tasosvel Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 παιδιά δώστε μια βοήθεια .Έβαλα το garmin στο ν95 και δουλεύει, αλλά χάνει αρκετά οταν κινούμαι με το αυτοκίνητο ,είναι αρκετά αργό . Μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά η υπάρχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑ ΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ???? ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑ ΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ???? ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γιατί δεν μπορείς; Μπες στη σελίδα, πάτα κάτω δεξιά το κουμπί "Free" και στην επόμενη σελίδα περίμενε ώσπου τελείωση η αντίστροφη μέτρηση, δώσε τον επιβεβαιωτικό κωδικό και πάτα "Download via GlobalCrossing #2". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Γιατί δεν μπορείς; Μπες στη σελίδα, πάτα κάτω δεξιά το κουμπί "Free" και στην επόμενη σελίδα περίμενε ώσπου τελείωση η αντίστροφη μέτρηση, δώσε τον επιβεβαιωτικό κωδικό και πάτα "Download via GlobalCrossing #2". ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ rapidshare.com??? ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ rapidshare.com??? OK TO BΡΗΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Σημερα το απογευμα εχει το rapidshare προβληματα με το hardware του? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 ti den exo kanei sostsa paidia kai otan exo anoixto to programa kai me palroun tilefono ,to n95-2 kanei restart?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 ti den exo kanei sostsa paidia kai otan exo anoixto to programa kai me palroun tilefono ,to n95-2 kanei restart?? καλα τα εχεις κανει.φοβαμαι οτι θα χρειαστει κανενα φορματ το κινητο σου και παλι εγκατασταση gamin απο την αρχη:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ο καινουργιος χαρτης anavasis: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εδώ ο χάρτης ΑΝΑΒΑΣΗ 3.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Αν εννοείς ότι το στίγμα σου το βγάζει μερικά μέτρα παραπέρα ή ακόμα και σε διπλανό δρόμο, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είναι θέμα του προγράμματος και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ μέσα. Έλα βρε αλάνι!:) Όχι δε γίνεται χωρίς το GMAPSUPP.UNL. Πρέπει να το ξεκλειδώσεις όπως λένε οι οδηγίες με το k e y g e n e r a t o r και να ρίξεις το αρχείο με το κλειδί μέσα στο φάκελο του garmin. Τόσος κόσμος το έχει κάνει.Δεν είναι κάτι σπουδαίο. ακριβώς αυτό εννοώ :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εδώ ο χάρτης ΑΝΑΒΑΣΗ 3.50 Ειναι για Greece Map for Garmin MapSource Απο που κατεβαζουμε τη 3.50 για το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ειναι το ιδιο file? Λογικα ναι.Απλα εγω ξεχασα να αναφερω την εκδοση.:fool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ειναι για Greece Map for Garmin MapSource Απο που κατεβαζουμε τη 3.50 για το κινητο ? apo dw ;) Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ο χάρτης ΑΝΑΒΑΣΗ 3.5 είναι με ελληνικά ή Αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Στο n82 δουλευει υπεροχα. Στο e90 που το εκανα εγκατασταση για ποιο λογο συνδεεται στο ιντερνετ και κατεβαζει 4kb και μετα αποσυνδεεται? Ειναι καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω? Γιατι ομως στο n82δεν ζηταει καθολου συνδεση στο δικτυο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Έχω κατεβάσει τα αρχεία της 1ης σελίδας από @Aisopos τα....... .....Σημειωτέον ότι το ΙΜΕΙ είναι "κουτσουρεμένο" με μόνο 10 από τα 15 ψηφία. Μήπως να κατεβάσω από κάπου αλλού το πρόγραμμα; Kαι το δικο μου imei με 10 ψηφια το βγαζει μην ανησυχεις. Σου ετοιμασα εγω τα δυο αρχεια βαλτα μεσα στο φακελο Garmin. Ελπιζω να κανουν δουλεια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ψάχνω τον χάρτη Autodrive Hellas 1.25 στα ελληνικά για Map Source (PC) αλλά το link στην πρώτη σελίδα δε παίζει. Έχουν κατέβει από rapidshare. Υπάρχει άλλο link???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Πας ποιο κατω στο 1 ποστ και κατεβαζεις το αρχειο που λεγετε 3 ξεχωριστοι χαρτες. Υπαρχει εκει μεσα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 καλα τα εχεις κανει.φοβαμαι οτι θα χρειαστει κανενα φορματ το κινητο σου και παλι εγκατασταση gamin απο την αρχη:O giati file mou?kati tha fteei !den mporei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Πας ποιο κατω στο 1 ποστ και κατεβαζεις το αρχειο που λεγετε 3 ξεχωριστοι χαρτες. Υπαρχει εκει μεσα :) Αυτό είναι για συσκευή symbian, έτσι δεν είναι. Εγώ θέλω για το mapsource στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Αυτό είναι για συσκευή symbian, έτσι δεν είναι. Εγώ θέλω για το mapsource στο pc. Ακομη δεν εχω ασχοληθει με το mapsource.. και απο οσο γνωριζω δεν εχει βγει ακρη.. περισσοτερα γνωριζει ο φιλος Αρης που ασχολειτε με το mapsource :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitakias Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Στο n82 δουλευει υπεροχα. Στο e90 που το εκανα εγκατασταση για ποιο λογο συνδεεται στο ιντερνετ και κατεβαζει 4kb και μετα αποσυνδεεται? Ειναι καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω? Γιατι ομως στο n82δεν ζηταει καθολου συνδεση στο δικτυο??? Απαντηση: Yparxei επιλογη: ΕΡΓΑΛΕΙΑ --> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-->ΓΕΝΙΚΕΣ-->ΕΝΤΟΠ.ΘΕΣΗΣ . Μπορεις να βαλεις να μην γινεται ποτε χρηση internet ωστε να αποφευχθουν τυχον χρεωσεις...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ο 3 σε 1 δεν υπαρχει για mapsource και δε ξερω αν μπορει να γινει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με την # που λέτε. Εμενα δεν μου κάνει τίποτα, ουτε στα μενου ουτε στα μηνύματα. Έχω το Ν82. Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Σου ετοιμασα εγω τα δυο αρχεια βαλτα μεσα στο φακελο Garmin. Ελπιζω να κανουν δουλεια :) http://www.rapiduploader.com/964401 Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα και μάλλον θα πρέπει να παραιτηθώ της όλης διαδικασίας (άμα δε σε πάει κάτι). Σ'ευχαριστώ πάντως εσένα και όλους που μου πρόσφεραν βοήθεια. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts