Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε σε μενα λειτουργησε ο 3 σε 1 αλλα και ουτε ο ναυτικος χωρια. αλλα δεν εχει σημασια αφου τη δουλεια μου την κανω με αναβαση και autodrive.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:)Και όμως όσοι καταφέρεται και βάλλεται την 4.10.80 και τον νέο 3 σε 1 θα δείτε πώς δεν κολάι το τηλέφωνο.:mobile:
TOMMIS RODOS ;)

Εγω το μονο που εχω κανει που δεν υποθικε πουθενα ειναι οταν δοκιμαζα και εβγαλα την παλια και εβαλα την νεα εκδοση ο φακελος λεγοταν mmc και μεσα ειχε private, resource,sys,system και τον φακελο του garmin.Εβαλα στην καρτα μου τον φακελο mmc και χοριστα τον φακελο του garmin και μετα εκανα την εγκατασταση

Αυτό φίλοι το έχει δοκιμάσει κανείς?

Θα μας τρελανει το Garmin.. Μετα απο αναβαθμιση ανοιξε κανονικα με το χαρτη 3 σε 1 :music:

Εχει γινει σε κανενα αλλο αυτο?

Μετα απο αυτο νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι στους φακελους που λετε αλλα καπου αλλου :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Θα μας τρελανει το Garmin.. Μετα απο αναβαθμιση ανοιξε κανονικα με το χαρτη 3 σε 1 :music:

Εχει γινει σε κανενα αλλο αυτο?

Μετα απο αυτο νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι στους φακελους που λετε αλλα καπου αλλου :)

Σοβαρά; Καλή φάση Γιάννη, μόλις παω σπίτι θα το δοκιμάσω. :dance:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Tο firmware κινητου.. :)

Δεν πειραξα καθολου το Garmin και οταν εκανα αναβαθμιση η εφαρμογη ανοιξε κανονικα. Οσοι το δοκιμασουν ας μας πουν αποτελεσματα σε εμενα ανοιξε επιτελους το Garmin με το χαρτη 3 σε 1.

α, είπα και γω...την έχω κάνει από τότε που βγήκε, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να δοκιμάσω να περάσω πάλι το firmware από πάνω μόνο και μόνο για ένα βλακο-πρόγραμμα που δε θέλει να δουλέψει, προτιμώ να περιμένω καινούρια έκδοση garmin.
cypherth

Aristotelh να σε ρωτησω κατι και εγω?Μεσα στο φακελο που κατεβασαμε mmc>private>10202dce>υπαρχει η εφαρμογη GarminMobileXT_PA.sis μηπως χρειαζεται και αυτη? Υ.Γ. Να σας πω και μια αλλη δοκιμη που εκανα...Ο 1-30 μαζι με τον αναβαση παιζουν καλα το ιδιο και ο 1-30 μαζι με τον θαλασσιο παλι λειτουργουν αψογα.Το προβλημα δημιουργειται οταν βρισκονται ο θαλασσιος με τον αναβαση...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι άλλο που πρόσεξα με την έκοδση .80 και τον 1.30 Autodrive, είναι ότι πλέον δε με βγάζει σε παράλληλους δρόμους από αυτούς που κινούμαι.

Πήγα σήμερα την ίδια διαδρομή που είχα πάει παλιότερα και με έβγαζε συνέχεια στο σωστό δρόμο, ενώ παλιότερα με έβγαζε ότι προχωρούσα στον παράλληλο!

Μπράβο, όσο πάει και καλυτερεύει το πρόγραμμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Kαποιος απο εσας που εχει την version 4.10.80 και δεν μπορει να ανοιξει το χαρτη 3 σε 1 ας δοκιμασει να κανει απεγκατασταση μονο το αρχειο .sis του Garmin και μετα ξανα εγκατασταση. Μπορει να ειναι αυτη η λυση και να ψαχνουμε αλλα :)

@apffk περιμενα να μου πεις εαν σου ανοιγει το Garmin με το χαρτη 3 σε 1 μετα απο αναβαθμιση και μου ειπες αλλα :)

Απλα κανε απεγκατασταση το αρχειο και ξανα εγκατασταση τα αλλα αφησε τα οπως ειναι μπορει να ξεκολλησει..

Aristotelh να σε ρωτησω κατι και εγω?Μεσα στο φακελο που κατεβασαμε mmc>private>10202dce>υπαρχει η εφαρμογη GarminMobileXT_PA.sis μηπως χρειαζεται και αυτη?

οχι φιλε μου.αυτο δε χρειαζεται εγκατασταση.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Ναι έχεις δίκιο......τίποτιςςςςςς....τα ίδια χάλια...τώρα έκανα αυτό που είπες και πάω να ξαναβάλω τον χάρτη

Ούτε με επανεγκατάσταση του sis αρχείου φώς.....επίσης ούτε με τον τρόπο του φίλου Αρη φώς.......τίποτα δεν γουστάρει να παίξει....κρίμα

Το κουφό που παίζει ο 3 σε 1 όταν το κινητό είναι σε pc suite mode μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?άβυσσος η ψυχή

Κάτι άλλο που πρόσεξα με την έκοδση .80 και τον 1.30 Autodrive, είναι ότι πλέον δε με βγάζει σε παράλληλους δρόμους από αυτούς που κινούμαι.

Πήγα σήμερα την ίδια διαδρομή που είχα πάει παλιότερα και με έβγαζε συνέχεια στο σωστό δρόμο, ενώ παλιότερα με έβγαζε ότι προχωρούσα στον παράλληλο!

Μπράβο, όσο πάει και καλυτερεύει το πρόγραμμα.

Μήπως εννοείς ότι σου έβγαζε κανονικά το στίγμα πάνω στο δρόμο που κινείσαι και πάνω σαν πληροφορία σου έβγαζε κάθε φορά τον παράλληλο δρόμο που περνάς? Μάλλον....

Για μένα είναι χρήσιμο αυτό!:)

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Τίποτα, ούτε κι εμένα παίζει ο 3σε1, ακόμα και μετά από αναβάθμιση.

Δεν ξέρω τι γίνεται. Πιθανολογώ ότι μάλλον κάτι παίζει με τον τρόπο που δημιουργώ το .UNL με τον 50ψήφιο κωδικό.

Παίζει ρόλο ποιον κωδικό θα βάλουμε πρώτα στο .UNL???

Πρώτα του AutoDrive ή του Bluechart???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημέρα φίλοι...έχω μια ερώτηση...αν κάποιος έχει το garmin 4.10.60 και έχει βάλει τον 3 σε 1 χάρτη η εφαρμογή παίζει ή κρασάρει πάλι?...ευχαριστώ

@nickvog: εννοώ τον καινούργιο 3 σε 1....η 4.10.60 τόσο μεγάλη διαφορά έχει με την 4.10.80 στο κλείδωμα των δορυφόρων?ευχαριστώ

Καλημέρα φίλοι...έχω μια ερώτηση...αν κάποιος έχει το garmin 4.10.60 και έχει βάλει τον 3 σε 1 χάρτη η εφαρμογή παίζει ή κρασάρει πάλι?...ευχαριστώ

Αν μιλάς για τον προηγούμενο 3 σε 1 (με τον 1.25 και τον 3.43), σαφώς και λειτουργεί με την .60. Τον καινούργιο δεν τον έχω δοκιμάσει, γιατί έχω περασμένη πλέον την .80 (ελέω γρηγορότερου λοκαρίσματος των δορυφόρων).

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Έχω Nokia N82 kαι σε εμένα η καινούρια έκδοση 4.10.80 και οι νέοι χάρτες παίζουν σωστά.

Όμως είχα εγκαταστήσει ήδη 4.10.60 και τους πρώτους 3 σε 1 με βάση της οδηγείς του aristotelhs2060 στα πρώτα post.

Οπότε έκανα τα εξής που είπε ο aristotelhs2060 :

1. Εγκαθιστώ τους νέους 3 σε 1 και ανοίγω την παλιά έκδοση να δω ότι δουλεύουν

2. Αντιγράφω τον φάκελο Garmin της καινούριας έκδοσης πάνω από τη παλιά

3. Ξαναανοίγω το Garmin και βλέπω ότι δουλεύει αλλά δείχνει στην οθόνη άλλα αντί άλλων

4. Εγκαθιστώ το SIS της καινούριας έκδοσης

5. Ανοίγω και πάλι την εφαρμογή και όλα δουλεύουν σωστά, νέα έκδοση, 3 χαρτες!

Ευχαριστώ τον aristotelhs2060 και ελπίζω με τη παραπάνω σειρά να δουλέψει και σε άλλους

Τίποτα, ούτε κι εμένα παίζει ο 3σε1, ακόμα και μετά από αναβάθμιση.

Δεν ξέρω τι γίνεται. Πιθανολογώ ότι μάλλον κάτι παίζει με τον τρόπο που δημιουργώ το .UNL με τον 50ψήφιο κωδικό.

Παίζει ρόλο ποιον κωδικό θα βάλουμε πρώτα στο .UNL???

Πρώτα του AutoDrive ή του Bluechart???

Παναγιωτη δεν εχει καμια σχεση ο κωδικος εαν ειταν το προβλημα στον κωδικο θα επρεπε να ανοιξει το Garmin και να σου ζητησει τον κωδικο για να ξεκλειδωσεις το χαρτη.. αλλου ειναι το προβλημα :)

@ligizos :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110

Υ.Γ.

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish.