rostropol Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 αυτη θελει ομως να συνδεεις και το κινητο και να εχεις προηγουμενη εκδοση.anyway και ετσι γινεται. Εννοείται αυτό,έτσι κι΄αλλιώς θα το συνδέσει κανείς το κινητό(αν βαριέται το βάλε/βγάλε και το cardreader),μικρή η ταλαιπωρία σε κάθε περίπτωση και πιο "επίσημη";),if I might say so....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Εννοείται αυτό,έτσι κι΄αλλιώς θα το συνδέσει κανείς το κινητό(αν βαριέται το βάλε/βγάλε και το cardreader),μικρή η ταλαιπωρία σε κάθε περίπτωση και πιο "επίσημη";),if I might say so....:) Για τα Ν95 (και όσα κινητά γενικά διαθέτουν usb υποδοχή) πάντως δεν χρειάζεται να βγει η κάρτα μνήμης απ' το κινητό. Απλά συνδέστε ένα καλώδιο USB με το κινητό σας διαλέξτε "μεταφορά δεδομένων" και το πρόγραμμα θα το βρει και θα εγκαταστήσει τη νέα έκδοση... :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 TO gmapbmap πειραζει αμα δεν το εχουμε μεσα? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 TO gmapbmap πειραζει αμα δεν το εχουμε μεσα? Τί σε χαλάει ?? :D Αφού χάρτης (γενικός Ευρώπης) είναι κι αυτός και μάλιστα routable .... ;) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 παδια που αντιγραφω τον καινουριο χαρτη στο νοκια ν95 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Τί σε χαλάει ?? :D Αφού χάρτης (γενικός Ευρώπης) είναι κι αυτός και μάλιστα routable .... ;) επιδει εχω αρκετους χαρτες μεσα και εχω ξεμινει απο ονοματα:) :) Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μεσα στο Ε (για το Ν95 8G οταν λεω Ε θελω να πως για την ενσωματωμενη καρτα μνημης 8G) στο φακελο Garmin.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 να κάνω μια ερώτηση και γω από ένα κουφό που συνέβη προχθές έχω ενεργοποιήσει να αλλάζει η ώρα μέσω του παρόχου αυτόματα όπως και έγινε προχθες. όταν το πρωί όμως άνοιξα το garmin για να βάλω μια τοποθεσία να φύγω από τις ήδη αποθηκευμένες διαπίστωσα ότι μου τις είχε σβήσει όλες, ξέρεις μήπως κανείς γιατί? παράλληλα επειδή έχω την προηγούμενη έκδοση του Garmin XT (4.10.60) να ρωτήσω, να βάλω την 4.10.80? θα δουλέψει ή θα μου κλειδώσει και την παλιά και θα μείνουμε ρέστοι??? θέλει κάτι ιδιαίτερο η εγκατάσταση ή απλά κάνω την εγκατάσταση του αρχείου που κατέβασα από την Autohellas? Παρεπιπτόντως δεν το έχω πληρώσει το πρόγραμμα(να ληφθεί υπόψη στην απάντηση...) - ήταν δώρο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Γνωρίζει κανείς σε ποιο αρχείο αποθηκεύονται οι πληροφορίες για σπίτι, τοποθεσίες, αγαπημένα κ.λ.π έτσι ώστε σε κάθε αναβάθμιση να μην τις ξαναπερνάμε από την αρχή; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 παιδια καλησπερα.ο αναβαση 3.50 θελει ξεκλειδωμα???? και πως γινεται η εγκατασταση??? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 παιδια καλησπερα.ο αναβαση 3.50 θελει ξεκλειδωμα???? και πως γινεται η εγκατασταση??? Όχι δε θέλει ξεκλείδωμα, απλά περνάς το αρχείο GMAPSUP2.IMG στο φάκελο Garmin στη κάρτα μνήμης Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Όχι δε θέλει ξεκλείδωμα, απλά περνάς το αρχείο GMAPSUP2.IMG στο φάκελο Garmin στη κάρτα μνήμης δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα το αρχειο που μου λες βρισκεται στον topo.rar???? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μήπως μπορεί κάποιος που έχει περάσει τον topo 3.5.0 να μου πει μέσα από ένα file browser πόσο μέγεθος δείχνει ότι έχει το συγκεκριμένο αρχείο (gmapsupp.img) ?? To ρωτάω γιατί εμένα δείχνει ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ μέγεθος (85,88 ΜΒ) με το 3.4.3 χάρτη... :worry: :worry: Πληροφοριακά, τον 3.5.0 τον πήρα από το xxxxxxx σε ένα νήμα με θέμα xxxxxxxx στο πρώτο post. Aλλού δεν βρέθηκε... :O Μπας και πρόκειται για τον 3.4.3 πάλι ??? Στο κινητό, στη Διαχειρ. Δεδομέν. > Σύνολα Χαρτών τον αναφέρει απλά ως "ANAVASI" e:\GARMIN\ 90,1 MB (ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το 3.4.3). Μία βοήθεια όποιος ξέρει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ !!! Από το ίδιο μέρος τον κατέβασα κι εγώ οπότε έτσι είναι και στο δικό μου Κατέβασα από άλλο λινκ τον χάρτη Anavasi 3.5.0 και το μέγεθος του είναι διαφορετικό από αυτόν που είχα (το x-plore λεει 88.03ΜΒ και μέσα στο Garmin αναφέρεται σαν GreeceAnavasi350 με μέγεθος 92,3ΜΒ) Για να λειτουργείσει έπρεπε να μετονομάσω το αρχείο σε GMAPSUP2.IMG αλλιώς δεν άνοιγε Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Κατέβασα από άλλο λινκ τον χάρτη Anavasi 3.5.0 και το μέγεθος του είναι διαφορετικό από αυτόν που είχα (το x-plore λεει 88.03ΜΒ και μέσα στο Garmin αναφέρεται σαν GreeceAnavasi350 με μέγεθος 92,3ΜΒ) Για να λειτουργείσει έπρεπε να μετονομάσω το αρχείο σε GMAPSUP2.IMG αλλιώς δεν άνοιγε ρε παιδια επειδη πελαγωσα απο που κατεβασατε τον 3.50 για να δω αν εχω κανει λαθος???? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbour65 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 se eyxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 hhmm den ine pia sto rapidshare tou aristotelhs? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. March 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ειναι τα δοκιμασα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ειναι τα δοκιμασα. Αριστοτέλη καλησπέρα, μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις σε αυτά που γράφω άνωθεν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 :confused:Δηλαδη η πιο καινουργοι και πιο πλιρες ειναι του aristotelhs Anavasi 3.50 και τον autodrive_1.30:wacko: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μολις περασα τον autodrive 1.30 με αντιγραφη και αντικατασταση.Ολα ok.Οσο για μας τους ναυτικους,ο ναυτικος χαρτης ειναι στην θεση του ακομα να μην τον ματιασω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Μολις περασα τον autodrive 1.30 με αντιγραφη και αντικατασταση.Ολα ok.Οσο για μας τους ναυτικους,ο ναυτικος χαρτης ειναι στην θεση του ακομα να μην τον ματιασω. αντιγραφή??? δεν τον κάνεις κανονικά εγκατάσταση από το site της Autohellas?του έκανα κανονικά εγκατάσταση τώρα και βγάζει την μαύρη οθόνη του Garmin και μετά με πετά έξω... ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. March 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αριστοτέλη καλησπέρα, μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις σε αυτά που γράφω άνωθεν? ποσο ανωθεν?δε βλεπω κατι να ρωτησες.raftoput στειλε pm να σου δωσω Link να τον κατεβασεις σε img.οποτε απλα τον περνας στη καταλληλη θεση αντικαθιστωντας τον παλιο. unl κρατας το ιδιο με τον παλιο 1.25 greek . Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 αντιγραφή??? δεν τον κάνεις κανονικά εγκατάσταση από το site της Autohellas?του έκανα κανονικά εγκατάσταση τώρα και βγάζει την μαύρη οθόνη του Garmin και μετά με πετά έξω... ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ???????? Γιατι να το κανω αυτο αφου υπαρχει ο χαρτης σαν αρχειο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αριστοτελη ο autodrive_1.30 ειναι πληρες η ειναι απο αναβαθμιση?:O Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αριστοτελη ο autodrive_1.30 ειναι πληρες η ειναι απο αναβαθμιση?:O Είναι μια χαρά ο χάρτης. Πολύ καλή η αναβάθμιση. Στη Χίο διορθώσαν όλα τα λάθη. Σε λίγο θα σας πω αν στην λεωφόρο Πετρουπόλεως "τρελαίνεται" και με δείχνει πιο μπροστά από ότι είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts