elteo Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μαματη!!!!!! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλημέρα , υπαρχει μηπως για το Νοκια Ε66 ψηφιακή πυξιδα γιατι μια που βρήκα δεν την υποστηρίζει βγαζει μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Calls Info : Calls Info analyses your incoming & outgoing calls and your SMS Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή σε python η οποία παρέχει αναλυτικότερες πληροφορίες για τις εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα. Κρατάει μνήμη και τις εισερχ./εξερχ.; Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Calls Info : Calls Info analyses your incoming & outgoing calls and your SMS Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή σε python η οποία παρέχει αναλυτικότερες πληροφορίες για τις εισερχόμενες-εξερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα. Περισσότερα.. δεν δουλεύει το calls στο Ν82 μου.:( έχω το python 1.9.3 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 δεν δουλεύει το calls στο Ν82 μου.:( έχω το python 1.9.3 Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω στο δικό μου:O Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Έκανα update το slick.. και δεν υποστηρίζει πλέον ελληνικά με αυτή την έκδοση (0,47) Βρήκα στο xxxxxxxxxxx την προηγούμενη έκδοση (0,46) την οποία θα την περάσω σε λίγο.. ομως βλέπω οτι έχει την ονομασία Lonely Cat Games. Τί είναι αυτό? Το έχω δει και σε άλλες εφαρμογές τελευταία.. Περιλαμβάνει και παιχνίδια? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 lonely cat games ειναι η εταιρια!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 δεν δουλεύει το calls στο Ν82 μου.:( έχω το python 1.9.3 Εγκατεστησε και το megaPyModulePack μπορει να τρεξει! Δεν το εχω δοκιμασει :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 lonely cat games ειναι η εταιρια!:) Αχαααα. Πάντως πέρασα την προηγούμενη έκδοση του slick 0.46 και με το που ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει ή update ή έξοδο.. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω για νέα έκδοση (ευτυχώς βγάζει συχνά νέες εκδόσεις αυτή η εφαρμογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Αχαααα. Πάντως πέρασα την προηγούμενη έκδοση του slick 0.46 και με το που ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει ή update ή έξοδο.. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω για νέα έκδοση (ευτυχώς βγάζει συχνά νέες εκδόσεις αυτή η εφαρμογή) ανοιξε το σλικ, πηγαινε menu>tools>about και πατα 800, τωρα ειναι ενταξει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ανοιξε το σλικ, πηγαινε menu>tools>about και πατα 800, τωρα ειναι ενταξει ;) :ninja: Το έκανα και είναι οκ τώρα! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που έγινε η αλλαγή! Τελείως κουλό.. μέσα από το about! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxi Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 καλησπέρα .... υπάρχει τρόπος η πρόγραμμα να μην δέχομαι κλίσεις με απόκρυψη στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Αυτό μπορείς να πάρεις τηλ στην εταιρεία που είσαι και να τους πεις να μην μπορούν να σε καλούν όσοι έχουν απόκρυψη. Τώρα με πρόγραμμα.. ίσως να γίνεται με το black list.. να δηλώσεις δηλαδή για unknown phone, αλλά δεν θα μπορούν να σε παίρνουν και οι άγνωστοι που δεν έχουν απόκρυψη. Ίσως να υπάρχει και κάποια άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxi Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Αυτό μπορείς να πάρεις τηλ στην εταιρεία που είσαι και να τους πεις να μην μπορούν να σε καλούν όσοι έχουν απόκρυψη. Τώρα με πρόγραμμα.. ίσως να γίνεται με το black list.. να δηλώσεις δηλαδή για unknown phone, αλλά δεν θα μπορούν να σε παίρνουν και οι άγνωστοι που δεν έχουν απόκρυψη. Ίσως να υπάρχει και κάποια άλλη εφαρμογή. Η εταιρεία cosmote μου είπε οτι δεν υπάρχει τρόπος το μόνο που έκανε είναι να μου βάλει ενός προειδοποιητικού μηνύματος που ενημέρωνε οτι θα εμφανιστεί ο αριθμός του καλούντος για το άλλο ήθελε εισαγγελική εντολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Kανανενα λεξικο απο ελληνικα στα ιταλικα υπαρχει?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 καλησπέρα .... υπάρχει τρόπος η πρόγραμμα να μην δέχομαι κλίσεις με απόκρυψη στο κινητό HandyBlacklist ,υπαρχει επιλογη να αποριπτονται οι κλησεις με αποκρυψη,γενικα προγραμματα αυτου του ειδους εχουν ολα την επιλογη για αποριψη κλησεων με αποκρυψη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Η εταιρεία cosmote μου είπε οτι δεν υπάρχει τρόπος το μόνο που έκανε είναι να μου βάλει ενός προειδοποιητικού μηνύματος που ενημέρωνε οτι θα εμφανιστεί ο αριθμός του καλούντος για το άλλο ήθελε εισαγγελική εντολή Έχει εφαρμοστεί αυτό; Μπορούμε να το κάνουμε όλοι; Ποιες εταιρίες το υποστηρίζουν; Μόνο συνδέσεις συμβολαίου ή και καρτοκινητά; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μπαίνω από το κινητό στη σελίδα m.youtube.com για να κατεβάσω την εφαρμογή του youtube και μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται η συσκευή (Ν82):confused: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ναι.. δεν μπορείς να το κατεβάσεις από εκεί. Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχει το λινκ για να το κατεβάσεις.. και εγώ από εδώ το είχα κατεβάσει! Λογικά θα υπάρχει και στο xxxxxxxxxx Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κάνει ήχους το κινητό όταν ανοίγω ή κλείνω το slide? :p Ξέρω είναι λίγο βλακεία.. απλά έτσι να βρίσκεται... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ναι.. δεν μπορείς να το κατεβάσεις από εκεί. Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχει το λινκ για να το κατεβάσεις.. και εγώ από εδώ το είχα κατεβάσει! Λογικά θα υπάρχει και στο xxxxxxxxxxx. Την είχα περάσει κι εγώ από εδώ, απλά τώρα που βγήκε καινούρια είπα να τη περάσω από το site και μου έκανε εντύπωση που λέει πως δε το υποστηρίζει Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει να αλλάξεις το όνομα του δικτύου που εμφανίζεται σε κατάσταση αναμονής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει να αλλάξεις το όνομα του δικτύου που εμφανίζεται σε κατάσταση αναμονής; Δες το παρακατω θεμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181458 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Kανανενα λεξικο απο ελληνικα στα ιταλικα υπαρχει?? Το slovoed. Πολλή καλή εφαρμογή! Έχει κι άλλες γλώσσες αρκετές. Επίσης έχει και να "μιλάει" για να ακούς πώς προφέρεται η λέξη για κάποιες γλώσσες.. υποστηρίζεται και για τα Ιταλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Δες το παρακατω θεμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181458 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το Νοκια Ν95 8GB μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με το HelloX signed εφαρμογές κτλ; Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts