bettytsa Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πήγαινε Θέματα > Εξοικ. Ενέργ. και δες τις ρυθμίσεις του cClock. Αν είναι όλα επιλεγμένα στο Νο γι' αυτό δεν εμφανίζει κάτι. einai powersave no kai ta alla 2 sto yes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 einai powersave no kai ta alla 2 sto yes. Πάτα το δεξί πλήκτρο από το d-pad και θα δεις ό,τι θα σου βγάλει και άλλες καρτέλες με διάφορες ρυθμίσεις. Δεν είναι μόνο αυτές που αναφέρεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Το δοκίμασα ρε παιδιά. Δε με χαλάν οι δυνατότηες του απλά 1) κάνει χρήση VD Live;Χρεώνομαι δηλαδή; 2) υπάρχει ελεύθερο γιατι από ότι κατάλαβα αυτό ήταν trial ... Όχι, δεν κάνει χρήση του ιντερνετ.Απλά τα αρχεία που δημιουργεί είναι μορφής html δλδ αρχεία που ανοίγει η εφαρμογή "ιστός". Δεν χρεώνεσαι. 2) Υπάρχει σπασμένο, ψάξε και θα το βρείς στα γνωστά μέρη:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πάτα το δεξί πλήκτρο από το d-pad και θα δεις ό,τι θα σου βγάλει και άλλες καρτέλες με διάφορες ρυθμίσεις. Δεν είναι μόνο αυτές που αναφέρεις. ναι τα ειδα ολα παρο ολα αυτα μου αναβει στην αρχη και μετα απο 2 λεπτα μαυριζει η οθονη. σε εσας τι κανει? επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που οταν εχω αναπαντητη η μηνυμα αδιαβαστο να με ενημερωνει? paidia to cclcok ξεκλειδωνει το πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που οταν εχω αναπαντητη η μηνυμα αδιαβαστο να με ενημερωνει? Τελικα το θυμηθηκα.. :happy: MobiFun Soft Remind Me Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τελικα το θυμηθηκα.. :happy: MobiFun Soft Remind Me δυστυχως δεν δουλευει με το Ν78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δυστυχως δεν δουλευει με το Ν78 Ούτε με το e51 δουλεύει σωστά γιατί ενώ περνάω το κρακ εξακολουθεί να μου ζητάει κωδικό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ούτε με το e51 δουλεύει σωστά γιατί ενώ περνάω το κρακ εξακολουθεί να μου ζητάει κωδικό. sστο Ν78 απλα αναβοσβηνει χωρις να εχει κληση η αδιαβαστο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 sστο Ν78 απλα αναβοσβηνει χωρις να εχει κληση η αδιαβαστο μηνυμα Τεσπά, από οτι έχω διαβάσει, πολλοί έχουν πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα.:( Και δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αντίστιχο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δυστυχως δεν δουλευει με το Ν78 Μα στο Ν78 δεν χρειάζεσαι τέτοια εφαρμογή. Υπάρχει το παλλόμενο φως του πολυπλήκτρου το οποίο αναβοσβήνει πιο γρήγορα όταν έχει μήνυμα-αναπάντητη και σε ενημερώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μα στο Ν78 δεν χρειάζεσαι τέτοια εφαρμογή. Υπάρχει το παλλόμενο φως του πολυπλήκτρου το οποίο αναβοσβήνει πιο γρήγορα όταν έχει μήνυμα-αναπάντητη και σε ενημερώνει. Εντάξει, αλλά είναι πιο σημαντικό να ξαναχτυπάει το κινητό σε περίπτωση που δεν έχεις οπτική επαφή με αυτό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παιδια με πιο προγραμμα μπορω να βλεπω avi στο ν78 μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παιδια με πιο προγραμμα μπορω να βλεπω avi στο ν78 μου? coreplayer,smartmovie Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Επίσης και το DivX player. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 υπαρχει προγραμμα που να παιζει στο Ν78 για να εμφανιζεται το ονομα αφτου που σε κλαει η το ονομα αυτου που σου στελνει το sms? τωρα απλα λεει μια αναπαντητη κληση ή ενα μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στο symbiangear.com υπάρχει διαφημιστική προσφορά για λίγες μέρες που σου δίνει δωρεάν εφαρμογές!! Σήμερα είχει το advance device locks και το πήρα δωρεάν, μια χαρά δουλεύει! Αύριο έχει το x-plore! Όσοι πιστοί προσέλθεται! Έτσι για να είμαστε και νόμιμοι τσάμπατσιδες ΥΓ:Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να δώσω την διεύθυνση ακριβώς.οποίος μπορεί ας την ποστάρει! Και μια ερώτηση: Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα κ να μην με ρωτάνε για χρήση ίντερνετ και τέτοια οι Jαvα εφαρμογές; Με ενδιαφέρει για το Opera mini και το eBuddy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στο symbiangear.com υπάρχει διαφημιστική προσφορά για λίγες μέρες που σου δίνει δωρεάν εφαρμογές!! Σήμερα είχει το advance device locks και το πήρα δωρεάν, μια χαρά δουλεύει! Αύριο έχει το x-plore! Όσοι πιστοί προσέλθεται! Έτσι για να είμαστε και νόμιμοι τσάμπατσιδες ΥΓ:Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να δώσω την διεύθυνση ακριβώς.οποίος μπορεί ας την ποστάρει! εχω μπει στην σελιδα αλλα δεν λεει πουθενα για δωρεαν μονο πληρωνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Και μια ερώτηση: Πως μπορώ να δώσω δικαιώματα κ να μην με ρωτάνε για χρήση ίντερνετ και τέτοια οι Jαvα εφαρμογές; Με ενδιαφέρει για το Opera mini και το eBuddy. Αυτό μπορεί να γίνει αν κάνεις το κόλπο με το hack, αλλά ίσως σε βοηθήσει και αυτό για το opera mini. Υ.Γ. Όταν θες να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι στο post σου καλό είναι να χρησιμοποιείς το κουμπί http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif, ώστε να μην ποστάρεις συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Bettytsa, κοίτα καλύτερα και διάβασε καλά τις οδηγίες! Αφού σ λέω πήρα δωρεάν εφαρμογή! Αύριο περιμένω το x-plore! Stendor,δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση από το οπερα μινι. Δοκίμασα αυτό από το λινκ που έδωσες,αλλά δεν μου βγάζει το "επιτρέπεται πάντα". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 έχω το nokia N82 ξέρει κανεις κάποιο πρόγραμμα που να βγαίνει μεγάλη η φωτογραφία της επαφής που με καλεί στην οθόνη?επίσης επειδη το κινητο κολλαει συχνα ιδιατερα οταν του περναω εφαρμογες ξερει κανεις αν θα με βοηθουσε να του εκανα αναβαθμιση λογισμικου κ αν ναι ποια εκδοση?εγω εχω την V 20.0.062 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δες για το fscaller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 έχω το nokia N82 ξέρει κανεις κάποιο πρόγραμμα που να βγαίνει μεγάλη η φωτογραφία της επαφής που με καλεί στην οθόνη?επίσης επειδη το κινητο κολλαει συχνα ιδιατερα οταν του περναω εφαρμογες ξερει κανεις αν θα με βοηθουσε να του εκανα αναβαθμιση λογισμικου κ αν ναι ποια εκδοση?εγω εχω την V 20.0.062 Μία από τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι η Best Full Screen Caller 3.00. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι αυτή που έχεις V 20.0.062. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Για να φαίνεται σ όλη την οθόνη η εικόνα καλούντος υπάρχει το fullscreen caller. Όσον αφορά το Ν82,ρώτα στο επίσημο θέμα του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Symbian Application: SlideHelper v1.04 http://dailymobile.files.wordpress.com/2008/08/screensho0218.jpg SlideHelper is an S60 3rd Edition App made by S60soft.ru for S60 3rd Edition *SLIDER* devices which enhances your device’s slider functionalities and helps you set it to do various tasks like switching off/on backlight and hanging up by sliding your device. The developers suggest that the app is for Nokia N95 & N95 8GB only, but I wonder whether it works fine for other S60 3rd slider devices too. http://dailymobile.se/2008/08/06/symbian-application-slidehelper-v104/ http://www.box.net/shared/lo0px4dwgc Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μία από τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι η Best Full Screen Caller 3.00. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι αυτή που έχεις V 20.0.062. ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts