stefanos_79 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εβαλα τα Windows 3.1 στο Ν82 αλλά ξενερωσα λιγο γιατι λογω μικρης οθονης δεν καταλαβαινεις και πολλά.Αδικος ο κοπος . Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Δεν φταιει το Ν82 αλλα η εφαρμογη...σε ολα ετσι φαινεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Αα μαλιστα...φόρτωσα το κινητό με πολυ σαβούρα χωρις λογο.ποιος κανει τωρα unistall ολα τα αρχεια ... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 παιδια περασα τα win αλλα δεν ξετρελαθικα απλα για εφε ειναι για μενα τζαμπα ο χρονος που εχασα (και ηταν αρκετος) απλα την γνωμη μου λεω μη παρεξηγηθω Αα μαλιστα...φόρτωσα το κινητό με πολυ σαβούρα χωρις λογο.ποιος κανει τωρα unistall ολα τα αρχεια ... ενα buckup τις επαφεσ και τα μηνυματα και σε μια ωριτσα εισαι οκ........... απ το να κατσεις να κανεις απεγκατασταση ολες τις εφαρμογες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Όσοι τα περάσατε και σας τρέχουν με επιτυχία, ανεβάστε και μερικά screenshot (μιας και στο s-f έχε μόνο και είναι λίγο άχρηστο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Όσοι τα περάσατε και σας τρέχουν με επιτυχία, ανεβάστε και μερικά screenshot (μιας και στο s-f έχε μόνο και είναι λίγο άχρηστο).Δυο screenshot των Win3.1 στο Ν82.Θα περασω και τα WIN95 αν και δεν νομίζω οτι το αποτέλεσμα θα ειναι διαφορετικό. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδια για fp2 εχει βγει αξιοπιστος call-recorder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 υπάρχει πρόγραμμα που αναγνωρίζει τα άχρηστα αρχεία στο κινητό και τα σβήνει? όπως δλδ αυτά που εχουν μείνει αφού έχουμε διαγράψει κάποιο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Οχι δεν υπαρχει. Μονο εαν τα διαγραφεις χειροκινητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Γι' αυτό τον λόγο είναι απαραίτητα τα hard format ανα διαστήματα. Καθαρίζει πλήρως η συσκευή απο αρχειάκια που έχουν μείνει μετά απο συνεχείς εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Γι' αυτό τον λόγο είναι απαραίτητα τα hard format ανα διαστήματα. Καθαρίζει πλήρως η συσκευή απο αρχειάκια που έχουν μείνει μετά απο συνεχείς εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις. Ναι, δεν διαφωνώ, αν το κάνω όμως αυτό άντε να εγκαταστήσω πάλι τις εφαρμογές... έχει μια διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Αν το κάνεις τις 2-3 πρώτες φορές μετά παίρνεις το κολλάει και η διαδικασία θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. Όποτε πάντως, κάνω φορμάτ, ξανασκέφτομαι ποιές εφαρμογές μου είναι απαραίτητες και πάντοτε, καταλήγω με μία πολύ διαφορετική συλλογή προγραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ξενέρωσα με τα "windows". Τα δείχνει μικροσκοπικά.. δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τσάμπα έκανα εγκατάσταση τόσες εφαρμογές.. Με βλέπω για hard format πάλι.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδια για fp2 εχει βγει αξιοπιστος call-recorder? ultimate voice recorder Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 το ultimate voice recorder λειτουργει κανονικα σε 6210 navigator? το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μηπως καποιος τροπος να βρουμε που αποθηκευονται οι χαρτες οταν ψαχνουμε με το google maps? Βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον προγραμμα οπου επιλεγοντας μια περιοχη μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες στο pc σε οτι zoom θες... Εχω φαει ολο το κινητο και δεν μπορω να βρω που αποθηκευονται..Χρησιμοποιησα και το Sisware μηπως παρω καμια πληροφορια απο εκει αλλα τιποτα... Αν βρουμε το directory ισως μπορεσουμε να περασουμε τους χαρτες και να τους χρησιμοποιουμε offline και για πλοηγηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Γεια σας... Ψάχνω να βρω μια εφαρμογή για το κινητό μου, το NOKIA E65, η οποία να κάνει ανάλυση στα sms. Δηλαδή να μου λέει επιπλέον πληροφορίες από αυτές που δείχνει το κινητό, όπως sms center από το οποίο προήρθε το sms, κτλ. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάποια. Έψαξα, αλλά μάταια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 κανενα καλο προγραμμα να μετατρεπει κ να κοβει βιντεο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για να μετατρεπει απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει. Για να το κοψεις μπορεις μεσα απο τις επιλογες που υπαρχουν στην συσκευη σου δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για να μετατρεπει απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει. Για να το κοψεις μπορεις μεσα απο τις επιλογες που υπαρχουν στην συσκευη σου δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα! απο που??δεν εχω δει καπου τετοια επιλογη..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εαν εχεις το 5800 που βλεπω στο avatar σου μπες μεσα στην εκθεση πηγαινε επανω στο video που θελεις να κοψεις χωρις να μπεις μεσα Επιλογες\ Επεξεργασια\ Αποκοπη. Η συγκεκριμενη επιλογη υπηρχε και στο Ν82 μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εαν εχεις το 5800 που βλεπω στο avatar σου μπες μεσα στην εκθεση πηγαινε επανω στο video που θελεις να κοψεις χωρις να μπεις μεσα Επιλογες\ Επεξεργασια\ Αποκοπη. Η συγκεκριμενη επιλογη υπηρχε και στο Ν82 μου. αυτο εχω σε ευχαριστω παρα πολυ!βρηκα προγραμμα που μετατρεπει ξερεις σε τι μορφη πρεπει να το μετατρεψω για να το παιξει το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μετετρεψε τα σε .mp4 Οταν ειπα οτι δεν υπαρχει ειθελα να πω οτι δεν υπαρχει προγραμμα που να κανει την μετατροπη μεσα στην συσκευη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος). Για το pc υπαρχουν. Τι θελεις να κανεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μετετρεψε τα σε .mp4 Οταν ειπα οτι δεν υπαρχει ειθελα να πω οτι δεν υπαρχει προγραμμα που να κανει την μετατροπη μεσα στην συσκευη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος). Για το pc υπαρχουν. Τι θελεις να κανεις? εχω καποια βιντεο κλιπ κ θελω να τα μετατρεψω σε μορφη να τα διαβαζει το τηλ κ μετα να τα κοψω κ να τα βαλω σαν ηχο κλησης!!σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ψάχνω ένα προγραμματάκι τύπου black list, που να μην ακούγεται το πρώτο χτύπημα της κλήσης σ' αυτόν που καλεί...Υπάρχει κάτι τέτοιο;:worry: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts