειδωμενο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πως ξεκλειδώνει το GPS στο Ν85; Δεν μπορώ να κάνω το τηλέφωνο να βρεί συσκευές GPS στο ξεκίνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δημιούργησες το αρχείο sw.unl με το κιτζεν; Έκανες την διαδικασία ενεργοποίησης του εσωτερικού δέκτη όπως περιγράφεται στο πρώτο ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts