xristos270 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 γύρω στα 350 ευρώ!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 οχι ρε παιδια ειπαμε,,,βασικά ποιο κινητό καλο μου προτείνετε να αγοράσω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 οχι ρε παιδια ειπαμε,,,βασικά ποιο κινητό καλο μου προτείνετε να αγοράσω ?? Το κ810ι για μενα.:) με πολυ καλη καμερα,αυτονομια και τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Από SAR το 960 τι κάνει? πόσο έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δεν ξέρω.... Η κάμερα του W είναι ίδια με αυτή του P1 ; Είναι απλή 3,2MP ή καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 αν έχεις voda και δεν σε χαλάει το VF Live μενού, σου προτείνω Sony Ericsson V630 που είναι από τα καλύτερα value for money αλλά χωρίς ραδιόφωνο, το νέο V640i ( έρχεται μέχρι τέλος του μήνα, γύρω στα 200Ε με FM radio) ή το ακόμα πιό όμορφο και λεπτό W660i το οποίο όμως παίζει στα 350... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 αν ειναι να παρω k810 καλυτερα να παρω το k850i αλλα εγω αλλο ρωταω κανενα αλλο κινητο αλλης εταιριας μηπως αξιζει να το ψαξουμε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 άλλες προτάσεις??Mήπως κ850i???????,,αλλα ακριβω,όχι................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Για φωτογραφίες στα 5 ΜΡ η μόνη επιλογή εκτός από το Κ850, είναι το Ν95. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Επειδη προκεται να δωσεις πολλα λεφτα η γνωμη μου ειναι να παρεις NOKIA Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Κ850i ειναι πιο στυλατο! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 απλα ρε παιδια ειναι μεγαλο..και ειμαι φανταρος τωρα και οπως καταλαβαίνετε ειναι δύσκολο στην μεταφορά ..επίσης εχουν διαφορα 200 ευρο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 επειδη εισαι φανταρος θα σε συμβουλευα να παρεις ενα κινητο φτηνο,γιατι εκει μεσα χανονται και ευκολα! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 επειδη εισαι φανταρος θα σε συμβουλευα να παρεις ενα κινητο φτηνο,γιατι εκει μεσα χανονται και ευκολα! ετσι ακριβως.εγω θα επαιρνα ενα να εχει και ραδιο και mp3 φθηνο με 120 ευρο περιπου(θα γλιτωνα και τους κλεφτες) ..και μολις τελειωνα με το καλο...χτυπαγα το k850i και σε πιο καλη τιμη.αλλωστε στον στρατο "απαγορευονται" :worry: τα κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Στο στρατό τα 5MP τι τα θες??? Κρίμα είναι να δώσεις 450+ Ευρώ για ένα κινητό (στο Κ850 αναφέρομαι) το οποίο όταν απολυθείς θα είναι 150 Ευρώ κάτω! Κ810 κατά τη γνώμη ή μια οικονομική προσωρινή λύση και όταν με το καλό απολυθείς χτυπάς το Κ850. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ρε παιδιά δεν απαγορεύονται τα κινητά με κάμερα στο στρατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ρε παιδιά δεν απαγορεύονται τα κινητά με κάμερα στο στρατό; γιατί?από ότι ξέρω απαγορεύονται αλλά δεν τα ελέγχει κανείς!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Είσαι μέσα και το λες από εμπειρία ή στο έχει πει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 paidia pisteuw pws 8a tan kalitera na paei stous diaksifismous dioti 8a apantisoun perissotera atoma!!! Epeisis pisteuw an eisai sto strato kalitera pare ena k810i me liga xrimata kai me ligo peiragma sta accoustics to kaneis na akougete opws ta walkman opws ekana egw me to t650i mou kai spaei autia!!! Filika Scottas:D:p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 μα κοιταχτε τι σας ρώτησα και τι μου λέτε εσείς...νομίζετε πως δεν τα γνωρίζω όλα αυτά ?? απλά αν γίνετε απαντήστε μου σε αυτά που σας ρώτησα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Για κοίτα λίγο και προς την SAMSUNG μεριά. καλά κινητά και σχετικά φτηνά σε σχέση με τα άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 καποιο συγκεκριμένο μοντέλο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 K810 και τα μυαλα στη ροζα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxx Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 παράγγειλα το k850i , ελπίζω μην μετανιώσω την αγορά μου !!Ξέρετε αν έχει καμιά μνημουλα μαζί ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 παράγγειλα το k850i , ελπίζω μην μετανιώσω την αγορά μου !!Ξέρετε αν έχει καμιά μνημουλα μαζί ?? 512 nomizw!!!Egw 8a to exw aurio to mesimeri!!!M aresei polu!!! Filika Scottas:D:p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts