mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Το έκανα. Για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά ατην αυτονομία. Το location message όμως τι είναι; Προφανώς κάποια λειτουργία του garmin και, απο το όνομά του, μάλλον είναι η δυνατότητα να στέλνουμε τις συντεταγμένες της θέσης μας. Όποιος ξέρει περισσότερα, ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Το έκανα. Για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά ατην αυτονομία. Το location message όμως τι είναι; Προφανώς κάποια λειτουργία του garmin και, απο το όνομά του, μάλλον είναι η δυνατότητα να στέλνουμε τις συντεταγμένες της θέσης μας. Όποιος ξέρει περισσότερα, ας ενημερώσει. Αν είναι αυτό να το κάνουμε, δεν τίθεται θέμα, μην σβήνει μόνο καμιά ένδειξη που χρειαζόμαστε, π.χ. της τοποθεσίας που είμαστε ή των ειδοποιήσεων ταχύτητας ή των POI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Το έκανα. Για να δούμε αν θα υπάρξει διαφορά ατην αυτονομία. Το location message όμως τι είναι; Προφανώς κάποια λειτουργία του garmin και, απο το όνομά του, μάλλον είναι η δυνατότητα να στέλνουμε τις συντεταγμένες της θέσης μας. Όποιος ξέρει περισσότερα, ας ενημερώσει. Αυτό είναι.. Η δυνατότητα να στέλνουμε με sms τις συντεταγμένες μας. Αν δείς διαφορά στην αυτονομία ενημέρωσε μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αλήθεια την 5.00.20 την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas3 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στον 3 σε 1 - AutoDrive Hellas 1.5 (el) - Anavasi 3.7.5 - BlueChart v.2008 Πιο MAPID πρέπει να βάλω; Μου βγάζει κάτι για ένα δ όταν ανοίγει το Garmin. Έχει ένα αρχείο gmapsupp.img και κάνω το αντίστοιχο gmapsupp.UNL βάζοντας το 822 για τον AutoDrive και το 295 για τον BlueChart αλλά δεν ξεκλειδώνει; Τι πρέπει να κάνω; Να τα βάλω και τα 2 κλειδιά μαζί στο αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στον 3 σε 1 - AutoDrive Hellas 1.5 (el) - Anavasi 3.7.5 - BlueChart v.2008 Πιο MAPID πρέπει να βάλω; Μου βγάζει κάτι για ένα δ όταν ανοίγει το Garmin. Έχει ένα αρχείο gmapsupp.img και κάνω το αντίστοιχο gmapsupp.UNL βάζοντας το 822 για τον AutoDrive και το 295 για τον BlueChart αλλά δεν ξεκλειδώνει; Τι πρέπει να κάνω; Να τα βάλω και τα 2 κλειδιά μαζί στο αρχείο; μαζί και κολλητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ******Tips On 5.00.xx:****** (Delete CardRunner.dll from sys\bin will save ~20% standby battery power, if you don't want to use location message.) Aυτο τοχει δοκιμασει κανεις?γιατι απο τοτε που εβαλα το Garmin σαν να βλεπω μειωση της μπαταριας χωρις να το χρησιμοποιω:worry: παιδια , κατι πρεπει να παιζει οντως , εχει δικιο ο gboy....... ημουν ετοιμος - στο ψαξιμο δηλαδη αυτην την στιγμη στο νετ και εψαχνα για μπαταρια στο 6110.και πεφτω τυχαια στο μηνυμα του gboy.και εγω παρατηρησα μειωση της μπαταριας.μεχρι τα μισα της λειτουργει κανονικα και μετα ....ξεφορτιζει πολυ γρηγορα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αλήθεια την 5.00.20 την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις? Ποστ 7396. ημουν ετοιμος - στο ψαξιμο δηλαδη αυτην την στιγμη στο νετ και εψαχνα για μπαταρια στο 6110.και πεφτω τυχαια στο μηνυμα του gboy.και εγω παρατηρησα μειωση της μπαταριας.μεχρι τα μισα της λειτουργει κανονικα και μετα ....ξεφορτιζει πολυ γρηγορα ! Δεν έχεις παρά να το κάνεις και συ αυτό το κόλπο και να μας πεις αν είδες διαφορά στην αυτονομία σου. Το έχω κάνει και γω στο Ν78 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 τα βήματα εγκατάστασης στην 1η σελίδα ισχύουν ή έχει αλλάξει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ισχυουν. Εαν υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις ρωτησε μας και θα σου το εξηγησουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αλήθεια την 5.00.20 την εγκατέστησε κανείς να μας πει εντυπώσεις? Έχω περασμένη την έκδοση 5.00.00 και μόλις κατέβασα από το γνωστό χώρο το αρχείο Gmxt.5.0.20.zip (58,9 ΜΒ) το οποίο έχει το αρχείο εγκατάστασης GarminMobileXT.sis αλλά και τους φακέλους private, Resource, sys, Garmin το περιεχόμενο των οποίων το περνάμε με απλή αντιγραφή στην κάρτα μνήμης και στους αντίστοιχους υποφακέλους στην mmc:\Garmin (προσοχή στην αντιγραφή των σημείων ενδιαφέροντος, αν θέλετε να κρατήσετε τα παλιά φυλάξτε το φάκελο POI). Μετά έκανα εγκατάσταση το GarminMobileXT.sis και δούλεψε κανονικά (τηλέφωνο και χάρτες). Την πρώτη φορά όπως ήταν αναμενόμενο άργησε να βρει στίγμα (40 δευτερόλεπτα). Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε διαδικασία πλοήγησης. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Έχω το garmin mobile XT v 4.10. unlocked Το ανοίγω, μου παρουσιάζει δύο επιλογές, ΓΙΑ ΠΟΥ και ΠΡΟΒ. ΧΑΡΤΗ. Περιμένω να βρει το gps και πατάω το ΓΙΑ ΠΟΥ Επιλέγω διευθύνσεις> εγγραφή χώρας>ΕΛΛΑΔΑ>αναζητ. σε ολες τις πολεις ή Εγγραφή πόλης Επιλέγω Εγγραφή πόλης. Γράφω ΡΟΔΟΣ και μου λέει Δεν βρέθηκε αποτέλεσμα. Όταν ψάχνω χειροκίνητα στο κατάλογο που είναι όλες οι πόλεις αλφαβητικά(από το Α στο Ρ, μια ώρα κάνει), υπάρχει η Ρόδος και τότε κάνω τη δουλειά μου. ΝΑΙ αλλά αυτό θα γίνεται συνέχεια; Καμιά βοήθεια πως λειτουργεί αυτό το πράμα. Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Θα πρεπει να εχεις την γλωσσα της συσκευης αλλα και την γλωσσα γραφης στα ελληνικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ο νεος αναβαση 3.80 και ο 3 σε 1 ανεβηκε! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σ'ευχαριστούμε φίλε venduza. :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Τον έβαλα.. αλλά στο σετ χαρτών μου βγάζει "anavasi map v.375" 106,8MB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σε μενα βγαζει ANAVASI Map v.380 106.8MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σε μενα βγαζει ANAVASI Map v.380 106.8MB Τον 3σε1 έβαλες ή μόνο του τον anavasi.. Εγώ μόνο τον anavasi έβαλα. Στο μέγεθος παντως συμφωνούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στο ποστ λέει οτι υπάρχει πρόβλημα με την αναζήτηση. Οτι δεν λειτουργεί καθόλου (για τον μεμονομένο χάρτη - ο 3 σε 1 είναι οκ). Εσείς δοκιμάσατε να δείτε αν δουλεύει η αναζήτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Τον έβαλα.. αλλά στο σετ χαρτών μου βγάζει "anavasi map v.375" 106,8MB.. Εχεις δικιο φιλε μου , οντως γραφει 3.75 αλλα στη πραγματικοτητα ειναι ο 3.80! Απλα ξεχασα να αλλαξω το ονομα γι'αυτο κ θα τον ξανανεβασω με τη σωστη ονομασια. Σε ευχαριστω για την επισημανση! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 @venduza σε ευχαριστουμε για το χαρτη :clap: Το προβλημα ειναι οτι το αρχειο εχει κατεβει περισσοτερες απο 10 φορες και βγαζει error θελω να τον δοκιμασω και δεν μπορω :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στο ποστ λέει οτι υπάρχει πρόβλημα με την αναζήτηση. Οτι δεν λειτουργεί καθόλου (για τον μεμονομένο χάρτη - ο 3 σε 1 είναι οκ). Εσείς δοκιμάσατε να δείτε αν δουλεύει η αναζήτηση; Σε μένα κάνει μια χαρά.. έχω μεμονομένους τον autodrive και τον anavasis.. επιλεγμένο μόνο τον anavasis έκανα αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες για οδούς στην αθήνα και τις βρήκε.. Έβαλα και επαρχία δύο τρεισ κωμοπόλεις και τισ βρήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 @venduza σε ευχαριστουμε για το χαρτη :clap: Το προβλημα ειναι οτι το αρχειο εχει κατεβει περισσοτερες απο 10 φορες και βγαζει error θελω να τον δοκιμασω και δεν μπορω :( Ναι, venduza, ξαναανέβασέ το, εγώ πρόλαβα το πρώτο κομμάτι και έμεινα με το δεύτερο στη μέση. :lol: Όπως και να ΄χει, σε υπερευχαριστούμε. :clap: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Η αναζήτηση έγινε απο τον autodrive, γιατί ο ανάβαση έχει λατινικούς χαρακτήρες. Αν κάνεις με λατινικούς, ο ανάβαση, θα σου βγάλει αποτελέσματα; Γιάννη, κάνε υπομονή, ο βεντούζα θα ξανανεβάσει τον χάρτη και θα δώσει νέο λίνκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 παιδια , κατι πρεπει να παιζει οντως , εχει δικιο ο gboy....... ημουν ετοιμος - στο ψαξιμο δηλαδη αυτην την στιγμη στο νετ και εψαχνα για μπαταρια στο 6110.και πεφτω τυχαια στο μηνυμα του gboy.και εγω παρατηρησα μειωση της μπαταριας.μεχρι τα μισα της λειτουργει κανονικα και μετα ....ξεφορτιζει πολυ γρηγορα ! Eμενα μου κραταγε το κινητο με garmin μεσα κοντα 2 μερες με μικρη χρηση,εβγαλα το garmin και τωρα ειμαι μιαμιση μερα και επεσε τωρα η πρωτη γραμμη της μπαταριας:)τωρα θα κανω εγκατασταση παλι το garmin και θα αφαιρεσω το συγκεκριμενο file μπας και φταιει τελικα αυτο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts