Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για εξοικονομηση μπαταριας παμε Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Launch Background Service επιλεγουμε ενεργοποιηση και το αφηνουμε ετσι, η το απενεργοποιουμε μετα?

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και το απενεργοποιούμε. Εγώ έκανα πάλι επανεκκίνηση και τώρα, αφού χρησιμοποιήσω το Garmin, τσεκάρω και δεν τρέχει καμία process στο background.

καλημερα μπορει καπιοσ με πμ να μου στειλη μια διευθηνση να κατεβασω το 5.50??τωρα κ πολλυ καιρο εχω τη 5.40 αξιζει το κοπο να περασω τη καινουργια υπαρχουν βελτιψσεις προς το καλυτερο???ευχαριστω εκ των προτερων γ την βοηθεια :D:D;)

καλημερα μπορει καπιοσ με πμ να μου στειλη μια διευθηνση να κατεβασω το 5.50??τωρα κ πολλυ καιρο εχω τη 5.40 αξιζει το κοπο να περασω τη καινουργια υπαρχουν βελτιψσεις προς το καλυτερο???ευχαριστω εκ των προτερων γ την βοηθεια :D:D;)

http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-11034-00

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Γεια σας,

συνδεω το ομνια, για να αναβαθμισω το garmin ,εχoντας βαλει το poiloader

και μου κολλαει ο υπολογιστης.

Τι γινεται, κατι δεν κανω σωστα,φταιει το active syncr, o mozilla ;καμια ιδεα;

εκανε τωρα searching για update με explorer και μου γραφει:

no information found for this serial number

(το garmin ειναι δωρο με το omnia)

παιδια υπαρχει καμμια ασυμβατοτητα του garmin με το n78?...προσπαθησα 2 εκδοσεις που παιζαν στο 95 8gb και δεν μου παιζει καμμια...
:up:

Η 5.00.20 παίζει μια χαρά και οι επόμενες το ίδιο. Βάλε κατευθείαν την 5.00.50 που είναι και η νεότερη.

Παίζει η 5.00.20 σίγουρα. Ίσως τα αρχεία που κατέβασες παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα ή έγινε κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση. Αλλά όπως σου είπα, μην ασχοληθείς περαιτέρω, βάλε κατευθείαν την 5.00.50.

οκ, το εγκατεστησα , αλλα στην συνεχεια με χαρτη και φωνητικη καθοδηγηση τι κανω?
:up:

οκ, το εγκατεστησα , αλλα στην συνεχεια με χαρτη και φωνητικη καθοδηγηση τι κανω?

Oτι λεει ο οδηγος στην αρχη του θεματος.

Κανε οτι λεει και δεν θα χεις προβλημα.

Αφού την έχεις περάσει ήδη στο Ν95 σου, τι ρωτάς; Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Θα κάνεις τις ίδιες κινήσεις. Μόνο στο Unl θα χρησιμοποιήσεις τον αριθμό ΙΜΕΙ από τις πληροφορίες της εφαρμογής.

παιδια ειχα προηγουμενη εκδοση κατεβασμένη απο το μαγαζάκι και έπαιζε καλα και εκανα τωρα αναβαθμιση και δεν ξεκιναει καν το garmin για λογους ασφαλείας όπως γραφει..τι μπορω να κάνω τώρα?

Κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και το απενεργοποιούμε. Εγώ έκανα πάλι επανεκκίνηση και τώρα, αφού χρησιμοποιήσω το Garmin, τσεκάρω και δεν τρέχει καμία process στο background.

ποιες ειναι οι process που δεν πρεπει να τρεχουν μετα απο αυτο το κολπο? με ποιο προγραμμα τις βλεπουμε?:)

myphone_2.png

παιδια ειχα προηγουμενη εκδοση κατεβασμένη απο το μαγαζάκι και έπαιζε καλα και εκανα τωρα αναβαθμιση και δεν ξεκιναει καν το garmin για λογους ασφαλείας όπως γραφει..τι μπορω να κάνω τώρα?

Τρεξε το garminmobileXT.sis που ειναι στην καρτα μνημης και κανε αντικατασταση την παλια version.

εγκατεστησα το προγραμματακι εχτες οπως λενε οι οδηγιες αλλα με την εναρξη του προσπαθει να βρει GPS και δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τιποτα. Εχω παει στις ρυθμισεις του κινητου και εχω τσεκαρει μονο το ενωματωμενο GPS. Τα αλλα 3 ειναι απενεργοποιημενα....τι φταιει?

εγκατεστησα το προγραμματακι εχτες οπως λενε οι οδηγιες αλλα με την εναρξη του προσπαθει να βρει GPS και δεν μπορω να το ενεργοποιησω με τιποτα. Εχω παει στις ρυθμισεις του κινητου και εχω τσεκαρει μονο το ενωματωμενο GPS. Τα αλλα 3 ειναι απενεργοποιημενα....τι φταιει?

Οταν μπαινεις στην εφαρμογη τι σου βγαζει?

Πανω στις μπαρες του σηματος βγαζει μια κοκκινη η οχι.

Για περιεγραψε μας ακριβως το προβλημα σου να καταλαβουμε τι φταιει.

Τρεξε το garminmobileXT.sis που ειναι στην καρτα μνημης και κανε αντικατασταση την παλια version.

Αλλάγες σε unl χρειάζονται?Ή μόνο αντικατάσταση την 5.00 που έχω?

δεν φαινεται τιποτα κοκκινο. μονο λευκες μπαρες.απλα ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη απομακρυσμενο GPS στις επιλογες του προγραμματος με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια με το bluetooth για εξωτερικη συσκευη

δεν φαινεται τιποτα κοκκινο. μονο λευκες μπαρες.απλα ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη απομακρυσμενο GPS στις επιλογες του προγραμματος με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια με το bluetooth για εξωτερικη συσκευη

Aφησε το σε ανοικτο μερος, την πρωτη φορα αργει να βρει δορυφορους..

Εαν το προβλημα συνεχισει να υπαρχει δοκιμασε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση.

Αλλάγες σε unl χρειάζονται?Ή μόνο αντικατάσταση την 5.00 που έχω?

Οχι δεν χρειαζονται μπορεις να κρατησεις τα ιδια.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr