subneo Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Help!! Γιατί δεν βγάζει αποτελέσματα στην αναζήτηση?!? Έχω την 5 έκδοση με τους 5σε1 χάρτες. Με την ποιο παλιά έκδοση που είχα ολα δούλευαν μια χαρά αλλα έκανα την αλλαγή για να εχω τους ποιο ενημερωμένους χάρτες. Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Help!! Γιατί δεν βγάζει αποτελέσματα στην αναζήτηση?!? Έχω την 5 έκδοση με τους 5σε1 χάρτες. Με την ποιο παλιά έκδοση που είχα ολα δούλευαν μια χαρά αλλα έκανα την αλλαγή για να εχω τους ποιο ενημερωμένους χάρτες. Υπάρχει κάποια λύση? Εμενα οταν κανω αναζητηση με ολοκληρο το ονομα της πολης η της οδου ενω υπαρχει δεν μου το βγαζει αλλα κανω το εξης. Αν π.χ. ψαχνω την οδο Εγνατια γραφω <<εγν>> και μου βγαζει τις οδους της πολης που εχω επιλεξει που αρχιζουν απο εγν και παντα βρισκω αυτο που ψαχνω. Το εχεις δοκιμασει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Εμενα οταν κανω αναζητηση με ολοκληρο το ονομα της πολης η της οδου ενω υπαρχει δεν μου το βγαζει αλλα κανω το εξης. Αν π.χ. ψαχνω την οδο Εγνατια γραφω <<εγν>> και μου βγαζει τις οδους της πολης που εχω επιλεξει που αρχιζουν απο εγν και παντα βρισκω αυτο που ψαχνω. Το εχεις δοκιμασει αυτο? Ναι! Μέχρι και ένα μόνο γραμμα να βάλω, πάλι δε βγάζει τίποτα!! :mad: Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ναι! Μέχρι και ένα μόνο γραμμα να βάλω, πάλι δε βγάζει τίποτα!! :mad: Έχει ειπωθεί πώς οι ξεκλείδωτοι χάρτες ειδικά οι 5-1 έχουν αυτό το πρόβλημα της αναζήτησης. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Έχει ειπωθεί πώς οι ξεκλείδωτοι χάρτες ειδικά οι 5-1 έχουν αυτό το πρόβλημα της αναζήτησης. Αρα? Ποια είναι η λύση? Υπάρχει κάποιος αλλος xσε1 χάρτης? Μπορεί κάποιος να μου στείλει το λινκ να τον κατεβασω? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Κατέβασε τον 3 σε 1 με τους autodrive 1.70 και ανάβαση 4.04 ή τους ξεχωριστούς. Εγώ πάντα προτιμώ τους ξεχωριστούς. Άλλωστε, αν δεν ταξιδεύεις συνεχώς εκτός ελλάδας, δεν υπάρχει λόγος για Χ σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Είχα ξεχάσει να σου πω ότι θέλει πολύ υπομονή και επιμονή για να πιάσεις σήμα και να έχεις το κινητό στο παράθυρο...:wacko: Την επόμενη φορά... Το ειχα σχεδον μεχρι την αθηνα στο παραθυρο εννοω το κρατουσα στο παραθυρο αλλα και παλι δεν επιασε τιποτα θα δοκιμασω τωρα που θα πεταξω για Γερμανια μηπως και.... δω και πως δουλευει ο Ευρωπαικος Χαρτης..χαχαχχα Γενικα με τον καινουγιο χαρτη δεν ειδα κανενα προβλημα απλα οκ το κλειδωμα του σηματος δεν νομιζω οτι εχει να κανει με τον χαρτη γιατι πολλες συσκευες το κανουν αυτο αλλες φορες βρισκουν σημα γρηγορα αλλες δυσκολα.Βασικα παρατηρησα οτι εν κινηση χρειαζεται πιο πολυ ωρα για να βρει σημα ενω σταθερος αν το πιασεις θα σου φυγει μονο σε κλειστο χωρο... παντως ο καινουργιος 3σε1 με autodrive 1.70 δεν εχει καποιο προβλημα ουτε ο χαρτης μου κολησε και στα Χανια εβγαζε δρομους και θαλασσα μια χαρα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ss14 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 καλησπερα, τα φωτα σας και παλι θα ηθελα.δινω χωριο για αναζητηση και λεει οτι δεν υπαρχει αλλα οταν ψαχνω τον χαρτη το βρισκω και μπορει να με οδηγησει σε αυτο.ξερετε γιατι γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 καλησπερα, τα φωτα σας και παλι θα ηθελα.δινω χωριο για αναζητηση και λεει οτι δεν υπαρχει αλλα οταν ψαχνω τον χαρτη το βρισκω και μπορει να με οδηγησει σε αυτο.ξερετε γιατι γινεται αυτο? ψαξε το χωριο μεσα απο το μενου "πολεις" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Παιδια βρήκα ενα χαρτη.Τον 3 to 1 AUTODRIVE 1.70 +ANAVASIS 4.0.4+ BlUECHART (map id :822 , 295). Είναι καλός για την Ελλάδα? Υπάρχει καποιος καλυτερός?Δεν κατάφερα να διαβασω ακόμα όλο το θέμα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Παιδια βρήκα ενα χαρτη.Τον 3 to 1 AUTODRIVE 1.70 +ANAVASIS 4.0.4+ BlUECHART (map id :822 , 295). Είναι καλός για την Ελλάδα? Υπάρχει καποιος καλυτερός?Δεν κατάφερα να διαβασω ακόμα όλο το θέμα.Ευχαριστω Και γω αυτον εχω και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Αν δεν κανω λαθος ειναι η τελευταια εκδοση δεν πρεπει να εχει νεοτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 σε htc hd γινεται να φαινονται οι δρομοι και το αμαξι πιο μεγαλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Παιδια βρήκα ενα χαρτη.Τον 3 to 1 AUTODRIVE 1.70 +ANAVASIS 4.0.4+ BlUECHART (map id :822 , 295). Είναι καλός για την Ελλάδα? Υπάρχει καποιος καλυτερός?Δεν κατάφερα να διαβασω ακόμα όλο το θέμα.Ευχαριστω Σωστός είναι ο χάρτης που κατέβασες. Είναι οι τελευταίες εκδόσεις των χαρτών και ο καλύτερος συνδαισμός Χ σε 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 o 1.70 δεν συνεργαζεται καλα με την εκδοση 5.0.40 εβαλα τον autodrive 1.60 που δοκιμασμενα μου παιζει καλα στο Ν95 8γ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδια βρήκα ενα χαρτη.Τον 3 to 1 AUTODRIVE 1.70 +ANAVASIS 4.0.4+ BlUECHART (map id :822 , 295). Είναι καλός για την Ελλάδα? Υπάρχει καποιος καλυτερός?Δεν κατάφερα να διαβασω ακόμα όλο το θέμα.Ευχαριστω Έβαλα κι εγώ αυτόν τον χάρτη (thnx stefanw595) και λυθηκε το πρόβλημα αναζήτησης. Μέχρι στιγμής έχω βρει 2 μικρά προβλήματα. 1. Στον χάρτη όταν είναι αρκετά zoomout δείχνει κάτι τετράγωνα σαν wireframe (wireframe δεν είναι, το έχω disabled) Τι μπορεί να είναι? 2. Όταν πάω σετ χαρτών και πατάω MapSource μου βγάζει 2 φορές "Anavasi Base & detail map © Anavasi digital" Διεγραψα τον βασικό χάρτη αλλα και πάλι μου δείχνει 2 φορές τον Anavasi Base & detail map © Anavasi digital ! Any thoughts? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 για την δευτερη απορια σου, εχει αναφερθει ξανα εδω οτι ο ενας anavasi ειναι κανονικα ο χαρτης και ο δευτερος ειναι καποια pois. ουσιαστικα δηλαδη δεν ειναι καποιο προβλημα το γεγονος οτι εμφανιζεται 2 φορες, ετσι ειναι το σωστο. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Σήμερα που επιτέλους αξιώθηκα και διάβασα το manual του και το έψαξα περισσότερο, βρήκα 2 προβληματάκια... 1)Σβήνει η οθόνη και μετά δεν ανάβει αν δε βγεις-κλειδώσεις-ξεκλειδώσει το πληκτρολόγιο 2)Δεν έχει σε πλοήγηση το καινούργιο κομμάτι της εγνατίας πάνω από την Καβάλα. Ξέρετε τπτ για αναβάθμιση τώρα τελευταία? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Σήμερα που επιτέλους αξιώθηκα και διάβασα το manual του και το έψαξα περισσότερο, βρήκα 2 προβληματάκια... 1)Σβήνει η οθόνη και μετά δεν ανάβει αν δε βγεις-κλειδώσεις-ξεκλειδώσει το πληκτρολόγιο 2)Δεν έχει σε πλοήγηση το καινούργιο κομμάτι της εγνατίας πάνω από την Καβάλα. Ξέρετε τπτ για αναβάθμιση τώρα τελευταία? Σε Ν82 εχεις το προβλημα #1?Εγω το εχω σε αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου και δεν κλειδωνει ενω εισαι στο προγραμμα.Μαυριζει η οθονη λογω της εξοικονομησης ενεργειας αλλα δεν μου κλειδωνει ποτε αν δεν ειναι στην αρχικη οθονη του κινητου. Εντιτ (τωρα προσεξα οτι εχεις Ν 78) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ss14 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 ψαξε το χωριο μεσα απο το μενου "πολεις" :) μα εκει το ψαχνω.δεν το εμφανιζει και μετα ψαχνοντας τον χαρτη το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 μα εκει το ψαχνω.δεν το εμφανιζει και μετα ψαχνοντας τον χαρτη το βλεπω. ποιο χωριο λες και σε ποιο νομο να δοκμασω και εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Anavasis 4.11 :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basildits Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Εύχαριστούμε @ibiza2003 , gianpithio!να δούμε πότε η garmin θα πραγματοποιήσει την έπομένη άναβάθμιση,ήδη 'εχουμε ύπερβει τους 2 μήνες χωρίς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Anavasis 4.11 :O Γιάννη δεν βγήκε ακόμα ο 3 σε 1 ε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Oχι ακομη.. Ολο και καποιος θα τον ετοιμασει οταν εχει χρονο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Oχι ακομη.. Ολο και καποιος θα τον ετοιμασει οταν εχει χρονο :) to ekana egw,anebenei...opote exete to nou sas...:p Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts