Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή όταν είναι παραεισαγωγής τι μειονεκτήματα έχω εγώ ή το κινητό;Πάντως πάνω στο κουτί γράφει "Made in Germany".

Επειδή πέρασαν οι 4 μήνες δεν μπορώ να κάνω τίποτα;

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Εφόσον δε μπορείς να κάνεις κάτι τώρα να το αλλάξεις, τουλάχιστον είσαι καλυμμένος με εγγύηση στο hardware. :)

Πάντως θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τα ελληνικά σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού, πρόβλημα που λύνεται όμως. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δηλαδή όταν είναι παραεισαγωγής τι μειονεκτήματα έχω εγώ ή το κινητό;Πάντως πάνω στο κουτί γράφει "Made in Germany".

Επειδή πέρασαν οι 4 μήνες δεν μπορώ να κάνω τίποτα;

Επειδή είναι από τη Γερμανία που σημαίνει Ε.Ε. η AC αναγνωρίζει την διετή εγγύηση όσο αφορά το hardware, αλλά όχι το software.

Επίσης αν προβείς σε αναβάθμιση μέσω της online υπηρεσίας θα χάσεις τα Ελληνικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις ακολουθείς αυτή τη διαδικασία για να "γυρίσεις" το κινητό σε ελληνικό.

Δεν έχεις κάποια άλλα μειονεκτήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Φυσικά και όχι, απλά μέσω αυτού του κωδικού καθορίζεται ποιο firmware και πακέτο γλώσσας θα εγκατασταθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Όταν κάνω αναβάθμιση λογισμικού μου ζητάει product code;

Όχι, απλά ανάλογα με το product code που έχει το τηλέφωνο, κατεβάζει και την αντίστοιχη αναβάθμιση.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μήπως υπάρχει κανάς τρόπος τουλάχιστον να έχω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες;

Λογικά μπορείς να περάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο σε κάποιο Nokia shop. Δεν ξέρω μόνο πόσο θα κοστίζει.

παιδια γνωριζει κανεις να μου πει αν και πως μπορω να βαλω καποια φωτογραφια σαν ταπετσαρια στο ν73,αλλα να καλυπτει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?και να μην ειναι στραβη αλλα κανονικα-μου εχει φει τη ψυχη αυτο το πραγμα!~!!ευχαριστω αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη μονος μου

Επειδή έκανα την ίδια ερώτηση σε προηγούμενη σελίδα,η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται να βάλεις ταπετσαρία και να πιάνει ολόκληρη την οθόνη.Μπορείς αν θες να φτιάξεις ένα δικό σου θέμα και να βάλεις την εικόνα που θες σαν background για να πιάνει όλη την οθόνη.

Να ρωτήσω τώρα εγώ δύο τελευταία πράγματα.Στον φάκελο Διαδύκτιο έχει δύο εφαρμογές για πλοήγηση στο internet,μία Ιστός και μία Υπηρεσίες.Τι διαφορές έχουν;

Επίσης μπορείτε να μου πείτε με τι μπορώ να καθαρίζω την οθόνη;

Να ρωτήσω τώρα εγώ δύο τελευταία πράγματα.Στον φάκελο Διαδύκτιο έχει δύο εφαρμογές για πλοήγηση στο internet,μία Ιστός και μία Υπηρεσίες.Τι διαφορές έχουν;

Επίσης μπορείτε να μου πείτε με τι μπορώ να καθαρίζω την οθόνη;

Ο "Ιστός" είναι ένας φουλ web browser για κανονικές ιστοσελίδες html/xml κτλ, ενώ η εφαρμογή "Υπηρεσίες" είναι για σελίδες WAP.

Εννοείς να την καθαρίζεις απ έξω, έτσι;

Μπορείς να καθαρίζεις ολόκληρο το κινητό με ένα πανάκι ελαφρώς εμποτισμένο με azax.

Ναι από έξω εννοώ.Όταν λες πανί εννοείς wettex;Άμα είναι με νερό αντί για azax πειράζει;

Ότι θέλεις εσύ... εγώ χρησιμοποιώ χαρτί κουζίνας.

Βάλε νερό αν θες δε έχει σημασία, αλλά το azax είναι καλύτερο. Κάνει το κινητό αόρατο...:lol:

Βασικά εσύ το χαρτί κουζίνας το βάζεις με νερό ή azax;Υπάρχει πιθανότητα να γρατζουνιστεί η οθόνη με χαρτί κουζίνας.Εγώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα χαρτοπετσέτα ή χαρτομάντηλο γιατί το χαρτί κουζίνας είναι πιο "σκληρό".

Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρό όλα (χαρτί κουζίνας, χαρτομάντιλο, χαρτοπετσέτα) πάντα με azax.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ποιο εύκολα θα γρατζουνηθεί στη τσέπη σου παρά με το χαρτί κουζίνας.

Μήνυμα #4 από S60 Platform FAQ.:rolleyes:

mpori na metatrapi to n 73 se gps gia na to xrisimopiiso kai gia to psarema..

Γίνεται. Θα πρέπει να αγοράσεις έναν δέκτη GPS, να το συνδεσεις μέσω BT με το Ν73 και να έχεις περάσει και κάποιο πρόγραμμα με χάρτες όπως το Sygic, Garmin κτλ.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά να σας πω λίγο.Έκανα μετατροπή μέσω του converter που έχει το smartmovie το 300 και το έβαλα στο κινητό μου.Όταν το κάνω αναπαραγωγή σε full screen δεν πιάνει όλη την οθόνη.Στο πάνω και στο κάτω μέρος της εικόνας έχει μαύρο κενό.Αντίθετα κάποια άλλα βίντεο (όχι ταινίες) που έχω τα δείχνει καθαρά σε ολόκληρη την οθόνη.Αν ξέρει κανείς ας μου πει γιατί συμβαίνει αυτό.

Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω εγγραφή ήχου αλλά μου επιτρέπει μόνο για ένα λεπτό. Μπορώ να το κάνω για απεριόριστο χρόνο? (όσο επιτρέπει η κάρτα μνήμης)? Ευχαριστώ!

Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω εγγραφή ήχου αλλά μου επιτρέπει μόνο για ένα λεπτό. Μπορώ να το κάνω για απεριόριστο χρόνο? (όσο επιτρέπει η κάρτα μνήμης)? Ευχαριστώ!

Για εφαρμογές υπάρχει συγκεκριμένο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ. Μπορείς να κοιτάξεις στα γνωστα μαγαζάκια για τοUltimate Voice Recorder.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά να σας πω λίγο.Έκανα μετατροπή μέσω του converter που έχει το smartmovie το 300 και το έβαλα στο κινητό μου.Όταν το κάνω αναπαραγωγή σε full screen δεν πιάνει όλη την οθόνη.Στο πάνω και στο κάτω μέρος της εικόνας έχει μαύρο κενό.Αντίθετα κάποια άλλα βίντεο (όχι ταινίες) που έχω τα δείχνει καθαρά σε ολόκληρη την οθόνη.Αν ξέρει κανείς ας μου πει γιατί συμβαίνει αυτό.

Κανείς δεν ξέρει τίποτα;