karapantzopou1 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εσυ τελικα ποιος εισαι ,ο burgman75 ή ο karapantzopou1 ?:blink: Να γνωριζεις οτι διπλοι λογαριασμοι απαγορευονται απο τους Ορους χρησης http://www.myphone.gr/forum/policy.php εγώ ειμαι ο karapantzopou1 που έχω το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
burgman75 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εσυ τελικα ποιος εισαι ,ο burgman75 ή ο karapantzopou1 ?:blink: Να γνωριζεις οτι διπλοι λογαριασμοι απαγορευονται απο τους Ορους χρησης http://www.myphone.gr/forum/policy.php Ρε παιδιά δεν τον ξέρω τον άλλον. Και γω το δοκίμασα αλλά δεν είναι σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 848 ειναι.εγω το δοκιμασα και ειναι σωστο.αμα δουλεψε σε μενα δουλευει σε ολους και ειναι το σωστο.εξακριβωμενο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Δουλευει με εξοτερικο gps?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Nαι ,μεσα στης ρυθμισεις του προγραμματος εχει αυτη την επιλογη. Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ARΗ geia.pira apo ena garmin nuvi ton xarti tis europis.ton evala sto garmin kai ton anagnorise sto mapsource.pws katalaveno oti doulevei. einai 1,4GB thanks Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 @gianpithio το διορθοσα. Αλλο τωρα μπορει καποιος να μου στειλει τα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 για τους 5 σε 1, ελληνικους χαρτες του αρη, χρειαζεται 1 unl αρχειο, με 3 codes ενωμενους μεταξυ τους? το εκανα κι αυτο, αλλα και παλι χαρτη δεν βλεπει το garmin. Ξερει κανεις να βοηθησει? επισης ανεβασα κι αλλο χαρτη, εκτος απο αυτον του αρη, για ευρωπαικα αξιοθεατα (travel) σε μορφη .gpi Με το αντιστοιχο-διαμορφωμενο αρχειο unl φυσικα. Ουτε αυτο το χαρτη τον βλεπει. Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να δω κανενα χαρτη? το 'no maps' ως ενδειξη μεσα σε ενα λευκο χαρτη, που βλεπω εγω, το ειδαν κι αλλοι, οταν παω να ανοιξω χαρτη(ποιο χαρτη ομως, αφου δεν 'βλεπει' τιποτε). ψαξτε no map εδω: http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-348003.html http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-522834.html Περιμενω απο εσας μια βοηθεια. Ειμαι ενα βημα πριν να πλοηγηθω επιτυχως, νομιζω, και δεν βλεπει χαρτες! Help me! Μπορει καποιος να με βοηθησει κι εμενα? Σε κανεναν δεν εχει τυχει να μην εμφανιζει χαρτη? Δεν καταλαβαινω, λογικα δεν εχω κανει καποιο λαθος. Ρωτηστε με να το δουμε μαζι, θελω να το λυσω το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 @gianpithio το διορθοσα. Αλλο τωρα μπορει καποιος να μου στειλει τα λινκ Δεν τα ειχες κατεβασει ? Αν κανεις τον κοπο να διαβαζεις τα προηγουμενα θα δεις οτι το υλικο του Αριστοτελη αφαιρεθηκε απο το rapidshare :(:rolleyes: Μπορει καποιος να με βοηθησει κι εμενα? Σε κανεναν δεν εχει τυχει να μην εμφανιζει χαρτη? Δεν καταλαβαινω, λογικα δεν εχω κανει καποιο λαθος. Ρωτηστε με να το δουμε μαζι, θελω να το λυσω το προβλημα. Οι χαρτες μπορουν να παρουν τα εξης ονοματα: GMAPPROM.IMG GMAPSUPP.IMG GMAPSUP2.IMG http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2335279#post2335279 Για τον 5+1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2336839#post2336839 Βεβαιωσου οτι το .unl πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με τον χαρτη. το original αρχικο χαρτη gmapbmap.img τον εχεις περασει ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varda Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Mπορεί να μου πει κάποιος πως θα ενώσω σε ενα αρχειo τον AUTODRIVE HELLAS 1.30EN και τον anavasis 3.50.Με ποιο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Τον gmapbmap.img δεν τον εχω δει πουθενα. Δεν τον εχω ουτε σαν αρχειο, αλλα δεν θυμαμαι να αναφερθηκε καπου στις αρχικες οδηγιες. Πρεπει να ψαξω να τον βρω? Θελει κι αυτος unl? Τα αλλα βηματα τα εχω κανει σωστα. 3 κωδικοι, ενωμενοι, σε ενα αρχειο unl, με το ιδιο ονομα με το χαρτη του Αρη. Δεν μπορει, δεν μπορει να γινει κατι λαθος εδω Εχω εκδοση 4.10.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Τον gmapbmap.img δεν τον εχω δει πουθενα. Δεν τον εχω ουτε σαν αρχειο, αλλα δεν θυμαμαι να αναφερθηκε καπου στις αρχικες οδηγιες. Πρεπει να ψαξω να τον βρω? Θελει κι αυτος unl? δεν μπορει να μην τον εχεις ,ειναι ο αρχικος που δινεται με το προγραμμα και χρειαζεται απο οσο ξερω . Δεν θελει unl . Δεν του δινουμε σημασια γι αυτο δεν τον βλεπεις πουθενα γραμμενο check your pm σε λιγο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 αν υπαρχει, που οπως λες πρεπει να υπαρχει, σε ποιο σημειο/path ειναι, ωστε να το τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 αν υπαρχει, που οπως λες πρεπει να υπαρχει, σε ποιο σημειο/path ειναι, ωστε να το τσεκαρω? Οπου και οι υπολοιποι χαρτες ,\Garmin Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 παιδια γεια σαs. θελω να εγκαταστησω το προγραμμα τηs garmin στο νεο μου Ν82 μαυρο. εχω παρει μια sandisk 8gb, αλλα ειμαι ασχετοs σχετικα με ολη τη διαδικασια. διαβασα αρκετεs φορεs αλλα δεν... επισηs εναs φιλοs εχει το garmin nuvi 250, αν αυτο μπορει να βοηθησει σε κατι. μηπωs υπαρχει το προγραμμα καπου ετοιμο για να το αντιγραψω στην καρτα μνημηs του κινητου; δεν εχω αρκετεs γνωσειs απο pc. βοηθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ok, ο χαρτης gmapbmap.img δεν υπηρχε στο φακελο, τον εβαλα και επιτελους παιζει! δεν καταλαβα, οταν λεμε χαρτης 5 σε 1, τι εννοουμε? εγω βλεπω μονο ελλαδα, ελληνικη δημοκρατια, greece, κλπ, μονο στο where to. Στο maps, βλεπω ενα χαρτη της ευρωπης, αλλα δεν μπορω να πλοηγηθω καλα. Ειμαι στην Ελλαδα, κανω ζουμ, με πετα τουρκια. ΑΠΟΡΙΕΣ 1. 1 χαρτη ελληνικο βλεπω, μονο οταν ζητω να εμφανιζει οδο που ψαχνω. Υπαρχουν περισσοτεροι στο πακετο 5-1? Οτι κι αν ζητησα, ο ιδιος χαρτης ηρθε μπροστα μου, ο οποιος ειναι ωραιος βεβαια(καμια σχεση με route66) 2. αναζητηση κανω μονο με λατινικα? τρομαξα να βρω το χαιδαρι, εψαχνα με h, και το ειχε με ch. 3. εχω βαλει μεσα ενα χαρτη μορφης gpi, με το αντιστοιχο unl. Δεν βλεπω να εμφανιζεται πουθενα. Τι παιζει με αυτη την καταληξη? Πρεπει να γινει rename το extension , ή ολο το ονομα του αρχειου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 δεν καταλαβα, οταν λεμε χαρτης 5 σε 1, τι εννοουμε? Εννοουμε 5 χαρτες σε εναν.Πανε εργαλεια,διαχειριση δεδομενων,συνολα χαρτων,,mapsource.Εκει θα δεις τους χαρτες που εχει ο 5 σε 1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 το εχω στα αγγλικα, setting, μετα, που ειναι η διαχειριση δεδομενων? εγω βλεπω μονο map, system, routing, display, audio, garmin online, proximity points, about, restore defaults. που να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 το εχω στα αγγλικα, setting, μετα, που ειναι η διαχειριση δεδομενων? εγω βλεπω μονο map, system, routing, display, audio, garmin online, proximity points, about, restore defaults. που να παω? Για δοκιμασε tools,μετα πανε στο 6(πως ειναι ακριβως στα Αγγλικα δεν ξερω),μετα πρεοει να λεει all maps η κατι τετοιο,η γυρνα την γλωσσα στα Ελληνικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ok, το βρηκα, στο about δειχνει ολους τους εγκατεστημενους χαρτες. Και ειναι οντως πολλοι. Αλλα πως τους επιλεγω? Οταν παω view map(αρχη προγραμματος), μου δειχνει ευρωπη. Και αν επιλεξω να βρω μια διευθυνση, μου δειχνει, ως εμφανιση(δεν ξερω ποιος ειναι) τον ιδιο χαρτη. Επιλεγω απο καπου ποιον χαρτη θελω να δω? impreza_sti τωρα ειδα την προηγουμενη απαντηση σου. μαλλον αλλο βρηκα εγω και αλλου ειναι το mapsource? το γυρισα στα ελληνικα, αλλα παλι δεν βλεπω διαχειριση δεδομενων, mapsource. βλεπω: χαρτης, συστημα, πλοηγηση, εμφανιση, ηχος, garmin online, σημεια εγγυτητας, πληροφοριες, επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ριξε μια ματια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 να σαι καλα. δεν το εχω εγω αυτο το μενου...τι κυκεωνας ρε ****το, ψαχνομαστε. Αυτο παλι γιατι δεν το εχει η δικη μου η εγκατασταση? Ειναι παλι που πρεπει να εγκαταστησω χωριστα? Ξερει κανεις να μου πει? Δεν ειμαι και σιγουρος, υποψιαζομαι μηπως ειναι κανενα ξεχωριστο προγραμμα που 'δενει' με το garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Καλησπερα, επειδη πρωτη φορα ασχοληθηκα με το garmin σε συσκευη με ενσωματωμενο gps (N82) θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το bluetooth για να λειτουργησει το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ακομη εκκρεμει να βρω το mapsource, αλλα να ρωτησω ακομη, πως επιλεγω χαρτες, απο που. Επισης αν οι χαρτες πρεπει αναγκαστικα να ειναι σε .img μορφη, γιατι περασα και ενα χαρτη της ευρωπης σε μορφη gpi, αλλα δεν ξερω αν μπορει να τον δει το garmin κανονικα. Βεβαια, απο εκει που το πηρα, ελεγε οτι ειναι κανονικα για garmin mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Καλησπερα, επειδη πρωτη φορα ασχοληθηκα με το garmin σε συσκευη με ενσωματωμενο gps (N82) θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το bluetooth για να λειτουργησει το gps. Αφού η συσκευή έχει ενσωματωμένο GPS το bluetooth δε χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts