montoya_42 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 O.K. Ευχαριστώ Από χρέωση τι λέει? Κάτι διάβασα για κάτι "ψιλά". Ισχύει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Το A-GPS κατεβάζει περίπου 4-5kb τα οποία έχουν μηδαμινή χρέωση. Στον λογαριασμό μου δεν έχει εμφανιστεί ποτέ χρέωση για 4-5kb, για κάρτες δεν γνωρίζω γιατί δεν είχα ποτέ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Το A-GPS κατεβάζει περίπου 4-5kb τα οποία έχουν μηδαμινή χρέωση. Στον λογαριασμό μου δεν έχει εμφανιστεί ποτέ χρέωση για 4-5kb, για κάρτες δεν γνωρίζω γιατί δεν είχα ποτέ. H αγαπημενη Wind όμως έχει άλλη γνωμη φίλε μου....:lol::lol::lol: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΥΠΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΓΚΟΣ ΠΟΣΟ (€) ΕΘΝΙΚΗ GPRS 22/10/2009 21:15:43 gint.b-online.gr 00:00:05 0.9 0.0055 ΕΘΝΙΚΗ GPRS 22/10/2009 21:19:52 gint.b-online.gr 00:00:09 1.4 0.0110 ΕΘΝΙΚΗ GPRS 25/10/2009 14:01:35 gint.b-online.gr 00:00:02 0.5 0.0055 Απο λογαριασμό μου αυτά.... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 H αγαπημενη Wind όμως έχει άλλη γνωμη φίλε μου....:lol::lol::lol: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΥΠΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΓΚΟΣ ΠΟΣΟ (€) ΕΘΝΙΚΗ GPRS 22/10/2009 21:15:43 gint.b-online.gr 00:00:05 0.9 0.0055 ΕΘΝΙΚΗ GPRS 22/10/2009 21:19:52 gint.b-online.gr 00:00:09 1.4 0.0110 ΕΘΝΙΚΗ GPRS 25/10/2009 14:01:35 gint.b-online.gr 00:00:02 0.5 0.0055 Απο λογαριασμό μου αυτά.... η στηλη διαρκεια ειναι η διαρκεια που χρειαστηκες να κλειδωσεις δορυφορους φιλε? ή μετριεται αλλιως... Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Σε μενα (συμβολαιο voda) δεν εχει εμφανιστει κατι. Βεβαια δεν το χρησιμοποιω και πολυ αλλα οσες φορες το εκανα δεν ειδα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 η στηλη διαρκεια ειναι η διαρκεια που χρειαστηκες να κλειδωσεις δορυφορους φιλε? ή μετριεται αλλιως... Οχι δεν εχει καμια σχεση.Μπορει να χρειαστει και ένα λεπτο ή και παραπανω να κλειδώσει.Το κινητο κατεβαζει τα δεδομένα που χρειαζεται κι απο εκεί κι ύστερα είναι θεμα ποιότητας λήψης πότε θα "λοκαρει".Σε καμιά περίπτωση όμως δεν κατεβάζει συνεχεια δεδομένα μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους.Μπορει να δειχνει το κινητό οτι ειναι συνδεδεμένο μέσω GPRS αλλά δεν κάνει χρήση της σύνδεσης περαν των αναγκαίων kb που συνήθως είναι 4-5 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Οχι δεν εχει καμια σχεση.Μπορει να χρειαστει και ένα λεπτο ή και παραπανω να κλειδώσει.Το κινητο κατεβαζει τα δεδομένα που χρειαζεται κι απο εκεί κι ύστερα είναι θεμα ποιότητας λήψης πότε θα "λοκαρει".Σε καμιά περίπτωση όμως δεν κατεβάζει συνεχεια δεδομένα μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους.Μπορει να δειχνει το κινητό οτι ειναι συνδεδεμένο μέσω GPRS αλλά δεν κάνει χρήση της σύνδεσης περαν των αναγκαίων kb που συνήθως είναι 4-5 αν κανει και 1 λεπτο δεν ξερω αν βοηθαει σε κατι τελικα...οκ οι χρεωσεις ειναι τιποτα, αλλα περιμενα κατι καλυτερο... χωρις a-gps στο n82 πανω απο 5 λεπτα δεν εκανε ποτε να κλειδωσει.. οταν μαλιστα το ενεργοποιω κοντα στο τελευταιο σημειο απενεργοποιησεις κλειδωνει σε μισο λεπτο το πολυ - πολλες φορες και σε 5-10 δευτερα Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Εγώ πάντως στο Ν95 το πιο γρήγορο κλείδωμα το έχω δει μόνο με εξωτερικό bluetooth GPS. Μπορεί να κάνει κάποιες φορές αρχικό κλείδωμα σε 10-20 δεύτερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Εννοείται φίλε μου οτι θα κλειδώσει πιο γρήγορα και δεν παίζει ρόλο το κινητό.Άλλο hardware άλλη κεραία,άλλο chip πιθανόν sirf star iii Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εννοείται φίλε μου οτι θα κλειδώσει πιο γρήγορα και δεν παίζει ρόλο το κινητό.Άλλο hardware άλλη κεραία,άλλο chip πιθανόν sirf star iii Ναι το sirf star έχει. Βέβαια να λέμε την αλήθεια έχει τύχει και σε κάποια φάση να κάνει και κανένα 2λεπτο, αλλά γενικά είναι γρήγορο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyiama Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 παιδια στο Ε66 εχω τους χαρτες τους 5.40 της garmin υπραχει και νεοτερη εκδοση απο αυτους?και αν ναι ξερει κανενας που μπορω να τους βρω? Παράθεση ola kala!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 παιδια στο Ε66 εχω τους χαρτες τους 5.40 της garmin υπραχει και νεοτερη εκδοση απο αυτους?και αν ναι ξερει κανενας που μπορω να τους βρω? Βασικα 5.40 ειναι η εκδοση του προγραμματος. Αν αυτο εννοεις ναι υπαρχει νεοτρη εκδοση που ειναι η 5.00.60. Απο χαρτες ο νεοτερος Ελληνικος ειναι ο AutoDrive 1.85. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyiama Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 αα ετσι ειναι ε?δεν το ηξερα δλδ τι πρεπει να κανω τωρα να τα σβησω ολα και ξανα α πτην αρχη η μπορω ν ακανω αναβαθμιση?και αν μπορει καποιος εστω με πμ να μου πει που θα τα βρω αυτα που να λειτουργουν!!!γιατι εχω βρει σε μερικα site αλαλ εχουν διαφορα προβληματα απ οτι βλεπω!!!!! Παράθεση ola kala!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Aπορια..... Ολα καλα στο 6220c μου,τρεχει μια χαρα-ταχυτητα ακριβεια,ειναι ο τελευταιος χαρτης 3-1 και το γκαρμιν το 5.040 Οταν θελω να περασω αλλη ευρωπαικη χωρα π.χ Αυστρια τι γινετε? Αφου ειναι GMAPSUPP image οποτε θα διαγραψει τους Ελληνικους χαρτες που γραφονται επισης κατα τον ιδιο τροπο! Μια βοηθεια? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Aπορια..... Ολα καλα στο 6220c μου,τρεχει μια χαρα-ταχυτητα ακριβεια,ειναι ο τελευταιος χαρτης 3-1 και το γκαρμιν το 5.040 Οταν θελω να περασω αλλη ευρωπαικη χωρα π.χ Αυστρια τι γινετε? Αφου ειναι GMAPSUPP image οποτε θα διαγραψει τους Ελληνικους χαρτες που γραφονται επισης κατα τον ιδιο τροπο! Μια βοηθεια? Έχει γραφτεί αρκετές φορές. Μπορείς να έχεις μέχρι 3 χάρτες μαζί.Ο κάθε χάρτης θα έχει ένα συγκεκριμένο όνομα. gmapsupp.img gmapsup1.img gmapprom.img Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Δηλαδη τον χαρτη της Αυστριας θα τον πω πχ gmapsup1.img (οπως τον εχω ειναι gmasupp.img) και τον κωδικο που θα βγαλει επισης gmasup1.unl? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Ναι.. ο junglist μπερδευτηκε δεν ειναι gmapsup1.img αλλα gmapsup2.img Ολα αυτα υπαρχουν στο 1 post του παροντος με μια απλη αναγνωση θα τα καταλαβεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getz250hp Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 καλησπερα παιδια!εκπεμπω ΣΟΣ!ειμαι νεο μελοσ και κατοχος ενοσ νοκια ε71 !θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος χαρτης που να εχει τα παντα(απο πολεις μεχρι και τα πιο ξεχασμενα χωρια)!αν ναι που μπορω να τους βρω?για να τουσ εγκαταστησω θα πρεπει να κανω αναβαθμιση και το προγραμμα?ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Με την βοήθεια του πρώτου ποστ, θα εγκαταστήσεις το Garmin 5.00.60 και θα περάσσεις τις τελευταίες εκδόσεις των Ανάβαση και Autodrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Λοιπον παιδια αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουνα πολυ υποχρεος. Λοιπον πηρα ενα Satio και προσπαθω να βαλω Garmin. Εβαλα Garmin 5.00.40 και με το που ξεκιναει η εφαρμογη αφου εχω κανει τα παντα μου βγαζει το I Agree κατω αριστερα στην οθονη και δεν μπορω να το πατησω. Κανοντας upgrade σε Garmin 5.00.60 ηταν ολα οκ αλλα δεν ειχε Ελληνικα μεσα το Garmin 5.00.60 που κατεβασα και βρηκα. -EDIT- Τελικα ειναι μαλλον καποιο προβλημα με την 5.00.40 για Satio αλλα με 5.00.60 upgrade δουλευει κανονικα! Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Για να μην παιδευεσαι ψαξε και κατεβασε την 5.00.60 MultiLanguage εκδοση. Εχει μεσα και ελληνικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδια και παλι γεια σας. Παιζω με τα ΡΟΙ και ηθελα να ρωτησω: Πως θα καταλαβω οτι εχουν περασει στο κιν και ειναι ενταξει? Τα εκανα ολα οκ με το ΡΟΙ Loader. Μου αναγνωρισε το Garmin του κινητου. Αλλα μετα εφτιαξε ενα φακελο Garmin στο C: του δισκου μου. Τωρα μεσα στο Garmin στο κινητο μου στα ΡΟΙ μου βγαζει καποια αρχει Gpi αλλα αυτο μονο. Μπορει καποιος να με διαφωτισει? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παιδια και παλι γεια σας. Παιζω με τα ΡΟΙ και ηθελα να ρωτησω: Πως θα καταλαβω οτι εχουν περασει στο κιν και ειναι ενταξει? Τα εκανα ολα οκ με το ΡΟΙ Loader. Μου αναγνωρισε το Garmin του κινητου. Αλλα μετα εφτιαξε ενα φακελο Garmin στο C: του δισκου μου. Τωρα μεσα στο Garmin στο κινητο μου στα ΡΟΙ μου βγαζει καποια αρχει Gpi αλλα αυτο μονο. Μπορει καποιος να με διαφωτισει? Για να δεις αν εχουν μπει τα ποι σου μπες Προς τα που->Προσθετα->Προσαρμοσμενα ΡΟΙ. Εκει θα δεις ποια ποι εχει η συσκευης ου και αν εχει αυτα που περασες εισαι ενταξει. Διαφορετικα στον φακελο αυτον που λες αν οι κτατληξεις ειναι gpi ειναι σωστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μεσασ το Προς τα που->Προσθετα->Προσαρμοσμενα ΡΟΙ μου τα εχει τα POI που περασα. Τα περναει σαν ενα μεγαλο μαλλον. Τεσπα, δεν πειραζει. Ευχαριστω παντως Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 κανεις απο satio μπορει να μου πει που στο καλο ειναι αυτος ο αριθμος ξεκλειδωματος ESN?δεν μπορω να τον βρω.......:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts