freddaras Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Σε FP2 τηλεφωνο;Θα προσπαθησω παντως.Και δηλαδη αντι του αρχειου που αναφερεται στο αρχικο ποστ εσυ εβαλες το αντιστοιχο για τις καινουργιες εκδοσεις απο τα γνωστα μαγαζακια; το δοκιμασα σε 2 95αρια.... σε ενα απλο και σε ενα 8g....!!!!!!!!(το δικο μου.....)........ εβαλα κατευθείαν την 4.20 ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ....και ολα δουλεψαν ρολοι...... τι να σου πω αλλο ρε φιλε.... δοκιμασα και την 5..........ειχαμε τα γνωστα μπαγκς...και μετα εσβησα τον φακελο garmin απο την καρτα μνημης και στα 2 και ξαναεβαλα το 4.20...και ολα παλι πηγανε μια χαρα.....!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 ο καλυτερος χαρτης αυτη την στιγμη ποιος ειναι κ με ποια version παιζει ; για N82 xxxxxxxxxxxxx ολοι οι χαρτες παιζουν με ολες τις εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 στο xxxxxxxxxx κανε ανζητηση xxxxxxxxxx σελ. 88 post 878 ολοι οι χαρτες παιζουν με ολες τις εκδοσεις Και αυτοί σαν και εμένα που δεν κατέχουν Αγγλικά; Γιατί έστω και αυτά που γράφονται με λατινικά λέει κάποιος "PHoeZies Senior Moderator" non english post cleaned Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 παιδες μολις εβαλα στο Ν96 την 4.20.20 και την ανοιγη την εφαρμογη κανονικα.εχω κολλησει στην φαση του gps βαζω στο geygen to card id παιρνω τον κωδικο τον κανω αρχειο UNL ANOIGO to garmin και δεν δειχνει τα πρασινα κουτακια επανω στο σημα και ζηταει blutooth για να βρει gps apo ekei.πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις του προγραμματος η του κινητου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Επειδη το θεμα εχει παρα πολλες σελιδες και δεν μπορω να τις διαβασω ολες...Πως θα περασω μονο τον ελληνικο χαρτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Επειδη το θεμα εχει παρα πολλες σελιδες και δεν μπορω να τις διαβασω ολες...Πως θα περασω μονο τον ελληνικο χαρτη ? Πολλες σελιδες εχει αλλα μια ειναι αρκετη.Η πρωτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Και αυτοί σαν και εμένα που δεν κατέχουν Αγγλικά; Γιατί έστω και αυτά που γράφονται με λατινικά λέει κάποιος "PHoeZies Senior Moderator" non english post cleaned Ποσο πολυ χρειαζονται τα αγγλικα για να βρεις την ταδε σελιδα και το ταδε ποστ? Οι οδηγιες βρισκονται εδω στα ελληνικα... Οτι αρχεια χρειαστεις βρισκονται στην πρωτη σελιδα του θεματος του χαρτη και οι μεταγενεστερες εκδοσεις σε ομωνυμα threads του γνωστου μαγαζιου... Παντως μαγκες καλο ειναι πριν ρωτατε να αφιερωσετε λιγη ωρα απο το χρονο σας να διαβασετε και καμμια σελιδουλα προς τα οπισθεν και να καταλαβετε οτι πρωτα πρεπει να το παλεψετε κανοντας μια μικρη αναζητηση... Τωρα ετυχε ναπαντησω εγω αλλα εγω δεν ειμαι "τακτικος πελατης"... Οι "τακτικοι" ειμαι σιγουρος οτι εχουν ηδη βαρεθει να εχουν απαντησει τοσες φορες στα ιδια πραγματα στις ιδιες αποριες. Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν ειναι παρτο βαλτο... θελει νασχοληθεις πρωτα ενα μισαωρακι διαβαζοντας ποστ και μετα οτι και να γινει δουλευει... Ετσι εκανα κιεγω και πολλοι αλλοι... Μην περιμενετε οτι μπορειτε ευκολα καθε φορα να βαλετε ενα πολυ καλο προγραμμα "freeware" και να σας το φερνουν εντελως ετοιμο στρωμενο στο πιατο... Και αν δεν εχετε καμμια εμπειρια απο αντιστοιχες διαδικασιες καλυτερα να απευθυνθειτε σε ενα φιλο να σας καθοδηγησει απο κοντα. Η διαδικασια ειναι ευκολη εξηγειται αναλυτικα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δυσκολεψει τους ΕΝΤΕΛΩΣ αρχαριους. Ειλικρινα δεν το λεω με καμμια ειρωνια και κακια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο ενα σημειο και μετα και οι τακτικοι θα σταματησουν ναπαντανε στα ευκολως εννοουμενα... Παντα φιλικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Πολλες σελιδες εχει αλλα μια ειναι αρκετη.Η πρωτη. Ναι αλλα πρεπει να περασω 1,6GB πληροφοριας στο κινητο ? Το λειτουργησα σημερα για πρωτη φορα το GPS με Νokia Maps Εκανε 10 λεπτα την πρωτη φορα και εντοπισε την θεση μου καθως και η online αναζητηση δουλεψε αριστα.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να πληρωσω για να με καθοδηγησει απο την θεση μου στο μερος που θελω να παω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ναι αλλα πρεπει να περασω 1,6GB πληροφοριας στο κινητο ? Το λειτουργησα σημερα για πρωτη φορα το GPS με Νokia Maps Εκανε 10 λεπτα την πρωτη φορα και εντοπισε την θεση μου καθως και η online αναζητηση δουλεψε αριστα.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να πληρωσω για να με καθοδηγησει απο την θεση μου στο μερος που θελω να παω ? Ποιος ειπε οτι πρεπει να περασεις 1,6giga στο κινητο;Διαβασες τιποτα;Τα <<μαγαζακια>> ειναι γνωστα και εκει θα βρες οτι θελεις.Οσο για το nokia mapσ υπαρχει αντιστοιχο θεμα,μπορεις να πας εκει για απαντησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μα τα μισα link ειναι σβησμενα πως υποτιθεται οτι θα κατεβασω τα αρχεια που χρειαζονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μα τα μισα link ειναι σβησμενα πως υποτιθεται οτι θα κατεβασω τα αρχεια που χρειαζονται ? Eλεος ρε παιδια.Ολα στο πιατο τα θελετε μερικοι;Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις θα εβλεπες γιατι ειναι σβησμενα.Ουτε αυτο φυσικα δεν εκανες τον κοπο να το διαβασεις:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 οποτε δεν ξερεις που θα βρεις οτι ψαχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εχω περασει το garmin αλλα ''Μεχρι τωρα εχετε εγκαταστησει το προγραμμα.τωρα ομως πρεπει να κανετε και τα εξης για να δουλεψει με το εσωτερικο gps. ανοιξτε το προγραμμα πατε ρυθμισεις -> πληροφοριες.εκει θα δειτε ενα unlock esn αριθμο.σημειωστε το!αυτο ειναι το card id του κινητου σας.θα σας χρειαστει αργοτερα. κατεβαζετε το αρχειο '' που ειναι το αρχειο ??(Η τουλαχιστο το ονομα του αρχειου,ή τουλαχιστο μια ξενη ιστοσελιδα για να βρω οδηγιες με links) Για φωτιστε με Και δεν ψαχνω ετοιμα πραγματα.Απλα ειναι ενα χαος η ολη η ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εχω περασει το garmin αλλα ''Μεχρι τωρα εχετε εγκαταστησει το προγραμμα.τωρα ομως πρεπει να κανετε και τα εξης για να δουλεψει με το εσωτερικο gps. ανοιξτε το προγραμμα πατε ρυθμισεις -> πληροφοριες.εκει θα δειτε ενα unlock esn αριθμο.σημειωστε το!αυτο ειναι το card id του κινητου σας.θα σας χρειαστει αργοτερα. κατεβαζετε το αρχειο '' που ειναι το αρχειο ??(Η τουλαχιστο το ονομα του αρχειου,ή τουλαχιστο μια ξενη ιστοσελιδα για να βρω οδηγιες με links) Για φωτιστε με Και δεν ψαχνω ετοιμα πραγματα.Απλα ειναι ενα χαος η ολη η ιστορια. Γαι τελευταια φορα,μετα αν θελουν οι moderators ας σε αναλαβουν αυτοι.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090.Στην προηγουμενη μου απαντηση σου ειπα τι να κανεις και που θα βρεις τα <<μαγαζακια>> και μεσα απο αυτα οτι ψαχνεις.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=78 Η ιστορια δεν ειναι χαος,καποιοι σαν και σενα με τις ασκοπες ερωτησεις τους και την τεμπελια τους την κανουν χαος και γεμιζουν ασκοπα σελιδες.Εισαι μεσα σε ενα μεγαλο σπιτι με μια μεγαλη οικογενεια και πρεπει να ακολουθεις καποιους κανονες.Αιντε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Τελος παντων.Θα χρησιμοποιησω το Nokia Maps με το Map Loader Και δεν ειμαι καθολου τεμπελης.Ψαχνομαι συνεχως.Εχω αλλαξει ακομα και BIOS στην καρτα γραφικων.Δεν ειμαι καθολου ασχετος.Απλα δεν βρηκα καποια σελιδα που να τα γραφει λεπτομερως και με link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Ποσο πολυ χρειαζονται τα αγγλικα για να βρεις την ταδε σελιδα και το ταδε ποστ? Οι οδηγιες βρισκονται εδω στα ελληνικα... Οτι αρχεια χρειαστεις βρισκονται στην πρωτη σελιδα του θεματος του χαρτη και οι μεταγενεστερες εκδοσεις σε ομωνυμα threads του γνωστου μαγαζιου... Παντως μαγκες καλο ειναι πριν ρωτατε να αφιερωσετε λιγη ωρα απο το χρονο σας να διαβασετε και καμμια σελιδουλα προς τα οπισθεν και να καταλαβετε οτι πρωτα πρεπει να το παλεψετε κανοντας μια μικρη αναζητηση... Τωρα ετυχε ναπαντησω εγω αλλα εγω δεν ειμαι "τακτικος πελατης"... Οι "τακτικοι" ειμαι σιγουρος οτι εχουν ηδη βαρεθει να εχουν απαντησει τοσες φορες στα ιδια πραγματα στις ιδιες αποριες. Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν ειναι παρτο βαλτο... θελει νασχοληθεις πρωτα ενα μισαωρακι διαβαζοντας ποστ και μετα οτι και να γινει δουλευει... Ετσι εκανα κιεγω και πολλοι αλλοι... Μην περιμενετε οτι μπορειτε ευκολα καθε φορα να βαλετε ενα πολυ καλο προγραμμα "freeware" και να σας το φερνουν εντελως ετοιμο στρωμενο στο πιατο... Και αν δεν εχετε καμμια εμπειρια απο αντιστοιχες διαδικασιες καλυτερα να απευθυνθειτε σε ενα φιλο να σας καθοδηγησει απο κοντα. Η διαδικασια ειναι ευκολη εξηγειται αναλυτικα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δυσκολεψει τους ΕΝΤΕΛΩΣ αρχαριους. Ειλικρινα δεν το λεω με καμμια ειρωνια και κακια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο ενα σημειο και μετα και οι τακτικοι θα σταματησουν ναπαντανε στα ευκολως εννοουμενα... Παντα φιλικα! :) Φίλε μου εγώ προσωπικά έχω κάνει αναβαθμίσεις-πέρασμα χαρτών nokia maps,garmin,Sygic,κράκ κινητών nokia και άλλα, σε πάνω απο 20 τηλέφωνα φιλων,γνωστών και άγνωστων πάντα αφιλοκερδώς. Λογικό είναι για να τα κάνω όλα αυτά να έχω ήδη αποκτήσει μία Α γνώση επάνω στο θέμα. Ζορίστηκα πολύ αλλά τα κατάφερα μέχρι να τα μάθω και μπορώ να πω ότι με βοήθησε πάρα πολύ το myphone.gr. Όμως επάνω στο θέμα της εύρεσης των αρχείων βοηθήθηκα πολύ από ελληνικά σάιτ κατεβάσματος αρχείων διότι από το xxxxxx τα βρήκα σκούρα λόγω της μη καλής μου γνώσης στα Αγγλικά. Αυτό το πρόβλημα το έχουνε και άλλοι και γιαυτό βλέπουμε μέσα στο φόρουμ όλο τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις του τύπου "Και που μπορώ να βρω τα αρχεία να τα κατεβάσω;" Και οι απαντήσεις "Στο γνωστό μαγαζάκι" Είπαμε εάν δεν ξέρεις Αγγλικά άστα να πάνε και πίστεψέ με το εννοώ.. Πάντα φιλικά. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 @stellio40 Πας στο xxxxxxxxxx πατας search και βαζεις best greek map Garmin Θα σου βγαλει πολλες σελιδες εσυ θα τις ψαξεις ολες μεχριν να βρεις ενα Thread που να εχει αυτον τον τιτλο xxxxxxxxxx Εκει στην πρωτη σελιδα κατεβαζεις τα δυο πρωτα πρωτα λινκς που λενε: Garmin version 4.10.60 ( with 3 to one map include it ) ολο αυτο το κανεις για να κρατησεις την κλειδογεννητρια(κιτζεν) απο αυτα τα αρχεια, μονο αυτη ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (δε θυμαμαι αν υπαρχει πουθενα αλλου το κιτζεν μονο του) Μετα πας σελ. 88 ποστ 878 για τον τελευταιο χαρτη και τον κατεβαζεις Μετα ξαναπατας search και βαζεις πχ Garmin 5.00.00 Βρισκεις παλι το ομωνυμο και αποκει κατεβαζεις το λινκ που ειναι στο 2ο ποστ του aristotelhs2060 Τωρα ταχεις ολα... Οι οδηγιες για τη διαδικασια ειναι εδω πρωτη σελιδα... Για να φτιαξεις το unl του 3σε1 χαρτη κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2518701#post2518701 Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Φίλε karlesg ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά όπως έγραψα πιο πάνω.. "Εγώ προσωπικά έχω κάνει αναβαθμίσεις-πέρασμα χαρτών nokia maps,garmin,Sygic,κράκ κινητών nokia και άλλα, σε πάνω από 20 τηλέφωνα φίλων,γνωστών και άγνωστων" Δηλαδή το έμαθα το μάθημα που λένε. Απλώς κάνω επισήμανση πώς από αρχάριους που καλώς η κακώς υπάρχουν πολλοί, μια αναζήτηση στο xxxxxxxx (στο οποίο είμαι μέλος και εγώ) είναι ότι χειρότερο για αυτούς εάν δεν γνωρίζουν Αγγλικά. Καλή εβδομάδα. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 4.20 vs 5.00 Δοκίμασα αυτό το Σ/Κ την 5.0 χωρίς να παρατηρήσω τα προβλήματα που αναφέρονται σχετικά με το στίγμα. Ωστόσο ξαναγύρισα στην 4.20 για δύο βασικούς λόγους: (1) Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης φένεται λιγότερος χάρτης! Στο Ν82 που εχω η κάθετη απόσταση του χάρτη είναι 5,5cm ενώ με την 5.0 μειώθηκε στα 4,8cm. (Μιλάω για την απόσταση από την πάνω ένδειξη των δρόμων μέχρι την κάτω για την ταχύτητα, και την ώρα). Και σε μια μικρή οθόνη όπως είναι του N82, αυτά τα λιγότερα 0,7cm κάνουν την διαφορά! (2) Οταν έχεις ανοικτή την πλοήγηση (χωρίς να έχεις δρομολόγιο), στην 4.20 αναγράφονται στην πάνω ένδειξη οι δρόμοι που έχεις μπροστά σου. Πχ ανεβαίνοντας την Αγ.Μελετίου, αναγράφονται οι κάθετοι δρόμοι που υπάρχουν στον δρόμο σου. Αντίθετα στην 5.0 αναγράφει τον δρόμο που είσαι (στο παράδειγμα αναφέρει ''κατεύθυνση στην Αγ.Μελετίου''). Προσωπικά προτιμώ να ξέρω ποιους δρόμους συναντώ και όχι αυτόν που βρίσκομαι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 το εχει βαλει κανεις σε Ν96??το εγκατεστησα ολα καλα με gps ανοιγει το προγραμμα βρισκει δορυφορους ολα καλα..μολις του περασω τον 3 σε 1 χαρτη το προγραμμα δεν ανοιγει καθολου,σβηνω τον χαρτη το προγραμμα ξαναανοιγει τον ξαναπερναω δεν ανοιγει με τιποτα..παω στις οδηγιες που λενε τα εξης ΄΄* Αν όταν περάσετε το χάρτη δε σας ανοιγει το προγραμμα και σας επιστρεφει στο μενου του τηλεφώνου, βαλτε στο φακελο Garmin στην καρτα του τηλεφωνου το .sis της εκδοσης 4.10.60 εκτελεστε το ετσι οπως ειναι απο πανω, ανοιξτε μια φορα το Garmin θα βγαλει κατι περιεργα, κλειστε το και μετα ξανακανετε εγκατασταση την 4.20.20 και ανοιξτε παλι το Garmin΄΄'''''' το εκανα αυτο αλλα το Ν96 δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα 4.10.60 λογω λογισμικου οποτε το εκανα αλλα δεν μπορεσα να το ανοιξω και να μου βγαλει τα περιεργα που λενε οι οδηγιες παραπανω.....εχω ερθει λιγο σε αδιεξοδο(μεχρι περασα τους χαρτες της εκδοσης 4.10.60 που ειχα στο ασημι 95αρι αλλα παλι το προγραμμα δεν ανοιγει) υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετοπισει αυτο το προβλημα και να το εχει λυσει?εχω λιωσε πανω στον υπολογιστη τηλεφωνο 3 μερες και δεν τα καταφερνω..ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabarm Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εμενα προσωπικά δεν μπορω να βρω τα settings μετα την εγκατάσταση ,,προσπαθω να εγκαταστήσω την εκδοση 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 το εχει βαλει κανεις σε Ν96??το εγκατεστησα ολα καλα με gps ανοιγει το προγραμμα βρισκει δορυφορους ολα καλα..μολις του περασω τον 3 σε 1 χαρτη το προγραμμα δεν ανοιγει καθολου,σβηνω τον χαρτη το προγραμμα ξαναανοιγει τον ξαναπερναω δεν ανοιγει με τιποτα..παω στις οδηγιες που λενε τα εξης ΄΄* Αν όταν περάσετε το χάρτη δε σας ανοιγει το προγραμμα και σας επιστρεφει στο μενου του τηλεφώνου, βαλτε στο φακελο Garmin στην καρτα του τηλεφωνου το .sis της εκδοσης 4.10.60 εκτελεστε το ετσι οπως ειναι απο πανω, ανοιξτε μια φορα το Garmin θα βγαλει κατι περιεργα, κλειστε το και μετα ξανακανετε εγκατασταση την 4.20.20 και ανοιξτε παλι το Garmin΄΄'''''' το εκανα αυτο αλλα το Ν96 δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα 4.10.60 λογω λογισμικου οποτε το εκανα αλλα δεν μπορεσα να το ανοιξω και να μου βγαλει τα περιεργα που λενε οι οδηγιες παραπανω.....εχω ερθει λιγο σε αδιεξοδο(μεχρι περασα τους χαρτες της εκδοσης 4.10.60 που ειχα στο ασημι 95αρι αλλα παλι το προγραμμα δεν ανοιγει) υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετοπισει αυτο το προβλημα και να το εχει λυσει?εχω λιωσε πανω στον υπολογιστη τηλεφωνο 3 μερες και δεν τα καταφερνω..ευχαριστω εκ των προτερων.. Δοκιμασες να φτιαξεις πρωτα καινουρια SW.UNL και gmapsupp.UNL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ο χαρτης 3 σε 1 περιλαμβάνει 2 μέρη (part 1 & 2) πως τους περνάμε στο φάκελο του garmin? σαν δύο χάρτες? gmapsupp & gmapsup2? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ο χαρτης 3 σε 1 περιλαμβάνει 2 μέρη (part 1 & 2) πως τους περνάμε στο φάκελο του garmin? σαν δύο χάρτες? gmapsupp & gmapsup2? ευχαριστώ. Οταν το ξεζιπαρεις θα εχεις μονο ενα αρχειο. π.χ gmapprom.img ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ο χαρτης 3 σε 1 περιλαμβάνει 2 μέρη (part 1 & 2) πως τους περνάμε στο φάκελο του garmin? σαν δύο χάρτες? gmapsupp & gmapsup2? ευχαριστώ. Όταν αποσυμπιέσεις τα δύο part θα είναι ένα αρχείο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Πως θα γίνει ένα αρχείο ;; αφού είναι 2 με το ίδιο όνομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts