Nihil Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Aν δεν σου δωσει ελα να σου δωσω εγω:lol::lol::lol:!!!! Mην τσακωθείτε! :p Εκθέστε με λογικά επιχειρήματα ποιας το παγουρίνο πρέπει να προτιμήσω και γιατί... Μετά κερνάω και τυρόπιτα στο κυλικείο :) gkr41, μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη της φιλίας... No problem :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ναι κύριε ψυχολόγε. Με καταλάβατε 100% :) Άσε μας ρε πιλότε νυχτιάτικα :p Από που κι ως που εσύ έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν πιστεύω στη φιλία από τα γραφόμενά μου; :wacko: Άμα το πάμε έτσι, μήπως εσύ έχεις φάει κανά καλό κέρατο από κολλητό και είσαι τόσο φανατικά εναντίον τέτοιων καταστάσεων; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Mην τσακωθείτε! :p Εκθέστε με λογικά επιχειρήματα ποιας το παγουρίνο πρέπει να προτιμήσω και γιατί... Μετά κερνάω και τυρόπιτα στο κυλικείο :) gkr41, μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη της φιλίας... No problem :) Άλλος από δω :p Για να ξεκαθαρίσουμε, δεν είπα ποτέ πως δεν πιστεύω στην φιλία. Είπα πως δεν είναι κατά τη γνώμη μου το πιο ιερό, καθώς μπορεί να υπάρξουν μεγάλοι έρωτες που να αξίζουν να μπουν και πάνω απο μια καλή φιλία. Συνεπώς δε θεωρώ τη φιλία ιερότερη από τον έρωτα, ούτε τον έρωτα ιερότερο από τη φιλία. Όλα είναι ρευστά και προτιμώ να μην κατηγοριοποιώ πράγματα και να μην είμαι απόλυτος ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, μιας και ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. Καλύφθηκατε; :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Από που κι ως που εσύ έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν πιστεύω στη φιλία από τα γραφόμενά μου; :wacko: Ας πρόσεχες:p Μια ερώτηση έκανα και νομίζω πως πήρα την απάντηση.Πιστεύεις αλλά με άλλο σκεπτικό. Άμα το πάμε έτσι, μήπως εσύ έχεις φάει κανά καλό κέρατο από κολλητό και είσαι τόσο φανατικά εναντίον τέτοιων καταστάσεων; Τελικά κι εσύ δεν είσαι καλός ψυχολόγος.:!::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μια ερώτηση έκανα και νομίζω πως πήρα την απάντηση.Πιστεύεις αλλά με άλλο σκεπτικό. Αφού είχε προηγηθεί κι ένα βεβιασμένο έως ανόητο συμπέρασμα. Οπότε η ερώτηση μάλλον για να το επιβεβαιώσεις ήταν και όχι επειδή ήθελες πράγματι να ρωτήσεις. Με τέτοιες τεχνικές καλύτερα να αποφύγεις την ψυχολογία :p Για να μην το κουράζουμε, πιστεύω όπως είπες αλλά με άλλο σκεπτικό :cool: Τελικά κι εσύ δεν είσαι καλός ψυχολόγος.:!::p Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα για σένα έβγαλα, βασιζόμενος στο δικό σου τρόπο σκέψης. Δεν το έλεγα στα σοβαρά :D [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Αφού είχε προηγηθεί κι ένα βεβιασμένο έως ανόητο συμπέρασμα. Οπότε η ερώτηση μάλλον για να το επιβεβαιώσεις ήταν και όχι επειδή ήθελες πράγματι να ρωτήσεις. Με τέτοιες τεχνικές καλύτερα να αποφύγεις την ψυχολογία :p Για να μην το κουράζουμε, πιστεύω όπως είπες αλλά με άλλο σκεπτικό :cool: Εγώ ένα συμπέρασμα έβγαλα για σένα έβγαλα, βασιζόμενος στο δικό σου τρόπο σκέψης. Δεν το έλεγα στα σοβαρά :D Γι αυτό είναι οι άνθρωποι για να διαφωνούν. Προσωπικά δεν τυχαίνει να σε ξέρω επομένως καλώς ή κακώς έβγαλα ένα γρήγορο συμπέρασμα από τα λεγόμενά σου! Τί να κάνουμε βλέπω πολύ Θρασκιά:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε! Δεν το μεταφέρω εκεί γιατί θα μπλεχτούν χρονολογικά τα posts των 2 θεμάτων και θα γίνει μπάχαλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts