br492 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Δεν ξερω τι να σου πω,εγω εχω ακουλουθησει εκατο οηγους και προκοπη δεν βλεπω.Τους χαρτες τους ξεκλειδωσα,εβαλα και το sw.unl μεσα αλλα την συσκευη μου δεν μου τη βρισκει. No GPS devices found λεει μετα το σκαναρισμα. Ξαναφτιάξε τα αρχεία ξεκλειδώματος,ΠΡΟΣΕΞΕ να μην ειναι της μορφής ......unl.txt όπως γίνονται σε όσους εχουν την απόκρυψη επεκτάσεων αρχειων ενεργή στα windows και κοίτα στις ρυθμίσεις του bluetooth στο κινητο μηπως υπάρχει καμία περίεργη ρυθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Σε προηγούμενη ερώτηση σου για το κόλλημα που μου τρώει να σου πώ οτι το δοκιμάζω σε συσκευή Ν80 που ναι μέν δεν έχει και άφθονη ΡΑΜ αλλά το παλιό πήγαινε πολύ καλά... Τι να πώ. Το πρόβλημα είναι ότι οι χάρτες ξαφνικά γίνανε πολύ αργοί με αποτέλεσμα να περνάς απο μία διασταύρωση που είναι να στρίψεις και μετά να σου λέει στρίψε. Δεν δουλεύει καλά το σήμα που παίρνω απο gps. Επίσης το garmin το δουλεύω με ένα εξωτερικό της ΝΟΚΙΑ. 1) πρέπει να το έχεις αναγνωρίσει σαν συμβατή συσκευή bluetooth. 2) Δοκίμασε πριν ανοίξεις το garmin πρώτα να ενεργοποιήσεις το bluetooth. Εμένα έτσι θέλει τουλάχιστον την πρώτη φορά που το ανοίγω. Μετά βρίσκει σήμα σφαίρα. Ελπίζω βέβαια να έχεις κάνει σωστά την διαδικασία εγκατάστασης:) Ευχαριστω για την απαντηση. 1)Ναι το εχω σαν εξουσιοδοτημενο 2)Και ενεργοποιω το Bluetooth πριν μπω στο προγραμμα. Λογικα σωστα το εχω εγκαταστησει.Απο το xxxxxxxxx δεν το εχουμε παρει ολοι,η εχει αλλη εκδοση?Εμενα παντως αποσυμπιεζει ενα self extract zip και κανει copy στην μνημη καποια αρχεια.Επειτα βαζεις την καρτα στο κινητο και εγκαθιστας το sis.Δεν εχει αλλο κολπο απο οσο ξερω.Αυτα τα εκανα.Εβαλα και τα unl και ξεκλειδωσα και τους χαρτες. απο μεριας μου ολα ειναι καλα.:confused: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Άλλο ένα πράδειγμα οτι η 5 είναι γεμάτη errors.. Μακάρι να βγάλουν σύντομα κάποιο update πριν το φορματ, την 5 ειχα και δεν μου το εκανε. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ξαναφτιάξε τα αρχεία ξεκλειδώματος,ΠΡΟΣΕΞΕ να μην ειναι της μορφής ......unl.txt όπως γίνονται σε όσους εχουν την απόκρυψη επεκτάσεων αρχειων ενεργή στα windows και κοίτα στις ρυθμίσεις του bluetooth στο κινητο μηπως υπάρχει καμία περίεργη ρυθμιση Τα ξαναφτιαξα και σιγουρα εχουν .Unl extension χορις .txt.Το sw.unl εφτιαξα και το gmapsupp.unl .Τι αλλο θελει?Ξεκλειδωτο ειναι.Η αναζητηση δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποτυγχανει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 ο τελευταιος αναβασις ποιος ειναι?τον ψαχνω στο xxxxxxxx αλλα μου δειχνει τον 3.60.νομιζω υπαρχει και νεοτερος αλλα δεν τον βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Τον ανάβαση 3.70 θα τον βρείς στο θέμα Best Greek map for Garmin Mobile XT σελίδα 88 ποστ 878 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδαια ελεοςς!!!!!!!!!!!!!!!Εβαλα για πλακα use builtin gps και μετα enable και το αναγνωρισε γ**ω την τρελα μου!!! Ελεος πια! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 ο τελευταιος αναβασις ποιος ειναι?τον ψαχνω στο xxxxxxxx αλλα μου δειχνει τον 3.60.νομιζω υπαρχει και νεοτερος αλλα δεν τον βλεπω? Πήγαινε στο θέμα "Best Greek map for Garmin" και βάλε στην αναζήτηση το "3.70". Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδαια ελεοςς!!!!!!!!!!!!!!!Εβαλα για πλακα use builtin gps και μετα enable και το αναγνωρισε γ**ω την τρελα μου!!! Ελεος πια! to user builtin και το enable τι ειναι γιατι εχω το π1ι και εχω και εγω αυτο το προβλημα δεν με αναγνωριζει το gps του wayfinder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πήγαινε στο θέμα "Best Greek map for Garmin" και βάλε στην αναζήτηση το "3.70". Τον ανάβαση 3.70 θα τον βρείς στο θέμα Best Greek map for Garmin Mobile XT σελίδα 88 ποστ 878 οκ τον βρηκα ευχαριστω! να κανω και μια αλλη θεωρητικη προς το παρον ερωτηση....αν αλλαξω κινητο και κρατησω την ιδια καρτα microsd που εχει και το garmin μεσα,και το νεο κινητο δεν εχει εσωτερικο gps αλλα εγω θα χρησιμοποιω ενα εξωτερικο,θα πρεπει να ξανα ξεκλειδωσω τιποτα?χαρτες κλπ? και ....αλλη μια(!) στα ενσωματωμενα Poi του autodrive που ειναι στην λιστα τα φαρμακεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Enable σημαίνει ενεργοποιώ και αναφέρεται στο ενσωματωμένο δέκτη (built in gps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Θα πρεπει να ξεκλειδωσεις ξανα τους χαρτες, απο την στιγμη που η νεα συσκευη δεν θα εχει εσωτερικο gps δεν θα χρειαστει καθολου το αρχειο SW.UNL Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Εχω την εκδοση 4.10.80.Την εχω κανει εγκαταστασγ εδω και ενα μηνα και ολα ηταν μια χαρα.ξαφνικα μουλαρωσε και τον παω να μπω στο προγραμμα εμφανιζει κανονικα το λογοτυπο Garmin αλλά μετα με πεταει εξω στο μενου.Τι μπορει να προεκυψε και ενω δουλευε τωρα δεν?Μηπως τα εχει παιξει τιποτα η καρτα μου?Σημειοτεον εχω ακομα την μαμισια :D Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Πολύ μεγάλη πιθανότητα να φταίει η κάρτα. Σου προτείνω να σβήσεις το πρόγραμμα και τον φάκελο garmin και να τα ξαναπεράσεις απο την αρχή. Αν θέλεις δοκίμασε και καμια πιο καινούρια έκδοση (4.20.00, 4.20.20 ή 5.00.00). Αν πάλι δεν σου δουλεύει, φόρμαρε την κάρτα μνήμης. ΣΚέψου και την αγορά κάρτας μνήμης. Η μαμίσια δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ποια κάρτα προτείνεται? Επίσης ποίους χάρτες? κάτι ακόμα... PIO πως βάζουμε ρε παιδιά? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 για καρτα παρε sandisk. απο χαρτες βαλε σιγουρα τον autio drive 1.40 και τον anavasis 3.70. για τα POI δες το 1ο ποστ. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλά έφυγε νύχτα ο 5.00..:p Προσπαθούσα να πάω από Μαρούσι σε κάποιο σημείο κοντά στην Ιερά Οδό μέσω εθνικής, και εκεί που πήγαινα με 120+ με έδειχνε να είμαι στο ίδιο σημείο και ξεκολλούσε μετά από 1 χλμ..Έχανες δηλαδή έξοδο για πλάκα.. Το έκλεισα και έβαλα το σπασμένο Nokia Maps.Ε, μια χαρά με πήγε, απλά όταν έκανε επαναυπολογισμό έτρωγε τρελή ώρα σε σχέση με το GARMIN. Χτες το βράδυ έφυγε το 5.00 και επέστρεψα στο 4.20. Απορώ ρε σεις..Δεν τα τεστάρουνε τα προγράμματα πριν τα βάλουν??:mad::mad: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ελπιζω να βγαλουν συντομα καποιο διορθωτικο. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Και η 4.20.20 μου έχει φάει τέτοια κολλήματα. Ενώ διατηρούσε πολύ καλό σήμα, έδειχνε οτι δεν κινούμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλη η ερωτηση σου φιλε junglist.Δεν ξερω αν ειχες παρακολουθησει το προβλημα που ειχε το ν82 με την # χρησιμοποιωντας προηγουμενες εκδοσεις.Τοσα email ανταλλαξα μαζι τους και αυτοι επεμεναν οτι σε δικο τους ν82 δεν ειχαν προβλημα με την #.Εδω <<μεγαλα>> προγραμματα απο <<σοβαρες>> εταιρειες σε υπολογιστες και εχουν ενα σωρο προβληματα,τα προγραμματα της garmin για κινητα δεν θα εχουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Καλη η ερωτηση σου φιλε junglist.Δεν ξερω αν ειχες παρακολουθησει το προβλημα που ειχε το ν82 με την # χρησιμοποιωντας προηγουμενες εκδοσεις.Τοσα email ανταλλαξα μαζι τους και αυτοι επεμεναν οτι σε δικο τους ν82 δεν ειχαν προβλημα με την #.Εδω <<μεγαλα>> προγραμματα απο <<σοβαρες>> εταιρειες σε υπολογιστες και εχουν ενα σωρο προβληματα,τα προγραμματα της garmin για κινητα δεν θα εχουν; Ωπ για πες.Έχω το Ν82 για την κοπέλα μου. Ποια έκδοση είναι καλύτερη και τι να προσέξω? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ωπ για πες.Έχω το Ν82 για την κοπέλα μου. Ποια έκδοση είναι καλύτερη και τι να προσέξω? Η έκδοση 4.10.60 είχε πρόβλημα με το Ν82 και γενικά με όλα τα τηλέφωνα χωρίς πλήκτρο με μολύβι (Ν81, 6120 κλπ), γιατί κολλούσε το πλήκτρο της δίεσης (#). Από την έκδοση 4.10.80 και μετά έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα. Επομένως μπορείς να προτιμήσεις όποια έκδοση θέλεις, αρκεί να μην είναι η 4.10.60. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 αυτο με τη #, παιζοταν σε παλιες εκδοσεις. οι καινουριες δεν νομιζω πως εχουν προβλημα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Μόνο η 4.10.60 το είχε. Όλες οι επόμενες λειτουργούν κανονικά σε συσκευές χωρίς το μολυβάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Τον ανάβαση 3.70 θα τον βρείς στο θέμα Best Greek map for Garmin Mobile XT σελίδα 88 ποστ 878 Ευχαριστώ mirrorofsorrow, ήσουν κατατοπιστικότατος :) Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts