Jump to content

Έκτακτοι πωλητές σε καταστήματα Jumbo

b744pilot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας.

Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως πωλητής σε κατάστημα Jumbo.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άκουσα στο ραδιόφωνο πως ζητούν έκτακτους πωλητές, ταμίες και εργάτες αποθήκης για την περίοδο των Χριστουγέννων.Πιο συγκεκριμένα από 13/11 έως 31/12.

Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιες πληροφορίες ή αν έχετε δουλέψει, και ποιές οι συνθήκες εργασίας.Μου προτείνετε πλήρης ή μερική απασχόληση(αν δίνεται η δυνατότητα μερικής απασχόλησης)?

Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψω, και το θέλω πολύ, πείτε μου τί θα συναντήσω και τί να προσέξω!

Σας υπενθυμίζω ότι ενδιαφέρομαι για πωλητής.

Ευχαριστώ πολύ:)

επειδη με ενδιαφερει και εμενα μπορει να μου πει καποιος που εχει παει αν ειναι για μερικη απασχοληση?Γιατι με την σχολη δεν προλαβαινω πληρη

Χωρίς να έχω δουλέψει προσωπικά εγώ αλλά απότι ξέρω από την κολλητή μου που δούλεψε εκεί δεν είναι και η καλύτερη φάση . Μπορεί να μας φαίνεται οτι είναι ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον όμως για να είναι η jumbo μια κερδοφόρα εταιρεία κάνει και περικοπές...μην απασχολώντας καθαρίστριες...καταλαβαίνεις οτι βάζουν όλους τους υπαλλήλους να καθαρίζουν τζάμια , τουαλέτες , σφουγγάρισμα και λοιπα υπέροχα που δεν περιγράφονται στην αγγελία εργασίας!Γενικά δεν έμεινε ευχαριστημένη και έφυγε στις 3, 4 το πολύ μέρες...Δεν ξέρω περισσότερα αλλά κάτι είναι και αυτό από το τίποτα!Μακάρι να πας και να σου αρέσει!

Χωρίς να έχω δουλέψει προσωπικά εγώ αλλά απότι ξέρω από την κολλητή μου που δούλεψε εκεί δεν είναι και η καλύτερη φάση . Μπορεί να μας φαίνεται οτι είναι ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον όμως για να είναι η jumbo μια κερδοφόρα εταιρεία κάνει και περικοπές...μην απασχολώντας καθαρίστριες...καταλαβαίνεις οτι βάζουν όλους τους υπαλλήλους να καθαρίζουν τζάμια , τουαλέτες , σφουγγάρισμα και λοιπα υπέροχα που δεν περιγράφονται στην αγγελία εργασίας!Γενικά δεν έμεινε ευχαριστημένη και έφυγε στις 3, 4 το πολύ μέρες...Δεν ξέρω περισσότερα αλλά κάτι είναι και αυτό από το τίποτα!Μακάρι να πας και να σου αρέσει!

Μήπως ήταν το συγκεκριμένο κατάστημα; Γιατί δε βλέπω το λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο ως πολιτική. Δεν κοστίζουν φθηνότερα οι πωλητές από τις καθαρίστριες ...

Γειά σας.

Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως πωλητής σε κατάστημα Jumbo.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος άκουσα στο ραδιόφωνο πως ζητούν έκτακτους πωλητές, ταμίες και εργάτες αποθήκης για την περίοδο των Χριστουγέννων.Πιο συγκεκριμένα από 13/11 έως 31/12.

Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιες πληροφορίες ή αν έχετε δουλέψει, και ποιές οι συνθήκες εργασίας.Μου προτείνετε πλήρης ή μερική απασχόληση(αν δίνεται η δυνατότητα μερικής απασχόλησης)?

Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψω, και το θέλω πολύ, πείτε μου τί θα συναντήσω και τί να προσέξω!

Σας υπενθυμίζω ότι ενδιαφέρομαι για πωλητής.

Ευχαριστώ πολύ:)

Για πωλητής φίλε... λίγο δύσκολο! Δεν το ξέρω από εκεί , αλλά σε όλα καταστήματα Jumbo Που έχω πάει : Kρήτη , Αθήνα ... βλέπω μόνο κορίτσια στα ταμεία και στις "σκληρές" δουλειές (βλ. αποθήκες, μεταφορές κτλ.) άντρες... οπότε φαντάσου τι σε περιμένει, ειδικά τώρα που χρειάζονται άτομα για λίγες μέρες!

Αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις ή και να ρίξεις και μια ματιά στο http://www.jumbo.gr/ ... good luck!

Ισχύει κάτι τέτοιο για τουαλέτες και τζάμια?

Στην σελίδα λέει Νέοι και νέες από 20-34 ετών, απόφοιτοι λυκείου, προϋπηρεσία επιθυμητή, ως υπάλληλοι εξυπηρέτησης των καταστημάτων JUMBO

Θα επικοινωνήσω μαζί τους αν και εμπιστεύομαι εσάς πολύ περισσότερο.

Πιστεύω πως όλα ρόδινα θα μου τα πουν

Μήπως ήταν το συγκεκριμένο κατάστημα; Γιατί δε βλέπω το λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο ως πολιτική. Δεν κοστίζουν φθηνότερα οι πωλητές από τις καθαρίστριες ...

κοίτα , δεν έχω λόγο να λέω ψέματα,απλα καταθέτω την εικόνα που έχω από ένα πολύ φιλικό μου(πιο φιλικό δε γινεται!) πρόσωπο.Να προφυλάξω το φίλο μας και να μην πέσει από τα σύννεφα αν του δώσουν μία σφουγγαρίστρα στο χέρι...Προσωπικά πάντως από τότε που που έμαθα το κόλπο με τις καθαρίστριες έψαξα επίμονα να δω αν έχουν καθαρίστριες τα εν λόγω καταστήματα , δίχως όμως αποτέλεσμα.Πήγαινε και δες μόνος σου...

Γενικά πάντως ίσως και να στοιχίζει φθηνότερα μια ταμείας πχ να κάνει τη δουλεια της καθαρίστριας για λόγους που έχουν να κάνουν με ΙΚΑ , ασφάλιση , δικαιώματα , επιδόματα κτλ...

Θα μάθω πάντως περισσότερα και θα σας πω!

"βλέπω μόνο κορίτσια στα ταμεία και στις "σκληρές" δουλειές (βλ. αποθήκες, μεταφορές κτλ.) άντρες... οπότε φαντάσου τι σε περιμένει, ειδικά τώρα που χρειάζονται άτομα για λίγες μέρες!"

και κοριτσια βλέπω να κουβαλάνε ''κούτες" και να ανεβοκατεβαίνουν σε σκάλες αλουμινίου για να γεμίσουν τα ραφια ! για τους αντρες φανταζομαι !

καλύτερα ειμαι εγω που κουβαλάω θερμαντικά σώματα (καλοριφερ) !!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ :D:D:D

Ζητάν και κει πωλητές?Έχει στη Θεσσαλονίκη?

Ζητάν και κει πωλητές?Έχει στη Θεσσαλονίκη?

Αυτό μάλλον ξέφυγε ως γκρίζα διαφήμιση.

Εξάλλου δεν έχει στη Θεσ/νίκη...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Eχει δουλεψει η κολλητη μου στο καταστημα της Γλυφαδας και της ειχε βγει ο πατος. Για να καταλαβεις ηταν πολιτικη του εκει καταστηματος να μην κλεινουν αν δεν εφευγε και ο τελευταιος πελατης με αποτελεσμα μαζι με την καταμετρηση του ταμειου να γυρναει σπιτι καλες 11. Δεν συνισταται. Καλυτερα να ψαξεις για δουλεια σε αλλα παιχνιδαδικα(προτιμησε μεγαλα συνοικιακα-ολοι παιρνουν εποχικους τα χριστουγεννα).

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Eχει δουλεψει η κολλητη μου στο καταστημα της Γλυφαδας και της ειχε βγει ο πατος. Για να καταλαβεις ηταν πολιτικη του εκει καταστηματος να μην κλεινουν αν δεν εφευγε και ο τελευταιος πελατης με αποτελεσμα μαζι με την καταμετρηση του ταμειου να γυρναει σπιτι καλες 11. Δεν συνισταται. Καλυτερα να ψαξεις για δουλεια σε αλλα παιχνιδαδικα(προτιμησε μεγαλα συνοικιακα-ολοι παιρνουν εποχικους τα χριστουγεννα).

Σε ευχαριστώ deb284:)

Ισχύει αυτό για καθάρισμα και σφουγγάρισμα στα Jumbo?

Σε ευχαριστώ deb284:)

Ισχύει αυτό για καθάρισμα και σφουγγάρισμα στα Jumbo?

Σκουπισμα, ξεσκονισμα κανουν οι υπαλληλοι σιγουρα, απλα αν εισαι καλος στο ταμειο δουλευεις αποκλειστικα εκει απο ενα σημειο και μετα. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Επιβεβαιωνω ο,τι εγραψαν οι συμφορουμιτες για το ξεπατωμα... Ειχε δουλεψει κι εμενα η κολλητη μου εκει (μα καλα, ολων μας οι κολλητες εκει βρηκαν να δουλεψουν?:p) και μου ειχε πει ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Ενα μηνα δουλεψε και την ειχαν συνεχεια να καθαριζει τουαλετες... Αισχος. Ουτε για αστειο μην πας... Εξαλλου, οπως ειπαν και αλλοι, παρα πολλα καταστηματα ζητουν εποχιακους τα Χριστουγεννα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω φιλε μου οτι εχεις.....αυτοκαταστροφικες τασεις!!!χαχαχα

Ειναι δυνατον χριστουγεννιατικα να θελεις να δουλεψεις σε παιχνιδαδικο και δη στη μεγαλυτερη αλυσιδα αυτων?Θα γινεται ο κακος χαμος, θα ξεχασεις το σπιτι σου, θα σου βγει ο πάτος και το κυριοτερο: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!Την περιοδο αυτη βλαστημας την ωρα που εισαι πωλητης-σε οποιοδηποτε κατάστημα.

Θα σε συμβουλευα να το ξανασκεφτεις και να κοιταξεις να βρεις κατι αλλο...

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Και η δική μου κολλητή δούλεψε εκεί, παραπάνω από μια φορά, και ό,τι ειπώθηκε ισχύει και με το παραπάνω. Το να είσαι ταμείο για πάνω από 9 ώρες χωρίς ούτε ένα σκαμνάκι και με΄ένα τέταρτο (νομίζω) διάλειμμα είναι τουλάχιστον εξουθενωτικό. Η κοπέλα κατάντησε να αρρωστήσει από την κούραση. Αλλά τα λεφτά είναι πολύ καλά! Your choice!

εκ πειρας,δεν ειναι οτι καλυτερο να δουλευεις χριστουγεννα σε παιχνιδαδικα,καταστηματα με ρουχα, και ζαχαροπλαστεια:mad:

Μάλιστα..

Θα κάνω μια βόλτα να δω τί παίζει κι από κοντά κι αν είναι ψάχνω κι αλλού.

Σε περίπτωση που με πάρουν(λέμε τώρα) θα έχω την δυνατότητα να φύγω πρίν λήξει η σύμβαση?(αν συναντήσω αυτά που είπατε). Γιατί ένας φίλος πάνω είπε πως η φίλη του έφυγε στις 4 πρώτες μέρες.

Και κάτι άλλο.Πότε πληρώνεσαι?Μόλις ολοκληρώσεις την σύμβαση ή κανα μήνα μετά όταν σε θυμηθούνε?Ευχαριστώ:)

Μάλιστα..

Θα κάνω μια βόλτα να δω τί παίζει κι από κοντά κι αν είναι ψάχνω κι αλλού.

Σε περίπτωση που με πάρουν(λέμε τώρα) θα έχω την δυνατότητα να φύγω πρίν λήξει η σύμβαση?(αν συναντήσω αυτά που είπατε). Γιατί ένας φίλος πάνω είπε πως η φίλη του έφυγε στις 4 πρώτες μέρες.

Και κάτι άλλο.Πότε πληρώνεσαι?Μόλις ολοκληρώσεις την σύμβαση ή κανα μήνα μετά όταν σε θυμηθούνε?Ευχαριστώ:)

συνήιθως οι εποχικοι φεύγουν 31/12/07 εκτός και αν είναι καλοί άρα ανεξαρτήτως του πότε θα φύγεις 31/12 το πολύ 2/01/08 θα πληρωθείς σίγουρα ΄τωρα εάν ακολουθούν τακτική πληρωμών ανά δεκαπενθήμερο θα πληρώνεσαι τότε

[sIGPIC][/sIGPIC]

συνήιθως οι εποχικοι φεύγουν 31/12/07 εκτός και αν είναι καλοί άρα ανεξαρτήτως του πότε θα φύγεις 31/12 το πολύ 2/01/08 θα πληρωθείς σίγουρα ΄τωρα εάν ακολουθούν τακτική πληρωμών ανά δεκαπενθήμερο θα πληρώνεσαι τότε

Πολύ καλά!:)

Αν και προτιμώ στο δεκαπενθήμερο:O:)

Φεύγεις όποτε θές.Νομικά δε χρειάζεται να ειδοποιήσεις κάποιες μέρες πριν τον εργοδότη σου οτι παραιτείσαι από τη στιγμή που η σχέση εργασίας σας θα είναι1-2 το πολύ ημερών!

Σε κάθε δουλειά ισχύει αυτό που σου λέω,όχι μόνο εν προκειμένω.

Φεύγεις όποτε θές.Νομικά δε χρειάζεται να ειδοποιήσεις κάποιες μέρες πριν τον εργοδότη σου οτι παραιτείσαι από τη στιγμή που η σχέση εργασίας σας θα είναι1-2 το πολύ ημερών!

Σε κάθε δουλειά ισχύει αυτό που σου λέω,όχι μόνο εν προκειμένω.

OK thnx!Θα το έχω υπόψιν μου:)

• 2 weeks later...