deadlyeyes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Κι εγώ το αναλογικό ήθελα να βάλω περισσότερο,αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω πόσα λεπτά είναι ακριβώς.Πχ αν η ώρα είναι 5:43,άντε να καταλάβεις στο αναλογικό πόσα λεπτά δείχνει.Άσε που δεν έχει και μικρές γραμμές για τα λεπτά,έχει μόνο τέσσερις για τα τέταρτα. :( Κάτι άλλο,εσείς πόσα σταλθέντα μηνύματα το έχετε να αποθηκεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγώ έχω τη ρύθμιση στα 200 μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εισερχόμενα μπορεί να πάρει μέχρι να γεμίσει η μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ναι, δεν έχει όριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosM Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Τι λετε για αυτό το GPS http://eurosale.gr/itm_cat.php?catkey=563&itm_id=41862. Παράθεση Η Μακεδονία είναι μια, ή Ελληνική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω,όταν εσείς κάνετε browsing από το πρόγραμμα Ιστό,εχετε βάλει καθόλου μεγέθυνση στις εικόνες ή στη γραμματοσειρά; Επίσης μπήκα με τον Ιστό στο Cosmote my view,ενώ ο Ιστός ξέρω ότι είναι για σελίδες Web και το Υπηρεσίες είναι για Wap.Πώς έγινε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πρόσφατα έστειλα το κινητό μου για επισκευή αλλά κράτησα την κάρτα μνήμης. Όταν μου το έφεραν και ξαναέβαλα την μνήμη έλειπαν βίντεο και εικόνες χωρίς όμως να τα έχω διαγράψει εγώ. Η κάρτα που έχω δεν είναι η εργοστασική αλλά μια Sandisk Ultra II 2GB. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω ή έχουν χαθεί?? Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πρόσφατα έστειλα το κινητό μου για επισκευή αλλά κράτησα την κάρτα μνήμης. Όταν μου το έφεραν και ξαναέβαλα την μνήμη έλειπαν βίντεο και εικόνες χωρίς όμως να τα έχω διαγράψει εγώ. Η κάρτα που έχω δεν είναι η εργοστασική αλλά μια Sandisk Ultra II 2GB. Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω ή έχουν χαθεί?? Δοκίμασες με card reader; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δοκίμασες με card reader; Απλά σύνδεσα το κντ μου στο pc. Θα το δοκιμάσω και αυτο. Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Μηπως τα video που χαθηκαν τα ειχες αποθηκευμενα στην μνημη του τηλ. σου? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebFreak Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Όχι ήταν όλα στην κάρτα... Παράθεση eeeepppffffff... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δοκίμασε με ένα card reader να δεις τι έχει η κάρτα μνήμης μέσα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε dmarccos. ;) ο x-plore τα σπαει! Επομενες ερωτησεις... 1) δυο ατομα διαμαρτυρηθηκαν οτι ακουγομαι με μικρες παυσεις. Σας εχει συμβει ποτε? θελω να πω, ηταν προβλημα του κινητου ή του δικτυου? 2) καποιο προγραμμα για να κανω το φλας του κινητου να ειναι μονιμα αναμενο ωστε να το χρησιμοποιω ως φακο υπαρχει? 3) καπου ειχε αναφερθει ενα προγραμμα (εορτολογιο ή καπως ετσι) που εχει μια λιστα με τους εορταζοντες της καθε ημερας. Εαν οντως υπαρχει για S60 που μπορω να το βρω? 4) το κινητο μου (Ν73 ΜΕ) οταν "δεν κανει τιποτα" τρεχει τις εφαρμογες "αναμονη" και "μουσικη" τις οποιες δεν μπορω να σβησω. γιατι? :blink: αυτα προς το παρον. ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις! :) Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε dmarccos. ;) ο x-plore τα σπαει! Επομενες ερωτησεις... 1) δυο ατομα διαμαρτυρηθηκαν οτι ακουγομαι με μικρες παυσεις. Σας εχει συμβει ποτε? θελω να πω, ηταν προβλημα του κινητου ή του δικτυου? 2) καποιο προγραμμα για να κανω το φλας του κινητου να ειναι μονιμα αναμενο ωστε να το χρησιμοποιω ως φακο υπαρχει? 3) καπου ειχε αναφερθει ενα προγραμμα (εορτολογιο ή καπως ετσι) που εχει μια λιστα με τους εορταζοντες της καθε ημερας. Εαν οντως υπαρχει για S60 που μπορω να το βρω? 4) το κινητο μου (Ν73 ΜΕ) οταν "δεν κανει τιποτα" τρεχει τις εφαρμογες "αναμονη" και "μουσικη" τις οποιες δεν μπορω να σβησω. γιατι? :blink: αυτα προς το παρον. ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις! :) 1. Μάλλον του δικτύου. Εμένα δεν μου χει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο παρά μόνο τις φορές που δεν έχω σήμα..... 2. torch 4. Όταν ξεκινάει τρέχουν αυτές οι 2 εφαρμογές. Η μουσική κλείνει, μετά τα τελευταία firmware, απλά ανοίγεις τη μουσική και πας επιλογές>έξοδος και κλείνει τελείως. Μπορείς να βάλεις και ένα task manager (πχ handy taskman) και να το κλείνεις από εκεί. Η αναμονή φυσικά δεν κλείνει, είναι το γραφικό περιβάλλον του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 2. torch εχω το OTStudio NTorch Lite v1.00 αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι η εφαρμογη δεν ειναι υπογεγραμενη. δοκιμασα να κανω εγγραφη στο https://www.symbiansigned.com/ αλλα δεν δεχτηκε ουτε το μαιλ μου απο την yahoo ουτε απο την otenet. ξερετε καποιο που να δουλευει? 4. Όταν ξεκινάει τρέχουν αυτές οι 2 εφαρμογές. Η μουσική κλείνει, μετά τα τελευταία firmware, απλά ανοίγεις τη μουσική και πας επιλογές>έξοδος και κλείνει τελείως. Μπορείς να βάλεις και ένα task manager (πχ handy taskman) και να το κλείνεις από εκεί. Η αναμονή φυσικά δεν κλείνει, είναι το γραφικό περιβάλλον του κινητού. επιλογές>έξοδος δεν το ειχα προσεξει αυτο! οσο για το handy taskman το ειχα, αλλα με απλο close δεν εκλεινε. επρεπε να πατισω Kill. 3) καπου ειχε αναφερθει ενα προγραμμα (εορτολογιο ή καπως ετσι) που εχει μια λιστα με τους εορταζοντες της καθε ημερας. Εαν οντως υπαρχει για S60 που μπορω να το βρω? ευχαριστω για την βοηθεια που μου εχετε προσφερει μεχρι τωρα αλλα και για αυτην που ερχεται. :) Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εχω το OTStudio NTorch Lite v1.00 αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι η εφαρμογη δεν ειναι υπογεγραμενη. δοκιμασα να κανω εγγραφη στο https://www.symbiansigned.com/ αλλα δεν δεχτηκε ουτε το μαιλ μου απο την yahoo ουτε απο την otenet. ξερετε καποιο που να δουλευει? επιλογές>έξοδος δεν το ειχα προσεξει αυτο! οσο για το handy taskman το ειχα, αλλα με απλο close δεν εκλεινε. επρεπε να πατισω Kill. ευχαριστω για την βοηθεια που μου εχετε προσφερει μεχρι τωρα αλλα και για αυτην που ερχεται. :) Να ξέρεις το flash δεν βγάζει καθόλου ικανοποιητικό φωτισμό όταν λειτουργεί σαν φακός. Και όταν τραβάς βίντεο το φλας μένει αναμένο αλλά δεν βγάζει πολύ φως. Αντίθετα όταν βγάζεις φωτογραφίες το φλας ανάβει πιο έντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Όντως!Έχω κι εγώ αυτό το πρόγραμμα torch και ο φωτισμός του φλας έχει πολύ χαμηλότερη έναταση από όταν βγάζεις φωτογραφίες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εχω το OTStudio NTorch Lite v1.00 αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι η εφαρμογη δεν ειναι υπογεγραμενη. δοκιμασα να κανω εγγραφη στο https://www.symbiansigned.com/ αλλα δεν δεχτηκε ουτε το μαιλ μου απο την yahoo ουτε απο την otenet. ξερετε καποιο που να δουλευει? Να ξέρεις το flash δεν βγάζει καθόλου ικανοποιητικό φωτισμό όταν λειτουργεί σαν φακός. Και όταν τραβάς βίντεο το φλας μένει αναμένο αλλά δεν βγάζει πολύ φως. Αντίθετα όταν βγάζεις φωτογραφίες το φλας ανάβει πιο έντονα. ομως απο το φως της οθονης ειναι καλυτερο. ;) Απο το ολοτελα.... Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 3) καπου ειχε αναφερθει ενα προγραμμα (εορτολογιο ή καπως ετσι) που εχει μια λιστα με τους εορταζοντες της καθε ημερας. Εαν οντως υπαρχει για S60 που μπορω να το βρω? http://www.myphone.gr/software/file-337.html εχω το OTStudio NTorch Lite v1.00 αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι η εφαρμογη δεν ειναι υπογεγραμενη. δοκιμασα να κανω εγγραφη στο https://www.symbiansigned.com/ αλλα δεν δεχτηκε ουτε το μαιλ μου απο την yahoo ουτε απο την otenet. ξερετε καποιο που να δουλευει? Διάβασε εδώ. Υπάρχει άλλος τρόπος να πάρεις πιστοποιητικό!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 4) το κινητο μου (Ν73 ΜΕ) οταν "δεν κανει τιποτα" τρεχει τις εφαρμογες "αναμονη" και "μουσικη" τις οποιες δεν μπορω να σβησω. γιατι? :blink: Δοκιμασε να πατησεις: μουσικη>ισισταθμιστης>επιλογες>εξοδος. εγω με παλιοτερα firmwares ετσι το εκλεινα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Mετα απο καποια αναβαθμιση δεν λειτουργει αυτο το κολπο. Εγω το εκλεινα με την εφαρμογη handy taskman :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Γιά σας, Προχθές το Σάββατο το βράδυ μου κλέψανε το κινητό μου(Ν73ΜΕ) . Γνωρίζετε άν υπάρχει κάποιος τρόπος με το IMEI της συσκευής και μέσο της Nokia να βρεθή? Εντάξει το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά απλά έτσι είπα να κάνω μια ερώτηση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Μπορεί να βρεθεί αν και εφόσον ο κλέφτης το πάει για επισκευή σε κάποιο Nokia Shop. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από πλευράς της η Nokia/Alpha Copy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ρε παιδιά,μπορείτε να μου πείτε γιατί στο ελληνικό site της Nokia έχει πιο παλιά έκδοση του Nokia PC Suite από ότι στο Ευρωπαϊκό site; Γενικά όταν θέλετε να μπείτε στο site της Nokia,προτιμάτε το ελληνικό ή το ξένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ρε συς,ξέρει κανείς σε ποιο φάκελο αποθηκεύονται οι επαφές και τα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts