Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1--εγω στα poi εχω για καθε ενα και αρχειο gpx ΚΑΙ αρχειο bmp με την φωτο του.στην σελιδα αυτη μας δινει μονο αρχεια gpx αρα δεν θα εχουν τον λογοτυπο της καθε εταιρειας?

2--γινεται με το poiloader να ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ απο πανω απο τα υπαρχοντα poi καινουργια ΧΩΡΙΣ να σβηστουν τα παλια?

στην σελιδα που κατεβαζεις το σημειο ενδιαφεροντος λεει εικονιδιο, δεξι κλικ εκει και αποθηκευση σαν bmp. για το δευτερο που ρωτας νομιζω οτι δεν γινετε

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην σελιδα που κατεβαζεις το σημειο ενδιαφεροντος λεει εικονιδιο, δεξι κλικ εκει και αποθηκευση σαν bmp. για το δευτερο που ρωτας νομιζω οτι δεν γινετε

α καταλαβα thx

θελω να αλλαξω κινητο.μπορω βασει βεβαια των οδηγιων για ξεκλειδωματα κλπ να βαλω την τελευταια εκδοση η πρεπει να βαλω πρωτα την .60?ρωταω γιατι στον φακελο της τελευταιας εκδοσης 20.00 δεν βρηκα πχ τους φακελους help,vehicle,jpeg και voice ενω υπηρχαν στην .60 ας πουμε

τους αντιγραφεις απο την προηγουμενη εκδοση

Mageia 6 KDE Plasma 5

θελω να αλλαξω κινητο.μπορω βασει βεβαια των οδηγιων για ξεκλειδωματα κλπ να βαλω την τελευταια εκδοση η πρεπει να βαλω πρωτα την .60?ρωταω γιατι στον φακελο της τελευταιας εκδοσης 20.00 δεν βρηκα πχ τους φακελους help,vehicle,jpeg και voice ενω υπηρχαν στην .60 ας πουμε

οκ got it!κανει και για symbian 3rd edition αλλα FP1 η 2?

το N95 που εχω χρησιμοποιει symbian 60 3rd edition FP1

Mageia 6 KDE Plasma 5

το προγραμμα ειναι συμβατo με καθε symbian s60 3rd

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

λιγο off topic...ξερεις αν υπαρχει garmin για windows mobile που μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου?

λιγο off topic...ξερεις αν υπαρχει garmin για windows mobile που μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου?

-καθολου off topic-το garmin ειναι μονο για symbian.για windows mobile υπαρχουν αλλα προγραμματα(πολυ καλυτερα,απ οτι ακουω) οπως destinator και i-go.και εγω σκεφτομαι για windows mobile,αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν τις εχουν πολλοι αυτες τις συσκευες οποτε δεν υπαρχει ουτε τετοια γνωση στα πειρατικα ουτε τετοια ανταποκριση στα forum.ειχα ριξει μια ματια στα σχετικα θεματα.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παιδια εχω n95(απο αγγλια του εκανα αναβαθμιση με ελληνικη γλωσσα) δεν διαβαζει το αρχειο sis καθε φορα που παω να κανω εγκατασταση μου λεει κατεστραμενο αρχειο καμια ιδεα?

Μωρέ μπράβο!!

Αναβάθμισα κι εγώ από την 4.10.60 στην 4.20. Αντέγραψα όλους τους φακέλους στην κάρτα μνήμης (Garmin, Resource, Sys κτλ.), πάτησα αντικατάσταση σε ό,τι έβρισκε το πρόγραμμα μπροστά του, έτρεξα το sis από το τηλέφωνο (χύμα στην Ε:/) και ω του θαύματος! λειτούργησε με την πρώτη!!

Δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μπορειτε να μου πειτε καποια λυση γιατι σε εμενα στο Ν93 εγκαταστηθηκε με την πρωτη η 4.20 αναγνωρισε τους χαρτες με την δευτερη αλλα οταν στις τοποθεσειες μου ,που τις ειχα απο την προηγουμενη εκδοση, μου τις βγαζει με κατι ακαταλαβηστηκα ?????

Δεν ξερω πως μπορω να τις κανω να φαινονται σωστα

Αυτή η έκδοση όντως είναι πολύ πιο γρήγορη στο λοκάρισμα και γενικά δουλεύει πιο ομαλά,η γραμματοσειρά λίγο διαφορετική επιτρέποντας στο "μεγάλο" να φαίνονται και τα τελειώματα των λέξεων.

Αριστοτέλη,για άλλη μια φορά ευχαριστώ για το hint σου,είσαι ο ειδικός χαρτών του myphone κατ΄εμέ:);)

Από το changelog που είδα πιο πάνω, πουθενά δεν αναφέρει βελτιώσεις σε χρόνo λοκαρίσματος.

Οπότε πρόκεται για καθαρά προσωπική σου άποψη ότι κλειδώνει πιο γρήγορα?

Πώς το εξακρίβωσες?Στάνταρ πριν κλείδωνε ας πούμε στα 5 λεπτά και τώρα κλειδώνει στα 2?

Γιατί μη ξεχνάμε ότι ο χρόνος κάθε φορά μπορεί να αλλάζει.Και μένα έχει τύχει κάποιες φορές να κλειδώνει στο 1 λεπτό και άλλες να θέλει κανένα 5λεπτο.

Πάντως από τις υπόλοιπες διαφορές που βλέπω, δεν έχει καμιά ουσιαστική διαφορά και άρα δε βλέπω λόγο να περάσει κάποιος από την .80 σε αυτή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Από το changelog που είδα πιο πάνω, πουθενά δεν αναφέρει βελτιώσεις σε χρόνo λοκαρίσματος.

Οπότε πρόκεται για καθαρά προσωπική σου άποψη ότι κλειδώνει πιο γρήγορα?

Πώς το εξακρίβωσες?Στάνταρ πριν κλείδωνε ας πούμε στα 5 λεπτά και τώρα κλειδώνει στα 2?

Γιατί μη ξεχνάμε ότι ο χρόνος κάθε φορά μπορεί να αλλάζει.Και μένα έχει τύχει κάποιες φορές να κλειδώνει στο 1 λεπτό και άλλες να θέλει κανένα 5λεπτο.

Πάντως από τις υπόλοιπες διαφορές που βλέπω, δεν έχει καμιά ουσιαστική διαφορά και άρα δε βλέπω λόγο να περάσει κάποιος από την .80 σε αυτή.

Για να βγαζουν αναβαθμισεις η εταιρειες κατι παραπανο θα πρωσφερουν εαν αξιζει η οχι ειναι πρωσοπικη αντιλιψει καθενος:)

TOMMIS RODOS ;)

Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση.

Εσείς που λέτε πως το GPS λοκάρει σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε ενεργοποιημένη τη ρύθμιση για υποβοηθούμενο GPS ή όχι?

Γιατί σε μένα που δεν το έχω υποβοηθούμενο μέσω του δικτύου κάνει κάποιο χρόνο για να λοκάρει.

ΝΙΚΟΣ

Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση.

Εσείς που λέτε πως το GPS λοκάρει σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε ενεργοποιημένη τη ρύθμιση για υποβοηθούμενο GPS ή όχι?

Γιατί σε μένα που δεν το έχω υποβοηθούμενο μέσω του δικτύου κάνει κάποιο χρόνο για να λοκάρει.

Αν είσαι σε ανοικτό χώρο, με ενεργοποιημένο το A-GPS (υποβοηθούμενο GPS), ναι όντως κάνει κάποια δευτερόλεπτα (Ν82), γύρω στα 10-15 την πρώτη φορά.

Αν το κλείσεις και το ξαναανοίξεις μετά από λίγο και είσαι στο ίδιο σημείο με πριν, το λοκάρισμα είναι ακαριαίο. ;)

Εννοείται ότι χωρίς το A-GPS, ο χρόνος είναι σαφώς περισσότερος.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

thanks panosz75 για την άμεση απάντηση.

Με το υποβοηθούμενο απ'οτι έχω διαβάσει δεν χρεώνεσαι πολύ.

Κατά τη γνώμη σου αξίζει να το χρησιμοποιείς;

ΝΙΚΟΣ

Kαλησπερα εβαλα το γκαρμιν στο ν95 και μου λεει οτι ειναι κλειδωμενοι οι χαρτες εβαλα το κλειδι οπως λεει στις οδηγιες ξερει κανεις μηπως αν κανω κατι λαθος?

thanks panosz75 για την άμεση απάντηση.

Με το υποβοηθούμενο απ'οτι έχω διαβάσει δεν χρεώνεσαι πολύ.

Κατά τη γνώμη σου αξίζει να το χρησιμοποιείς;

Από τις τρεις πιο δημοφιλείς εφαρμογές GPS (=Nokia Maps, Garmin, Sygic), το Nokia Maps και το Garmin χρεώνουν (το Garmin λιγότερο), το δε Sygic καθόλου. Πάντως θεωρώ ότι γενικά αξίζει να έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS. Η χρησιμότητά του έναντι του κόστους είναι σαφώς πιο συμφέρουσα. Ακόμα και η χρέωση που κάνουν τα Nokia Maps + Garmin είναι πολύ μικρή, καθώς κατεβάζουν αρχικά κάποια kilibytes για να βρουν τη θέση σου και μετά αποσυνδέονται. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μπορει καποιος να μου πει γιατι το αρχειο sis δσεν το διαβαζει?

Ti εννοείς δεν το διαβάζει; Δεν το τρέχει καθόλου; Τι μήνυμα σου βγάζει;

Kαλησπερα εβαλα το γκαρμιν στο ν95 και μου λεει οτι ειναι κλειδωμενοι οι χαρτες εβαλα το κλειδι οπως λεει στις οδηγιες ξερει κανεις μηπως αν κανω κατι λαθος?

ποιο χαρτη χρησιμοποιεις ;με ποιους κωδικους προσπαθεις να ξεκλειδωσεις;

My History:

Ξερει κανεις αν υπαρχει στο garmin φανταζομαι μεσω POI αντιρανταρ;

Ξερει κανεις αν υπαρχει στο garmin φανταζομαι μεσω POI αντιρανταρ;

Υπάρχουν.Δες για speedcameras.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max