Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω διαφωνω.Γιατι δεν κρατας το w910 αφου είναι πάρα πολυ καλό κινητό απο το k550i ?Δες τι δυνατότητες έχει αυτο το κινητό το W910 εδω http://developer.sonyericsson.com/site/global/products/phonegallery/w910/p_w910.jsp

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι βέβαια !κλέβεις τον εαυτό σου!απορώ πως το σκέφτεσαι!:blink:. Οπως είπες είναι για προσωρινά...οπότε δώσε το σε κάποιον που θα σου δώσει τα πιο πολλά σε ρευστό (γνώμη μου πάνω απο 230 ευρώ) και όσον αφορά συσκευή πάρε μια της πλάκας να κάνεις τη δουλεία σου μέχρι να πάρεις το καινούριο που θέλεις.(xperia?:shifty:). To να το δώσεις για 120 και να πάρεις τη συσκευή του είναι χάλια επιλογή.

οχι βέβαια !κλέβεις τον εαυτό σου!απορώ πως το σκέφτεσαι!:blink:. Οπως είπες είναι για προσωρινά...οπότε δώσε το σε κάποιον που θα σου δώσει τα πιο πολλά σε ρευστό (γνώμη μου πάνω απο 230 ευρώ) και όσον αφορά συσκευή πάρε μια της πλάκας να κάνεις τη δουλεία σου μέχρι να πάρεις το καινούριο που θέλεις.(xperia?:shifty:). To να το δώσεις για 120 και να πάρεις τη συσκευή του είναι χάλια επιλογή.

+1:D:rolleyes:

:)

250 file to poulaei enas gnwstos sto buy and sell edw mesa sfragismeno me apodeiksi agoras;)

200 an to dwsei euxaristimenos na einai;)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Ρε παιδιά έχετε να προτείνεται ανταλλακτήρια κινητών; αξιόπιστα και να μη σε πιάνουν (εντελώς) κορόϊδο;

stonebug... :!:

https://www.stonebug.gr

Ρε παιδιά έχετε να προτείνεται ανταλλακτήρια κινητών; αξιόπιστα και να μη σε πιάνουν (εντελώς) κορόϊδο;

να μην σε πιανουν κοροιδο,δυσκολο να βρεις..τωρα για μενα καλυτερα για να "σκοτωσεις" κινητο σε καλυτερη τιμη ειναι μεσω αγγελια και νετ! στο ανταλλακτηριο πρεπει να πεσεις σε "περιπτωση" και παλι με πολυ :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να κάνουν και αυτοί από εκεί βγάζουν. .. . Οποιος είναι διαθετιμένος να του το πάρουν ένα κομμάτι ψωμί ας το το πάει..

Καλύτερα να το κρατήσω..:cool:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Για σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να πάρω καινούρια συσκευή και είμαι ανάμεσα σε k810 και k770.

Χτες πήγα στη Vodafone στο shop της Λευκάδας (λόγω επιδότησης) και μου ‘παν πως το k810 δεν το φέρνουνε πλέων, ενώ το K800 διατίθεται κανονικά. Γιατί έτσι άραγε; Μπορώ βασικά να το πάρω και από τη wind η την cosmote με νέα σύνδεση. Τι προτείνετε να πάρω, το k770 που είναι πιο καινούριο η το k800 που έχει και χαμηλό SAR αν και δε μιλάω και πολύ, περίπου 3εις ώρες το μήνα. Το k810 μου αρέσει που και έχει και flash xenon σε σχέση με το k770 ενώ το k800 είναι κάπως χοντροκομμένο.

http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Για σας, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να πάρω καινούρια συσκευή και είμαι ανάμεσα σε k810 και k770.

Χτες πήγα στη Vodafone στο shop της Λευκάδας (λόγω επιδότησης) και μου ‘παν πως το k810 δεν το φέρνουνε πλέων, ενώ το K800 διατίθεται κανονικά. Γιατί έτσι άραγε; Μπορώ βασικά να το πάρω και από τη wind η την cosmote με νέα σύνδεση. Τι προτείνετε να πάρω, το k770 που είναι πιο καινούριο η το k800 που έχει και χαμηλό SAR αν και δε μιλάω και πολύ, περίπου 3εις ώρες το μήνα. Το k810 μου αρέσει που και έχει και flash xenon σε σχέση με το k770 ενώ το k800 είναι κάπως χοντροκομμένο.

Φιλε το Κ810ι μπορεις να το παρεις.τωρα αν η vodafone(Λευκαδος) δεν το εχει..ειναι αλλο θεμα.αναμεσα στα 3 κινητα σου προτεινω Κ810ι αλλιως Κ800ι και μετα Κ770ι

το Κ800ι με το Κ810ι ειναι ακριβως το ιδιο κινητο με καποιες "εξτρα" λειτουργιες του Κ810ι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο K810 δεν μου αρεσουν καθολου τα πληκτρα.Θελει καιρο μεχρι να το συνηθισεις και να γραφεις με ευκολια μηνυματα!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Στο K810 δεν μου αρεσουν καθολου τα πληκτρα.Θελει καιρο μεχρι να το συνηθισεις και να γραφεις με ευκολια μηνυματα!

Συμφωνώ απόλυτα!

Μια συνηθεια ειναι ολα..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή τη στιγμή, το k810 είναι μάλλον το προτιμώτερο se, μιας και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μοντέλα είτε θα έχουν σοβαρά προβλήματα λογισμικού, είτε θα σπάνε τα πλήκτρα τους.

Από τα αναμενώμενα πολύ καλή εντύπωση μου έχει κάνει το c902 που ελπίζω να λειτουργεί ικανοποιητικά

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τα πλήκτρα δεν είναι πρόβλημα. Συνηθίζονται εύκολα. Απ' ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ το k810i τρωει συχνά "κολλήματα". Διορθώνετε με την αναβάθμιση η όχι;

Το k800i μου φαίνεται πιο σταθερό στη λειτουργία του, το έχουνε και κάποιοι φίλοι μου και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Κλείνω περισσότερο στο k810i λόγω disign. Τι λέτε, k810i δαγκωτό;

To c902 θα ερθει στην Ελλαδα σε κανενα 3μηνο παντος.

Δες και το K770i.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Τελικα γενοκοτερα η vodafone δε φερνει καθολου πλεων το Κ810.

Να το παρω απο wind, η να παρω το κ770 ως πιο καινουριο η το κ800?

Τελικα γενοκοτερα η vodafone δε φερνει καθολου πλεων το Κ810.

Να το παρω απο wind, η να παρω το κ770 ως πιο καινουριο η το κ800?

Παρε το κ800ι.ειναι και φθηνοτερο και καλυτερο ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα πηγα στον Γερμανο και εκανα το συμβολαιο απο vodafone σε cosmote και πηρα το κ810.Σε μια εβδομαδα περιπου θα το εχω στα χερια μου.Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Παιδες καλησπερα , εχω το 6280 και θελω να περασω σε SE . τι εχετε να μου προτεινετε στο αντιστοιχο SE???
All it takes is a swipe...

Παιδες καλησπερα , εχω το 6280 και θελω να περασω σε SE . τι εχετε να μου προτεινετε στο αντιστοιχο SE???

Ποσα χρηματα διαθετεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω καμμια 150ρα επιδοτηση , λεφτα δε ξερω αναλογα τα κεφια :D , σοβαρα τωρα αν τα αξιζει το κινητο τα δινω.

Σε νοκια θα ξαναπηγαινα αλλα εχω βαρεθει να φορτιζω μπαταριες , λοιπον αντε βαρια 300 να δωσω , επιπλεον.

All it takes is a swipe...

• 1 month later...

Καλημερα παιδια!

Ναι ναι βασικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα τα .. smartphones. Πιστευω ότι ειμαι ετοιμη να αρχισω να μαθαινω για αυτα να προσανατολιστώ προς αυτά μιας και η τεχνολογία προχωράει και οι απαιτήσεις είναι πολλές. :rolleyes:

Λοιπόν να πω τι είναι αυτό που θέλω. Θέλω τα ΠΑΝΤΑ! χαχα να γινω λιγο πιο συγκεκριμένη.

Γενικώς συμπαθώ πολύ την sony ericsson :love: είμαι ευχαριστημένη απο αυτή την εταιρεία αν και πέρασαν απλά μοντέλα απο τα χέρια μου w800 και w810 και κατι ψιλά. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει ειναι ενα κινητό που να εχει HTML browser να μπορώ να δω τα πάααντα! (και youtube δεν με χαλάει) Να έχει μουσική και ραδιόφωνο...! (και υποχρεωτικά να έχει τα headphones οπως είναι στο w800 ας πουμε λογω προβλήματος ακοής χρησιμοποιώ ειδικά Headphones). Organizers , notebooks αναγνωση δηλαδή doc. pdf κτλπ δεν βλαπτει εννοειται! Και να έχει επέκταση μνήμης και απο παιχίδια δεν σκάω κιόλας αυτό το βλέπουμε.. :worry:

Θα έκανα το ποστ στο Διαξιφισμοί αλλά συγκεκριμένα ψάχνω για SE και σε αυτή τη γενιά.

Επίσης που μπορώ να κοιτάξω για τις συνδέσεις ιντερνετ σε κινητά πόσο πληρώνουν το μήνα (με καρτοκινητή κατά προτίμηση κατι σαν Wind PLUS) . Θα ήθελα πολύ να με κατατοπίσετε σε αυτά τα θέματα είμαι εντελώς καινουρια σε αυτό το κλάδο κινητών.

Επίσης Links για noobies ειναι δεκτα!

Ευχαριστώ θα σας περιμένω με ανυπομονησία! :happy:

• 6 months later...
Γειά σας,ειμαι καινουργιος στο φορουμ και λιγο ασχετος... Ειμαι σε διλημα σε ποιο απο τα 2 (G900 ή C902) αυτα κινητα θα καταληξω... Πειτε μου γνωμες αν ειναι ευκολο κ κατι αλλο..θα μπορω να συνδεθω στο μσν?:O

• 2 weeks later...

επισης θελω να ρωτησω για το g900 εχει καλο wifi??οταν το αγορασω θα μπορεσω κατευθειαν να μπω στο ιντερνετ η πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα??:blink::blink:

επισης προτεινεται μου ενα καλο κινητο με wifi (δε με ενδιαφερει η φωτο)να προτιμησω sony ericsson η καποιο αλλο??

γεια σας αφου ειδα σε τι τιμες εχουν πεσει η φωτογραφικες μηχανες αποφασισα να αφισω σε δευτερη μοιρα αυτον τον ρολο του κινητου και να επικεντρωθω στην walkman πλευρα τους. εχω επιδοτηση 190Ε και θα δωσω πολυ λιγα παραπανω μονο αν ειναι αναγκη. ειδα το F305 στο site της ΣΕ αν και δεν εχει το προθεμα W εχει χαρακτηριστικα Walkman. το ξεχωριστο που εχει συγκεκριμενα ειναι τα στερεοφωνικα ηχεια. ομως δεν το βρισκω σε κανενα μαγαζι αλλα ουτε και στο myphone. τι παιζει ειναι κινητο φαντασμα?

ο βασικος λογος που ψαχνω για walkman ειναι οτι δινουν μαζι τα καλα ακουστικα (in ear) χωρις να χρειαστει να δωσω αλλα 30Ε. δεν ειδα βεβαια αν το 305 εχει τετοια ακουστικα αλλα φανταζομαι πως εχει. ποση διαφορα εχουν τα walkman στην ποιοτητα ηχου απο τα αλλα κινητα?

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked