Matia2007 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Πρέπει να ναι το πρόγραμμα. Ενω υπάρχει και σοβαρό bug που σχετίζεται με την ταχύτερη/συντομότερη διαδρομή. Και μην ξεχναμε και τον δικό μας φίλο που λίγα ποστ πιο πριν είπε ότι ο χάρτης έδειχνε δεξιά στροφή και αυτό του έλεγε αριστερά. Να μερικές απαντήσεις από το xxxxxxxxxxxxx Works OK with Nokia n95 8GB but its very laggy and framerate is slow when navigating, Works perfectly on N95-8GB now that I fixed the saved locations. No lagging or anything. in the navigation it's very laggy compared to the previous version i'm using n73 and the navigation is very very very laggy id say there was a major bug on this v5 , custom poi slow down the program so much its unuseable If you look at the image, you will see that the route it's right ahead and the lady say to turn left, the problem i meet too,so the 5.00.00 is bug bad. not accurate at the present location...sometimes lagging up to 5 second. Same here , I am on N95 8GB , think need a new version to fix this problem this version is indeed full of BUGS... the cursor lags so much, the speed is innacurate plus the location is not accurate on my philippine base map Same here, at least until a bug-free version is released. Oh my this version of the shittiest they had ever released lol. Im going back to 4.20.20 Going back to 4.20.20 again i've installed everthing fine and works flawless, but i have a n73 and when i'm driving its really slow, a little bit more slow then the previous version. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Έβαλα την 5.00 με τους 3το1 και μετά το πρώτο άνοιγμα κολλάει στο anaztisi συσκευής GPS... Φταίει μήπως το ότι είμαι σπίτι και δεν έχει σήμα? Αν κάνω άκυρο μου πετάει ότι δεν είναι δυνατό να ξεκλειδωμα των χαρτών χωρίς έγκυρο αναγνωστικό μονάδας. Τι κάνω λάθος? Aν έχεις ήδη φτιάξει αρχείο sw.unl, σβήστο και φτιάξε απο την αρχή άλλο. Για περισσότερες λεπτομέριες κοίτα στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 προσφατα εχω βαλει το γκαρμιν το 5 και θα ηθελα να περασω τους χαρτες τουε ελληνικους .ξερει κανεις απο που να τους κατεβασω και το πιο συμαντικο πως να τους περασω.αν γινεται με λεπτομερης οδηγιες γιατι δεν ξερω πολυ απο αυτα.ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Τα λινκ για τους χάρτες θα τα βρείς στο xxxxxxxxxx. Κάνεις αναζήτηση για greek map for garmin. Οδηγίες εγκατάστασης θα βρείς στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Μόλις τελειωσα και το δοκίμασα και όλα δουλεύουν κανονικά. Εγώ δεν παρατήρησα κάποιο κώλυμα πάντως η καθυστέρηση ακόμα. Εντελώς ενημερωτικά στο Η78 μου δεν έπαιζε η 4.60 ούτε η 4.80 κόλλαγε όταν πήγαινα να την ανοίξω! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Το Ν78, επειδή είναι το πρώτο που τρέχει symbian 9.3 (series 60 3rd edition feature pack 2), δεν ήταν συμβατό με καμία προηγούμενη έκδοση πλην της 4.20.20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εμένα χτες σε καρακεντρική λεωφόρο που δεν μπορείς να στρίψεις για να μπεις στην άλληγ λωρίδα πουθενά και μου έβγαζε με την 5, να στρίψω.. Σχεδόν δολοφονικό θα έλεγα.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ε όχι και δολοφονικό,δεν θα αφήσουμε την τεχνολογία να προσπεράσει την νόηση του ανθρώπου...... Εντάξει θέλει καποιες βελτιώσεις προφανέστατα αλλά και οι δικες μας υπερβολές δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω.Εγω στο δικό μου έχω δει τεράστια διαφορα,και τωρα που θα φύγω για μονοήμερο στην ορεινή Αρτα θα το τσεκάρω καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Εμένα χτες σε καρακεντρική λεωφόρο που δεν μπορείς να στρίψεις για να μπεις στην άλληγ λωρίδα πουθενά και μου έβγαζε με την 5, να στρίψω.. Σχεδόν δολοφονικό θα έλεγα.. τσέκαρες αν έχουν οριστεί καλά οι εξαιρέσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Prosfata egatestisa to garmin se ena filo mou me ena poli aplo tropo. Antegrapsa apo to til mou ton fakelo garmin opos itan me xartes kai poi sto diko tou kai meta egatestisa to garmin 5. Allaksa ta serials kai doulepse apsoga.den xreiastike tpt epipleon. Anafero oti exo to 3in1 pack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Prosfata egatestisa to garmin se ena filo mou me ena poli aplo tropo. Antegrapsa apo to til mou ton fakelo garmin opos itan me xartes kai poi sto diko tou kai meta egatestisa to garmin 5. Allaksa ta serials kai doulepse apsoga.den xreiastike tpt epipleon. Anafero oti exo to 3in1 pack Φυσικά και γίνεται κι έτσι, εφόσον αλλάζεις τα serials στα unl αρχεία Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 παιδιά το πρόγραμμα στην έκδοση 5.00 είναι φοβερό από θέμα εμφάνισης... μ αρέσει πολύ που έχουν προσθέσει κάποια επιπλέον γραφικά όταν π.χ. φτάνεις στο σημείο που πρέπει να στρίψεις βγαίνει το βέλος και μετράει αντίστροφα τα μέτρα.. Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά βέβαια. Μετά από την δική μου εμπειρία σήμερα μπορώ να πω ότι σε περιοχή που δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι (που να το δοκιμάσω και στην Αθήνα δηλαδή...) μου κολλάει πάρα πολύ. Όταν μου λέει π.χ. στρίψε δεξιά καταλαβαίνω ότι έπρεπε να είχα στρίψει στον προηγούμενο δρόμο από αυτόν που μου δίχνει... :( Οπότε ξανά και ξανά επαναυπολογισμοί... Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Να σημειώσω οτι στο κινητό δεν έχω βάλει ακόμα κανένα POI. :( Μακάρι να διορθωθεί γιατί είναι πολύ ωραία η εμφανισιακή αναβάθμιση του. Κατά τ' άλλα ΟΚ. Δεν προτείνω να αλλάξετε την 4.20.00 ή 4.20.20 Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 και σε μενα τα ιδια,κριμα πρεπει να περιμενουμε αναβαθμιση.ηθελα να ηξερα γιατι δεν τσεκαρουν οι εταιρειες τα προγραμματα πριν τα δωσουν στο κοινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Στο Ν78 ακόμα υπάρχει το Bug οτι αν αφήσεις το garmin να τρέχει στο υπόβαθρο, μετά απο μισό λεπτό σβήνει ο φωτισμός της οθόνης και επανέρχεται μόνο αν ξαναμπείς στο garmin. Οι κάτοχοι των 6220, 5320 και Ν96 ας μας πούν αν το ίδιο συμβαίνει και στις δικές τους συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 παιδιά το πρόγραμμα στην έκδοση 5.00 είναι φοβερό από θέμα εμφάνισης... μ αρέσει πολύ που έχουν προσθέσει κάποια επιπλέον γραφικά όταν π.χ. φτάνεις στο σημείο που πρέπει να στρίψεις βγαίνει το βέλος και μετράει αντίστροφα τα μέτρα.. Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά βέβαια. Μετά από την δική μου εμπειρία σήμερα μπορώ να πω ότι σε περιοχή που δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι (που να το δοκιμάσω και στην Αθήνα δηλαδή...) μου κολλάει πάρα πολύ. Όταν μου λέει π.χ. στρίψε δεξιά καταλαβαίνω ότι έπρεπε να είχα στρίψει στον προηγούμενο δρόμο από αυτόν που μου δίχνει... :( Οπότε ξανά και ξανά επαναυπολογισμοί... Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Να σημειώσω οτι στο κινητό δεν έχω βάλει ακόμα κανένα POI. :( Μακάρι να διορθωθεί γιατί είναι πολύ ωραία η εμφανισιακή αναβάθμιση του. Κατά τ' άλλα ΟΚ. Δεν προτείνω να αλλάξετε την 4.20.00 ή 4.20.20 και σε μενα τα ιδια,κριμα πρεπει να περιμενουμε αναβαθμιση.ηθελα να ηξερα γιατι δεν τσεκαρουν οι εταιρειες τα προγραμματα πριν τα δωσουν στο κοινο... Καθυστερει να φορτωσει τους χαρτες εννοειται?Τι κινητο εχετε και γινεται αυτο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Garmin Mobile XT Hits V5.0 With Improvements http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2008/09/garmin_mobile_xt_features.jpg The new features include the addition of Google Local Search, Panoramio Photos, and Flight Status to the already-robust online area, and also renamed the odd ‘Peerpoints’ to ‘Location Message’, which makes a bit more sense. They’ve officially added support to install and use custom vehicles, which was something we’d discovered earlier, and adds a bit of fun to the navigation experience. http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/09/garmin-mobile-xt-hits-v50-with-improvements.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Garmin Mobile XT Hits V5.0 With Improvements http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2008/09/garmin_mobile_xt_features.jpg The new features include the addition of Google Local Search, Panoramio Photos, and Flight Status to the already-robust online area, and also renamed the odd ‘Peerpoints’ to ‘Location Message’, which makes a bit more sense. They’ve officially added support to install and use custom vehicles, which was something we’d discovered earlier, and adds a bit of fun to the navigation experience. http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/09/garmin-mobile-xt-hits-v50-with-improvements.htmlειναι η 5.00 η επομενη της 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 :blink: Η ίδια είναι. Όπως και να την γράψεις 5 - 5.00 - 5.00.00 το ίδιο πράγμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για να συνδεθει με εξωτερικο γπs τι κανουμε?Εχω ενα globalsat αλλα η συσκευη δεν φαινεται να το βρισκει.Το εχω ορισει σαν αξιοπιστη συσκευη στο κινητο μου ετσι ωστε να μπορει νασυνδεεται μαζι του,αλλα οταν το garmin κανει αναζητησει δεν ωλεπει δεκτη.Χρειαζεται ξεκλειδωμα και σαν εξωτερικος δεκτης? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 εχω κατεβαση ενα zip που λεει garmin_full 3-1.part 1 kai ena αλο που λεει gmapprom πως θα το καταλαβω οτι ειναι οντος οι χαρτες για το garmin και το π1ι.τι θα πρεπει να λεει απο εξω το zip.ευχαρηστω εχω 7 μηνες προσπαθω να περασω το προγραμα γκαρμιν τωρα το περασα ελπιζω με την βοηοεια σασ να περασω και τους χαρτες και ta poi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ελπιζω να μην χρεαστω και εγω 7 μηνες,παντως απο το απογευμα το παλευω!Γιατι ειναι τοσο αηδιαστικα ενοχλητικο το σεταρισμα του?Παιδια λιγο χελπ για την παραπανω μου ερωτηση. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για να συνδεθει με εξωτερικο γπs τι κανουμε?Χρειαζεται ξεκλειδωμα και σαν εξωτερικος δεκτης? Πηγαινε στις ρυθμίσεις του garmin και στο απομακρυσμένο GPS επέλεξε bluetooth GPS. πως θα το καταλαβω οτι ειναι οντος οι χαρτες για το garmin και το π1ι. Απο που κατέβασες τους χάρτες; Αν η κατηγορία ήταν series 60 symbian 9.1/9.2 apps τότε είσαι ΟΚ. Γιατι ειναι τοσο αηδιαστικα ενοχλητικο το σεταρισμα του? Δεν είναι δύσκολη η εγκατάστασή του. Αν διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες του πρώτου ποστ, θα είναι έτοιμο για πλοήγηση μέσα σε λίγα λεπτά. Προσοχή θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Αυτα που λες ισχυουν και για την 5?Εχω ηδη παει εκει και απλως λεει συζευξη gps και στην αναζητηση παλι δεν βρισκει τιποτα. Λεει συνδεση επιτρεπτη μονο για garmin gps,και στηναναζητηση λεει πως δεν βρισκει τιποτα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Καταρχήν, έχεις πάει στο Δεδομένα GPS- Ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης να ενεργοποιήσεις το Bluetooth GPS (απο το μενού της συσκευής σου και όχι του garmin); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Δεδομενα GPS απο μενου κινητου?Δεν εχω κατι τετοιο!Απλως το εχω χρηση σαν αξιοπιστη συσκευη,δεν εχω κανει κατι αλλο.εν βρισκω κατι μεσα απο μενου. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts