billkiork Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Πριν κάνω format με το pc suite κράτησα αντίγραφο των επαφών στο Outllok αλλά δεν μπορώ να τις ξαναπεράσω στο κινητό. Please help me OK το έλυσα το πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 καλησπερα παιδια πως μπορω να περασω εφαρμογη με .jar αρχειο, οπως το eortes.jar στο Ν73 μου, γνωριζει καποιος; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Όπως ακριβώς περνάς τα sis/sisX. Πέρασε το στη συσκευή,βρες το μέσω της "Διαχείρισης αρχείων" και τρέξε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Όπως ακριβώς περνάς τα sis/sisX. Πέρασε το στη συσκευή,βρες το μέσω της "Διαχείρισης αρχείων" και τρέξε το. Σε ευχαριστω πολυ Itchris! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Γειά. Γνωρίζει κανείς αν γίνετε να "πάρεις" interenet μέσω bluetooth στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Γειά. Γνωρίζει κανείς αν γίνετε να "πάρεις" interenet μέσω bluetooth στο κινητό?S60 3rd Edition & Internet μέσω Bluetooth και σταθερής γραμμής :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Δημιουργια Υποφακελων - Μεταφορα φακελου σε φακελο! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1770898#post1770898 *Επειδη το Ν73 δεν εχει αυτη την επιλογη και υπαρχουν πολλες νεες εγγραφες στο forum αποφασισα να σας το ξαναθυμισω.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Δημιουργία, καλέ! :X Το βαλες και σούπερ ντούπερ bold και μπλε, το μάτι μου!..:p Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Δημιουργία, καλέ! :X Το βαλες και σούπερ ντούπερ bold και μπλε, το μάτι μου!..:p Γνωριζω οτι δεν ειμαι καλος στην ορθογραφια και μερικες φορες μπορει να κανω καποια λαθη. Παρασυρθηκα απο τον τιτλο του link. Εχεις δικιο ο ορθογραφος του Firefox αλλα και το ετυμολογικο λεξικο που εχουμε στο MobiLex το βγαζει σαν δημιουργια. Δεν ειμαι φιλολογος για να το ψαξω περισσοτερο και δεν με πειραζει εαν που και που κανω καποιο ορθογραφικο λαθος. http://img397.imageshack.us/img397/1545/91436210gi7.th.jpg Με την ευκαιρια ειθελα να σου πω οτι διαβασα και τα υπολοιπα σημερινα μηνυματα σου στο myPhone και τα θεωρω καπως ειρωνικα. Eαν γνωριζεις οτι δεν χανετε η εγγυηση με την αλλαγη του product code απο την vodafone πες το μας με επιχειρηματα και οχι με αυτο το υφος. Μπορει να κανουμε εμεις λαθος αλλα για αυτο ειναι τα forum για να τα συζηταμε. Ελπιζω να μην παρεις στραβα αυτα που σου εγραψα γιατι δεν εχω καμια τετοια προθεση. Το μονο που ζητω απο εμενα ,εσενα και ολους τους αλλους ειναι να προσπαθουμε να κανουμε σωστες συζητησεις και να βοηθουμε ο ενας τον αλλο. Φιλικα Γιαννης :bow: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Παιδες καλησπερα! Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση στο Ν73. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Η τηλεοραση πως παιζει; Γιατι ζητα να συνδεθει με bluetooth; Ευχαριστω πολυ!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entergeozax Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 γεια σας φιλοι μου εχω το nokia n73 m.e. λοιπον οι χαρτες που μου δινει το κινητο δεν ειναι πολυ επαρκης και θα ηθελα να ρωτισω εσας τους ηδικους στα κινητα εαν γινεται να βαλω αλλους χαρτες οπως το destinator 7. αν ναι δηλαδη φιλοι μου εαν γινεται να βαλω αλλους διπως τοτε θα μπορουσατε να μου πειτε και το πως θα μπορεσω εγω ενας αρχαριος να το κανω αυτο? και διπως μπορειτε να μου δωσετε και μια τελευταια πληροφορια? απο που μπορω να παρω μια καιρεα gps? σας ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Παιδες καλησπερα! Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση στο Ν73. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Η τηλεοραση πως παιζει; Γιατι ζητα να συνδεθει με bluetooth; Ευχαριστω πολυ! Σου ζητά σύνδεση με Bluetooth διότι πάει να συνδεθεί με ασύρματο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVB-H. γεια σας φιλοι μου εχω το nokia n73 m.e. λοιπον οι χαρτες που μου δινει το κινητο δεν ειναι πολυ επαρκης και θα ηθελα να ρωτισω εσας τους ηδικους στα κινητα εαν γινεται να βαλω αλλους χαρτες οπως το destinator 7. αν ναι δηλαδη φιλοι μου εαν γινεται να βαλω αλλους διπως τοτε θα μπορουσατε να μου πειτε και το πως θα μπορεσω εγω ενας αρχαριος να το κανω αυτο? και διπως μπορειτε να μου δωσετε και μια τελευταια πληροφορια? απο που μπορω να παρω μια καιρεα gps? σας ευχαριστω πολυ!!! Μπορείς να εγκαταστήσεις άλλα προγράμματα πλοήγησης όπως τα Sygic και Garmin. Τσέκαρε τα αντίστοιχα θέματα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entergeozax Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Διπως θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα url? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Διπως θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα url? Δες το Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199 και το Garmin Maps Mobile™ XT. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Παιδες καλησπερα! Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση στο Ν73. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Η τηλεοραση πως παιζει; Γιατι ζητα να συνδεθει με bluetooth; Ευχαριστω πολυ!:cool: Συγκεκριμενα, Για να συνδεθει με το Nokia Mobile TV Receiver SU-33W http://img215.imageshack.us/img215/4998/su33w312x312na4.th.jpg http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_803559 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chomwitt Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν μπορω να ενεργοποίησω με το 1651 μήνυμα MMS N . μου στελνει οτι δεν υποστηριζει την υπηρεσια . γενικα κατι δεν καλα. στον ιστοτοπο της κοσμοτε αναφερει και το 1333. chomwitt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 δεν μπορω να ενεργοποίησω με το 1651 μήνυμα MMS N . μου στελνει οτι δεν υποστηριζει την υπηρεσια . γενικα κατι δεν καλα. στον ιστοτοπο της κοσμοτε αναφερει και το 1333. chomwitt Καλμέρα! Είμαι offtopic, αλλά για να ενεργοποιηθούν τα ΜΜS πρέπει να στείλεις μήνυμα στο 1333 όπως λέει και στο site της η Cosmote, δες εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckfoxb Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 καλημερα! εχω το νοκια n73 Music Edition και ολα πηγαινουν καλα! εχω κανει και updates συμφωνα με τις οδηγιες απο εδω και δεν ειχα προβλημα! τις τελευταιες μερες μου βγαζει συνεχεια μηνυμα "μνημη πληρης διαγραψτε δεδομενα". Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καθολου δεδομενα στην μνημη του κινητου (ουτε καν ενα μηνυμα πλεον) και συνεχιζει και μου βγαζει συνεχια αυτο το μηνυμα. Κυριως οταν παω να στειλω μηνυμα και πολλες φορες δεν με αφηνει να το στειλω. Η καρτα μνημης που εχω ειναι σχεδον αδεια. Στο κινητο δεν εχω ουτε παιχνιδια υτε εφαρμογες να τρωνε την μνημη... Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μετα απο την αναβαθμιση εκανες format στην καρτα μνημης του κινητου σου? Καλυτερα κανε hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα περασε τα απο την αρχη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckfoxb Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 μου θυμιζεται που θα βρω οδηγιες για αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxiris Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 φίλοι μου μια βοήθεια.Ποιά συσκευή bluetooth θα μου προτείνατε για το Ν73? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 φίλοι μου μια βοήθεια.Ποιά συσκευή bluetooth θα μου προτείνατε για το Ν73? Αυτο θα ρωτουσα κι εγω τωρα! Σκευτομαι να παρω μια.. Ας προτεινει καποιος μια αποτελεσματικη και οικονομικη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 καλημερα! εχω το νοκια n73 Music Edition και ολα πηγαινουν καλα! εχω κανει και updates συμφωνα με τις οδηγιες απο εδω και δεν ειχα προβλημα! τις τελευταιες μερες μου βγαζει συνεχεια μηνυμα "μνημη πληρης διαγραψτε δεδομενα". Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καθολου δεδομενα στην μνημη του κινητου (ουτε καν ενα μηνυμα πλεον) και συνεχιζει και μου βγαζει συνεχια αυτο το μηνυμα. Κυριως οταν παω να στειλω μηνυμα και πολλες φορες δεν με αφηνει να το στειλω. Η καρτα μνημης που εχω ειναι σχεδον αδεια. Στο κινητο δεν εχω ουτε παιχνιδια υτε εφαρμογες να τρωνε την μνημη... Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη! ευχαριστω! Μετα απο την αναβαθμιση εκανες format στην καρτα μνημης του κινητου σου? Καλυτερα κανε hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης μετα περασε τα απο την αρχη :) Common problem που αφορά διαχείριση μνήμης ακόμα και στο Ν95 αν δείτε στα forum...Μου το κάνει και μένα και μάλιστα δίνει ψευδώς διαθέσιμη μνήμη περίπου 200ΚΒ ενώ έχω ελεύθερα περί τα 7ΜΒ. Μετά από restart ή από μόνο του :blink: επιστρέφει στην σωστή ένδειξη ελεύθερης μνήμης στη συσκευή, και το πρόβλημα σταματάει. Δεν είναι θέμα format (και καλό είναι να μην το προτείνουμε σαν πανάκεια). Η ΝΟΚΙΑ ψάχνει γενικά το θέμα ώστε να δώσει χαρακτηριστικά διαχείρισης μνήμης με υποστήριξη paging στα καινούργια Νseries (v 9.3 και μετά, δείτε εδώ λεπτομέρειες http://www.symbian.com/symbianos/demandpaging/index.html) αλλά δεν νομίζω να επαληθευτούν ποτέ οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν 1-2 μήνες οτι αυτό θα εφαρμοστεί "αναδρομικά" στις παλιότερες συσκευές της με software update, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι σε αναζητηση κινητου και εχω καταληξει αναμεσα στο Ε51 και στο Ν73.Αν καποιος εχει την διαθεση,θα ηθελα να μου απαντησει ποσο περιπου κραταει η μπαταρια του κινητου(αναφερομαι στο music edition)με περιπου 45λεπτα mp3 την μερα και 15 λεπτα τηλεφωνα. Επισης,οντας κλασσικος χρηστης series40,το Ν73 σαν πρωτο μου series60 θα με δυσκολεψει για απλα πραγματα,οπως μηνυματα κλησεις κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts