Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον δεν επρεπε να βαλω τοσες πληροφοριες.αλλα ηταν πολλα και για αρχαριους ειδικα.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μαλλον δεν επρεπε να βαλω τοσες πληροφοριες.αλλα ηταν πολλα και για αρχαριους ειδικα.

Νομίζω ότι έπρεπε να το σπάσεις σε κομμάτια και σε διάφορα μέρη. Ίσως ο μεγάλος αριθμός αρχείων, ο όγκος και η αυξημένη κυκλοφορία στην συγκεκριμένη σελίδα να κίνησε τις υποψίες.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Κρίμα για την δουλειά του Άρη... ήταν πολύ καλή.

Μου εμφανίστηκε το εξής:

Σήμερα πρωτοεγκατέστησα το Garmin, και στην πλοήγηση, ενώ του είχα βάλει μια διαδρομή, έφυγα απο την πορεία της για να την δοκιμάσω, και δεν μου έκανε επανυπολογισμό διαδρομής ή κάτι τέτοιο. Με έδειχνε εκτός, αλλά η διαδρομή παρέμενε στους άλλους δρόμους. Δεν άλλαζε. Μήπως πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση ή ήταν τυχαίο;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ναι, όντως πολύ κακό, αλλά το ξέραμε ότι υπήρχε αυτό το ρίσκο. Πάντα υπάρχει.

Προφανώς όποιος/όποιοι είχαν πρόβλημα με το thread και δημιούργησαν πρόβλημα εξαρχής στο myphone.gr όσον αφορά την ανάρτηση των links, συνέχισαν να παρακολουθούν το thread και επομένως επενέβησαν. ;)

Δεν κατάλαβα όμως, δεν μπορεί κάποιος άλλος registered user του rapidshare να ανεβάσει τα αρχεία???

Δεν τα έχει κρατημένα τα περιεχόμενα του φακέλου ο Άρης??? :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δυστυχος ειναι μια μεγαλη απωλεια :(

O aristotelhs2060[/member] εκανε υπεροχη δουλεια και βοηθησε εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες ατομα. :clap: :respect:

Aς προσπαθησουμε να μην γεμιζουμε της σελιδες του topic με μηνυματα οπως "ασχημα νεα" "κριμα" η κατι αλλο γιατι ετσι το μονο που καταφερνουμε ειναι να μεγαλωνουμε το θεμα ακομη περισσοτερο με μηνυματα που δεν εχουν καμια σημασια.

Ευχαριστω :bow:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ακριβως.γραψε ρε συ Γιαννη και στο πρωτο post οτι τα Links εχουν διαγραφει για ευνοητους λογους γιατι ακομα ζητανε τα παιδια.

Ναι, όντως πολύ κακό, αλλά το ξέραμε ότι υπήρχε αυτό το ρίσκο. Πάντα υπάρχει.

Προφανώς όποιος/όποιοι είχαν πρόβλημα με το thread και δημιούργησαν πρόβλημα εξαρχής στο myphone.gr όσον αφορά την ανάρτηση των links, συνέχισαν να παρακολουθούν το thread και επομένως επενέβησαν. ;)

Δεν κατάλαβα όμως, δεν μπορεί κάποιος άλλος registered user του rapidshare να ανεβάσει τα αρχεία???

Δεν τα έχει κρατημένα τα περιεχόμενα του φακέλου ο Άρης??? :confused:

τα αρχεια υπαρχουν αλλα δε προκειται να φαω ξανα τοσα μερονυχτα να τα ανεβασω.αλλωστε φανταζομαι οτι ειμαι σε καραντινα πλεον :-)

Παιδιά έχω εγκαταστήσει το MAPSOURCE GARMIN MOBILE EUROPE NT στο PC μου και έχω δημιουργήσει κάποιους χάρτες τους οποίους θέλω να μεταφέρω στη συσκευή μου Nokia N73. Αλλά μόλις πάω να κάνω μεταφορά στο κινητό δεν μου εμφανίζει την συσκευή μου και μου λέει οτι δεν είναι συνδεδεμένη ενώ είναι. Τι κανω λάθος; Please help

Αυτο ειναι το προβλημα.μη μας βαλουν και μεσα.αλλο και να βρω θα τα ξαναβρουν.εφαγα πολλες ωρες και πολυ κοπο να τα κανω για να τα διαγραψουν.sorry

Η λύση για όλους εμάς που προλάβαμε να έχουμε τα αρχεία του Αρη, είναι το καλό backup όλων αυτών των φακέλλων. Τι γίνεται όμως από δω και πέρα με τις νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις και κυρίως με όλους αυτούς που για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με τα προγράμματα πλοήγησης και κυριολεκτικά θα ψάχνονται; Άρη σε ευχαριστούμε. Σίγουρα κάποιοι άλλοι θα βρεθούν να ξαναανεβάσουν όλα τα αρχεία σε διάφορα φόρουμς....:X

Και κάτι για όσους δεν μπόρεσαν να κάνουν να δουλέψει ποτέ ο χάρης 5σε1 (έστω και με greeklish αναζήτηση,που δεν είναι κ τόσο χάλια_μάλιστα ο χάρτης αυτός ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ είναι πιο αναλυτικός σε κάποιες περιοχές σε σχέση με τον 3σε1) ή ακόμα και ο 3σε1: 1.απεγκατεστήστε το πρόγραμμα Garmin, 2.αν έχετε κάνει hard format στην κάρτα ή κ στο κινητό σας (όπως εγώ), ακόμα καλύτερα _ πρέπει όμως να γίνεται κ χωρίς format, 3. εγκαταστήστε την έκδοση 4.60 με τον χάρτη 5σε1 και κάντε ενεργοποίηση με το key generator 4.εγκαταστήστε από πάνω (χωρίς να βγάλετε την 4.60) τους φακέλλους και το πρόγραμμα από την 4.80 έκδοση.

Δουλεύει επιτέλους άριστα στο Ν82 μου.

Sent from my Galaxy s7 edge

Πήρα καινούργια, μεγαλύτερη κάρτα για το κινητό μου.

Μετονόμασα την καινούργια με το ιδιο όνομα με την παλια, αντέγραψα όλο τον φάκελο garmin στον υπολογιστή και από εκεί στην καινούργια κάρτα αλλά δεν λειτουργεί το πρόγραμμα.

Δεν βλέπει το εσωτερικό gps και δεν ξεκλειδώνει τον χάρτη.

Υπάρχει εύκολος τρόπος ή πρέπει να το ξεκλειδώσω ξανά;

Ο χάρτης είναι ο Greece 1.25, ποιός είναι ο κωδικός του;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις ξανά (και το gps και τους χάρτες). Η διαδικασία είναι η ίδια που έκανες κατά την εγκατάσταση του garmin στην προηγούμενη κάρτα σου.

Πήρα καινούργια, μεγαλύτερη κάρτα για το κινητό μου.

Μετονόμασα την καινούργια με το ιδιο όνομα με την παλια, αντέγραψα όλο τον φάκελο garmin στον υπολογιστή και από εκεί στην καινούργια κάρτα αλλά δεν λειτουργεί το πρόγραμμα.

Δεν βλέπει το εσωτερικό gps και δεν ξεκλειδώνει τον χάρτη.

Υπάρχει εύκολος τρόπος ή πρέπει να το ξεκλειδώσω ξανά;

Για κάθε καινούργια κάρτα μνήμης στην οποία εγκαθιστάς το Garmin, πρέπει να δημιουργείς από την αρχή κωδικούς ξεκλειδώματος και για το πρόγραμμα και για τους χάρτες που χρησιμοποιείς. Επομένως, ξανακάνεις τη γνωστή διαδικασία από την αρχή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η λύση για όλους εμάς που προλάβαμε να έχουμε τα αρχεία του Αρη, είναι το καλό backup όλων αυτών των φακέλλων. Τι γίνεται όμως από δω και πέρα με τις νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις και κυρίως με όλους αυτούς που για πρώτη φορά θα έρθουν σε επαφή με τα προγράμματα πλοήγησης και κυριολεκτικά θα ψάχνονται; Άρη σε ευχαριστούμε.

κατι θα κανουμε ;-)

Βρηκα απο καπου, το προγραμμα.

Ολο το φακελο, τον κανω zip.

Τον εστειλα στην καρτα μνημης με bluetooth. Εκει εκανα unzip. Το εκανα ετσι για να πανε στην καρτα μνημης ολα τα απαραιτητα αρχεια, να μην του λειπει τιποτε.

Εκανα εγκατασταση αυτο εδω

\Garmin\Apps\Symbian\Res\GarminMobileXT.sis

και εγκατασταθηκε.

Μετα παω να το τρεξω, προσπαθωντας να κανω κατα βημα τις οδηγιες της 1ης σελιδας αλλα ομως, είτε τρεχει για λιγο, δειχνει αρχικη οθονη, και μετα κανει exit.

Και τωρα οταν το πατω, δεν τρεχει καθολου.

Που κανω λαθος? Γιατι δεν μου τρεχει?

Μετα παω να το τρεξω, προσπαθωντας να κανω κατα βημα τις οδηγιες της 1ης σελιδας αλλα ομως, είτε τρεχει για λιγο, δειχνει αρχικη οθονη, και μετα κανει exit.

Και τωρα οταν το πατω, δεν τρεχει καθολου.

Που κανω λαθος? Γιατι δεν μου τρεχει?

Όταν εγκατέστησα και εγώ το πρόγραμμα, μου έκανε το ίδιο. Μετά απο δοκιμές, έκανα το εξής και δούλεψε:

Άφησα το πρόγραμμα και χάρτες κλπ., όπως ήταν εγκατεστημένα. Ξαναεγκατέστησα το πρόγραμμα, τρέχοντας το αρχείο sys και εγκαταστάθηκε απο πάνω. Με ρώτησε να σβήσει το παλιό, του είπα ναι, και με την δεύτερη προσπάθεια να το τρέξω, δούλεψε κανονικά. Δοκίμασέ το.

Δοκιμάζω το GARMIN και μου φαίνεται αρκετά καλό (καλό σαν πρόγραμμα, λιγότερο καλό σαν ενημερωμένος χάρτης) στο Ν82. Πολύ καλή λύση πάντως για κινητά με symbian.

Στις τέσσερις διαδρομές που έκανα μέχρι τώρα, ΚΑΙ τις τέσσερις φορές κάποια στιγμή οι φωνητικές οδηγίες συνεχίζονταν, αλλά η οθόνη είχε κολλήσει στο φόντο του τηλεφώνου και δεν έδειχνε τίποτα, όσο και αν το παίδεψα (1 φορά δεν είχα ούτε φωνητική πλοήγηση, κόλλησε τελείως).

Πιθανόν, να έγινε αυτό μετά απο "γύρισμα" της συσκευής απο όρθια σε πλάγια (ή το αντίθετο), όπου δουλεύει ο αισθητήρας κίνησης και σου γυρνάει την οθόνη.

Έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα αυτό; Είναι άραγε πρόβλημα του προγράμματος; ή (μάλλον πιστεύω) πρόβλημα μνήμης της συσκευής;

Υπάρχει καμία λύση;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

ευχαριστω.

τα εχω βαλει ολα, προγραμμα, ελληνικο χαρτη, και τα unl που πρεπει, μεσα στο φακελο του προγραμματος.

αλλα τρεχω το προγραμμα και οταν παω να πλοηγηθω μου γραφει οτι δεν εχει χαρτη(no map).

να πω οτι δεν εχω gps, θελω απλα offline πλοηγηση.

Οταν ξεκινω το προγραμμα γραφει 'searching for gps device'. Επειδη και καλα ψαχνει, αλλα δεν εχω gps, του πατω cancel. Και μετα βγαζει 'cant unlock maps. make sure you are connected to your gps device' και πατω ok.

τι κανω λαθος και δεν βλεπει τον χαρτη που ανεβασα (κανονικα με το αντιστοιχα ονοματισμενο unl που περιεχει αυτο που πρεπει)?

Καλησπέρα παιδιά έχω κατεβασει τον χάρτη του αριστοτελη για τουρκια και δεν μπορώ να τον ξεκλειδώσω. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

για τους 5 σε 1, ελληνικους χαρτες του αρη, χρειαζεται 1 unl αρχειο, με 3 codes ενωμενους μεταξυ τους?

το εκανα κι αυτο, αλλα και παλι χαρτη δεν βλεπει το garmin.

Ξερει κανεις να βοηθησει?

επισης ανεβασα κι αλλο χαρτη, εκτος απο αυτον του αρη, για ευρωπαικα αξιοθεατα (travel) σε μορφη .gpi

Με το αντιστοιχο-διαμορφωμενο αρχειο unl φυσικα.

Ουτε αυτο το χαρτη τον βλεπει.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να δω κανενα χαρτη?

το 'no maps' ως ενδειξη μεσα σε ενα λευκο χαρτη, που βλεπω εγω, το ειδαν κι αλλοι, οταν παω να ανοιξω χαρτη(ποιο χαρτη ομως, αφου δεν 'βλεπει' τιποτε).

ψαξτε no map εδω:

http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-348003.html

http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-522834.html

Περιμενω απο εσας μια βοηθεια. Ειμαι ενα βημα πριν να πλοηγηθω επιτυχως, νομιζω, και δεν βλεπει χαρτες! Help me!

Καλησπέρα παιδιά έχω κατεβασει τον χάρτη του αριστοτελη για τουρκια και δεν μπορώ να τον ξεκλειδώσω. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

μήπως μπορεί να μου πει κάποιος το map id?

Teo ευχαριστώ αλλα δεν ειναι αυτό

Εσυ τελικα ποιος εισαι ,ο burgman75 ή ο karapantzopou1 ?:blink:

Να γνωριζεις οτι διπλοι λογαριασμοι απαγορευονται απο τους Ορους χρησης

http://www.myphone.gr/forum/policy.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

double account??? ;)

Δεν απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. ??? :blink: