Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπες στα γνωστά μαγαζάκια και κάνε αναζήτηση για Garmin. Θα σου βγάλει πολλά θέματα. Μερικά απο αυτά έχουν χάρτες ευρωπαικούς και ένα απο αυτά ονομάζεται best greek maps for garmin. Σε αυτό υπάρχουν όλοι οι ελληνικοί χάρτες.

Το αρχείο gpx το βάζεις στον φάκελο E:/Garmin/GPX

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπες στα γνωστά μαγαζάκια και κάνε αναζήτηση για Garmin. Θα σου βγάλει πολλά θέματα. Μερικά απο αυτά έχουν χάρτες ευρωπαικούς και ένα απο αυτά ονομάζεται best greek maps for garmin. Σε αυτό υπάρχουν όλοι οι ελληνικοί χάρτες.

Το αρχείο gpx το βάζεις στον φάκελο E:/Garmin/GPX

Ευχαριστώ θα προσπαθήσω...Τα bmp θα μπουν πουθενά;

Επίσης τώρα που έχω μόνο τον απλό καθε φορα που παω να μπω πχ στο για που στις διευθυνσεις κτλ μου λεει οτι δεν μπορω γιατι χρειαζομαι πιο λεπτομεριακους και να μπω στο site t garmin...Τι να κανω;

Βρήκα κάπου best greek map for garmin αλλά είναι για την παλιά εγκδοση του garmin..Πειράζει εγώ να τους βάλω στην καινουρια;

Βρήκα κάπου best greek map for garmin αλλά είναι για την παλιά εγκδοση του garmin..Πειράζει εγώ να τους βάλω στην καινουρια;

Δεν έχει σημασία ποιο garmin έχεις.Με όλα παίζουν οι χάρτες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο Χάρτης πρέπει να μου μπήκε..Αλλα τώρα έχω αλλο προβλημα οταν παω στο για που και παταω να βαλω διευθύνσεις, μου λεει οτι δεν μπορει γιατι θελει πιο λεπτομεριακους χαρτες...τι κανω;

Ο Χάρτης πρέπει να μου μπήκε..Αλλα τώρα έχω αλλο προβλημα οταν παω στο για που και παταω να βαλω διευθύνσεις, μου λεει οτι δεν μπορει γιατι θελει πιο λεπτομεριακους χαρτες...τι κανω;

Δεν εχεις ξεκλειδώσει τον χάρτη, θα ακολουθησεις την διαδικασία που περιγράφεται στο 1ο post. Για τον autodrive 1.40 με ελληνικά o κωδικός ειναι 822.

Ta Electronika einai 8riskeia

skyris homepage

Δεν εχεις ξεκλειδώσει τον χάρτη, θα ακολουθησεις την διαδικασία που περιγράφεται στο 1ο post. Για τον autodrive 1.40 με ελληνικά o κωδικός ειναι 822.

Μα κατέβασα απο το γνωστο μερος τον autodrive hellas που είναι unlock..Άρα κατι αλλο δεν φταιει;

Επίσης αυτό που μου ζητα πιο λεπτομεριακους χαρτες μου το εκανε και με τον απλο...

Μάθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ!!

Απλά πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία στο πρώτο post poυ φτιάχνεις τα *.UNL για κάθε χάρτη!!! Το έκανες αυτό??
iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Απλά πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία στο πρώτο post poυ φτιάχνεις τα *.UNL για κάθε χάρτη!!! Το έκανες αυτό??

ναι το έκανα.....Τι αλλο μπορει να φταει γιατι εκτος απο αυτο που μου ζητα λεπτομεριακους όλα τ'αλλα πρεπει να ειναι οκ..Τι φταει;

Εγώ το εκατέστησα όλα καλά και πάω να μπώ στο πρόγραμμα και δεν βρίσκει το gps έχω ένα nokia n82 που έχει ενσοματομένο gps τι να κάνω????
Σίμος

Πήγες ρυθμίσεις και απομακρυσμένο GPS της εφαρμογής να ενεργοποιήσεις τον εσωτερικό δέκτη του Ν82;

Αν ναι, τότε άστο κάπου μεχρι να πιάσει δορυφόρους.

Το ξέρω οτι τις τις τελευταίες 2 μέρες σας έχω ζαλίσει αλλά επιτέλους πρέπει να έχω gps στο κινητό μου...Θα βγω σε λίγο στο δρόμο για να δω τι γινεται και με τους δορυφορους κτλ και αν με εντοπίζει...Ας ευχηθούμε να μ'εντιπωπίσει για το καλό όλων μας..:lol: Πάντως όλα τ'αλλα προβλήματα έχουν λυθεί....Ευχαριστώ και πάλι..

εχω βαλει τους 2 βασικους χαρτες.θελω να βαλω ολους τους ελληνικους κ αγγλικους.π μπορω να τα βρω αυτα κ πως τα βαζω στο κινητο?

Οδηγίες για το Garmin camera έχει κανένας. Δεν μπορώ να προσθέσω φωτο στον χάρτη. Καμιά ιδέα κανείς και κανένα screen shot

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το garmin εχει πλοιγηση? και φωνητικη?

Φυσικά, και σε πολλές γλώσσες, ανάμεσά τους και τα ελληνικά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

[καλησπερα.αντιμετωπιζουμε εδω ενα προβλημα.εγω εχω το γκαρμιν στο κιν μου<εχω το ν95>ενασ φιλοσ μου πηρε το 6210 που μολισ κυκλοφορησε.του περασα το γκαρμιν αυτουσιο ολον τον φακελο στην καρτα του,και ενω εκανε εγκατασταση τις εφαρμογης στο κιν δεν την ανοιγει καθολου.κανουμε κλικ στο εικονιδιο τιποτε??!! εχετε μηπωσ καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

[καλησπερα.αντιμετωπιζουμε εδω ενα προβλημα.εγω εχω το γκαρμιν στο κιν μου<εχω το ν95>ενασ φιλοσ μου πηρε το 6210 που μολισ κυκλοφορησε.του περασα το γκαρμιν αυτουσιο ολον τον φακελο στην καρτα του,και ενω εκανε εγκατασταση τις εφαρμογης στο κιν δεν την ανοιγει καθολου.κανουμε κλικ στο εικονιδιο τιποτε??!! εχετε μηπωσ καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

Πρέπει να βάλετε την έκδοση 4.20.20 η οποία δουλεύει με το 6210..

Άσχετο αλλά το 6210 από πού το πήρε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ιδεα δεν εχω.μαλλον απο κανενα εισαγωγεα.γιατι μου ειπε οτι ειναι απο ουγγαρια οχι απο φιλανδια.παντως ειναι ωραιο κινητακι....

Το δανίστηκα απο ένα φίλο και με τδικία του memori card δουλέυει στο κινητό μου και όταν αντέγραψα στην δικία μου memori πάλι δεν βρίσκει το gps στο n82
Σίμος

Μια ερώτηση (είπα να το ξαναδοκιμάσω μετά από καιρό, αλλά δε θυμάμαι τίποτα!) :

όσον αφορά την δημιουργία των 2 UNL, ένα για τον χάρτη και ένα για το gps, αυτά τα 2 πρέπει να έχουν άλλο κωδικό, ξεχωριστό το καθένα μέσα στο αρχείο, σωστά?

Κάποια noobιά έχω κάνει... δείχνει την αρχική εικόνα ότι ξεκινάει το πρόγραμμα και με ξαναπετάει στο μενού μετά από λίγο :(

Δεν χρειάζεται να τα θυμάσαι Πήγαινε στο πρώτο πόστ του θέματος και θα ακολουθήσεις πιστά οτι γράφουν οι οδηγίες.

Ποιούς χάρτες έχεις βάλει στον φάκελο garmin; Αν έχεις και τον bluechart ή κάποιον Χ σε 1, εξαιτίας τους σε πετάει έξω.

Ναι έχω τον 3 σε 1 τον τελευταίο... το ξανακοιτάζω τώρα να βρω λύση... μάλλον θα περάσω μόνο τον autodrive...

Για να μ'εντωπίσει ο χάρτης τι πρέπει να κάνω;

Γιατί μολις πάω προβολη χαρτη έχει το σημα τ garmin κοντά στη Δανία και απο πανω λεει αναζητηση δορυφόρων....Τι πρέπει να κανω, να πατησω κτλ;

Για να μ'εντωπίσει ο χάρτης τι πρέπει να κάνω;

Γιατί μολις πάω προβολη χαρτη έχει το σημα τ garmin κοντά στη Δανία και απο πανω λεει αναζητηση δορυφόρων....Τι πρέπει να κανω, να πατησω κτλ;

Αν εχεις βαλει σωστα τους χαρτες τοτε μολις <<κλειδωσει>> θα σε παει εκει που εισαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.