GreekMu Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Παιδια καποιος που δεν εχει ασχοληθει και τοσο πολυ απο ολα αυτα που εχουν υποθει θα μπερδευτη περισσοτερο. Γινονται σκορπια ποστς με χαρτες κτλ και καποιος χανεται για το τι πρεπει να κανει και τι να περασει. Δεν θα ηταν ποιο ευκολο καποιος που ξερει και εχει ασχοληθη μετο θεμα να κατσει να κανει ενα οδηγο απο την αρχη (ο πρωτος φανταζομαι δεν εινια και ενημερωμενος απο links κτλ) και να βαλει σωστα links (με καινουργιους χαρτες) και να απλουστευει οσο περισσοτερο η διαδικασια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 καλησπερα , το εχω βαλει στο Ε90 και μεχρι στιγμης μια χαρα , το χρησιμοποιω στο αυτοκινητο εχει μια μικρη αποκλιση δεν λεω , εχω την εντυπωση οτι αργει να ενημερωση το στιγμα σου , δεν ειναι τοσο γρηγορο πιστευω εν κινησει... το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος αυτο? ναι φίλε μου και στο δικό μου το Ε90 ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Παιδια καποιος που δεν εχει ασχοληθει και τοσο πολυ απο ολα αυτα που εχουν υποθει θα μπερδευτη περισσοτερο. Γινονται σκορπια ποστς με χαρτες κτλ και καποιος χανεται για το τι πρεπει να κανει και τι να περασει. Δεν θα ηταν ποιο ευκολο καποιος που ξερει και εχει ασχοληθη μετο θεμα να κατσει να κανει ενα οδηγο απο την αρχη (ο πρωτος φανταζομαι δεν εινια και ενημερωμενος απο links κτλ) και να βαλει σωστα links (με καινουργιους χαρτες) και να απλουστευει οσο περισσοτερο η διαδικασια ? Επειδη πολλοι εχετε πει για το πρωτο pοst εγω προσωπικα προσπαθησα να το κρατησω ενημερωμενο αλλα δε μπορει να γινεται συνεχεια γιατι εκτος απο χρονοβορο και κουραστικο και δεν εχω το χρονο να το αλλαζω συνεχεια.Επισης περα αυτων οσα βασικα χρειαζονται για να εγκαταστησει καποιος το προγραμμα,να βαλει και να ξεκλειδωσει χαρτες, ειναι γραμμενα απο μενα και τον Αisopος και τα αλλα παιδια οσο πιο αναλυτικα γινεται.πολλα παιδια τα εκαναν ολα διαβαζοντας απλα το <<μη ενημερωμενο>> πρωτο pοst.το αν εχει γεμισει με αστοχα pοst αυτο το tορic ειναι αλλο.επαναλαμβανω τα βασικα ειναι στο πρωτο pοst.απο κει και περα ειναι στη διαθεση του καθενος να πειραματιστει μονος ή να διαβασει ολο αυτο το χαος χρησιμων και μη μηνυματων. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 ναι φίλε μου και στο δικό μου το Ε90 ....:( παλι καλα που εισαι και εσυ γιατι νομισα οτι ειχα μονο εγω προβλημα,λες να ειναι μονο στο Ε90 η και γενικα και στα αλλα μοντελα?παντως εμενα καμια φορα για να πω και ολη την αληθεια μου την σπαει λιγο που αργει , δεν λεω οτι παω πυραυλος με το αυτοκινητο αλλα σε περιοχες με πολλα στενα που εχουν μικρη αποσταση μεταξυ τους τα παιζει , μου δειχνει οτι ειμαι στον παραλληλο.Νομιζω δεν μπορει να λοκκαρει καλα στιγμα , γιατι και καποιες φορες που ειμαι ακινητος δεν μπορει να καταλαβει προς τα πια μερια κοιταω , με συνεπεια να κανει γυρω γυρω ο χαρτης μεχρι να ξεκινησω και να βρει την ακρη. Επειδη πολλοι εχετε πει για το πρωτο pοst εγω προσωπικα προσπαθησα να το κρατησω ενημερωμενο αλλα δε μπορει να γινεται συνεχεια γιατι εκτος απο χρονοβορο και κουραστικο και δεν εχω το χρονο να το αλλαζω συνεχεια.Επισης περα αυτων οσα βασικα χρειαζονται για να εγκαταστησει καποιος το προγραμμα,να βαλει και να ξεκλειδωσει χαρτες, ειναι γραμμενα απο μενα και τον Αisopος και τα αλλα παιδια οσο πιο αναλυτικα γινεται.πολλα παιδια τα εκαναν ολα διαβαζοντας απλα το <<μη ενημερωμενο>> πρωτο pοst.το αν εχει γεμισει με αστοχα pοst αυτο το tορic ειναι αλλο.επαναλαμβανω τα βασικα ειναι στο πρωτο pοst.απο κει και περα ειναι στη διαθεση του καθενος να πειραματιστει μονος ή να διαβασει ολο αυτο το χαος χρησιμων και μη μηνυματων. εχεις δικιο , θα συμφωνησω μαζι σου ... το πρωτο ποστ εχει τα βασικα χρησιμα πραγματα , απο εκει και μετα οσο διαβασεις τοσο καλυτερο για τον καθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ιατρικό πόρισμα :p Έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Όλα τα υπόλοιπα POI περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες, γι' αυτό βλέπεις και τα ελληνικά με ??????. Άλλαξε όλες τις ρυθμίσεις του κινητού σου και του προγράμματος στα ελληνικά. Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και να σε βοηθήσω περαιτέρω :O Μισό για να καταλάβω. Αν έχεις όλο το μενού του κινητού στα Ελληνικά, αλλά το μενού του GARMIN στα Αγγλικά, έχεις πάλι πρόβλημα με τα ελληνικά? Γιατί και γω θέλω να περάσω όσα POI είχα στην έκδοση .40 αλλά έβγαιναν με ???. Επίσης να ρωτήσω για την .60.Πώς βγαίνει ελληνικό μενού στο GARMIN?Δε βρήκα κάτι σχετικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyalexi Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 aisopos pleaze..exw xathei..eimai kainourios sto foroum kai den mporw na vgalw akri..se poio post na dw gia tous teleutaious xartes kai odigies??sorry pou prizw ;) parepiptontws exete kanei katapliktikh douleia.. euxaristw poli http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2192920#post2192920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Υπάρχει κάποια λύση για το n82 και το μολυβάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyalexi Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Έκανα μια χαρά την εγκατάσταση της εφαρμογής και την ξεκλείδωσα. Τώρα θέλω να εγκαταστήσω τον πλήρη χάρτη της Ελλάδας αλλά πλέον το link είναι κενό! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι απλώς να έχω τη δυνατότητα να βρίσκω διάφορα μέρη της Ελλάδας σαν να είχα κάποιον χάρτη σε έντυπη μορφή. Δεν με ενδιαφέρει το GPS. Που μπορώ να βρω τον χάρτη της Ελλάδας και πως θα τον εγκαταστήσω; * η αλήθεια είναι πως το thread έχει γίνει ολίγον χάλια. Σίγουρα η προσπάθεια κάποιων μελών είναι εξαιρετική αλλά επειδή τα δεδομένα έχουν αλλάξει, κάποια links δεν δουλεύουν κλπ, ίσως πρέπει να ξαναγίνει από την αρχή κάποιος οδηγός εγκατάστασης για να βγάλουμε όλοι άκρη. Η εφαρμογή φαίνεται πως είναι πολύ καλή και είναι κρίμα που λόγω του γενικού χαμού κάποιοι (όπως κι εγώ) έχουμε μείνει σε αδράνεια :( Φιλικά και καλοπροαίρετα :happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2192920#post2192920 Μπευρδευτικα καταιγισμος απο post.Τι ειναι καλυτερο χωριστα οι χαρτες,το 3σε 1 ή το 4-1?:wacko: τα παιδια λενε οτι ο 3+1=ελληνικά και 4+1= λατινικά συμπερασμα .....μαλλον ο 3+1 = καλύτερος καλη ερωτηση...εχω παραγειλει ενα gps σε μπρελοκ sirf star III και δεν ξερω αν θα λειτουργει! File na moy peis an leitoyrgei giati to hthela kai ego ayto...apo to expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Επειδή συνεχώς γίνεται λόγος για συμμαζεμένη βοήθεια, όπως είπε κι ο aristotelhs2060 όλα τα βασικά (και πολλά παραπάνω θα έλεγα εγώ) βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Αν κάνετε τον κόπο να την διαβάσετε προσεκτικά, οι απορίες σας θα είναι ελάχιστες. Εκτός αυτού το θέμα ενημερώθηκε μόλις χθες με όλους τους υπάρχοντες χάρτες και τα απαραίτητα links, συν κάποια επιπρόσθετη βοήθεια. Αν παρ' όλα αυτά πιστεύετε ότι η πρώτη σελίδα είναι μπερδεway, τότε κάντε μια βόλτα στο xxxxxxxxx και διαβάστε 150 σελίδες. Αν βγάλετε άκρη σφυρίξτε μου κλέφτικα. Εγώ πάντως διαβάζοντας την πρώτη σελίδα με τις οδηγίες του aristotelhs2060 (πριν κάνω τον δικό μου οδηγό) έκανα την εγκατάσταση και δεν παιδεύτηκα πάνω από μισή ώρα. Σε σχέση με το στίγμα έχω παρατηρήσει το εξής. Όταν είναι επιλεγμένος μόνο ο χάρτης της Ανάβασης, η απόκλιση του στίγματος είναι από ελάχιστη εώς καθόλου. Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό. Επιπλέον, έχω παρατηρήσει ότι ο χάρτης του Auto Drive Hellas σε κάποια σημεία είναι κακοσχεδιασμένος. Απεικονίζει άλλα αντ' άλλων. Τέλος ο χάρτης 4 σε 1 αφαιρέθηκε, γιατί προκαλούσε σύγχυση στους περισσότερους και συν τοις άλλοις ήταν σε greeklish. Επιπλέον δεν είχε κάτι περισσότερο να προσφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους 3 χάρτες. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 ean theliso na perasw kai alo xarti , as poume olo tis Amerikis..... exei to idio onoma me afton pou doulevoume tora ton 3 se 1 ... pos tha ginei? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 ean theliso na perasw kai alo xarti , as poume olo tis Amerikis..... exei to idio onoma me afton pou doulevoume tora ton 3 se 1 ... pos tha ginei? Μπορείς να τον μετονομάσεις σε κάποιο από τα 3 διαθέσιμα ονόματα. Το ίδιο πρέπει να γίνει και το αντίστοιχο αρχείο UNL (αν υπάρχει). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Μία τεχνική κάπως ερώτηση για τα παιδιά που ξέρουν την απάντηση... Πώς γίνεται και έχουμε τρεις χάρτες εσωματωμένους σε έναν ?? Ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον ?? Το επιτρέπει η σχεδίασή τους ώστε να φαίνονται (λέω τώρα...) μόνο οι τυχόν επιπλέον δρόμοι ?? :worry: :worry: Μπας και το πρόγραμμα διαλέγει ποιον θα δείξει μόνο του, ανάλογα με το που θέλουμε να πάμε με την πλοήγηση ??? Συγνώμη για την άγνοιά μου αλλά αυτό το 3 σε 1 και 4 σε 1, χωρίς παρεξήγηση, μου φαίνεται κάπως περίεργο. Θα το καταλάβαινα αν το πρόγραμμα είχε επιλογή να διαλέξω να εμφανίζεται ένας μόνο από πχ. τους τρεις περασμένους στο κινητό χάρτες, αλλά δεν βρήκα τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... Τέλος, μπορώ να περάσω και έναν άλλο (συμβατό με το πρόγραμμα) χάρτη ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο, ή ασιατικό ??? Θα συνεχίζω να βλέπω τον ελληνικό όπως τον βλέπω τώρα (έχω περάσει το 3 σε 1) με ελληνικά, ή μήπως δεν θα βλέπω παρά μόνο τον καινούργιο (ευρωπαϊκό, αμερικάνικο, ασιατικό) χάρτη ?? Ευχαριστώ για την τόσο τέλεια προσπάθειά σας !!!! :) P.S. Tο post της πρώτης σελίδας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και δεν αφήνει περιθώρια λάθους ή αμφιβολίας, αρκεί να ακολουθήσει κανείς ευλαβικά ένα-ένα τα βήματα που περιγράφονται. Εγώ ακολούθησα τα βήματα για την 3 σε 1 εγκατάσταση και όλα δούλεψαν ρολόι !!!! :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Μία τεχνική κάπως ερώτηση για τα παιδιά που ξέρουν την απάντηση... Πώς γίνεται και έχουμε τρεις χάρτες εσωματωμένους σε έναν ?? Ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον ?? Το επιτρέπει η σχεδίασή τους ώστε να φαίνονται (λέω τώρα...) μόνο οι τυχόν επιπλέον δρόμοι ?? :worry: :worry: Μπας και το πρόγραμμα διαλέγει ποιον θα δείξει μόνο του, ανάλογα με το που θέλουμε να πάμε με την πλοήγηση ??? Συγνώμη για την άγνοιά μου αλλά αυτό το 3 σε 1 και 4 σε 1, χωρίς παρεξήγηση, μου φαίνεται κάπως περίεργο. Θα το καταλάβαινα αν το πρόγραμμα είχε επιλογή να διαλέξω να εμφανίζεται ένας μόνο από πχ. τους τρεις περασμένους στο κινητό χάρτες, αλλά δεν βρήκα τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... Τέλος, μπορώ να περάσω και έναν άλλο (συμβατό με το πρόγραμμα) χάρτη ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο, ή ασιατικό ??? Θα συνεχίζω να βλέπω τον ελληνικό όπως τον βλέπω τώρα (έχω περάσει το 3 σε 1) με ελληνικά, ή μήπως δεν θα βλέπω παρά μόνο τον καινούργιο (ευρωπαϊκό, αμερικάνικο, ασιατικό) χάρτη ?? Ευχαριστώ για την τόσο τέλεια προσπάθειά σας !!!! :) P.S. Tο post της πρώτης σελίδας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και δεν αφήνει περιθώρια λάθους ή αμφιβολίας, αρκεί να ακολουθήσει κανείς ευλαβικά ένα-ένα τα βήματα που περιγράφονται. Εγώ ακολούθησα τα βήματα για την 3 σε 1 εγκατάσταση και όλα δούλεψαν ρολόι !!!! :D Η ένωση των χαρτών γίνεται με τον Mapsource που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να τον εγκαταστήσω (τα έχει παίξει ο παλιός υπολογιστής μου). Τους επιμέρους χάρτες τους δημιουργεί ένας φίλος που σκαμπάζει κάτι περισσότερο από μας. Όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα, μπορείς να έχεις μέχρι 4 χάρτες. Από κει και πέρα ο χάρτης της Ελλάδας δεν σχετίζεται με τους άλλους. Θα εμφανίζονται όλοι κανονικά στην οθόνη (ή όσοι επιλεγούν να εμφανίζονται) και ο ελληνικός με τα ελληνικά του. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Συγνώμη για την άγνοιά μου αλλά αυτό το 3 σε 1 και 4 σε 1, χωρίς παρεξήγηση, μου φαίνεται κάπως περίεργο. Θα το καταλάβαινα αν το πρόγραμμα είχε επιλογή να διαλέξω να εμφανίζεται ένας μόνο από πχ. τους τρεις περασμένους στο κινητό χάρτες, αλλά δεν βρήκα τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις... :D Πηγαίνεις: Εργαλεία/Διαχείριση δεδομ./Σύνολα χαρτών/MapSougse και επιλέγεις ή αποεπιλέγεις όποιον χάρτη θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 να ρωτησω κατι οταν πατάω για που-> διευθύνσεις -> μου βγάζει εγγραφή πολιτείας ,πρέπει να γράψω κάτι εκεί ή πως τέλος πάντων κάνω αναζήτηση μίας οδού για να τη δω στο χάρτη??? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyalexi Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Επειδή συνεχώς γίνεται λόγος για συμμαζεμένη βοήθεια, όπως είπε κι ο aristotelhs2060 όλα τα βασικά (και πολλά παραπάνω θα έλεγα εγώ) βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Αν κάνετε τον κόπο να την διαβάσετε προσεκτικά, οι απορίες σας θα είναι ελάχιστες. Εκτός αυτού το θέμα ενημερώθηκε μόλις χθες με όλους τους υπάρχοντες χάρτες και τα απαραίτητα links, συν κάποια επιπρόσθετη βοήθεια. Αν παρ' όλα αυτά πιστεύετε ότι η πρώτη σελίδα είναι μπερδεway, τότε κάντε μια βόλτα στο xxxxxxxxx και διαβάστε 150 σελίδες. Αν βγάλετε άκρη σφυρίξτε μου κλέφτικα. Εγώ πάντως διαβάζοντας την πρώτη σελίδα με τις οδηγίες του aristotelhs2060 (πριν κάνω τον δικό μου οδηγό) έκανα την εγκατάσταση και δεν παιδεύτηκα πάνω από μισή ώρα. Σε σχέση με το στίγμα έχω παρατηρήσει το εξής. Όταν είναι επιλεγμένος μόνο ο χάρτης της Ανάβασης, η απόκλιση του στίγματος είναι από ελάχιστη εώς καθόλου. Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό. Επιπλέον, έχω παρατηρήσει ότι ο χάρτης του Auto Drive Hellas σε κάποια σημεία είναι κακοσχεδιασμένος. Απεικονίζει άλλα αντ' άλλων. Τέλος ο χάρτης 4 σε 1 αφαιρέθηκε, γιατί προκαλούσε σύγχυση στους περισσότερους και συν τοις άλλοις ήταν σε greeklish. Επιπλέον δεν είχε κάτι περισσότερο να προσφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους 3 χάρτες. Σήμερα δοκιμασα τον χάρτη Garmin City Navigator Europe NT 2008 MAP ID: 284 1,4gb. Το προγραμμα εχει πολλες πληροφοριες , καλά γραφικα....αλλα κολάει , χανει στιγμα, δεν βρίσκει sat.....εχει πολή δουλεια ακομη η GARMIN για τα symbian. Γυρνάω στο ROUTE 66 KAI STO TOM TOM 6.02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0402757 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !!!!! ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ... μέχρι τώρα την βγάζαμε με τα φτωχά route66 και τομτομ. έχω να πώ το εξής: το tomtom είναι σαν πρόγραμμα πλοήγησης αρκετά πιο γρήγορο αλλά και αποτελεσματικό στο να βρίσκει τις πιο κατάλληλες οδούς, τουλάχιστον στον χάρτη που έχω για αθήνα. επίσης είναι πιο εύκολη και κατανοητή η πλοήγηση στα μενού του και επίσης και η ρύθμιση των pois όπου κυριολεκτικά κάνεις ότι θέλεις. το αρνητικό του τομτομ είναι τα greeklish και οι μη ενημερωμένοι χάρτες του... Θα ήθελα εδώ να αναφέρω πως το garmin δίνει μακράν τους πιο λεπτομερείς χάρτες που έχω δει σε σύστημα symbian gps αυτή την στιγμή. ο συνδυασμός με τους ναυτικούς του χάρτες δίνει δυνατότητες πρωτόγνωρες και για αυτό ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλα τα παιδιά που δημοσιεύουν εδώ πληροφορίες κτλπ... να στε όλοι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2192920#post2192920 Τελικά τα κατάφερα! :yahoo: :dance: :heat: Το πρόβλημα ήταν πως ο κωδικός του χάρτη δεν έπρεπε να εισαχθεί με το αρχείο "GMAPSUPP.UNL" αλλά με το αρχείο "gmapprom.UNL" (όπως το παρέθεσε ο Αίσοπος). ---- :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Σήμερα δοκιμασα τον χάρτη Garmin City Navigator Europe NT 2008 MAP ID: 284 1,4gb. Το προγραμμα εχει πολλες πληροφοριες , καλά γραφικα....αλλα κολάει , χανει στιγμα, δεν βρίσκει sat.....εχει πολή δουλεια ακομη η GARMIN για τα symbian. Γυρνάω στο ROUTE 66 KAI STO TOM TOM 6.02 Ο χάρτης αυτός αφορά κυρίως μερικές χώρες τις δυτικής Ευρώπης. Αν δεν ζεις σε κάποιες από τις χώρες αυτές, δεν βρίσκω τον λόγο να βάλεις αυτόν τον τεράστιο σε όγκο χάρτη. Αν ζεις Ελλάδα, είναι και πάλι άχρηστος, γιατί από κάλυψη....μπαρμπoύτσαλα. Τον δοκίμασα τον χάρτη και όντως ζορίζεται πολύ άσχημα να κάνει σχεδίαση. Από κει και πέρα, για αστικά κέντρα (και όχι μόνο) ο AutoDrive είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός και για επαρχεία ο Anavasis απλά άπαιχτος. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 me vlepw na kanw kana taksidi ektos athinas na dokimasw ton Anavasi ;) Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Μολης εβαλα το garmin στο E65 του αδερφου μου αλλα δεν μπορει να βρει το εσωτερικο gps Tι πρεπει να κανω?? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Έχει τσεκάρει την επιλογή για το συνδεδεμένο GPS; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Που ειναι η επιλογη που λες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Μολης εβαλα το garmin στο E65 του αδερφου μου αλλα δεν μπορει να βρει το εσωτερικο gps Tι πρεπει να κανω?? :) E65 και εσωτερικό GPS;:confused: κάτι δε ταιριάζει εδώ:wacko: Μολης με ξενερωσες.. νομιζα οτι εχει Όχι δεν έχει Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Μολης με ξενερωσες.. νομιζα οτι εχει :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts