gianpithio Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Δεν ξέρω αν με κατάλαβες. Ο χάρτης έχει τις πληροφορίες στα αγγλικά. Οπότε αν θέλω να βρω μία πολή, π.χ. την Πατρα, πως θα κάνω αναζήτηση; Αν γράψω στο όνομα της πόλης "Patra" μου λέει ότι δεν υπάρχει. Αν γράψω "Πατρα", τότε τη βρίσκει. Την βρίσκει όμως από τον Ανάβασις ή από τον Autodrive, τον οποίο έχω, εγκατεστημένο (3 σε 1) αλλά απενεργοποιημένο. Το ρωτάω γιατί αν υπάρχει κάποιο χωριό ή δρόμος που έχει ο Ανάβασις αλλά όχι o Autodrive, πως θα το βρώ; Ο Autodrive καλυπτει το χαρτη της Αναβασης και φαινονται λιγοτερα στοιχεια απο αυτον, καλυτερα να λειτουργεις τους χαρτες μεμονωμενους.. Απο την στιγμη που εχεις και τους 2 θα επρεπε να σου το εμφανιζει οπως και αν το γραψεις εαν θυμαμαι καλα. Επελεξε μονο το χαρτη της Αναβασης και δοκιμασε να κανεις μια αναζητηση να δουμε τι θα γινει δοκιμασε να κανεις αναζητηση και για αλλες πολεις :) Τα εβαλα στα ελληνικα και τα 2 αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Υπαρχει περιπτωση το Aυtodrive v1.30 ελληνικο να μην εχει πλοηγηση? Oχι πως σου ειρθε αυτο? εχεις καποιο προβλημα με το Garmin? :) Μονο σε εμενα δεν ανοιγει το προγραμμα με τον 3 σε 1 χαρτη? Εχω την εκδοση GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX και με τον autodrive 1.3 ανοιγει κανονικα.Με τον 3 σε 1 η τον bluechart ATLANTIC απο ραπιντσεαρ ακαουντ του αρις δειχνει για 2 3 δευτερολεπτα την αρχικη εικονα του GARMIN και μετα με πεταει στο μενου.(κυκλοφορουν 2 τριπλοι χαρτες , με κανενα δε δουλευει :( Δεν εισαι μονος σχεδον στους μισους απο το φορουμ δεν δουλευει ο 3 σε 1. Επελεξε μεσα απο τα συνολα χαρτων να μην φαινονται οι χαρτες που εχεις βαλει και αφησε το garmin ανοικτο ενω εχει βρει δορυφορους για 10 λεπτα. Ειχε ενας φιλος μου το αυτο το προβλημα με το χαρτη της Αναβασης και ετσι ξεκολλησε ελπιζω να πετυχει και σε εσενα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskaki Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Εβγαλα το aytodrive 1.30 και εβαλα το 3 σε 1 και ολα δουλεβουν ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Θα ανοίξεις το Garmin και μετά θα πας να μαρκάρεις το εικονίδιο του σήματος του GPS πάνω αριστερά (αυτό με τις 5 μπάρες). Αν έχεις σήμα κάποιες από τις μπάρες είναι πράσινες. Μόλις πατήσεις το εικονίδιο αυτό, σε βγάζει σε μία καινούργια οθόνη στην οποία πάνω δεξιά υπάρχει πάλι το εικονίδιο με τις 5 μπάρες. Το πατάς κι αυτό και σε βγάζει σε νέα οθόνη που λέει: "Λήψη δορυφόρων", όπου υπάρχει ένδειξη "Υψόμετρο". Ανάλογα με το πόσο καλό σήμα έχεις, η ένδειξη αυτή ανάλογα είναι ακριβής ή όχι. :) Thanks a lot φίλε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Έχω βάλει όλα τα poi του ARI από rapid όμως όταν πατάω τα προσαρμοσμένα poi για να τα δω μου τα βγάζει όλα δύο φορές το καθένα. Έτσι πρέπει να φαίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 καλημερα καλο μηνα,υπαρχει τροπος να το προγραματισω να μεταβω σε μια διευθηνση μεσω καποιου σημειου poi ή αλλης διευθυνσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Δεν εισαι μονος σχεδον στους μισους απο το φορουμ δεν δουλευει ο 3 σε 1. Επελεξε μεσα απο τα συνολα χαρτων να μην φαινονται οι χαρτες που εχεις βαλει και αφησε το garmin ανοικτο ενω εχει βρει δορυφορους για 10 λεπτα. Ειχε ενας φιλος μου το αυτο το προβλημα με το χαρτη της Αναβασης και ετσι ξεκολλησε ελπιζω να πετυχει και σε εσενα :) Με τον 3 σε 1 δεν ανοιγε καθολου το προγραμμα οποτε να το αφησω να κλειδωσει δορυφορους λιγο αδυνατο :/ Εβαλα παλι την 4.10.60 και δουλευει μια χαρα , θα περιμενω να βγει αλλη εκδοση , thanks anyway ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Έχω βάλει όλα τα poi του ARI από rapid όμως όταν πατάω τα προσαρμοσμένα poi για να τα δω μου τα βγάζει όλα δύο φορές το καθένα. Έτσι πρέπει να φαίνονται? Κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Αρχικό μήνυμα από GEOGEOGEO Εμφάνιση Μηνύματος Έχω βάλει όλα τα poi του ARI από rapid όμως όταν πατάω τα προσαρμοσμένα poi για να τα δω μου τα βγάζει όλα δύο φορές το καθένα. Έτσι πρέπει να φαίνονται? Κανείς? ------------------------------------διεγραψετα ολλα και βαλτα ξανα μια φορα μονο οποια θες ......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Eυχαριστώ. Ένα ακόμα ήθελα να ρωτήσω. Η πλοήγηση στο garrmin έχει χρέωση? Συνδέεται με internet για να κανει πλοήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Eυχαριστώ. Ένα ακόμα ήθελα να ρωτήσω. Η πλοήγηση στο garrmin έχει χρέωση? Συνδέεται με internet για να κανει πλοήγηση? Οχι,δεν συνδεεται με internet για να κανει πλοηγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 χαρτης της ουγγαριας υπαρχει? ή πρεπει να κατεβασω τον μεγαλο της ευρωπης που ειναι 1,3gb? επειδη μου ειναι δυσκολο,λογω συνδεσης,αλλα και λογω χωρου καρτας μνημης.. τον χρειαζομαι επειδη την επομενη βδομαδα θα΄μαι ουγγαρια. υπαρχει τροπος να απομονωθει απο τον europe των 1,3gb? αν μπορουσε να το κανει καποιος που τον εχει ηδη,θα του ημουν ευγνωμων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redfin Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 χαρτης της ουγγαριας υπαρχει? ή πρεπει να κατεβασω τον μεγαλο της ευρωπης που ειναι 1,3gb? επειδη μου ειναι δυσκολο,λογω συνδεσης,αλλα και λογω χωρου καρτας μνημης.. τον χρειαζομαι επειδη την επομενη βδομαδα θα΄μαι ουγγαρια. υπαρχει τροπος να απομονωθει απο τον europe των 1,3gb? αν μπορουσε να το κανει καποιος που τον εχει ηδη,θα του ημουν ευγνωμων... Στείλε μου PM με το mail σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 υπαρχουν πουθενα pois και camera alerts για βουλγαρια?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 νεοι BLUECHART MAPS εκδοσεις 2008 προστεθηκαν!!! Garmin Bluechart Atlantic 2008 (συν tides and marine services) Garmin Bluechart America 2008 (συν tides and marine services) πολλες περιοχες προστεθηκαν σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση οι προηγουμενες εκδοσεις αφαιρεθηκαν Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδια που μπορω νξα βρω speedcameras για Garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g13Niog13 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 pedia thelo na kano mia erotisi, vrika ton xarti tis kiprou alla ine gia to 'destination' apoti akousa den iparxei afto to programa se s60, iparxei kapios tropos na metafero afto to xarti sto garmin? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 απολυτως οχι. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδια που μπορω νξα βρω speedcameras για Garmin Διαβασε λιγο το θεμα εχει αναφερθει που βρισκεις... pedia thelo na kano mia erotisi, vrika ton xarti tis kiprou alla ine gia to 'destination' apoti akousa den iparxei afto to programa se s60, iparxei kapios tropos na metafero afto to xarti sto garmin? thnx Καταρχην χρησιμοποιησε Ελληνικους μικρους χαρακτηρες ! Οσο για το ερωτημα σου , ΟΧΙ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babouros Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλησπερα σε ολους εγκατέστησα στο 6110 μου το Garmin XT v4.10.80 με τον Aυtodrive 1.30 και anavasis 3.50.Όλα τρέχουν καλά εκτός της επιλογής που λεει "Για που".Δέχεται όλα τα στοιχεία αναζήτησης (χώρα,πόλη,οδός) εκτός από τον αριθμό οικίας.Δεν δέχεται κανένα χαρακτήρα ότι και να πιέσω στην συγκεκριμένη οθόνη(αριθμός οικίας). Επιλέγω "επόμενο" και τα αποτελέσματα εμφανίζουν όλες τις οδούς με αριθμό οικίας 1.Σε μικρές οδούς δεν είναι πρόβλημα, αλλά στις μεγάλες οι αποστάσεις είναι σημαντικές.Καμμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Λοιπον εφτιαξα τον υπερτατο χαρτη για την Ελλαδα τον οποιο ονομασα 5 σε 1 GARMIN GREECE 5IN 1 περιλαμβανει: 1)anavasis 3.50 2)autodrive 1.30 greek 3)europe city navigator greece 2008 (From europe nt 2008) 4)bluechart atlantic greece region 2008 bluechart 2008 tides and marine services 2008 6)euro greece 7.08 Οπως καταλαβανετε δεν μπορει να προστεθει κατι αλλο σε ενα χαρτη Ελλαδας.δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις. φακελος Garmin xt mobile greek maps Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Λοιπον εφτιαξα τον υπερτατο χαρτη για την Ελλαδα τον οποιο ονομασα 5 σε 1 GARMIN GREECE 5IN 1 περιλαμβανει: 1)anavasis 3.50 2)autodrive 1.30 greek 3)europe city navigator greece 2008 (From europe nt 2008) 4)bluechart atlantic greece region 2008 bluechart 2008 tides and marine services 2008 6)euro greece 7.08 Οπως καταλαβανετε δεν μπορει να προστεθει κατι αλλο σε ενα χαρτη Ελλαδας.δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις. φακελος Garmin xt mobile greek mapsαριστοτελη ο "euro greece" ποιος ειναι?ειναι καλυτερος απο autodrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 οχι αλλα μπορει να εχει πραγματα που δεν εχουν autodrive και anavasis. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Άρη μια χαρά παίζει ο χάρτης. Μάλιστα τον είδε με τη μία το Garmin στο Ν82 μου, πράγμα που το χαίρομαι ιδιαίτερα, αν σκεφτείς ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να δουλέψω τους 3σε1 χάρτες, ούτε τον παλιότερο αλλά ούτε τον πιο πρόσφατο. Απλά άλλαξα τις καταλήξεις από όλους τους υπόλοιπους που είχα ήδη μέσα (-> .IMG1, UNL1 κλπ) και όλα πήγαν μια χαρά. :) Από το λίγο που είδα έχει πολύ καλή λεπτομέρεια. Θα αφήσω μόνο αυτόν ενεργοποιημένο να τον τσεκάρω για λίγες μέρες. Περισσότερες εντυπώσεις αύριο. Πολύ καλή δουλειά και πάλι, ευχαριστούμε πολύ για τη συνεχή ανανέωση του φακέλου σου. :respect: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ωραιος :)Αριστοτελη καλη δουλεια Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Άρα σβήνουμε τον 3 σε 1 και περνάμε τον καινούριο 5 σε 1 με την ίδια διαδικασία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts