stendor Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Να δω αν έχω επαφές στην κάρτα sim οι οποίες είναι αποθηκευμένες και στην μνήμη του τηλεφώνου και για να τις σβήσω από την sim. Άλλη ερώτηση: το ίδιο πρόβλημα με τις 2πλες εγγραφες υπάρχει αν οι επαφές υπάρχουν στην κάρτα μνήμης? Όχι δεν πειράζει αν οι επαφές σου είναι και στην κάρτα μνήμης. Εξάλλου τις διαβάζει από το τηλέφωνο τις επαφές, δεν τις ψάχνει στη κάρτα μνήμης. Για να δεις τις επαφές οι οποίες είναι στην sim θα ανοίξεις τις επαφές, θα πατήσεις επιλογές και μετά θα πας επαφές sim > φάκελος sim. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Μάλιστα.. Είδα ότι δεν έχω καμία επαφή στην κάρτα sim. Yπάρχει κάτι άλλο που κοιτάω τώρα? Το πρόβλημα που δεν μου εμφανίζει τα ονόματα συνεχίζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Εφόσον στο κάνει σε όλες τις επαφές (δεν μπορεί όλες να είναι διπλο-καταχωρημένες) μάλλον πας για hard format στη συσκευή και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Και σε μένα συμβαίνει αυτό, όχι μόνο με μηνύματα, αλλά και με ληφθείσες κλήσεις. Αλλά όχι με όλους και όχι πάντοτε. Νομίζω (χωρίς σιγουριά) ότι συμβαίνει όταν σβήσεις το τηλέφωνο και το ξανανοίξεις, οπότε χάνονται (??) κάποια στοιχεία στο μητρώο. Παράθεση “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Μάλλον θα κάνω hard format. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laukas Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 :) ναι κ εγω το Ν73 εχω το music edition κοντα 2 χρονια τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μονο προβλημα ειναι οτι καμια φορα σβηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 την καλησπέρα μου δοκίμασα να περάσω το νέο firmware αλλα το κινητό έσβησε και δεν ξανάναψε 3 χρόνια που το εχω τώρα πρωτη φορά τετοιο προβλημα καμιά ιδέα κανένας? ευχαριστώ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Βγάλε τη μπαταρία για 5 λεπτά και μετά προσπάθησε να το ανοίξεις ξανά. Αν δεν γίνει τίποτα, δοκίμασε να κάνεις hard format. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα, πας σε Nokia Shop να στο φλασάρουν αυτοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Σ ευχαριστώ πολυ Χρήστο δεν ανοιγει ουτε έτσι δοκιμάζω και το hardformat αλλα αφενώς είναι πολυ δύσκολο να το κραταω με 4 δαχτυλα μαζι αφετέρου μου φευγει...τελικα δεν μου άνοιξε ουτε έτσι εχεις καμιά άποψη ποσο παιζει το κοστος σε νοκια shop? σ ευχαριστώ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Να σαι καλά. Αν είσαι μέσα στην εγγύηση δωρεάν. Αν όχι, κανά 15€ θα σου πάρουν πιστεύω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 οκ σε ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Καλημερα σας .Μηπως γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει το joystick??Μου εχει χαλασει εδω και λιγο καιρο αλλα δεν του εχω δωσει και πολυ σημασια..:) Βοηθεια κανεις??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Εαν θυμαμαι καλα τοτε που ειχα ρωτησει μου ειπαν γυρο στα 50 € Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Ενα παλιο κολπακι για οσους εχουν Ν73 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1770898#post1770898 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Καλησπερα παιδες.... Εχω ενα Ν73 οχι το Music Edition το κιν της τελευταιες μερες κολαει απιστευτα,δεν δεχετε κλησεις (μου τις εμφανιζει σαν χαμενες) δυσκολευεται πολυ να παρει τηλ μου κολαει συνεχεια κ ορισμενες φορες οταν μιλαω στο τηλ λες κ δεν εχω σημα.τι κανω???? το πεταω η φτιαχνετε? να το παω στη Nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Δοκιμασε πρωτα φορματ στην συσκευη και στην καρτα μνημης.Πολυ πιθανο να στρωσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marina18610 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 εχω το νοκια n73 κ εχει διαλυθει εντελώς!! λεει οτι η μνήμη του τηλεφώνου είναι πλήρης ενώ κάτι τετοιο δεν ισχύει.. δεν δεχεται ουτε μυνηματα ουτε στελνει,δεν ανοιγει την εκθεση,δεν παιρνει φωτογραφίες και γενικα δεν κανει τίποτα.. το ειχε ξαναπάθει και πριν 4 μήνες και χρησιμοποίησα τον κωδικο *#7370# και ολα καλα μετα μεχρι τωρα.. το δοκιμασα παλι αλλα δεν καταλαβαινει τίποτα...δεν δεχεται ουτε αναβαθμιση απο το ιντερνετ!!! τι πρεπει να κανω εκτος απο το να το πεταξω?καμια ιδεα?:(:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Ισχυει οτι ειναι γραμμενο πριν απο σενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Παιδιά, πως μπορώ να δω τα δευτερόλεπτα/λεπτά της τελευταίας κλήσης η γενικά όλων των κλήσεων. Και πως μπορώ να βάλω ο μετρητής κλήσης να φαίνεται στην οθόνη την ώρα που μιλάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Λεπτομέρειες της τελευταίας κλήσης μπορείς να δεις πηγαίνοντας στο Μητρώο στη δεύτερη καρτέλα. Για να εμφανίζεται η διάρκεια της κλήσης ή και η σύνοψη αφού τερματιστεί μια κλήση θα πας στις Ρυθμίσεις και θα βρεις τις εξής επιλογές: - Εμφάνιση διάρκειας κλήσης - Σύνοψη μετά τη κλήση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Βρήκα "Σύνοψη μετά την κλήση" την οποία και ενεργοποίησα. Τα άλλα δύο που ανέφερες δεν τα έχω βρει ακόμα. Οι επιλογές που μου βγάζει στις Ρυθμίσεις κλήσεων είναι: Αποστολή στοιχείων μου / Αναμονή κλήσεων / Απόρρ. κλήσης με SMS / Κείμενο μηνύματος / Εικόνα σε κλ. βίντεο / Αυτόματη επανάκληση / Σύνοψη μετά την κλήση / Ταχεία κλήση / Απάντηση με κάθε πλήκτρο. Edit: Τα βρήκα ΟΚ. Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Καλημερα σας .Μηπως γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει το joystick??Μου εχει χαλασει εδω και λιγο καιρο αλλα δεν του εχω δωσει και πολυ σημασια..:) Βοηθεια κανεις??:) Στο δικό μου που είχε σπάσει μου το άλλαξαν δωρεάν μέσα στην εγγύηση.Ψάξτο λίγο άν έχεις ακόμα εγγύηση. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapetros Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 τελικα ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για 73 music edition?χω την 3,0638,0,0,30.Υπαρχει νεοτερη?που την βρισκω γιατι στο σαιτ της Νοκια αυτην δινουν ως η τελευταια.και κατι κουφο .ορισμενες φορες το τηλεφωνο σβηνει μονο του.το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253382#post2253382 ΥΓ: Πλέον το λογισμικό του N73 είναι το ίδιο και για την απλή αλλά και για την Music έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kafrometalas Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Γειας σας και απο μενα πρωτο μηνυμα μου ειναι στο φορουμ.Ειχα ενα ν73 εδω και 3 χρονια.Στην αρχη ολα καλα και ολα ωραια τους πρωτους μηνες μετα αρχισαν τα προβληματα.Αρχισε απο μονο του και σε ακυρες στιγμες να κλεινει.Δεν ειχα δωσει και πολυ σημασια καθως ειπα οτι καπου θα χτυπησει και θα κουνηθηκε η μπαταρια και θα κλεισεμετα ομως τα πραγματα γινανε ποιο σοβαρα καθως εκλεινε ποιο συχνα και ειχε αρχισει να κλεινει οποτε το ακουμπαγα στο γραφειο μου.Το πηγα στον θειο μου και αυτος σε ενα φιλο του στην νοκια και του ειπαν οτι μαλλον ειχε κολλησει καποιον ιο και να κανω φορματ στην καρτα μνημης.Τελοσπαντων εκανα αλλα τιποτα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια.ε και γω το αφησα στην μοιρα του και πηρα ενα νοκια 5310(που περα απο τν πλακα ηταν φοβερο κινητακι)μετα απο ενα χρονο πηρα το lg κπ500 και πριν απο καμια βδομαδα ετσι οπως εψαχνα κατι βρηκα το ν73 με το κουτι και ειπα να ασχοληθω ξανα με το θεμα.το πηγα στην νοκια και μ παν οτι μια αναβαθμιση την εκαναν και ολα δειχναν οτι εφτιακσαν αλλα μετα απο λιγες μερες και ετσι οπως το αφησα στο τραπεζι μου εβγαλε ενα μηνυμα ''εγγραφη καρτας sim απετυχε και κολλησε.Ρε παιδια αξιζει να ασχοληθω η' ειναι τελειωμενη ιστορια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts