kostakiss Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Psiloc Font.Magnifier.v2.02.S60v3.SymbianOS9.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Προσπαθησε να την κανεις εγκατασταση με το secman Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Όλα στα δείχνει στην αρχική οθόνη. Αν έχει έρθει μήνυμα, πας εκεί που είναι το εικονάκι του μηνύματος και σου βγάζει ένα μικρό παραθυράκι με το περιεχόμενο του μηνύματος. Δηλαδή διαβάζεις τι λέει, χωρίς καν να το ανοίξεις. Μεγάλη μαγκιά. Πάντως έχει τρελό BUG στο θέμα των μηνυμάτων. Αν σου έρθουν 2-3 μηνύματα και εσύ δεν τα διαβάσεις, αλλά πας μετά να δεις στο Handy Shell τι γράφει, θα διαβάσεις μόνο το τελευταίο μήνυμα. Όμως τα υπόλοιπα θα αναφέρονται ως αδιάβαστα. Ακόμη και αν πας κανονικά μέσα στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ και τα διαβάσεις όλα, πάλι θα εμφανίζει το HANDY ότι έχεις κάποια αδιάβαστα. Και η μόνη λύση είναι να κάνω αλλαγή μνήμης στην αποθήκευση. Το έχει προσέξει κανείς άλλος? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αλλά και να ανοίγει αυτόματα το τηλέφωνο; Εβαλα το Switch off αλλά αυτό κάνει μόνο αυτό που λέει το όνομά του. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Slide Helper for Nokia N95 & N95 8Gb http://www.s60soft.ru/eng/slide-helper.html Changelog 23.09.2008 v.1.07 + Turn on loudspeaker at the opening slider down (multimedia keys) + Start multimedia player at hte opening slider down + Backlight will turn off with system settings during call * fix of open slider sound * fix of callback crash with hidden caller Υ.Γ. Υπάρχει και ξεχωριστή έκδοση για τις συσκευές Ν80 και Ε65 http://img87.imageshack.us/img87/9290/slidehelperengjw4.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αλλά και να ανοίγει αυτόματα το τηλέφωνο; Εβαλα το Switch off αλλά αυτό κάνει μόνο αυτό που λέει το όνομά του. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μόνο για προγραμματισμένο κλείσιμο υπάρχει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 κρίμα....:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια τα μηνυματα του inbox σε ποιον φακελο αποθηκευονται? Δεν τα βρισκω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 C:\Private\1000484b\Mail2 Τουλάχιστον στο Ν78 μου, εκεί πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αλλά και να ανοίγει αυτόματα το τηλέφωνο; Εβαλα το Switch off αλλά αυτό κάνει μόνο αυτό που λέει το όνομά του.PySystemUtillitiesκλεινει και κανει επανεκκινηση με χρονο η απλη [και διαφορα αλλα] Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Εφαρμογες οι οποιες υποστηριζουν σαν default το αγγλικο πληκτρολογιο μπορουμε να κανουμε κατι για να αλλαξει αυτο? Οπως πχ της alon το contact guide η της skyestream το skyequikey,ωστε να καταλαβαινει τους ελληνικους χαρακτηρες? Παλιοτερα ειχα στειλει στην alon και μου ζητητσετε screenshot απο πληκτρα ελληνικου κινητο (λες και δεν ξερουν πως ειναι) αλλα δεν μπορουσα να εστιασω στο πληκτρολογιο και εν τελει δεν τους ειχα στειλει τπτ! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 προσπαθώ να βάλω το Xplore 1.22 στo N95-2 (το οποιο έχω βάλει ήδη στο Ν82) και μου βγάζει μήνυμα "δεν δόθηκε η απαιτούμενη πρόσβαση στην εφαρμογή". Την εφαρμογή την έχω υπογράψει. :( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Δεν χρειαζεται να την υπογραψεις.. Εαν θελεις κατεβασε την απο την επισημη σελιδα μετα υπαρχει τροπος για να σπασει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Mα πήγα να την βάλω όπως ήταν από κει που την κατέβασα κ μου έβγαλε σφάλμα πιστοποιητικού. ΕDIT: άκυρο...βρήκα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 στο 7610, ειχα μια εφαρμογη η οποια αν το εχανα, οταν καποιος θα εβαζε αλλη sim μεσα, θα ερχοταν μηνυμα σε καποιους αριθμους που θα εχω ορισει. για το Ν82 υπαρχει κατι παρομοιο? και αν ναι ποια? ευχαριστω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Advanced device locks Pro και Guardian. Προτεινω το πρωτο καθως μπορεις να κλειδωσεις και εφαρμογες με κωδικο (γενικά ειναι πιο ολοκληρωμένο) Δοκιμασε Advanced Device Locks Professional Edition GUARDIAN ή απο το γνωστο μαγαζακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Σχετικα με το ποστ μου με τα τορρεντς που ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα ξερει κανεις τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παλιοτερα που ειχα προσπαθησει να βαλω το guardian στο Ν82 μου δεν εκανε εγκατασταση με τιποτα απο τοτε εχουν βγει και καινουρια κολπα και μπορει να υπαρχει τροπος για να κανει εγκατασταση. Το μονο που μενει για αυτη την δουλεια ειναι το Advanced Device Locks! Επισης εχει και το Kaspersky αυτη την επιλογη.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 nAlertMe - Make your phone saver with the accelerometer! http://symbianworld.org/956-nalertme-make-your-phone-saver-with-the-accelerometer/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Το μονο που μενει για αυτη την δουλεια ειναι το Advanced Device Locks! βρηκα ενα .pdf αρχειο με τις οδηγιες του. δεν ξερω τι κανουν αλλα παρομοια προγραμματακια, αλλα αυτο φενεται πολυ καλο. μενει να το δοκιμασω το απογευμα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 C:\Private\1000484b\Mail2 Τουλάχιστον στο Ν78 μου, εκεί πάνε. Στο ν95 μου δεν εχει τετοιο φακελο... Καποιος με ν95 που να ξερει που πανε τα μηνυματα του inbox?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Στο ν95 μου δεν εχει τετοιο φακελο... Καποιος με ν95 που να ξερει που πανε τα μηνυματα του inbox?? Εμένα στο Ν95 μου εκεί εμφανίζει το φάκελο Mail2, C:\Private\1000484b\Mail2. Έψαξα όσο το C:\Private και δεν έχει πουθενά αλλού φάκελο Mail2. Υ.Γ. Και ό,τι έχει σχέση με το Ν95 καλύτερα να ρωτάς στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Εμένα στο Ν95 μου εκεί εμφανίζει το φάκελο Mail2, C:\Private\1000484b\Mail2. Έψαξα όσο το C:\Private και δεν έχει πουθενά αλλού φάκελο Mail2. Υ.Γ. Και ό,τι έχει σχέση με το Ν95 καλύτερα να ρωτάς στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ Πρωτα απο ολα, εχεις δικιο οτι εχω postarei σε λαθος topic. Sorry.. Δευτερον δεν υπαρχει καν φακελος Private στο c: μου! :blink: Τι διαολο ρε γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Πρωτα απο ολα, εχεις δικιο οτι εχω postarei σε λαθος topic. Sorry.. Aφου το ξερεις γιατι το συνεχιζεις? Συνεχισε στο επισημο θεμα.. Δευτερον δεν υπαρχει καν φακελος Private στο c: μου! :blink: Τι διαολο ρε γμτ... Eγκαταστησε τον x-plore στην συσκευη σου και θα τον δεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Προσπαθησε να την κανεις εγκατασταση με το secman Το secman είναι πρόγραμμα που σε βοηθάει να εγκαταστήσεις εφαρμογές αντί να χρησιμοποιείς την διαδικασία με το γνωστό φάκελο; To ρωτάω γιατί τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα να εγκαταστήσω εφαρμογές. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts