Jump to content

Τάσεις φορητότητας

Κοινοποίηση

Σκοπεύετε να αλλάξετε δίκτυο όταν εφαρμοστεί η φορητότητα;  

572 members have voted

1. 1. Σκοπεύετε να αλλάξετε δίκτυο όταν εφαρμοστεί η φορητότητα;

• Cosmote->Cosmote (παραμένω)
      115
    • Cosmote->Vodafone
      30
    • Cosmote->Wind
      30
    • Cosmote->Q
      9
    • Vodafone->Cosmote
      61
    • Vodafone->Vodafone (παραμένω)
      106
    • Vodafone->Wind
      40
    • Vodafone->Q
      22
    • Wind->Cosmote
      20
    • Wind->Vodafone
      26
    • Wind->Wind (παραμένω)
      60
    • WInd->Q
      9
    • Q->Cosmote
      11
    • Q->Vodafone
      7
    • Q->WInd
      10
    • Q->Q (παραμένω)
      16

Recommended Posts

εγω εχω 2 συνδεσεις,vodafone,wind,σε cosmote δεν θα περνουσα ποτε.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο που το λές αυτό;

Είμαι χρόνια συνδρομητής της Vodafone. Δεν είχα ποτέ παράπονο όσον αφορά λογαριασμούς και εξυπηρέτηση. Λόγω ασθενούς σήματος όμως στην περιοχή μου (κυρίως 3G) λέω να μεταφερθώ στην cosmote. Πιστεύω ότι από άποψη σήματος και προσφορών είναι καλύτερη. Διαβάζω όμως στο forum πολλά παράπονα από συνδρομητές για λάθος λογαριασμούς και κακή εξυπηρέτηση. Είναι όντως έτσι ρε παιδιά; Λέτε να πάω για μαλλί και να βγώ κουρεμένος; :confused:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• 2 months later...
  • Απαντήσεις 203
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι ετοιμάζομαι να την κοπανήσω από την cosmote για την wind κυρίως λόγω της χάλιας εξυπηρέτησης από την cosmote και των flexy προγραμμάτων της wind.

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
εγω εχω χρησιμοποιησει την υπηρεσια 2φορες. απο cosmote σε βοδαfone. ευτυχως συντομα ξαναγυρισα cosmote...

• 3 months later...
Αν χρωστας σε καρτοκινητό λόγω επέκτασης υπολοίπου, ακυρώνεται η αίτηση;

δεν θα ολοκληρωθει επιτυχως η διαδικασια. δεν ειναι μεγαλο το ποσο της επεκτασης υπολοιπου, πληρωσε το για να μην ταλαιπωρησε αδικα και να κανεις την φορητοτητα σου χωρις προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενημερωτικά ρωτάω. ;)

το εχουν σκεφτει και αλλοι και εχει δημιουργηθει θεμα:shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Εγώ παραμένω Vodafone!!

Αλλά τους λέω κάθε φορά ότι θα κάνω φορητότητα,όταν έρχεται η ημερομηνία επιδότησης και μου δίνουν μεγαλύτερη!!

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

• 3 months later...

Παραμονή στην Cosmote! Απλώς και εγώ κάνω το κολπάκι του παραπάνω!

Μου κάνανε επιδότηση 45€, τους είπα πως θα πάω σε άλλη εταιρία, και μου έδωσαν γύρω στα 100€...

• 1 month later...
Κάθε χρόνο αλλάζω δικτυο λόγο επιδότησης!! Μόνο πέριση παρέμηνα στη Vodafone για δεύτερη χρονιά, μου έδιναν επιδότηση για 3 κινητά που είχα σε αυτούς 100+ κάτι € και μόλις είδαν στα κεντρικά οτι έκανα έτηση φορητότητας στη wind η επιδότηση πήγε στα 400 € περίπου!! Φέτος, πάλι τα ίδια... ενώ μου έδιναν στην αρχή 100€+κάτι και δεν ανέβαζαν με τίποτα την επιδότηση με το που είδαν έτηση φορητότητας μου πρόσφεραν μετά γύρω στα 350€ και δώρο τα δύο επόμενα πάγια, αρκετά δελεαστική πρόταση αλλά δεν κατάφεραν να με κρατήσουν!!!

• 2 months later...

Καλημερα και απο μενα.

-Για να κανεις αιτηση φορητοτητας θα πρεπει να εχεις κλεισει καποιον συγκεκριμενο χρονο στην αλλη εταιρεια;

-Εαν κανεις την αιτηση εισαι υποχρεωμενος να πας στην νεα εταιρεια η μπορεις και να μεινεις εκει που εισαι εαν σου προσφερουνε κατι παραπανω

Καλημερα και απο μενα.

-Για να κανεις αιτηση φορητοτητας θα πρεπει να εχεις κλεισει καποιον συγκεκριμενο χρονο στην αλλη εταιρεια;

-Εαν κανεις την αιτηση εισαι υποχρεωμενος να πας στην νεα εταιρεια η μπορεις και να μεινεις εκει που εισαι εαν σου προσφερουνε κατι παραπανω

Αν έχεις καρτοκινητό πρέπει να παραμείνεις τουλάχιστον 1 μήνα, αν έχεις συμβόλαιο φεύγεις όποτε θέλεις. Την αίτηση μπορείς να την ακυρώσεις όποτε θέλεις.

Αν ομως δεν εχεις συμπληρωση 1 χρονο ακομα(ειμαι ηδη 4 χρονια) με συμβολαιο με την αλλη εταιρεια,χανεις τιποτε απο τις επιδοτησεις που ειχες παρει πριν απο 8 μηνες;

Ευχαριστω

• 3 months later...
Αν ομως δεν εχεις συμπληρωση 1 χρονο ακομα(ειμαι ηδη 4 χρονια) με συμβολαιο με την αλλη εταιρεια,χανεις τιποτε απο τις επιδοτησεις που ειχες παρει πριν απο 8 μηνες;

Ευχαριστω

πρεπει να πληρωσεις το αναποσβεστο ποσο της επιδοτησης για τους υπολοιπους μηνες μεχρι τον χρονο.

εγω παλι μενω ως εχει. vodafone(συμβολαιο) + wind(καρτοκινητο)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 4 weeks later...

Από ότι βλέπω γύρω μου πρέπει να παίζει τρελή φορητότητα Wind ---> Cosmote

Γίνεται σφαγή από Vodafone προς Cosmote και το αντίστροφο.

Ελάχιστες περιπτώσεις από Vodafone σε Wind και το πιο απίθανο από όλα η φορητότητα από Cosmote σε Wind.

Ελπίζω η Wind να μην κάνει καμιά τρελή πατάτα με τα καρτοκινητά της , αλλιώς η φορητότητα από F2G σε Frog θα γίνεται με τη σέσουλα!!!

lalista.gr

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Απο δευτέρα θα κάνω αίτηση φορητότητας από wind σε cosmote εκτός και αν διευθετήσουν ένα μικρό θεματάκι με το λογαριασμό. Υπόψιν πως κάθε μήνα παίρνουν από μένα 100 ευρώ. Θα είναι χαζομάρα αν με αφήσουν να φύγω για ένα αστείο ποσό.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Μια ακόμα ερώτηση αν ξέρει κανείς. Πότε είναι καλύτερα να υποβάλλω την αίτηση φορητότητας προς cosmote από τη wind?
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Συνδρομητής της vodafone εδώ και 11 χρόνια,ευχαριστημένος αρκετά μπορώ να πω με τις επιδοτήσεις και τις προσφορές μου,άρα είμαι παραμένων..
Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

• 9 months later...
  • 1 month later...
Vodafone ειχα και vodafone παραμενω...Μια φορα ειπα να παω στην cosmote λογω καλυτερης επιδοτησης αλλα στο νημα με κερδισε παλι η vodafone μιας και βλεπωντας οτι θα φυγω εκανε ακομα καλυτερη προσφορα!!:lol:

• The topic was unpinned