tom12 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Μα φυσικά από τον Ιστό. Πρώτα όμως θα πρέπει να έχεις και τις ανάλογες ρυθμίσεις. Μπες εδώ για να τις κατεβάσεις. kai meta i prosvasi sto internet einai dorean??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Εχει δοκιμασει κανεις μνημη 4GB? Οι 4GΒ που κυκλοφορουνε ειναι μονο SDHC ή εχουν βγει και 4GB συμβατες με το N73? Βρηκα στο ebay 4GΒ και δειχνει οτι δουλευει κανονικα με N80. παιρνει SDHC το Ν80 ή οχι? kai meta i prosvasi sto internet einai dorean??? Αν εχεις κοιταξει λιγο το θεμα που σου υπεδειξε ο djuan1988 στο προηγουμενο ποστ θα σου ειχαν λυθει οι αποριες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 kai meta i prosvasi sto internet einai dorean??? Όχι, χρεώνεσαι ανάλογα με τις τρέχουσες χρεώσεις του δικτύου σου. Εκτός και αν έχεις κάποιο πακέτο... Εχει δοκιμασει κανεις μνημη 4GB? Οι 4GΒ που κυκλοφορουνε ειναι μονο SDHC ή εχουν βγει και 4GB συμβατες με το N73? Βρηκα στο ebay 4GΒ και δειχνει οτι δουλευει κανονικα με N80. παιρνει SDHC το Ν80 ή οχι? Όχι δεν παίρνει miniSDHC το N80. Μη πιστεύεις ότι βλέπεις στο ebay. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Όχι δεν παίρνει microSDHC το N80. Μη πιστεύεις ότι βλέπεις στο ebay. mini SDHC θελεις να πεις :) Για του λογου το αληθες οριστε και το Link εδω Δε νομιζω να λεει ψεματα.. Εκτος και αν ειναι τοσο μεγαλη η κομπινα με "πειραγμενες" εικονες. Απλως ρωτησα για το Ν80 αν παιρνει SDHC και ειναι High capacity αυτη η καρτα που πουλαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 δεν γραφει πουθενα για sdhc νομιζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ευχαριστώ αλλά έχω cosmote και όχι Tim. Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Ευχαριστώ αλλά έχω cosmote και όχι Tim. Πάντως να ξέρεις ότι με την Cosmote θα πρέπει να δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου!! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Η συχνη επανεκκινηση του κινητου με καποιο προγραμμα που κανει αυτη την δουλεια χαλαει - μειωνει την αποδοση της μπαταριας? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Thanks. Με Wind συμφέρη για Internet? Πως μπορώ να διαγράψω θέματα υ έχω αποθεύση στα θέματα στη μνήμη του Ν73? Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Η συχνη επανεκκινηση του κινητου με καποιο προγραμμα που κανει αυτη την δουλεια χαλαει - μειωνει την αποδοση της μπαταριας? Για το συγκεκριμένο κύκλο αποφόρτισης, ναι το μειώνει την απόδοση της (ξέρεις, είναι απαιτητική η εκκίνηση του Symbian), αλλά γενικά δεν προκαλεί κάποια ιδιαίτερη μείωση της απόδοσής της. Πως μπορώ να διαγράψω θέματα υ έχω αποθεύση στα θέματα στη μνήμη του Ν73? Από τη Διαχείριση Εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μαλλον δεν το εγραψα σωστα :O θελω να μαθω εαν η επανεκκινηση χαλαει την μπαταρια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μαλλον δεν το εγραψα σωστα :O θελω να μαθω εαν η επανεκκινηση χαλαει την μπαταρια :) Μπα, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ότι καταναλώνει μπαταρία, καταναλώνει. Δεν την καταστρέφει όμως. :) Πάντως στα καινούργια symbian (OS9.2) πρέπει να υπάρχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας, από ό,τι στα προηγούμενα. Στο Ν82 μου παρατηρώ ότι ούτε το μπουτάρισμα ούτε η επανεκκίνηση καταναλώνουν πολλή μπαταρία. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλά πλάκα μας κάνουν ρε παιδιά? Πήγα σε ένα ΝΟΚΙΑ shop και μου είπε για μία πρόσοψη και πλήκτρα 43€!! Τι να πω? :cry: Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλά πλάκα μας κάνουν ρε παιδιά? Πήγα σε ένα ΝΟΚΙΑ shop και μου είπε για μία πρόσοψη και πλήκτρα 43€!! Τι να πω? :cry: Δυστυχώς τόσο κάνουν... Και νομίζω πωλούνται χωριστά πλήκτρα και προσόψεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλά πλάκα μας κάνουν ρε παιδιά? Πήγα σε ένα ΝΟΚΙΑ shop και μου είπε για μία πρόσοψη και πλήκτρα 43€!! Τι να πω? :cry: Οταν λες πληκτρα εννοεις και τα ασημενια με το joystick? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Οταν λες πληκτρα εννοεις και τα ασημενια με το joystick? Τα πλήκτρα τα ασημένια πάνε μαζί με τα αριθμητικά, του μενού, το C κλπ. Το joystick είναι αυτόνομο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καλά πλάκα μας κάνουν ρε παιδιά? Πήγα σε ένα ΝΟΚΙΑ shop και μου είπε για μία πρόσοψη και πλήκτρα 43€!! Τι να πω? :cry: Παιδιά, μη σας πιάνουν κορόϊδα...εγώ το καλοκαίρι αγόρασα πρόσοψη, πληκτρολόγιο και καπάκι μπαταρίας γύρω στα 25€ εάν θυμάμαι καλά. Ζητούσαν και άλλα 47€ για το joystick και τελικά το άλλαξα με την εγγύηση. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ... οι διαφορές απλού με ME απ' όσο διάβασα είναι η μνήμη 2GB του ME (+ ότι στο ME ο player φορτώνεται με την εκκίνηση και διαφορετικό μοντέλο ακουστικών νομίζω; ). Η ερώτησή μου είναι αν το απλό έχει κι αυτό κάρτα μικρότερης χωρητικότητας (πόσης; ) ή δεν έχει κάρτα καθόλου. Αν δεν παίζει κάρτα καθόλου, μήπως στην κάρτα του ME υπάρχουν κάποιες εφαρμογές οι οποίες, σε τέτοια περίπτωση, δεν είναι διαθέσιμες καθόλου για το απλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ... οι διαφορές απλού με ME απ' όσο διάβασα είναι η μνήμη 2GB του ME (+ ότι στο ME ο player φορτώνεται με την εκκίνηση και διαφορετικό μοντέλο ακουστικών νομίζω; ). Η ερώτησή μου είναι αν το απλό έχει κι αυτό κάρτα μικρότερης χωρητικότητας (πόσης; ) ή δεν έχει κάρτα καθόλου. Αν δεν παίζει κάρτα καθόλου, μήπως στην κάρτα του ME υπάρχουν κάποιες εφαρμογές οι οποίες, σε τέτοια περίπτωση, δεν είναι διαθέσιμες καθόλου για το απλό; Ναι οι διαφορές αυτές είναι! Δεν γνωρίζω αν το απλό έρχεται με κάρτα μνήμης, αλλά να έχει προσθετές εφαρμογές του Music Edition τις οποίες δεν μπορείς να βάλεις στο απλό, δεν υπάρχει περίπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Δεν εννοούσα ότι αν υπάρχουν εφαρμογές στην κάρτα του ME, οι εφαρμογές αυτές δε θα εγκαθίστανται στο απλό. Ήθελα να πω ότι αν το ME έχει εφαρμογές στην κάρτα του και το απλό δεν έχει κάρτα, τότε το απλό δε θα έχει τις εφαρμογές αυτές "απ' το κουτί". Το ME έχει προγραμματάκια στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Δεν εννοούσα ότι αν υπάρχουν εφαρμογές στην κάρτα του ME, οι εφαρμογές αυτές δε θα εγκαθίστανται στο απλό. Ήθελα να πω ότι αν το ME έχει εφαρμογές στην κάρτα του και το απλό δεν έχει κάρτα, τότε το απλό δε θα έχει τις εφαρμογές αυτές "απ' το κουτί". Το ME έχει προγραμματάκια στην κάρτα; Οχι δεν εχει κατι extra στην καρτα το ME . Απο οσο θυμαμαι το απλο κυκλοφορει χωρις καρτα μνημης. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Δεν γνωριζω εαν εχει γιατι εγω ειχα αγορασει το απλο αλλα εαν εχει καποια προγραμματα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπορεις να τα κατεβασεις και απο το site της nokia. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Υπάρχει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας για το ν73? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 to kinito mou(N73 me) einai paraisagogis (code:0544952 an mporite na mou pite apo pia xora einai gia na kserw an exw egkiisi esto!plz!) 8elw na mou pite pws 8a perasw to elliniko code gia N73 me k pio einai auto???? twra prospa8w na kanw update to logismiko me to Nokia Software Updater k prin to telos tis egkatastasi kolei k den kanei tpt mou eipan oti fteei pou den exei to elliniko code!meta 8a mporw na kanw kanonika update to logismiko? episeis 8a i8ela na mou pite ti 8a sbistei apo to kin mou otan 8a tou perasw to elliniko code gia N73 me gia na kserw na ta soso kapou! k episeis ti 8a xa8ei kata to update tou logismikou! perimeno ti boh8eiasas! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts