Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απανταω μονος μου :p

Τελικα καταφερα να περασω και τον Ανάβασης

(εκτος απο τον ενσωματωμένο και τον Auto Drive) ως εξης:

Αφου δημιουργησα το GMAPSUPP.UNL εκανα μετονομασια

τα GMAPSUPP.IMG,GMAPSUPP.UNL σε κατι αλλο ,πχ

GMAPSUPP.IMG1,GMAPSUPP.UNL1 . για να μπορεσω

να ανοιξω την εφαρμογη . Στην συνεχεια ,χωρις να κλεισω

το Garmin,μεσω file manager επανεφερα τα αρχικα ονοματα GMAPSUPP.IMG,GMAPSUPP.UNL.

Και αυτο ηταν ,η εφαρμογη με τον ενσωματωμενο,Auto Drive,Ανάβαση ανοιξε κανονικα . :happy:

Δοκιμασα το ιδιο για τον BlueChart χωρις επιτυχια ομως

Πολυ σωστος ο παικτης!:bow:Περασα τον Anavasi 343 οπως ειπες με επιτυχια.Οσο για τον BlueChart δοκιμασε να τον περασεις κατευθειαν χωρις να κανεις μετονομασια.Το εκανα, ανοιξα το garmin και δουλεψε κανονικα χωρις να με πεταξει εξω.Βλεπει και τους χαρτες κανονικα.:yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@impreza_sti μπορεις πεις της ονομασιες που εχεις δωσει στους 3 χαρτες?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πολυ σωστος ο παικτης!:bow:Περασα τον Anavasi 343 οπως ειπες με επιτυχια.Οσο για τον BlueChart δοκιμασε να τον περασεις κατευθειαν χωρις να κανεις μετονομασια.Το εκανα, ανοιξα το garmin και δουλεψε κανονικα χωρις να με πεταξει εξω.Βλεπει και τους χαρτες κανονικα.:yahoo:

Αρχικα ,ετσι το ειχα κανει ,χωρις μετονομασια ,

αλλα δεν ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Eγω μπερδευομαι στο οτι ο χαρτης της αναβασης δεν χρειαζεται αρχειο .UNL εσεις γιατι το δημιουργησατε? :)

@impreza_sti μπορεις πεις της ονομασιες που εχεις δωσει στους 3 χαρτες?

gmapprom.img,gmapprom.unl,gmapsup2.img,gmapsup2.unl,gmapsupp.img

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω μπερδευομαι στο οτι ο χαρτης της αναβασης δεν χρειαζεται αρχειο .UNL εσεις γιατι το δημιουργησατε? :)

Απο λαθος εγραψα και αρχειο GMAPSUPP.UNL :O

Ο αναβασης δεν θελει unlock

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Απο λαθος εγραψα και αρχειο GMAPSUPP.UNL :O

Ο αναβασης δεν θελει unlock

Τελικα δεν καταφερες να βαλεις και τον BlueChart χωρις να σε πεταει εξω;Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα να πω οτι πρωτα περασα τον Anavasi οπως ειπες.Στη συνεχεια ετρεξα το προγραμμα και αφου το εκλεισα περασα τον BlueChart.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mιχαλη μηπως παιζει ρολο εαν εχεις τα γραμματα με κεφαλαια η μικρα? Εαν τα εχεις με κεφαλαια δοκιμασε με μικρα :)

Δεν νομιζω να παιζει ρολο.Με μικρα τα εχω στον υπολογιστη αλλα ο xplore τα εμφανιζει με μεγαλα.Τωρα που επιτελους το πηρες το n82,κολοριζικο,για δοκιμασε και δες σε σενα τι γινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι σε εμενα δουλευουν και οι 3 χαρτες ξεχωριστα :)

Κατεβασα το αρχειο GarminMobileXT_4.10.80_S60_MultiLanguage_By_DeFconX και εκανα την διαδικασια απο την αρχη οπως αναγραφετε στο 1 ποστ.

Οι ονομασιες που εχεις δωσει στους 3 χαρτες ειναι:

gmapprom.img = Auto Drive

gmapsup2.img = BlueChart Atlantic

gmapsupp.img = Αναβαση

Mεσα στο PC μου της ονομασιες της εχω γραψει με μικρους χαρακτηρες δεν ξερω εαν παιζει ρολο αυτο :)

Χαιρετε κ απο εμενα. Δεν εχω πολυ χρονο πλεον στη διαθεση μου να περναω στο σάϊτ και θα εκτιμουσα αν καποιος μου εστελνε κανενα λίνκ σε πμ τη νεα εκδοση κ τπτ βασικες οδηγιες αν υπαρχουν η τι πρεπει να προσεξω.

Ειδα πως λυθηκε το προβλημα με τη "#" κ χαρηκα. Με νευριαζε πολυ. Διαβασα τις τελευταιες 4 σελιδες πολυ γρηγορα ομως κ δεν ειδα να λεει κατι για νεο χάρτη.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Οι οδηγιες εγκαταστασης ειναι ιδιες με πριν κατεβασε το xxxxxxx διεγραψε τα παντα και ξαναπερασε τα οπως αναφερονται στο 1 ποστ του παροντος. Νεος χαρτης δεν υπαρχει ακομη υπαρχουν αυτοι που ειχαμε :)

Τελικα δεν καταφερες να βαλεις και τον BlueChart χωρις να σε πεταει εξω;Δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα να πω οτι πρωτα περασα τον Anavasi οπως ειπες.Στη συνεχεια ετρεξα το προγραμμα και αφου το εκλεισα περασα τον BlueChart.

Mιχαλη μηπως παιζει ρολο εαν εχεις τα γραμματα με κεφαλαια η μικρα? Εαν τα εχεις με κεφαλαια δοκιμασε με μικρα :)

Εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα ,αλλα ο BlueChart εχει μουλαρωσει!:O:mad:

iPhone 5S Space Grey

Οι χαρτες δεν θα σβηστουν με την απεγκατασταση.

Και με το 2ο που λες θα εισαι οκ.

αφου με ενα απλο τρεξιμο της 80 εγκαθισταται πανω απο την 60 χωρις προβλημα οπως λες τοτε γιατι ολοι οσοι ειχαν ηδη την 60 δεν το εκαναν ετσι απλα και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν?

αφου με ενα απλο τρεξιμο της 80 εγκαθισταται πανω απο την 60 χωρις προβλημα οπως λες τοτε γιατι ολοι οσοι ειχαν ηδη την 60 δεν το εκαναν ετσι απλα και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν?

Γιατι ειμαστε ανησυχα πνευματα και δοκιμαζουμε διαφορα:rolleyes:

(για να τα βρισκουν καποιοι ετοιμα ..)

iPhone 5S Space Grey

Γιατι ειμαστε ανησυχα πνευματα και δοκιμαζουμε διαφορα:rolleyes:

(για να τα βρισκουν καποιοι ετοιμα ..)

αφου κατι δεν ειναι σιγουρο γιατι το προτεινετε?εκανα απλα τρεξιμο της 80 sis και σ κσ ατα δεν λειτουργει πλεον το προγραμμα!μαμηθηκε!μου βγαζει τον λογοτυπο μαυρη οθονη και μετα κλεινει η εφαρμογη!αμα δεν ξερετε μην πεταει ο καθενας τι νομιζει!!!αμα τρεξεις το sis apla apo πανω απο το παλιο χαλαει τα παντα!!!

EDIT:ΕΥΤΥΧΩς ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ 60 ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!αν μπορει καποιος να ετοιμασει ολοκληρωμενους τους φακελους της 80 για να τους κανουμε copy-paste θα τον ευγνωμονουσαμε!και οχι αυτους σε προηγουμενο ποστ γιατι αυτοι δεν δουλεψαν καλα

Κάνε απεγκατάσταση το παλιό garmin και μετά βάλε όλους τους φακέλους όπως είναι στην memory card! Όπου σου ζητήσει αντικατάσταση πάτα ΟΚ. Μετά κάνε εγκατάσταση το καινούργιο sis και είσαι εντάξει!

ναι αλλα αν κανεις απεγκατασταση θα πρεπει και να ξαναξεκλειδωσεις τους χαρτες ε?

Kαλά είναι δυνατόν να είναι τόσο πολύπλοκη η ανάβαθμιση από την 60 στην 80???

Εγώ με ένα απλό copy paste όλων των φακέλων και έπαιξε αμέσως.

Σίγουρα κάτι κάνει λάθος, όποιος τα κάνει έτσι και μετά δεν του παίζει..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οι οδηγιες εγκαταστασης ειναι ιδιες με πριν κατεβασε το xxxxxxxxxxxx απο το xxxxxxxxxxx διεγραψε τα παντα και ξαναπερασε τα οπως αναφερονται στο 1 ποστ του παροντος. Νεος χαρτης δεν υπαρχει ακομη υπαρχουν αυτοι που ειχαμε :)

οταν λες διεγραψε τα παντα τι εννοεις?αν παω στο νοκια και κανω απλα uninstall και δεν σβησω manually τον φεκελο garmin μετα,θα παραμεινουν στο κινητο οι χαρτες κλπ.εσυ τι εννοεις?να διαγραψουμε και το φακελο garmin μετα το uninstall?δηλαδη και τους χαρτες και να τους ξαναξεκλειδωσουμε μετα παλι με την 80?

εμενα τωρα ο φακελος garmin το 60 εχει τους εξεις υποφακελους

apps

cache

EULA(αυτος μαλλον εμεινε τωρα απο την αποπειρα που εκανα για την 80-δεν τον ειχα με την 60 κανονικα)

font

gpx

help

jpeg

poi

vehicle

voice

garmin device xml

συν τα αρχεια των χαρτων με τα ξεκλειδωματα τους

ο φακελος που μας δοθηκε σε προηγουμενο ποστ περιειχε τους υποφακελους

garmin(με υποφακελους apps

cache

EULA

font

gpx

help

jpeg

poi

vehicle

voice)

private

sys

resource

system

τι αντικαθιστω με τι?1---αν περασω μονο τον φακελο garmin δεν θα σβηστουν οι χαρτες απο τον φακελο garmin που ηδη εχω?

2---το αρχειο garmin device xml δεν υπαρχει στον φακελο της 80?

Τελικα βρηκα τι δημιουργουσε το προβλημα σε μενα ::happy:

Τα POIS που ειχα εγκαταστησει απο την προηγουμενη εκδοση:mad:

Μην εισαι τοσο σιγουρος ,μπορει τα ποιο απλα πραγματα να δημιουργουν προβλημα ....

iPhone 5S Space Grey

Σε εμενα δουλεψε κανονικα με copy-paste μερικων φακελων και τρεξιμο της νεας εκδοσης πανω απο την παλια.

Το μονο 'τιμημα' στην ολη ιστορια ειναι κατι εικονιτσες που εμφανιστηκαν στην εκθεση και δεν ξερω αν πρεπει να τις σβησω.

οταν λες διεγραψε τα παντα τι εννοεις?αν παω στο νοκια και κανω απλα uninstall και δεν σβησω manually τον φεκελο garmin μετα,θα παραμεινουν στο κινητο οι χαρτες κλπ.εσυ τι εννοεις?να διαγραψουμε και το φακελο garmin μετα το uninstall?δηλαδη και τους χαρτες και να τους ξαναξεκλειδωσουμε μετα παλι με την 80?

εμενα τωρα ο φακελος garmin το 60 εχει τους εξεις υποφακελους

apps

cache

EULA(αυτος μαλλον εμεινε τωρα απο την αποπειρα που εκανα για την 80-δεν τον ειχα με την 60 κανονικα)

font

gpx

help

jpeg

poi

vehicle

voice

garmin device xml

συν τα αρχεια των χαρτων με τα ξεκλειδωματα τους

ο φακελος που μας δοθηκε σε προηγουμενο ποστ περιειχε τους υποφακελους

garmin(με υποφακελους apps

cache

EULA

font

gpx

help

jpeg

poi

vehicle

voice)

private

sys

resource

system

τι αντικαθιστω με τι?1---αν περασω μονο τον φακελο garmin δεν θα σβηστουν οι χαρτες απο τον φακελο garmin που ηδη εχω?

2---το αρχειο garmin device xml δεν υπαρχει στον φακελο της 80?

Εγώ πέρασα πάνω στους φακέλος του .60 μόνο τον φάκελο GARMIN που υπήρχε μέσα στο zip αρχείο και στη συνέχεια έτρεξα το sis και τέλος.

Ο φάκελος GARMIN που έβγαλα από το zip και τον αντέγραψα, είχε μέσα 9 φακέλους και το sis της εγκατάστασης.

Amazon Fire stick 4k max

ναι αλλα αν κανεις απεγκατασταση θα πρεπει και να ξαναξεκλειδωσεις τους χαρτες ε?

Δεν ξέρω γιατί έχεις μπερδευτεί τόσο πολύ!!! Εγώ έκανα απεγκατάσταση το παλιό sis και έσβησα όλον τον φάκελο garmin γιατί ήθελα να τα περάσω όλα απο την αρχή. Η ενεργοποίηση των χαρτών και το SW.UNL έγιναν πάλι. Άλλα δεν μου πήρε πάνω απο 1 λεπτό.. Οπότε γιατί αγχώνεσαι?

Τώρα βέβαια υπάρχει και ο άλλος τρόπος να περάσεις τους καινούργιους φακέλους.. απο πάνω με αντικατάσταση και έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα με τους χάρτες.

Σου στέλνω σε pm απο που κατέβασα εγώ αν θες να το δείς :)

παιδιά στην πλοήγηση εσάς η καινούργια έκδοση έχει αυτήν την εικόνα? Γιατί εμένα είναι όπως παλιά

http://buy.garmin.com/shop/store/assets/images/products/010-11034-00/en/sc-01-lg.jpg

εννοώ αυτό το βελάκι με την κατεύθυνση δεν το βγάζει! :(

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Δεν ξέρω γιατί έχεις μπερδευτεί τόσο πολύ!!! Εγώ έκανα απεγκατάσταση το παλιό sis και έσβησα όλον τον φάκελο garmin γιατί ήθελα να τα περάσω όλα απο την αρχή. Η ενεργοποίηση των χαρτών και το SW.UNL έγιναν πάλι. Άλλα δεν μου πήρε πάνω απο 1 λεπτό.. Οπότε γιατί αγχώνεσαι?

Τώρα βέβαια υπάρχει και ο άλλος τρόπος να περάσεις τους καινούργιους φακέλους.. απο πάνω με αντικατάσταση και έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα με τους χάρτες.

Σου στέλνω σε pm απο που κατέβασα εγώ αν θες να το δείς :)

παιδιά στην πλοήγηση εσάς η καινούργια έκδοση έχει αυτήν την εικόνα? Γιατί εμένα είναι όπως παλιά

http://buy.garmin.com/shop/store/assets/images/products/010-11034-00/en/sc-01-lg.jpg

Όχι όπως πριν ακριβώς είναι.

Πού το βρήκες αυτό?

Πάντως σαν πολύ δεν αργεί η ενημέρωση του Autodrive Hellas?

Έχουν περάσει ήδη 3 μήνες.Και έχω πετύχει αρκετά σημεία με δρόμους που δεν πάνε μέσα στην Αθήνα.Η προηγούμενη ενημέρωση είχε γίνει 2 μήνες πριν αυτήν που έχουμε τώρα (1.20).

Amazon Fire stick 4k max

....παιδιά στην πλοήγηση εσας η καινούργια έκδοση έχει αυτήν την εικόνα? Γιατί εμένα είναι όπως παλιά

Προφανώς αυτό το screenshot είναι από την Windows Mobile έκδοση του Garmin.