Starenios Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Για όλους ισχύει μέσω ΑΡΥΣ:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Πρέπει να υπολογίσεις πάγιο γραμμής PSTN/ISDN + πάγιο ADSL + κλήσεις οι τιμες αυτες ειναι CONNX ΑΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 1)παγιο adsl 2)παγιο ιντερνετ παροχεα 3)κοστος ενεργοποιησης αρα πληρωνεις μονο το παγιο της ΟΤΕ γραμμης σου και εγω σημερ το ενεργοποιησα ξανα μη ψαρωνεις.... :happy: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 οι τιμες αυτες ειναι CONNX ΑΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 1)παγιο adsl 2)παγιο ιντερνετ παροχεα 3)κοστος ενεργοποιησης αρα πληρωνεις μονο το παγιο της ΟΤΕ γραμμης σου και εγω σημερα το ενεργοποιησα ξανα μη ψαρωνεις.... :happy: Το κόστος ενεργοποίησης, αν δε κάνω λάθος, είναι δωρεάν. Το πάγιο ADSL όπως έγραψα περιλαμβάνει το 1) και 2):blink: Τι εννοείς πως πληρώνεις μόνο πάγιο γραμμής?:worry: Δε ψαρώνω!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Έχω το Conn-x των 2Mbps. Τι ακριβώς θα αλλάξει στη σύνδεσή μου; Θα πληρώνω πλέον 19,5 ευρώ το μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Έχω το Conn-x των 2Mbps. Τι ακριβώς θα αλλάξει στη σύνδεσή μου; Θα πληρώνω πλέον 19,5 ευρώ το μήνα; Σωστά. Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εαν εχει λήξει το 6 μηνο υποχρέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Για εμας που ειμαστε με Ondsl θα ισχυσουν αυτες οι τιμες? γιατι εαν ναι δεν το συζητω αυριο παιρνω τηλ για αναβαθμιση σε 8 ή 24!!!!:) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εκεί ισχύουν οι νέες τιμές (ακριβότερες πάντως από Conx) που ανακοίνωσε στο site της η Otenet .Εξαρτάται αν έχει λήξει ο χρόνος που έχεις πληρώσει ή η δέσμευση που έχεις κάνει ανάλογα την προσφορά που έχεις πάρει ανά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 εχω εδω και 4 μηνες conx στα 768. σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμηση(στα 8 η στα 24ΜΒιτ). τι θα χρειαστει γ αυτο? επισης ποσο θα πληρωνω? τελος θα εχω καποιο προβλημα με το ρουτερ μου(ειναι το speedtouch530v6)? ευχαριστω πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 εχω εδω και 4 μηνες conx στα 768. σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμηση(στα 8 η στα 24ΜΒιτ). τι θα χρειαστει γ αυτο? επισης ποσο θα πληρωνω? τελος θα εχω καποιο προβλημα με το ρουτερ μου(ειναι το speedtouch530v6)? ευχαριστω πολυ! Για αναβάθμηση παίρνεις απλά το 134 και το ζητάς. Θα σου ζητήσουν το username της otenet που έχεις και μπορεί κάποια από τα στοιχεία σου. Για το router που έχεις μπορείς να βάλεις μέχρι 8Mbit. Δεν υποστηρίζει μεγαλύτερη ταχώτητα. Και εγώ 8 έβαλα και είμαι μία χαρα. Έτσι και αλλίως για οικιακή χρήση δε χρειάζεται περισσότερο (γνώμη μου αυτή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Για αναβάθμηση παίρνεις απλά το 134 και το ζητάς. Θα σου ζητήσουν το username της otenet που έχεις και μπορεί κάποια από τα στοιχεία σου. Για το router που έχεις μπορείς να βάλεις μέχρι 8Mbit. Δεν υποστηρίζει μεγαλύτερη ταχώτητα. Και εγώ 8 έβαλα και είμαι μία χαρα. Έτσι και αλλίως για οικιακή χρήση δε χρειάζεται περισσότερο (γνώμη μου αυτή) thnx! μου λες λιγο με τι ταχυτητα κατεβαζεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Για αναβάθμηση παίρνεις απλά το 134 και το ζητάς. Θα σου ζητήσουν το username της otenet που έχεις και μπορεί κάποια από τα στοιχεία σου. Για το router που έχεις μπορείς να βάλεις μέχρι 8Mbit. Δεν υποστηρίζει μεγαλύτερη ταχώτητα. Και εγώ 8 έβαλα και είμαι μία χαρα. Έτσι και αλλίως για οικιακή χρήση δε χρειάζεται περισσότερο (γνώμη μου αυτή) Ενα modem ΑDSL 1 (μέχρι 8Μβιτ) συνήθως δουλεύει καλύτερα με αντίστοιχο ADSL2 στα 8 επίσης. Η 8αρα είναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή δεδομένου της αστάθειας του δικτύου από εκεί και πάνω σε ταχύτητα,αποσυνδέσεις κλπ. και όπως εχει αναφερθεί και το upload συντονίζεται πάνω από 768 (από 384 επίσημα) αν είσαι σε DSLAM2 από τον ΟΤΕ,και λύνεις και αυτό το προβλημα σαν δελεαρ από 24αρα ταχύτητα. Τα πάντα πάντως είναι σχετικά με τι θέλουμε να κάνουμε με το Internet,αλλά υπάρχει περίπτωση να μπουκώσουν σύντομα και στα 8Μβιτ τα DSLAM αν δεν υπάρξει αναβαθμιση από τους παρόχους και τον ΟΤΕ ,διότι πολλοι ζητουν να γυρίσουν από τα "εως 24Μβιτ" σε μικρότερες και σταθερότερες ταχύτητες :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 thnx! μου λες λιγο με τι ταχυτητα κατεβαζεις? Το τελευταιο speed test που έκανα ήταν στα 5382Kbps (άλλη φορά μου είχε φτάσει και τα 6800 περίπου). Ok, δεν ειναι στα 8, αλλά προσωπικά εγώ δεν έχω και πρόβλημα με την ταχύτητα βάση αυτών που κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts