Jump to content

Πλήκτρα Αφής: Καινοτομία ή ταλαιπωρία;

Κοινοποίηση

Πλήκτρα αφής. Η γνώμη σας;  

90 members have voted

1. 1. Πλήκτρα αφής. Η γνώμη σας;

• Καινοτομία! Μου αρέσει!
      33
    • Ταλαιπωρία! Μου σπάει τα νεύρα!
      57

Recommended Posts

• 1 month later...
:mad: - κυριως απο τα αφης μισησα το Samsung και το πουλησα στο καπακι (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Πληκτρα αφης για μενα ειναι πολυ αβολα.Αντιθετος η οθονη αφης ειναι ο,τι ποιο βολικο για μενα και υπαρχει μεγαλη διαφορα. Μετα το P910 και το Μ600 απο συνηθεια καμια φορα σε κανονικα κινητα πιεζω την οθονη και τσαντιζομαι που δεν ανταποκρινετε :p

Για τα πληκτρα ομως αρνητικη ψηφος

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Πληκτρα αφης για μενα ειναι πολυ αβολα.Αντιθετος η οθονη αφης ειναι ο,τι ποιο βολικο για μενα και υπαρχει μεγαλη διαφορα. Μετα το P910 και το Μ600 απο συνηθεια καμια φορα σε κανονικα κινητα πιεζω την οθονη και τσαντιζομαι που δεν ανταποκρινετε :p

Για τα πληκτρα ομως αρνητικη ψηφος

Ετσι ακριβως τα πληκτα αφης ειναι πολυ αβολα σε αντιθεση με την οθονη αφης που για μενα ειναι παρα πολυ βολικη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιγες φορές τα εχω πατησει σε ενα lg και μου αρεσε αλλα τα παιχνιδια πως παιζονται με τα πληκρα αφης? Πχ θελω να πυροβολησω πολυ γρηγορα 5 φορες με το πληκτρο 5 .μηπως θα ειναι λιγο κουραστικες οι κινησις?

Δεν ειμαι φανατικος με τα παιχνιδια αλλα πειτε οτι γραφετε σμσ, εσείς που εχετε ηδη μπορείτε να γραφετε γρηγορα?

Εγω παντως ψηφιζω υπερ επειδή ειναι μια ωραια ιδεα και σιγα σιγα θα την συνηθισουμε.

• 2 weeks later...
Και εγώ παλία είχα χρησιμοποιήσει για λίγα λεπτά ένα Samsung ενός φίλου μου με πλήκτρα αφής. Αυτά τα λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να με εκνευρίσουν!!!

Εγώ εκνευρίζομαι και με την οθονη αφής.Δε με βολεύει.Επίσης,με νευριάζουν και οι δαχτυλιές!

ego to exo sinithisi , grafo kai grigora sms k.a

apla omos me halaei ( sixna mporo na po ) otan stelno kati kai katalathos AKOUMPISO akirosi , peftei poli vrisimo meta..

• 4 weeks later...
ταλαιπωρία..... εκτός αν μιλάμε για pocket pc όπου αλλάζουν τα πράγματα και οι επιλογές εκεί δεν γίνονται καταλάθως, αφού και πάλι απαιτεί μια κάποια πίεση η οθόνη....
l33t )3\/&1_[]|* &2

• 2 weeks later...

Να βρασω την καινοτομια τους!Μου κανανε πριν λιγους μηνες δωρο το Samsung F700 και λιγο που το δουλεψα δεινοπαθησα!Καθολου ευχρηστα!

Εννοειται οτι μεσα σε μια βδομαδα το πουλησα. Βρε ουστ!Προτιμω τα συμβατικα πληκτρα.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Τα πλήκτρα αφής έχουν μόνο μειονεκτήματα...

Δεν έχεις την αίσθηση των κανονικών και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις το "χώρο" τους όπως στις οθόνες αφής.

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

• 5 weeks later...

se thema style kai aisthitikis den to suzhtame ta pliktra afis einai polu pio brosta apo ta kanonika. alla den ta proteinw se atoma pou asxolountai me ta kinita polu wra gia tous exis logous.

1. mesa sto amaxi den boreis na steileis minima kai na odigiseis tautoxrona.

2. den boreis na pareis eukola thlefwna.

3. ta koubia einai pio eukola kai pio volika.

se thema style kai aisthitikis den to suzhtame ta pliktra afis einai polu pio brosta apo ta kanonika. alla den ta proteinw se atoma pou asxolountai me ta kinita polu wra gia tous exis logous.

1. mesa sto amaxi den boreis na steileis minima kai na odigiseis tautoxrona.

2. den boreis na pareis eukola thlefwna.

3. ta koubia einai pio eukola kai pio volika.

1. δεν το κάνεις για την ασφάλεια όλων μας!!!!

2-3. αν πρόκειται για touch screen είναι πιο εύχρηστη η συσκευή (βλέπε HTC) αν είναι πλήκτρα αφης έχεις δίκιο, βάψε το μπλε και πέτα το στη θάλασσα!!!!

l33t )3\/&1_[]|* &2

Αν και μέσα στην τεχνολογία λόγω δουλειάς σε αυτά τα θέματα είμαι παραδοσιακός και "συντηρητικός"!!! Άβολα μου φαίνονται τα πλήκτρα αφής.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αν ειναι σωστη η υλοποιηση του ολου κονσεπτ ναι,αλλα παλι τα κανονικα μπορεις να τα δουλεψεις πιο καλα νιωθωντας τα οταν τα αγγιζεις και ως εκ τουτου δουλευοντε πιο καλα χωρις να πολυ κοιτας το κινητο και η ευχρηστια τους ειναι μεγαλη ειδικα εκτος σπιτιου σε δυσκολες καθημερινες συνθηκες

Εχω και κινητο με οθονη αφης και απλο,απλα οταν ειμαι εξω παιρνω το 2ο για πιο καθημερινο.:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια