Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμαινα δεν κανη αναζητηση στα Ελληνικα

re file ti mou les gia polla arxia,exeis katebasi to 3.60 gia mapsource,katebase to 3se1,afou eksigo pio einai kai gia ti.......

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

Τώρα τον Ιούνη πρέπει να βγει ο νέος Αutodrive.

Ξέρει κανείς πότε περίπου?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

γεια σου φιλε ευχαριστώ για την εφαρμογή αλλα μια πληροφορία...έχω η82 και κάθε φορα που το ανοίγω μου λέει αναζήτηση συσκευής gps....

δεν αναγνωρίζει το ενσωματωμένο?

επίσης έβαλα το Autodrive hellas 1.30 greek (unlock!!) και πάω στο garmin πατάω από που -> διεύθυνση και μου λέει ότι πρέπει να βάλω χάρτες..

πως επιλέγω τόπο πλοήγησης?

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

γεια σου φιλε ευχαριστώ για την εφαρμογή αλλα μια πληροφορία...έχω η82 και κάθε φορα που το ανοίγω μου λέει αναζήτηση συσκευής gps....

επίσης έβαλα το Autodrive hellas 1.30 greek (unlock!!) και πάω στο garmin πατάω από που -> διεύθυνση και μου λέει ότι πρέπει να βάλω χάρτες..

sthn proigoumeni selida akrybos exo apantisi se afto...

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

Ρυθμίσεις->Σύστημα->Απομακρυσμένο GPS->Απενεργ.->Χρήση του συνδεδεμένου GPS.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

signomi,alla afto ti sxesi exei;;

thanks αυτό διορθώθηκε...αλλα με τους χάρτες τι γίνετε?

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

signomi,alla afto ti sxesi exei;;

Έχει σχέση με αυτό:

:)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ΞΟΡι ΟΟΞ*ΟΞ· ΞΌΞ΅ Ξ±ΟΟΟ:

:)

Sostos,den eixa paratirisi to proto skelos tou minimatos:-)

πως μπορω να φτιαξω 3 σε1 η5 σε 1 χαρτη?

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

ο νεος 3 σε 1 ειναι πραγαμτικοτητα και δουλευει μια χαρα.

Υπάρχει δυνατότητα σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα πμ με το λίνκ του νέου 3 σε 1?

kante egkatastasi tou megaupload toolbar,gia na eiste etimi otan erthi i ora...

ibiza2003 τι ακριβώς είναι αυτό; To χάρτη δεν τον περνάμε κατευθείαν; Mήπως έχω χάσει κάτι;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

τι χρειαζεται για να εχω speedcams στο Garmin Maps Mobile™ XT .....???

Βρίσκεις σε POI το αντίστοιχο αρχείο για download.

Δες προς poiplaza.com pλευρά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

για pois δοκιμαστε αυτο:

εχω κανει πολλα update μεσα οπως και τις speedcams.

http://rapidshare.com/files/123298665/all_gr_pois__gpx_.zip 

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Παίδες τα Map IDs είναι 254 και 822?

για τον νέο 3 σε 1 λέω

έχει και ο νέος ανάβασης Map ID??? βάζω τα άλλα κανονικά κολλητά και όταν μπαίνω μέσα στο πρόγραμμα μου ζητά πάλι κωδικό...

ρε παιδια λιγη βοηθεια, μου φορτωσαν ενα Ν82 και θελω να του βαλω χαρτες και καμια εφαρμογη της προκοπης.Μπορει να μου στειλει κανεις ενα πμ με λινκ για χαρτες και για καμια καλη εφαρμογουλα, μιας και περα απο ενα file mananager-task manager, δεν εχω βαλει τιποτα αλλο :(
make god laugh...

Σου φόρτωσαν Ν82... και το λές έτσι?? Ένα απο τα καλύτερα κινητά πήρες!!

Για τους χάρτες μπορείς να ψάξεις στο xxxxxxxxxx για το garmin και τους εληνικούς χάρτες εκεί.

Μετά για οδηγίες εγκατάστασης μπορείς να βρείς στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος

***βασικά διάβασε πρώτα την πρώτη σελίδα και θα τα καταλάβεις όλα***

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Παίδες τα Map IDs είναι 254 και 822?

για τον νέο 3 σε 1 λέω

έχει και ο νέος ανάβασης Map ID??? βάζω τα άλλα κανονικά κολλητά και όταν μπαίνω μέσα στο πρόγραμμα μου ζητά πάλι κωδικό...

Οταν λες νεο 3 σε 1 ποιους χαρτες εχει?

Ο καινουριος Αναβασης δεν ειναι κλειδωμενος και το map id του bluechart 2008 ειναι 295.

Εαν εχεις τον 3 σε 1 που εχει τον bluechart 2008 το map id του ειναι 295.

ibiza2003 τι ακριβώς είναι αυτό; To χάρτη δεν τον περνάμε κατευθείαν; Mήπως έχω χάσει κάτι;

Κατεβαζεις το toolbar.exe το κανεις εγκατασταση στο pc σου και μπορεις να κατεβασεις αρχεια απο το megaupload.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδιά καλησπέρα σας . εχω το εξής σημαντικό πρόβλημα και χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας! χθες έκανα εγκατάσταση το garmin xt στο κινητό μου n95 και καθε φορά που παω να το ανοίξω για να κανω τις αρχικες ρυθμισεις με πετάει εξω!δεν καταφερα να το ανοιξω ουτε μια φορά μεχρι τώρα!μάλιστα κάποιες φορές ανοίγει μονο του και το bluetooth! εκανα αναβάθμιση λογισμικού και πάλι τα ίδια!please................τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!

παιδιά καλησπέρα σας . εχω το εξής σημαντικό πρόβλημα και χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σας! χθες έκανα εγκατάσταση το garmin xt στο κινητό μου n95 και καθε φορά που παω να το ανοίξω για να κανω τις αρχικες ρυθμισεις με πετάει εξω!δεν καταφερα να το ανοιξω ουτε μια φορά μεχρι τώρα!μάλιστα κάποιες φορές ανοίγει μονο του και το bluetooth! εκανα αναβάθμιση λογισμικού και πάλι τα ίδια!please................τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2383321#post2383321 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!ακου τι εκανα.κατεβασα τιν εκδοση του garmin 4.10.80 . την εκανα εγκατασταση!προσπαθησα να την ανοιξω....η εφαρμοφη με πεταγε εξω και αυτοματα ανογε το bluetooth!μετα το αντικατεστησα την παλιοτερη εκδοση 4.10.60 και παλι τα ιδια :( εχω σκασει...........τι αλλο να κανω.......?