gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Mηπως δεν ξεκλειδωσες το χαρτη σωστα? δοκιμασες να τον ξανα ξεκλεισωσεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Garmin Mobile XT 4.20.50 Αυτη τη εκδοση ειναι? Παλι! Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 gmapbmap.img, μπηκε παλι χυμα στον καταλογο. (γιατι ολο λειπει αυτο το αρχειο?) αλλα τιποτε δεν αλλαξε. να πω οτι οποτε ξεκινω το προγραμμα μου ζητα απο την αρχη ξεκλειδωμα του χαρτη. και καθε φορα ξεκλειδωνω. αλλα και παλι δεν παιζει. Δεν μπορω να επιλεξω χαρτη. Πως επιλεγετε? μαρκαρισμα με ποντικι? μπορω να περιηγηθω σε χαρτη ευρωπης, αλλα δεν μπορω να διαλεξω κατι πιο συγκεκριμενο. Πως να επιλεξω? Σε σας, αριστερα, αναγραφει λιστα με χαρτες? Τι λειπει παλι και δεν μπορω να προχωρησω? σχηματιζω 'τετραγωνα' επιλογης (και καλα επιλογη) γυρω απο χωρες αλλα ομως μολις αφηνω το ποντικι δεν εχει επιλεξει τιποτε. και να φανταστειτε οτι τελικος μου στοχος ειναι χαρτες πολεων, της ευρωπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Eπελεξε τους με το εργαλειο χαρτη :) http://img66.imageshack.us/img66/7093/image333ky9.gif Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μα δεν επιλεγει! κυκλωνω την ιρλανδια για παραδειγμα, που ειναι πιο απομονωμενη, και οταν αφηνω το ποντικι δεν εχει επιλεξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δοκιμασε να επιλεξεις ολοκληρο το χαρτη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 μα δεν επιλεγει, ουτε ολοκληρο το χαρτη. δεν καταλαβαινω πως λειτουργει σε εσας και σε μενα οχι. οταν επιλεγετε τι δειχνει? αριστερα στο παραθυρο maps, τι δειχνει? τι λειπει παλι? τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Μπορει καποιος με ΠΜ να μου δωσει link για το garmin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Μπορει καποιος με ΠΜ να μου δωσει link για το garmin; Mε λιγο ψαξιμο θα τα βρεις ολα.. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Για να μην εχεις προβλημα με την διεση κατεβασε την version: GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Garmin Mobile XT 4.20.50 Αυτη τη εκδοση ειναι? Παλι! Νομίζω ότι είναι έκδοση για windows mobiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μπορει καποιος, εστω με pm, να μου πει πως θα περασω χαρτες της ευρωπης? Με το City Navigator Europe NT 2008, δεν τα καταφερνω. Δεν μπορω να επιλεξω, και κατα συνεπεια δεν μπορω να στειλω στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλημερα σας εχω την version garminmobile xt 4.10.20_s60 και θελω να κανω αναβαθμιση σε GarminMobileXT_4.10.80_S60 πως μπορω να το κανω θα πρεπει να τα σβησω ολα και τους χαρτες και φτου ξανα απο την αρχη με κωδικους ή μονο το προγραμμα και θα δουλευουν με τους χαρτες μπορειτε να με βοηθησετε Σας ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μπορει καποιος, εστω με pm, να μου πει πως θα περασω χαρτες της ευρωπης? Με το City Navigator Europe NT 2008, δεν τα καταφερνω. Δεν μπορω να επιλεξω, και κατα συνεπεια δεν μπορω να στειλω στο κινητο. @karib ψαξε να τον βρεις ολοκληρο σε .img :) Καλημερα σας εχω την version garminmobile xt 4.10.20_s60 και θελω να κανω αναβαθμιση σε GarminMobileXT_4.10.80_S60 πως μπορω να το κανω θα πρεπει να τα σβησω ολα και τους χαρτες και φτου ξανα απο την αρχη με κωδικους ή μονο το προγραμμα και θα δουλευουν με τους χαρτες μπορειτε να με βοηθησετε Σας ευχαριστω Θα πρεπει να κανεις την διαδικασια απο την αρχη.. στο 1 ποστ του παροντος εχει αναλυτικες οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις. Εαν κολλησεις καπου πες μας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 @karib ψαξε να τον βρεις ολοκληρο σε .img :) Κατι αρχεια που γραφουν στον τιτλο 'topo' ειναι img? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μπορει καποιος, εστω με pm, να μου πει πως θα περασω χαρτες της ευρωπης? Με το City Navigator Europe NT 2008, δεν τα καταφερνω. Δεν μπορω να επιλεξω, και κατα συνεπεια δεν μπορω να στειλω στο κινητο. Αν θες 2-3 χώρες γιατί δεν βάζεις τα μεμονωμένα αρχεία να τελειώνεις? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Αν θες 2-3 χώρες γιατί δεν βάζεις τα μεμονωμένα αρχεία να τελειώνεις? Εννοειται, 2-3 χωρες θελω, δεν εχω σκοπο να βαλω μεσα ολη την ευρωπη! Αλλα ελα που δεν μπορω να δουλεψω με το city navigator europe? Ψαχνω τωρα για μεμονωμενα αρχεια img. Βρισκω αρχεια .iso, .zip .rar που γραφουν ονομα χωρας και τη λεξη 'topo'? Να υποθεσω οτι αποσυμπιεσμενα θα μου δωσουν μορφη .img, και θα τα περασω στο κινητο και τελος? Αυτα τα αρχεια ειναι οι μεμονωμενες χωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Εννοειται, 2-3 χωρες θελω, δεν εχω σκοπο να βαλω μεσα ολη την ευρωπη! Αλλα ελα που δεν μπορω να δουλεψω με το city navigator europe? Ψαχνω τωρα για μεμονωμενα αρχεια img. Βρισκω αρχεια .iso, .zip .rar που γραφουν ονομα χωρας και τη λεξη 'topo'? Να υποθεσω οτι αποσυμπιεσμενα θα μου δωσουν μορφη .img, και θα τα περασω στο κινητο και τελος? Αυτα τα αρχεια ειναι οι μεμονωμενες χωρες? Επιπλέον πρέπει να ξέρεις και το map ID του χάρτη από τον οποίο πεοέρχονται (αν είναι extractions από κάποιον μεγάλο χάρτη) ή αν έχουν δικό τους map ID. Συνήθως το .zip ή το .rar που κατεβάζεις, εκτός από το .img, περιέχει και ένα .txt με το map ID του χάρτη. Εννοείται ξεκλείδωμα κανονικά με τον γνωστό τρόπο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap2004 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ιούνιος 2008 θα βγει η νέα έκδοση ελληνικών χαρτών σύμφωνα με το επίσημο site της autodrive. Αντε να δούμε που θα τον βρούμε... Παράθεση Sent from my Galaxy s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ιούνιος 2008 θα βγει η νέα έκδοση ελληνικών χαρτών σύμφωνα με το επίσημο site της autodrive. Αντε να δούμε που θα τον βρούμε... Εδώ θα τον βρούμε εννοείται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ιούνιος 2008 θα βγει η νέα έκδοση ελληνικών χαρτών σύμφωνα με το επίσημο site της autodrive. Αντε να δούμε που θα τον βρούμε... Ας έρθουν με το καλό και θα βρεθούν στα γνωστά μέρη, αυτό είναι το μόνο εύκολο. :cool: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μορεί κάποιος να δώσει αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις παραπάνω εφαρμογές με το πρόγραμμα garmin και το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ιούνιος 2008 θα βγει η νέα έκδοση ελληνικών χαρτών σύμφωνα με το επίσημο site της autodrive. Αντε να δούμε που θα τον βρούμε... Εννοείται οτι θα τον βρούμε! Δεν χάνονται τέτοια πράγματα!;) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 θα δουμε τι θα κανουμε για ολα αυτα.ρε παιδια ελεος με τα Pm δειτε εδω οτι : ο φακελος διαγραφηκε για ευνοητους λογους και γιαυτο μη με ρωτατε γιατι δε βρισκεται τιποτα και τι θα γινει κτλ Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Mε λιγο ψαξιμο θα τα βρεις ολα.. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361 Για να μην εχεις προβλημα με την διεση κατεβασε την version: GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconXΚαι τι ακριβως κατεβαζω απο εκει; Θελω μονο ελληνικο χαρτη και φωνητικες εντολες στα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babouros Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλησπερα σε ολους εγκατέστησα στο 6110 μου το Garmin XT v4.10.80 με τον Aυtodrive 1.30 και anavasis 3.50.Όλα τρέχουν καλά εκτός της επιλογής που λεει "Για που".Δέχεται όλα τα στοιχεία αναζήτησης (χώρα,πόλη,οδός) εκτός από τον αριθμό οικίας.Δεν δέχεται κανένα χαρακτήρα ότι και να πιέσω στην συγκεκριμένη οθόνη(αριθμός οικίας). Επιλέγω "επόμενο" και τα αποτελέσματα εμφανίζουν όλες τις οδούς με αριθμό οικίας 1.Σε μικρές οδούς δεν είναι πρόβλημα, αλλά στις μεγάλες οι αποστάσεις είναι σημαντικές.Καμμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μπορώ να κάνω κάτι; Βοήθεια κάποιος,κανείς,κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts