mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μπες στα γνωστά μαγαζάκια και κάνε αναζήτηση για Garmin. Θα σου βγάλει πολλά θέματα. Μερικά απο αυτά έχουν χάρτες ευρωπαικούς και ένα απο αυτά ονομάζεται best greek maps for garmin. Σε αυτό υπάρχουν όλοι οι ελληνικοί χάρτες. Το αρχείο gpx το βάζεις στον φάκελο E:/Garmin/GPX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μπες στα γνωστά μαγαζάκια και κάνε αναζήτηση για Garmin. Θα σου βγάλει πολλά θέματα. Μερικά απο αυτά έχουν χάρτες ευρωπαικούς και ένα απο αυτά ονομάζεται best greek maps for garmin. Σε αυτό υπάρχουν όλοι οι ελληνικοί χάρτες. Το αρχείο gpx το βάζεις στον φάκελο E:/Garmin/GPX Ευχαριστώ θα προσπαθήσω...Τα bmp θα μπουν πουθενά; Επίσης τώρα που έχω μόνο τον απλό καθε φορα που παω να μπω πχ στο για που στις διευθυνσεις κτλ μου λεει οτι δεν μπορω γιατι χρειαζομαι πιο λεπτομεριακους και να μπω στο site t garmin...Τι να κανω; Βρήκα κάπου best greek map for garmin αλλά είναι για την παλιά εγκδοση του garmin..Πειράζει εγώ να τους βάλω στην καινουρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Βρήκα κάπου best greek map for garmin αλλά είναι για την παλιά εγκδοση του garmin..Πειράζει εγώ να τους βάλω στην καινουρια; Δεν έχει σημασία ποιο garmin έχεις.Με όλα παίζουν οι χάρτες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ο Χάρτης πρέπει να μου μπήκε..Αλλα τώρα έχω αλλο προβλημα οταν παω στο για που και παταω να βαλω διευθύνσεις, μου λεει οτι δεν μπορει γιατι θελει πιο λεπτομεριακους χαρτες...τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ο Χάρτης πρέπει να μου μπήκε..Αλλα τώρα έχω αλλο προβλημα οταν παω στο για που και παταω να βαλω διευθύνσεις, μου λεει οτι δεν μπορει γιατι θελει πιο λεπτομεριακους χαρτες...τι κανω; Δεν εχεις ξεκλειδώσει τον χάρτη, θα ακολουθησεις την διαδικασία που περιγράφεται στο 1ο post. Για τον autodrive 1.40 με ελληνικά o κωδικός ειναι 822. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Δεν εχεις ξεκλειδώσει τον χάρτη, θα ακολουθησεις την διαδικασία που περιγράφεται στο 1ο post. Για τον autodrive 1.40 με ελληνικά o κωδικός ειναι 822. Μα κατέβασα απο το γνωστο μερος τον autodrive hellas που είναι unlock..Άρα κατι αλλο δεν φταιει; Επίσης αυτό που μου ζητα πιο λεπτομεριακους χαρτες μου το εκανε και με τον απλο... Μάθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Απλά πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία στο πρώτο post poυ φτιάχνεις τα *.UNL για κάθε χάρτη!!! Το έκανες αυτό?? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Απλά πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία στο πρώτο post poυ φτιάχνεις τα *.UNL για κάθε χάρτη!!! Το έκανες αυτό?? ναι το έκανα.....Τι αλλο μπορει να φταει γιατι εκτος απο αυτο που μου ζητα λεπτομεριακους όλα τ'αλλα πρεπει να ειναι οκ..Τι φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos206 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγώ το εκατέστησα όλα καλά και πάω να μπώ στο πρόγραμμα και δεν βρίσκει το gps έχω ένα nokia n82 που έχει ενσοματομένο gps τι να κάνω???? Παράθεση Σίμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Πήγες ρυθμίσεις και απομακρυσμένο GPS της εφαρμογής να ενεργοποιήσεις τον εσωτερικό δέκτη του Ν82; Αν ναι, τότε άστο κάπου μεχρι να πιάσει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το ξέρω οτι τις τις τελευταίες 2 μέρες σας έχω ζαλίσει αλλά επιτέλους πρέπει να έχω gps στο κινητό μου...Θα βγω σε λίγο στο δρόμο για να δω τι γινεται και με τους δορυφορους κτλ και αν με εντοπίζει...Ας ευχηθούμε να μ'εντιπωπίσει για το καλό όλων μας..:lol: Πάντως όλα τ'αλλα προβλήματα έχουν λυθεί....Ευχαριστώ και πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εχω βαλει τους 2 βασικους χαρτες.θελω να βαλω ολους τους ελληνικους κ αγγλικους.π μπορω να τα βρω αυτα κ πως τα βαζω στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Οδηγίες για το Garmin camera έχει κανένας. Δεν μπορώ να προσθέσω φωτο στον χάρτη. Καμιά ιδέα κανείς και κανένα screen shot Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 το garmin εχει πλοιγηση? και φωνητικη? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 το garmin εχει πλοιγηση? και φωνητικη? Φυσικά, και σε πολλές γλώσσες, ανάμεσά τους και τα ελληνικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 [καλησπερα.αντιμετωπιζουμε εδω ενα προβλημα.εγω εχω το γκαρμιν στο κιν μου<εχω το ν95>ενασ φιλοσ μου πηρε το 6210 που μολισ κυκλοφορησε.του περασα το γκαρμιν αυτουσιο ολον τον φακελο στην καρτα του,και ενω εκανε εγκατασταση τις εφαρμογης στο κιν δεν την ανοιγει καθολου.κανουμε κλικ στο εικονιδιο τιποτε??!! εχετε μηπωσ καμια ιδεα τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 [καλησπερα.αντιμετωπιζουμε εδω ενα προβλημα.εγω εχω το γκαρμιν στο κιν μου<εχω το ν95>ενασ φιλοσ μου πηρε το 6210 που μολισ κυκλοφορησε.του περασα το γκαρμιν αυτουσιο ολον τον φακελο στην καρτα του,και ενω εκανε εγκατασταση τις εφαρμογης στο κιν δεν την ανοιγει καθολου.κανουμε κλικ στο εικονιδιο τιποτε??!! εχετε μηπωσ καμια ιδεα τι μπορει να φταει? Πρέπει να βάλετε την έκδοση 4.20.20 η οποία δουλεύει με το 6210.. Άσχετο αλλά το 6210 από πού το πήρε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ιδεα δεν εχω.μαλλον απο κανενα εισαγωγεα.γιατι μου ειπε οτι ειναι απο ουγγαρια οχι απο φιλανδια.παντως ειναι ωραιο κινητακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos206 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το δανίστηκα απο ένα φίλο και με τδικία του memori card δουλέυει στο κινητό μου και όταν αντέγραψα στην δικία μου memori πάλι δεν βρίσκει το gps στο n82 Παράθεση Σίμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Πρέπει να δημιουργήσεις νέα αρχεία unl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μια ερώτηση (είπα να το ξαναδοκιμάσω μετά από καιρό, αλλά δε θυμάμαι τίποτα!) : όσον αφορά την δημιουργία των 2 UNL, ένα για τον χάρτη και ένα για το gps, αυτά τα 2 πρέπει να έχουν άλλο κωδικό, ξεχωριστό το καθένα μέσα στο αρχείο, σωστά? Κάποια noobιά έχω κάνει... δείχνει την αρχική εικόνα ότι ξεκινάει το πρόγραμμα και με ξαναπετάει στο μενού μετά από λίγο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Δεν χρειάζεται να τα θυμάσαι Πήγαινε στο πρώτο πόστ του θέματος και θα ακολουθήσεις πιστά οτι γράφουν οι οδηγίες. Ποιούς χάρτες έχεις βάλει στον φάκελο garmin; Αν έχεις και τον bluechart ή κάποιον Χ σε 1, εξαιτίας τους σε πετάει έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ναι έχω τον 3 σε 1 τον τελευταίο... το ξανακοιτάζω τώρα να βρω λύση... μάλλον θα περάσω μόνο τον autodrive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Για να μ'εντωπίσει ο χάρτης τι πρέπει να κάνω; Γιατί μολις πάω προβολη χαρτη έχει το σημα τ garmin κοντά στη Δανία και απο πανω λεει αναζητηση δορυφόρων....Τι πρέπει να κανω, να πατησω κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Για να μ'εντωπίσει ο χάρτης τι πρέπει να κάνω; Γιατί μολις πάω προβολη χαρτη έχει το σημα τ garmin κοντά στη Δανία και απο πανω λεει αναζητηση δορυφόρων....Τι πρέπει να κανω, να πατησω κτλ; Αν εχεις βαλει σωστα τους χαρτες τοτε μολις <<κλειδωσει>> θα σε παει εκει που εισαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts