nasos7 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Όπως βλέπεις δεν υπάρχει....σίγουρα δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή?? Παρεπιπτώντως, στην επιλογή 'ενσωματωμένοι χάρτες' μου εμφανίζει τον Autodrive 1.3 ;)))) Αλλά εξακολουθώ να ρωτώ για το Mapsource, γιατί έχω την εντύπωση πως έχει σχέση με το επόμενο βήμα που θέλω να κάνω.....(έχω κατεβάσει τα 12 αρχεία του Aris με τους χάρτες της Ευρώπης και θέλω να απομονώσω της Τουρκιας γιατί φέυγω για Κων/πολη τη Δευτέρα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή. Η περίπτωσή σου όμως είναι ξεχωριστή. :wacko: Πού πήγε το "map source" ;; EDIT: Έχω την προηγούμενη έκδοση ακόμα, μήπως στην καινούργια έκδοση είναι κάπου αλλού η επιλογή κι εγώ μιλάω ακόμα με τα παλιά δεδομένα. Κάποιος που έχει την καινούργια ίσως μας διαφωτίσει. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Όπως βλέπεις δεν υπάρχει....σίγουρα δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή?? Παρεπιπτώντως, στην επιλογή 'ενσωματωμένοι χάρτες' μου εμφανίζει τον Autodrive 1.3 ;)))) Εφοσον σου τον εμφανιζει τον χαρτη τοτε εισαι ενταξει.Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα μηπως το mapsource εμφανιζεται οταν εχουμε παραπανω απο εναν xαρτη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 θέλω να απομονώσω της Τουρκιας γιατί φέυγω για Κων/πολη τη Δευτέρα....) Oποιος θελεις χαρτη της τουρκιας με μεγεθος 114 MB ας μου στειλει pm :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Όπως βλέπεις δεν υπάρχει....σίγουρα δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή?? Παρεπιπτώντως, στην επιλογή 'ενσωματωμένοι χάρτες' μου εμφανίζει τον Autodrive 1.3 ;)))) Αλλά εξακολουθώ να ρωτώ για το Mapsource, γιατί έχω την εντύπωση πως έχει σχέση με το επόμενο βήμα που θέλω να κάνω.....(έχω κατεβάσει τα 12 αρχεία του Aris με τους χάρτες της Ευρώπης και θέλω να απομονώσω της Τουρκιας γιατί φέυγω για Κων/πολη τη Δευτέρα....) Δεν είναι ξεχωριστή εφαρμογή. Η περίπτωσή σου όμως είναι ξεχωριστή. :wacko: Πού πήγε το "map source" ;; EDIT: Έχω την προηγούμενη έκδοση ακόμα, μήπως στην καινούργια έκδοση είναι κάπου αλλού η επιλογή κι εγώ μιλάω ακόμα με τα παλιά δεδομένα. Κάποιος που έχει την καινούργια ίσως μας διαφωτίσει. Η επιλογη mapsource εμφανιζεται οταν αναγνωριζεται καποιος απο mapsource . Αλλιως δεν .. Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει μεχρι τωρα.. Καλή Ανάσταση !:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΕΟ DESIGN ΤΟΥ MYPHONE. :-) Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΕΟ DESIGN ΤΟΥ MYPHONE. :-) ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!! Πασχαλινο.:) :) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και απο εμένα. Να ρωτήσω από POI για Αυστρία υπάρχει κάτι οργανωμένο. Φεύγω αύριο και θα ήθελα να είχα. Τελευταία φορά που είχα πάει το nokia maps έσκιζε οπότε μάλλον θα το βάλω ξανά αν δεν βρω κάτι καλό για garmin. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 εχω speedcams για Αυστρια στο φακελο.. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 εχω speedcams για Αυστρια στο φακελο.. Ευχαριστώ αλλά με τα πόδια θα είμαι, το χρησιμοποιώ για να βρίσκω μουσεία, αξιοθέατα και για να μην χάνομαι στην επιστροφή προς το ξενοδοχείο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Καλο Πασχα σε ολο το forum. Ερωτηση:Οταν με το POILOADER πας να περασεις τα αρχεια του Αριστοτελη και σου βγαζει οτι ειναι invallid τι κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Η επιλογη mapsource εμφανιζεται οταν αναγνωριζεται καποιος απο mapsource . Αλλιως δεν .. Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει μεχρι τωρα.. Καλή Ανάσταση !:) πρεπει να εχεις autodrive map για να εχεις mapsource Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Να ρωτήσω, παρήγγειλα για το n82 μου καινούρια κάρτα μνήμης γιατί με αυτή που έχει μέσα έχασα 2 φορές όλες μου τις φωτογραφίες μου και κολλάει, είναι της πλάκας με λίγα λόγια.. Τώρα το garmin θα πρέπει να το εγκαταστήσω απο την αρχή ή με copy paste???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Να ρωτήσω, παρήγγειλα για το n82 μου καινούρια κάρτα μνήμης γιατί με αυτή που έχει μέσα έχασα 2 φορές όλες μου τις φωτογραφίες μου και κολλάει, είναι της πλάκας με λίγα λόγια.. Τώρα το garmin θα πρέπει να το εγκαταστήσω απο την αρχή ή με copy paste???:confused: Χρόνια πολλά! Για να χρησιμοποιήσεις το Garmin στη νέα κάρτα μνήμης θα πρέπει να δημιουργήσεις καινούργιους κωδικούς ξεκλειδώματος τόσο για το ίδιο το Garmin όσο και για τους χάρτες που έχεις ήδη μέσα και χρειάζονται ξεκλείδωμα, κατά το γνωστό τρόπο. Τα υπόλοιπα αρχεία τα μεταφέρεις κανονικά με copy+paste από την παλιά σου κάρτα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Καλο Πασχα σε ολο το forum. Ερωτηση:Οταν με το POILOADER πας να περασεις τα αρχεια του Αριστοτελη και σου βγαζει οτι ειναι invallid τι κανεις ? εννοεις οτι εχουν προβλημα καποια Pois?διεγραψε χειροκινητα αυτα που σου βγαζει σφαλμα.εγω ετσι το εκανα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 παιδια επειδη κατα τυχη ανακαλυψα ενα αρχειο στα αρχεια συστηματος στη καρτα μνημης οσοι εχετε προβλημα να σας ανοιγει η νεα εκδοση με τον 3 σε 1 ή αλλους δοκιμαστε να διαγραψετε το αρχειο στο c/sys/hash αν θυμαμαι καλα Gmobilext.exe .αυτο οπως καταλαβαινετε για χακαρισμενα κινητα. χαρτης Garmap Nigeria Streetmaps, Topo & Rec Version 2 ανεβηκε επειδη σε καποια gps δεν αναγνωριζονται Ελληνικοι χαρακτηρες επειδη ζητηθηκε εκανα τον Autodrive 1.30 english για το pc mapsource.φακελος garmin extras Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 παιδια εχω περασει την Garmin version 4.10.60 και τους 3 σε 1 χαρτες (Autodrive Hellas 1.25 -Anavasis 3.43-Blue chart Atlantic)μπορω να βαλω τη Autodrive Hellas 1.30 μονο στη θεση της 1.25 και αν ναι πως?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Eαν εχεις τους 3 χαρτες ξεχωριστα μπορεις να τους ενωσεις το imagegps, θα το βρεις στα αρχεια του aristotelhs2060[/member] :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Eαν εχεις τους 3 χαρτες ξεχωριστα μπορεις να τους ενωσεις το imagegps, θα το βρεις στα αρχεια του aristotelhs2060[/member] :) δεν τους εχω ξεχωριστα τους 3 σε 1 εχω και θελω να αντικαταστησω μονο τον autodrive 1.25 με τον 1.30 μπορω? η πρεπει να τους αλαξω ολους με το κανουριο 3 σε 1 πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Υπαρχει ο 3 σε 1 που εχει: Auto Drive Hellas v1.25 Αναβασης Topo Navigator 3.4.3 BlueChart Atlantic v9.5 Ενας νεωτερος 3 σε 1 που εχει: Auto Drive Hellas v1.30 Αναβασης Topo Navigator 3.50 BlueChart Atlantic v9.5 Εαν θελεις να κανεις το χαρτη που λες θα πρεπει να εχεις και τους 3 ξεχωριστα και να τους ενωσεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Σήμερα, γυρίζοντας από Πελοπόννησο, διαπίστωσα το εξής κουφό. 'Εχω περάσει τα διόδια της Κορίνθου με κατεύθυνση την Αθήνα. Καθώς ανεβαίνω την κλασσική ανηφόρα, βλέπω πως... την εθνική οδό την δείχνει σωστά... αλλά ξαφνικά δείχνει έναν "καφέ" δρόμο να την "κόβει". Μετά από 1 sec... λείπει αυτός ο δρόμος και μετά από ακόμα 1 sec, ξανα-υπάρχει. Να διευκρινίσω πως ήμουν τόσο πολύ μποτιλιαρισμένος που σχεδόν ήμουν σταματημένος. 'Αρα μιλάμε για ταχύτητα... 3-4 Km/ώρα. 'Εχω την έκδοση 4.10.80 και οι χάρτες που βλέπω στην επιλογή "σύνολα χαρτών"... είναι οι εξής... Worldwide Roads Basemap Auto Drive 1.30 Anavasis 350 Καθώς οδηγούσα στην κακιά σκάλα, διαπίστωσα και άλλες 2-3 φορές τέτοιους "δρόμους-φαντάσματα". Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα με τον Autodrive.. Κατέβηκα στο χωριό μου στη Μάνη και το είχε κανονικά μαζί με τον δρόμο που συνδέει όλα τα γύρω χωριά!:) Ποτέ δεν περίμενα να το έβλεπα σε τέτοιον χάρτη.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Εμένα πάλι, όταν το δοκίμασα στην Αρκαδία... διαπίστωσα το εξής... Είχε όλους τους πραγματικά κεντρικούς δρόμους που συνδέουν τα χωριά μεταξύ τους. Τους "γαϊδουρό-δρομους" όμως που έχει το κάθε χωριό (είτε από τσιμέντο είτε από χώμα)... δεν τους είχε. Μην είμαστε και παράλογοι. Πάλι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almaz Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Γεια σας παιδια, και εγω ειμαι κατοχος του N82, και προσπαθω εδω και καποιες μερες να τρεξω το προγραμμα Garmin XT mobile, εκδοση 4.10.60. Αυτο που συμβαινει ειναι το εξης:ενω το προγραμμα εγκαθισταται κανονικα, μολις βγω απο εκει, την επομενη φορα δεν με αφηνει να ξαναμπω, καποιος καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Γεια σας παιδια, και εγω ειμαι κατοχος του N82, και προσπαθω εδω και καποιες μερες να τρεξω το προγραμμα Garmin XT mobile, εκδοση 4.10.60. Αυτο που συμβαινει ειναι το εξης:ενω το προγραμμα εγκαθισταται κανονικα, μολις βγω απο εκει, την επομενη φορα δεν με αφηνει να ξαναμπω, καποιος καμια ιδεα? Βάλε την 4.10.80 αυτή δούλεψε στο δικό μου Ν82 αλλά και σε άλλα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts