Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πως θα κάνω από το clipboard να μην έχει κατάληξη .txt Εγώ πατάω αποθήκευση και γράφω όνομα αρχείου sw.unl αλλά μετά αυτό και μεταονομασία να πατήσω δεν βγάζει το txt για να το σβήσω.Πως θα το κάνω,γιατί έτσι δεν μου το ανοίγει.

Κανε δεξι κλικ->δημιουργεια->Εγγραφο κειμενου.

Ετσι πως θα σου δημιουργει το αρχει txt αμεσως το μετονομαζεις sw.unl

Πατας πανω του δεξι κλικ->ιδιοτητες και εκει που λεει με ποια εφαρμογη θα ανοιγουν αυτα τα αρχεια πατα σημειωματαριο.

Ανοιγεις το αρχειο μετα απο αυτο κανεις copy/paste τον κωδικο και πατας αρχειο->αποθηκευση.

Προσεχε ομως θα πατησεις αποθηκευση και οχι αποθηκευση ως.:!:

αλλα?:cool:

To WiFi είναι σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο, απευθείας σε κάποιο access point. Μιλάνε δηλαδή άμεσα οι δύο συσκευές και αν το access point το επιτρέπει βγαίνεις στο internet ή απλά χρησιμοποιείς ένα τοπικό δίκτυο (όπως τα PDA των σερβιτόρων). Η μεταφορά δεδομένων μέσω της σύνδεσης του κινητού (WAP, GPRS κτλ) ειναι τελείως διαφορετικό πράγμα, είναι υπηρεσία, που δίνει ο πάροχος και φυσικά την χρεώνει ανάλογα.

Read The F...ing Manual First

Παιδιά πως θα κάνω από το clipboard να μην έχει κατάληξη .txt Εγώ πατάω αποθήκευση και γράφω όνομα αρχείου sw.unl αλλά μετά αυτό και μεταονομασία να πατήσω δεν βγάζει το txt για να το σβήσω.Πως θα το κάνω,γιατί έτσι δεν μου το ανοίγει.

και απο το κινητο μπορεις να το κανεις.το περνουσα με καταληξη .txt και μετα απο την διαχειριση αρχειων το αλλαζα σε sw.unl

ειδα και αποειδα και εγω με το gps, μεχρι να κλειδωσει δορυφορο δηλαδη,τι να κανω που μενω στο κεντρο της θεσσαλονικης και παντου διπλα μου εχω 5οροφοες οικοδομες, λεω ας δοκιμασω με το a-gps ανοιχτο να δω και ποσο χρεωνει και αν εχει διαφορα στη χρηση. ε λοιπον η διαφορα ειναι τεραστια κλειδωνει δορυφορο σε ελαχιστα δευτερολεπτα και οχι σε 5-10 λεπτα που εκανε πολυ καλυτερο σημα το οποιο δυσκολα χανει.ερχετε και ο λογαριασμος αντε λεω να δω ποσο χρεωνει και τι βλεπω?4 στις 5 φορες 0 ευρω (wirless internet γραφει) και την 5η πλοηγηση wap 0,03 και 5 Kb ογκο. το περιεργο ομως ειναι οτι δεν εχω wifi Κινητο!

χωρίς να κάνουμε διαφήμιση... ποια εταιρεία έχεις? συμβόλαιο ή καρτοκινητό?

μέτρον άριστον

Είχα την 0.50 και επειδή τώρα τελευταία σερνόταν είπα να περάσω την 0.60 μήπως ερχόταν στα ίσια του.

Δυστυχώς έχω το ίδιο πρόβλημα οπότε σκέφτομαι να το σβήσω το GARMIN και να το ξαναπεράσω από την αρχή.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για επανεγκατάσταση ώστε να επανέλθει στην αρχική κατάσταση?Εννοείται ότι θέλω να κρατήσω τους χάρτες που έχω περασμένους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

χωρίς να κάνουμε διαφήμιση... ποια εταιρεία έχεις? συμβόλαιο ή καρτοκινητό?

cote συμβολαιο 120

Είχα την 0.50 και επειδή τώρα τελευταία σερνόταν είπα να περάσω την 0.60 μήπως ερχόταν στα ίσια του.

Δυστυχώς έχω το ίδιο πρόβλημα οπότε σκέφτομαι να το σβήσω το GARMIN και να το ξαναπεράσω από την αρχή.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για επανεγκατάσταση ώστε να επανέλθει στην αρχική κατάσταση?Εννοείται ότι θέλω να κρατήσω τους χάρτες που έχω περασμένους.

Μηπως το φορτωσες με πολλα ΡΟΙ χαρτες κτλ γιαυτο και αρχισε να σου κολλαει?

Για να το περασεις απ την αρχη θα πρεπει:

Πρεπει να μεταφερεις τους χαρτες και τα αρχεια unl σε εναν φακελο να μην τα χασεις.

Μετα πας απο την διαχειρηση εφαρμογων και κανεις απεγκατασταση του garmin και τοτε πας και διαγραφεις τον φακελο garmin.

Μετα κανεις c/p τους καινουριους φακελους και τρεχεις το καινουριο sis.

Ετσι ομως θα χασεις τα POI που εχεις.

Δεν ξερω ομως αν θα απαλαγεις απο τα κολληματα.

Περνώντας τα pois στο κινητό με το πρόγραμμα pois loader περνάω μαζί και αρχεία ήχου τύπου wav.τα οποία όταν τα ανοίγω με το media player του υπολογιστή έχουν κανονικά την ομιλία.

Π.χ. λέει μία γυναικεία φωνή: "κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας".

Όταν όμως φτάσω σε ένα σημείο pois δεν μιλάει παρά μόνον κάνει το κλασικό "μπίπ"

Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να ακούγεται και η φωνή;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Πρεπει να μεταφερεις τους χαρτες και τα αρχεια unl σε εναν φακελο να μην τα χασεις.

Μετα πας απο την διαχειρηση εφαρμογων και κανεις απεγκατασταση του garmin και τοτε πας και διαγραφεις τον φακελο garmin.

Όχι δεν έχω περάσει τίποτα έξτρα, ούτε POI ούτε τίποτα.

Απλά μια μέρα και μετά ξεκίνησε να έχει τρελή καθυστέρηση στην πλοήγηση και κάποιες φορές να βγάζει ότι δεν μπορεί καν να βρει το σημείο που του λέω για να πάω.

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα μου κάνει κάτι άλλο στο αμάξι που το έχω περασμένο.

Το multimedia που έχω στο αμάξι, φοράει Win 5.0 CE και τακτικά, όταν μου δείχνει δρόμους, κάποια σημεία μου τα δείχνει γκρι και λέει "Σχεδίαση". Αν μειώσω το ΖΟΟΜ, τότε μου εμφανίζει κανονικά τους δρόμους.

ΔΕΝ ΕΧΩ φορτώσει POI (παρά ελάχιστες τράπεζες).

Στο κινητό που έχω garmin, μπήκα μια φορά στο garmin on line και πλέον δεν μου δείχνει ούτε το panoramio, google ή κάτι άλλο. Μου επιτρέπει να μαθαίνω τον καιρό, τις πτήσεις αεροπλάνων καθώς και την κατάσταση του λογαριασμού μου.

Καμμιά ιδέα για αυτο;

Καλησπέρα. Η τελευταία έκδοση (5.00.60) καθυστερεί αρκετά απο τις προηγούμενες και κάνει και κάποια κολλήματα η εμένα φταίει η συσκευή?

Έκανα όλα τα παραπάνω 2 φορές.

Δυστυχώς μόνο την μαύρη οθόνη βλέπω και μετά με πετάει έξω..

Καμιά ιδέα??

Amazon Fire stick 4k max

γεια σκεφτομαι να παρω το 5800 αλλα δεν μπορω να συλλαβω την λειτουργια του gps του και τις χρεωσεις. θελω να μαθω αν τα maps που εχει ηδη εγκατεστειμενα απο την νοκια αφορουν μονο την αθηνα ή και την επαρχεια και αν το Garmin Maps εχει ολην την ελλαδα ή και αλλες ευρωπαικες πολεις και χωρες ή αν ειναι δωρεαν να τις κατεβασω... επισης θα ηθελα να μου στειλετε και εναν οδηγο εγκαταστασης του πιο τελευταιου garmin για το 5800 ... τhanx!
Αη - Phone

Αν εχω περασμενη την 5.00.40 πως βαζω την 5.00.60?εγω εβαζα χυμα τους φακελους της 60 μεσα αλλα μου λεγε να αντικαταστησω κατι ιδια οποτε και οταν εκανα την εγκατασταση μετα δεν ανοιγε..

Έκανα όλα τα παραπάνω 2 φορές.

Δυστυχώς μόνο την μαύρη οθόνη βλέπω και μετά με πετάει έξω..

Καμιά ιδέα??

Αν εχω περασμενη την 5.00.40 πως βαζω την 5.00.60?εγω εβαζα χυμα τους φακελους της 60 μεσα αλλα μου λεγε να αντικαταστησω κατι ιδια οποτε και οταν εκανα την εγκατασταση μετα δεν ανοιγε..

Μηπως στο φακελο Garmin/Apps υπαρχει ενα αρχειο με καταληξη ini?

Aν ναι διεγραψε το και θα λειτουργησει κανονικα!

γεια σκεφτομαι να παρω το 5800 αλλα δεν μπορω να συλλαβω την λειτουργια του gps του και τις χρεωσεις. θελω να μαθω αν τα maps που εχει ηδη εγκατεστειμενα απο την νοκια αφορουν μονο την αθηνα ή και την επαρχεια και αν το Garmin Maps εχει ολην την ελλαδα ή και αλλες ευρωπαικες πολεις και χωρες ή αν ειναι δωρεαν να τις κατεβασω... επισης θα ηθελα να μου στειλετε και εναν οδηγο εγκαταστασης του πιο τελευταιου garmin για το 5800 ... τhanx!

Στο nokia maps μπορεις να βαλεις οτι χαρτες θες. Το ιδιο και στο garmin.

Οι οδηγειες εγκαταστασης βρησκονται στην πρωτη σελιδα.

Για τις υπολοιπες αποριες σου διαβασε το FAQ και συγκεκριμενα το GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση.

Το Garmin στο κινητο μου τρωει χοντρα κολληματα με φορτωμενα τα εξης, χαρτη 3σε1, χαρτη Γερμανιας, το Garmin Travel Guide και αρκετα POIs. Ομως με τον χαρτη μονο της AutoDrive τρεχει κανονικα. Αν βαλω ολα αυτα που του δημιουργουν προβλημα σε μια τελειως αδεια καρτα μνημης, λετε να τρεξει απροβληματιστα? Το μονο που θα υπαρχει θα ειναι το Garmin..

Το Garmin στο κινητο μου τρωει χοντρα κολληματα με φορτωμενα τα εξης, χαρτη 3σε1, χαρτη Γερμανιας, το Garmin Travel Guide και αρκετα POIs. Ομως με τον χαρτη μονο της AutoDrive τρεχει κανονικα. Αν βαλω ολα αυτα που του δημιουργουν προβλημα σε μια τελειως αδεια καρτα μνημης, λετε να τρεξει απροβληματιστα? Το μονο που θα υπαρχει θα ειναι το Garmin..

Σώσε ότι χρειάζεσαι, απεγκατέστησέ το και εγκατέστησέ το πάλι από την αρχή, σε μένα τουλάχιστον το έλυσε το πρόβλημα.

Τουλαχιστον στη δικη μου συσκευη εχει γινει αρκετες φορες η διαδικασια της εγκαταστασης/απεγκαταστασης του Garmin και δεν λυθηκε το προβλημα παρα μονο αφηνοντας ενα χαρτη μονο. Γι'αυτο και το εθεσα ετσι συγκεκριμενα.

Τουλαχιστον στη δικη μου συσκευη εχει γινει αρκετες φορες η διαδικασια της εγκαταστασης/απεγκαταστασης του Garmin και δεν λυθηκε το προβλημα παρα μονο αφηνοντας ενα χαρτη μονο. Γι'αυτο και το εθεσα ετσι συγκεκριμενα.

Εγώ πλέον δοκίμασα να βάλω και την 5.00.40 μήπως το GARMIN δούλευε σωστά μετά, αλλά τίποτα.Το έχω βγάλει/βάλει 4-5 φορές πλέον...

Δείχνει την αρχική μαύρη και με πετάει έξω..

Amazon Fire stick 4k max

Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το πιο καινουργιο garmin και ποιοι οι χαρτες 3 in 1??
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Garmin Mobile XT 5.00.60

και απο χαρτη 3σε1:

AutoDrive 1.80

Anavasis 4.13

Bluechart Atlantic 2008

Garmin Mobile XT 5.00.60 αυτη την εκδοση που τη βρηκες εδω https://buy.garmin.com/shop/store/downloadsUpdates.jsp?product=010-11034-00&cID=138&pID=11413

φαινεται οτι η τελευταια εκδοση για Symbian S60 3rd Edition ειναι η Ver. 5.00.50

Mageia 6 KDE Plasma 5

Mπορει στο σαιτ της garmin να μην υπαρχει αλλα κυκλοφορει εδω και καιρο σε διαφορα μερη..:shifty: