sleon Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Όντως ο τελευταίος χάρτης που συζητάμε είναι πράγματι εκπληκτικός! Έχει τρομερή λεπτομέρεια σχεδόν για όλη την Ελλάδα και μάλιστα το μεγάλο προσόν του σε σχέση με τους χάρτες της Νοκια (οι οποίοι είναι και αυτοί πολύ καλοί σε επαρχιακή κάλυψη.Ούτως η άλλως στην Αθήνα όλοι καλοί είναι.) είναι ότι έχει και πάρα πολλά σημεία ενδιαφέροντος ! Ερώτηση τώρα για τη λειτουργία : είχε αναφερθεί και παλιότερα αλλά δεν είδα να λύθηκε. Αν προσπαθήσετε να κάνετε φωνητική πλοήγηση η φωνή "μιλάει" στο ακουστικό και όχι στην ανοικτή συνομιλία το οποίο φυσικά είναι άχρηστο. Εχετε βρει κάποια λύση ή είναι κάποιο bug του προγράμματος ? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Όντως ο τελευταίος χάρτης που συζητάμε είναι πράγματι εκπληκτικός! Έχει τρομερή λεπτομέρεια σχεδόν για όλη την Ελλάδα και μάλιστα το μεγάλο προσόν του σε σχέση με τους χάρτες της Νοκια (οι οποίοι είναι και αυτοί πολύ καλοί σε επαρχιακή κάλυψη.Ούτως η άλλως στην Αθήνα όλοι καλοί είναι.) είναι ότι έχει και πάρα πολλά σημεία ενδιαφέροντος ! Ερώτηση τώρα για τη λειτουργία : είχε αναφερθεί και παλιότερα αλλά δεν είδα να λύθηκε. Αν προσπαθήσετε να κάνετε φωνητική πλοήγηση η φωνή "μιλάει" στο ακουστικό και όχι στην ανοικτή συνομιλία το οποίο φυσικά είναι άχρηστο. Εχετε βρει κάποια λύση ή είναι κάποιο bug του προγράμματος ? Οχι εμενα δουλευει κανονικα στην ανοικτη συνομιλια. Μαλιστα οταν ειμαι στο αυτοκινητο το δουλευω και με το Carkit Bluetooth και στελνει τον ηχο στο Bluetooth χωρις να πειραξω τιποτα. Απλα οταν ειναι χωρις Bluetooth δεν εχει μεγαλη ενταση ο ηχος απο το εξωτερικο ηχειο. Μαλον θα φταιει οτι στα αρχεια φωνης δεν πρεπει να ειναι αρκτα δυνατος ο ηχος. Κατι αλλο αυτον τον χαρτη της Autodrive δεν μπορουμε να τον βρουμε καπου με Ελληνικα; Ρωταω γιατι ειναι σπαστικο να θες να βρεις κατι και να αναγκαζεσαι να πατησεις 6 φορες το πληκτρο 2 για να βρεις το λατινικο α. Εκτος των αλλων ειναι καταπληκτικα ενημερωμενος αυτος ο χαρτης. Μπορω καλλιστα να τον συγκρινω με του Destinator. Σε διαδρομη απο Αθηνα για Κρανιδι ηταν αψογος και σε ορισμενα σημεια ειχε και καποιους δρομους που ελειπαν απο το Destinator. Το παραπανω που ειχε το Destinator ηταν καποιοι χωματοδρωμοι. Καλο θα ηταν επομενως να τον εχουμε και στα Ελληνικα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 o sigkekrimenos iparxei kai sta ellinika alla menei kapoios na mas ton "anebasei" kapou :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 o sigkekrimenos iparxei kai sta ellinika alla menei kapoios na mas ton "anebasei" kapou :-) Θα τον προτιμούσα, είναι η αλήθεια. :happy: Και δεν είμαι ο μόνος από ό,τι βλέπω. :) Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Θα τον προτιμούσα, είναι η αλήθεια. :happy: Και δεν είμαι ο μόνος από ό,τι βλέπω. :) Αλήθεια ποιος ο λόγος που θα τον θέλατε στα Ελληνικά? Για να λέτε μετά ότι δε βρίσκει τις οδούς στην αναζήτηση? Για να βάζετε "Κηφισίας" και να μη το βρίσκει, γιατί θα το έχει καταχωρημένο ως "Κηφισίασ" ή "Κηφισία" (τα έχω δει σε άλλα gps αυτά). Καλύτερα σε greeklish να τελειώνουμε. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά με κάποιους χάρτες. Ψάχνω χάρτες για Eastern Europe και συγκεκριμένα για Σλοβακία,Ουγγαρία,Κροατία κλπ. Έχει κανείς κάποιο χάρτη υπόψην? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Αλήθεια ποιος ο λόγος που θα τον θέλατε στα Ελληνικά? Για να λέτε μετά ότι δε βρίσκει τις οδούς στην αναζήτηση? Για να βάζετε "Κηφισίας" και να μη το βρίσκει, γιατί θα το έχει καταχωρημένο ως "Κηφισίασ" ή "Κηφισία" (τα έχω δει σε άλλα gps αυτά). Καλύτερα σε greeklish να τελειώνουμε. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά με κάποιους χάρτες. Ψάχνω χάρτες για Eastern Europe και συγκεκριμένα για Σλοβακία,Ουγγαρία,Κροατία κλπ. Έχει κανείς κάποιο χάρτη υπόψην? Για Eastern Europe ακριβως δεν ξερω αν υπαρχει. Εγω βρηκα τον Adria Route 2.0 (ανανεωμενο) ο οποιος εχει της εξης χωρες: Slovenia Croatia Serbia And Monenegro Former Yougoslav Republic Of Macedonia Bosnia And Herzegovina Kossovo Romania Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Για Eastern Europe ακριβως δεν ξερω αν υπαρχει. Εγω βρηκα τον Adria Route 2.0 (ανανεωμενο) ο οποιος εχει της εξης χωρες: Slovenia Croatia Serbia And Monenegro Former Yougoslav Republic Of Macedonia Bosnia And Herzegovina Kossovo Romania Άμα δεν έχει Σλοβακία, δεν κάνουμε τίποτα. Από Κροατία μόνο Ζάγκρεμπ ή όλη η χώρα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Άμα δεν έχει Σλοβακία, δεν κάνουμε τίποτα. Από Κροατία μόνο Ζάγκρεμπ ή όλη η χώρα? Zagreb μονο εχει :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερα. Βρεθηκε και ο χαρτης με τους ελληνικους χαρακτηρες.:) Το map id αυτου του χαρτη ειναι 822 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερα. Βρεθηκε και ο χαρτης με τους ελληνικους χαρακτηρες.:) Το map id αυτου του χαρτη ειναι 822 Ευχαριστούμε πολύ!!! Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Ευχαριστώ φίλος ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Να στε καλα παιδες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadman Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερα. Βρεθηκε και ο χαρτης με τους ελληνικους χαρακτηρες.:) Το map id αυτου του χαρτη ειναι 822 Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Χρόνια πολλά κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 perasan 1h kai 51min kai katafera na diavasw olo to topic apo tin arxi mexri to telos!!! eplizw na katalava pws doueuei!!! Kai na ta kataferw Elpizw na douleuei eksisou kai me ekswteriko bluetooth gps! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Οχι εμενα δουλευει κανονικα στην ανοικτη συνομιλια. Μαλιστα οταν ειμαι στο αυτοκινητο το δουλευω και με το Carkit Bluetooth και στελνει τον ηχο στο Bluetooth χωρις να πειραξω τιποτα. Απλα οταν ειναι χωρις Bluetooth δεν εχει μεγαλη ενταση ο ηχος απο το εξωτερικο ηχειο. Μαλον θα φταιει οτι στα αρχεια φωνης δεν πρεπει να ειναι αρκτα δυνατος ο ηχος. Κατι αλλο αυτον τον χαρτη της Autodrive δεν μπορουμε να τον βρουμε καπου με Ελληνικα; Ρωταω γιατι ειναι σπαστικο να θες να βρεις κατι και να αναγκαζεσαι να πατησεις 6 φορες το πληκτρο 2 για να βρεις το λατινικο α. Εκτος των αλλων ειναι καταπληκτικα ενημερωμενος αυτος ο χαρτης. Μπορω καλλιστα να τον συγκρινω με του Destinator. Σε διαδρομη απο Αθηνα για Κρανιδι ηταν αψογος και σε ορισμενα σημεια ειχε και καποιους δρομους που ελειπαν απο το Destinator. Το παραπανω που ειχε το Destinator ηταν καποιοι χωματοδρωμοι. Καλο θα ηταν επομενως να τον εχουμε και στα Ελληνικα. Τέλος! Αφού είναι συγκρίσιμο με το Destinator έφυγα για Ν82 και για πούλημα το 6233 και το S100! :D Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 perasan 1h kai 51min kai katafera na diavasw olo to topic apo tin arxi mexri to telos!!! eplizw na katalava pws doueuei!!! Kai na ta kataferw Elpizw na douleuei eksisou kai me ekswteriko bluetooth gps! δουλευει μια χαρα και με εξωτερικο gps Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερα. Βρεθηκε και ο χαρτης με τους ελληνικους χαρακτηρες.:) Το map id αυτου του χαρτη ειναι 822 Οντως λειτουργει ο χαρτης... παρα πολυ καλος... αλλα σε μενα τουλαχιστον δεν λειτουργει η ΕΥΡΕΣΗ (με τον Greeklish ολα ειναι μια χαρα). Γραφω στα ελληνικα να μου βρει πολη... και δεν βρισκει κατι. Ισως να φταιει η εκδοση Garmin που εχω (10.4.60 αλλα non multilanguage για UIQ (εχω P1)) Θα δοκιμασω καποια αλλη... Σε καθε περιπτωση ευχαριστουμε... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Οντως λειτουργει ο χαρτης... παρα πολυ καλος... αλλα σε μενα τουλαχιστον δεν λειτουργει η ΕΥΡΕΣΗ (με τον Greeklish ολα ειναι μια χαρα). Γραφω στα ελληνικα να μου βρει πολη... και δεν βρισκει κατι. Ισως να φταιει η εκδοση Garmin που εχω (10.4.60 αλλα non multilanguage για UIQ (εχω P1)) Θα δοκιμασω καποια αλλη... Σε καθε περιπτωση ευχαριστουμε... Στο Ν95 δουλεύει αψογα , και η αναζήτηση ! Έκδοση Garmin Mobile XT 4.10.60 Multilanguage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Οντως λειτουργει ο χαρτης... παρα πολυ καλος... αλλα σε μενα τουλαχιστον δεν λειτουργει η ΕΥΡΕΣΗ (με τον Greeklish ολα ειναι μια χαρα). Γραφω στα ελληνικα να μου βρει πολη... και δεν βρισκει κατι. Ισως να φταιει η εκδοση Garmin που εχω (10.4.60 αλλα non multilanguage για UIQ (εχω P1)) Θα δοκιμασω καποια αλλη... Σε καθε περιπτωση ευχαριστουμε... δεν υποστηριζει ελληνικα ο χαρτης αυτος Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλησπερα. Βρεθηκε και ο χαρτης με τους ελληνικους χαρακτηρες.:) Το map id αυτου του χαρτη ειναι 822 http://rapidshare.com/files/80962341/Auto_Drive_Hellas_v1.25_el.rar Aristotelh autos o xarths ypostirizi ellhnika,mia xara, kai polis kai odous. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Με απλά λόγια αυτός ο χάρτης με τα ελληνικα είναι τέλειος και με αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en Πολλά ενδιαφέροντα POIs εδώ,επιλέγετε για Garmin εννοείτε;) Βγαζει σφαλμα το ΡΟΙ loader οταν παω να τα περασω, λεει οτι δεν ειναι valid.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Βγαζει σφαλμα το ΡΟΙ loader οταν παω να τα περασω, λεει οτι δεν ειναι valid.. Μέσα σε κάθε φάκελο zip για Garmin που κατεβάζεις κάνεις extract το αρχείο με την κατάληξη .gpx και τα συγκεντρώνεις σε δικό σου φάκελο ονόματι πχ.POIs και μετά όταν τρέξεις το POI loader αφού θα έχεις συνδέσει το κινητό μέσω USB στην λειτουργία μαζικής αποθήκευσης θα επιλέξεις να βρει σε αυτόν τον φάκελο τα POIs που θες,το έκανα και δουλέυει άψογα. Αν τα ξέρεις ήδη όλα αυτά,τότε ΟΚ η επανάληψη δε βλάπτει νομίζω,μη ξεχνάς μόνο αρχεία κατάληξης .gpx:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Aristotelh autos a xarth ypostirizi ellhnika,mia xara kai polis kai odous. ρε παιδια ολο βλεπω το topic και παρολα αυτα εμφανιζονται πραγματα ξαφνικα χωρις να τα εχω δει.τωρα τον δοκιμασα!δουλευουν κανονικα τα ελληνικα παιδια στην αναζητηση!μιλαμε δηλαδη για το πλεον εξελληνισμο!!!!! thanks Ibiza παντως τωρα που εβαλα για πλοηγηση μου δειχνει σχεδον ακριβεστατο στιγμα απλα με παει με το αυτοκινητο απο κατι σκαλακια! :-) αμα βαλω ποδηλατο με παει κανονικα.απλα τα σκαλακια ειναι μονο μια μικρη περιοχη του δρομου και θα ηταν ισως η λεπτομερεια της λεπτομρειας να το δειχνει και αυτο. αλλες δυο ερωτησεις: 1)o προσανατολισμος του αυτοκινητου δηλαδη προς τα που κοιταει εχει σημασια?και που θα ξερω ποιο θεωρειται μπροστινο μερος του αυτοκινητου στο εξωτερικο gps και στο ν95? 2) αμα μπει αυτος ο χαρτης μαζι με της Ευρωπης του city navigator nt 2008 θα δουλευουν και οι δυο ταυτοχρονα? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 για να επιλεξουμε μια διαδρομη πλοηγησης απο το χαρτη οπως το s2go απο το Α σημειο στο Β χειροκινητα ποια επιλογη πρεπει να κανουμε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts