Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα...Δεν ξερω αν postaro στο σωστο μερος και θα ηθελα να μαθω το εξης: χρησιμοποιω την εφαρμογη Windows Live Messenger...οταν μπαινω με ειδοποιει οτι θα χρεωθω. Απο κει και περα ποση ειναι η χρεωση στην wind? πως μετρειετε η ογκοχρεωση στο messenger? Δηλ οσα μνματα ανταλλαξω με καποιον θα χρεωνομαι και τον αντιστοιχο ογκο?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα...Δεν ξερω αν postaro στο σωστο μερος και θα ηθελα να μαθω το εξης: χρησιμοποιω την εφαρμογη Windows Live Messenger...οταν μπαινω με ειδοποιει οτι θα χρεωθω. Απο κει και περα ποση ειναι η χρεωση στην wind? πως μετρειετε η ογκοχρεωση στο messenger? Δηλ οσα μνματα ανταλλαξω με καποιον θα χρεωνομαι και τον αντιστοιχο ογκο?

Μάλλον δεν ρωτάς στο σωστό μέρος αλλά αν χρησιμοποιείς το wind plus non stop δεν υπάρχει καμία χρέωση πέρα από τα 3,5€ που δίνεις για να το ενεργοποιήσεις. Εάν δεν χρησιμοποιείς αυτό η χρέωση γίνεται ανά kb με χρέωση που δεν τη θυμάμαι τώρα αλλά είναι αρκετά μεγάλη..

EDIT: Η χρέωση ανά kb θα γίνει αν χρησιμοποιήσεις το προφίλ wind internet, αν χρησιμοποιήσεις το wind plus θα έχεις μια εφάπαξ χρέωση γύρω στα 0,5 € αν θυμάμαι καλά γισ 24 ώρες αν δεν αποσυνδεθείς..

مفاجأة

Παιδια να ρωτησω..παιρνει το κινητο μνημη 8gb?Γιατι εχουν πεσει πολυ οι τιμες...

Βασικα με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο περισσοτερο για mp3 με ακουστικα και εξωτερικα ηχεια...Ακουω οτι και στα 2 ειναι πολυ κουλ ,Ιδιως απο τα εξωτ ηχεια που η ποιοτητα ειναι πολυ κοντα στα 6233 και 6270.Η ποιοτητα απο τα ακουστικα πως ειναι?Σε συκριση με N91?

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Δυστυχώς το όριο είναι στα 2GB. Η ποιότητα είναι γενικά πολύ καλή για κινητό, αλλά δεν φτάνει τα καλά mp3 players. Επίσης θα πρότεινα να πάρεις τα διαιρούμενα ακουστικά της Nokia για να μπορέσεις να συνδέσεις μετά όποια aftermarket θες εσύ. Αυτά που έχει μέσα στο πακέτο είναι μέτρια σε επιδόσεις.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Και φυσικά δεν φτάνει με τίποτα την απόδοση του Ν91 απο τα ακουστικά. Τόσο σε ποιότητα όσο και σε ένταση.

Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση.

Έχω την έκδοση 4.0812.4.0.1 (21-3-08) και παρατηρώ πως όταν μιλάω στο κινητό, ο χρόνος που διαρκεί η κλήση δεν αναγράφεται στην οθόνη, παρά μόνον όταν τελειώσει η συνομιλία. Αν θυμάμαι καλά, σε προηγούμενες εκδόσεις, η διάρκεια κλήσης αναγραφόταν και κατά τη συνομιλία κι όχι μόνον στο τέλος της. Γνωρίζετε κάτι σχετικό;

* έχω ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή για αναγραφή της διάρκειας κλήσεων...

Έχεις ενεργοποιήσει και εμφάνιση διάρκειας κλήσης και σύνοψη μετά τν κλήση απο ρυθμίσεις;

ΑΝ ναι, τότε άλλαξε άλλη μια φορά τις ρυθμίσεις και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου μήπως και έχει κολλήσει και δεν δέχεται τις ρυθμίσεις.

Έχεις ενεργοποιήσει και εμφάνιση διάρκειας κλήσης και σύνοψη μετά τν κλήση απο ρυθμίσεις;

ΑΝ ναι, τότε άλλαξε άλλη μια φορά τις ρυθμίσεις και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου μήπως και έχει κολλήσει και δεν δέχεται τις ρυθμίσεις.

Πηγαίνω στις ρυθμίσεις κλήσεων αλλά έχει ρύθμιση μόνον για τη σύνοψη μετά την κλήση. Που βρίσκω τη ρύθμιση για εμφάνιση της διάρκειας κλήσης; :O

EDIT: Το βρήκα και είναι στις ρυθμίσεις του μητρώου κλήσεων...

καλημερα.ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορεις να φτιαξεις τα δικα σου θεματα?μπηκα στο φορουμ της νοκια αλλα μιλαμε για πολυ μπερδεμα.εχω το Ν73.

ευχαριστω

καλημερα.ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορεις να φτιαξεις τα δικα σου θεματα?μπηκα στο φορουμ της νοκια αλλα μιλαμε για πολυ μπερδεμα.εχω το Ν73.

ευχαριστω

http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/bb173537-4e67-496f-9967-50917d5cfc47/S60_Theme_Studio_for_Symbian_OS.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

μπορουμε καπου να δουμε ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις firmware για το κινητο??και αν ποιες οι αλλαγες τους??

V 4.0736.3.2.1

4-9-2007 rm-133

προφανως εχω πολυ παλιο γι αυτο ρωταω!

:superman:

Μπες εδώ, βάλε το Product code της συσκευής σου (αναγράφεται κάτω απο την μπαταρία), και δες ποιο είναι το τελευταίο διαθέσιμο firmware.

μπορουμε καπου να δουμε ποιες ειναι οι τελευταιες εκδοσεις firmware για το κινητο??και αν ποιες οι αλλαγες τους??

V 4.0736.3.2.1

4-9-2007 rm-133

προφανως εχω πολυ παλιο γι αυτο ρωταω!

Μπορείς επίσης να δεις και σε αυτή την ιστοσελίδα όπου έχει όλες τις ενημερώσεις...

σας ευχαριστω..μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να δω..πως να το πω..τι διορθωθηκε με την τελευταια εκδοση??συγνωμη,με τα αγγλικα δε τα παω πολυ καλα...
:superman:

ρε παιδιά πως γίνεται να καταλλαβω αν έχω το N73 Ή το N73 MUSIC EDITION? επειδή το πήρα απο εναν φίλο και δεν ξερω αν ειναι το σκέτο η το me ... και κατι αλλο του έκανα update και μου βρήκε οτι χρησιμοποιεί αυτή την έκδοση V.3.0638.0.0.30 ΚΑΙ λέει ότι αυτη που έχω είναι η πιο καινούρια έκδοση.... αλλα εγώ βλέπω ότι υπάρχουν τόσες εκδόσεις και η πιο καινούρια είναι η Nokia N73 Music Edition Firmware Update - 4.0808.4.2.2... πως γίνεται αυτό? πως θα την περάσω στο κινητό?

Πατώντας το multimedia πλήκτρο στο music edition μπαίνει κατευθείαν στην μουσική ενώ στο απλό μπαίνει στο υπομενού των συντομεύσεων.

Ρώτα τον φίλο σου αν έχει κάνει καμια μετατροπή, αν άλλαξε δηλαδή product code.

Εδώ είναι το ιστορικό των αναβαθμίσεων του Ν73. Εδώ θα βρείς ποια αντιστοιχεί στο δικό σου product code (το βρίσκεις κάτω απο την μπαταρία).

δηλαδή το κουμπί με τον τόνο πάνω που είναι δίπλα απο το κουμπί 3?

γιατί εμένα λεει ότι το τελευταίο για αυτο τον κωδικο ειναι 3.0638.0.0.30..... εφόσον υπάρχει με χρι 4.8*****

ρε παιδιά θέλω προγράμματα τα οποια να παίζουν στο n73 Music eDITION... Gt βάζω κάποια k μου λέει ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό k κάτι τέτοια.... το ίδιο συμβαίνει k με τα θέματα.....?

βάζω κάποια k μου λέει ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό k κάτι τέτοια.... το ίδιο συμβαίνει k με τα θέματα.....?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε.

Και συγκεκριμένα αυτό.

Πατώντας το multimedia πλήκτρο στο music edition μπαίνει κατευθείαν στην μουσική ενώ στο απλό μπαίνει στο υπομενού των συντομεύσεων.

Ρώτα τον φίλο σου αν έχει κάνει καμια μετατροπή, αν άλλαξε δηλαδή product code.

Εδώ είναι το ιστορικό των αναβαθμίσεων του Ν73. Εδώ θα βρείς ποια αντιστοιχεί στο δικό σου product code (το βρίσκεις κάτω απο την μπαταρία).

Το πάτημα του πολυπλήκτρου να είναι στιγμιαίο γιατί σε παρατεταμένο πάτημα το απλό Ν73 (όχι το ΜΕ) μπάινει στον media player σαν το ΜΕ, οπότε μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα...

γιατί εμένα λεει ότι το τελευταίο για αυτο τον κωδικο ειναι 3.0638.0.0.30..... εφόσον υπάρχει με χρι 4.8*****

απαντηστε μου σας παρακαλώ

Μπήκες σ'αυτό το link να δεις ποια είναι η νέα αναβάθμιση για το δικό σου product code;

μπήκα και λέει ότι είναι η 3.0638.0.0.30...... και κάτι αλλο ρε παιδιά.. που θα βρω προγράμματα *****arismena... ότι κατεβάζω είναι trial και δοκιμασα και καποια κολπάκια που λετε για να παιζουν όλα τα προγραμματα που δεν ειναι signed αλλα δεν μου δουλευει τιποτα... σας παρακαλώ βοηθηστε με